Как да го забравя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да го забравя?
преди: 10 години, 1 ден, прочетена 2107 пъти
Здравейте! Пиша ви защото ми трябва съвет... в момента съм на 17 а когато го срещнах бях на 15.. първоначално той ми пишеше и беше луд по мен, но аз не му обръщах внимание.. дори бях с друг. След като с този друг се разделихме реших да изляза с него и се влюбих, бях луда по него. Ходихме 3 месеца и той ме заряза по супер нелеп начин. Аз страдах много. 3 месеца по-късно той ме потърси и ми каза че съжалява за всичко. Простих му и отново тръгнах с него. В последствие разбрах че той има и друга. Изпаднах в криза след като той ми съобщи че избира нея. Започнах да го забравям, докато не ме потърси отново. Тръгнахме точно на 16-тия ми рожден ден. В началото се държах дръпнато защото беше пристрастен към алкохола, пък и знаех че преди това ми е изневерил. Беше една прекрасна година, но постоянно се карахме защото аз му нямах доверие, а той наистина ме обичаше. Разбрах че ме обича защото той направи много неща за мен- отказа се да учи, защото искаше да прекарва повече време с мен. Поради тази причина родителите му ме намразиха още преди да са се запознали с мен. Той беше мамино синче и ги слушаше. Едната част от приятелите му много ме харесваха и искаха той да бъде с мен, а другата половина аме ненавиждаха незнайно защо. Той разбира се слушаше тези които ме мразеха. Постепенно се отдръпна от мен и много се карахме. Седмица преди 17-тия ми рожден ден ми звънна и ми заяви че неиска да ме вижда повече. В този миг сякаш аз "умрях". Сякаш целия ми свят се срина и нямах никой. Изпаднах в нервна криза. Много страдах. Бях останала почти без приятели, защото ги оставих заради него. В последствие започнах всеки ден да пуша трева от мъка. Малко след като ме остави го видях за ръка с друга.. сякаш за миг сърцето ми спря и всичко в мен се преобърна, а той ми се изсмя подигравателно. Прибвах се с пълни очи. Бях се затворила в себе си, а като излизах пушех. Постепенно започнах и да пия... тотално пропаднах. Единствения начин да не мисля за него беше да пуша или да ходя на дискотека и да се напия. От яд и мъка направих хиляди грешки, измъчвах се. Постепенно отказах тревата и си стъпих наа краката и точно в този момент той ме потърси, защото приятелката му го е изоставила. Осъзнах че иска само секс от мен, но аз отново хлътнах... Всеки път когато започна да го забравям той се появява да ме нарани отново и отново.. Какво да правя? Безсилна съм когато го видя.... ПОМОЩ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 часа
hash: 94fec3419f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма как да "забравиш някого", можеш само да го преодолееш. А това става като излизаш повече, намериш нови занимания, с които да запълниш празнината от него.. и като не го оставяш да те намира/търси и т. н.
Иначе казано, никакви допирни точки. Ако го имаш като приятел във фейса.. не е нужно да го махаш, но не му гледай профила и премахни известията от него, постави номера на приятелка на неговото име за да се чуваш с нея, когато искаш да го чуеш. Не си вдигай телефона, ако ти пише не отговаряй.
Няма да е лесно, но уважавай себе си и не позволявай на никого да си играе с теб и с чувствата ти. Заслужаваш повече!

 
  ...
преди: 10 години, 2 часа
hash: 090970c567
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вземи се в ръце и се стегни! Та ти си само на 15, тепърва ти предстоят най-хубавите мигове в живота ти, а ти си тръгнала да драматизираш по някакъв си мухльо. Това момче не държи на теб и не споделя твоите чувства, ти сама си го усетила. Разбирам, че ти е трудно и съжалявам, че се чувстваш по този начин, но живота е скапан понякога и не всичко се случва така, както го искаме. За това ще се наложи да го забравиш и да продължиш напред. И понеже питаш "Как да го забравя", ще ти кажа - като за начало прекъсваш всякаква комуникация с този човек! Колкото по-малко го виждаш, толкова по-лесно ще ти е да го забравиш. Не търси утеха в алкохола и наркотиците - те не са антидепресанти! Излизай с повече хора, срещай се с нови, разговаряй. Намери си хоби и гледай да си заета с нещо. Всичко зависи от теб самата. Успех и главата горе! ;)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5b1406cedc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ето какво да направиш: прекъсваш всякакъв контакт с този човек, блокираш го навсякъде - телефон, социални мрежи, скайп. Ако се опита да се свърже с теб по друг начин го игнорираш.
Този човек ще ти носи само страдания и унижение. Хвани се в ръце и продължи напред. Сега е моментът да проявиш сила и твърдост на характера.
Успех!

Ж25

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 8e0e875847
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Кажи на баща си! Ще го принуди да стои далеч от теб!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0181e9d841
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Момче 16 години
1во- успокой се рибки колкото искаш в морето. И аз бях така като заряза за пръв път аз исках да се съберем отново и с цената на много си я върнах... Не се поддадох на алкохол и наркотици но пък успеха ми в училище спадна значително.. Ходихме каквото ходихме там и пак се намери друг. Аз бях хипер ядосан, тъй като в понеделник ми казваше как много ме била обичала и без мен не можела и във вторник меко ми каза "не искам да имам нищо общо с теб" Един път бях страдал заради такава простотия обаче не съм такъв мазухист да стърадам и 2ри. Вече 3 месеца съм си сам (вълк единак) и ми е супер.

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0181e9d841
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От горното момче
В началото ми беше много трудно без нея но постепенно свикнах.
Та съвета ми към теб е преди да кажеш "да" помисли първо за това колко мъки и "пълни очи" се крият зад това. Също така вместо да търсиш успокоение в алкохола и тревата, потърси успокоение в музиката- такава каквато ти най- много я обичаш!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5c19689f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Използвай момента и го зарежи ти. Нека на него му е гадно. Осъзнаваш че само те използва и пак си с него?? Явно има златен... и знае как да го използва. Не ти трябва такъв човек кой знае какви болести и неща може да ти причини. Бягай далеч от такива. М30

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 06ea1d2096
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   От една страна тази любов те е наранила страшно много, видяла си и си чула неща, на които нито една влюбена жена не би се зарадвала. Повечето хора може би биха те посъветвали да не се поддаваш повече на чувствата си и да се опиташ веднъж завинаги да оставиш този мъж в миналото си. Може и това да е най-правилното решение в случая. Ако си чак толкова наранена, че не можеш да понесеш повече разочарования, по-добре не рискувай за пореден път да останеш огорчена от тази връзка, не си го причинявай. Но от друга страна, той каквото и да става, с която и да е, рано или късно винаги се връща при теб. Това означава, че до някаква степен ти си по-специална за него от другите жени в живота му. Може би имате потенциал да бъдете заедно и да сте щастливи, но явно не знаете как да го постигнете. Като повечето хора не съумявате да опазите и съхраните отношенията си и си причинявате болка. Истина е, че след всички мъки, които си изживяла по негова вина би било мазохизъм от твоя страна да подновиш връзката си с него и никой не може да ти даде подобен ясен и категоричен съвет. Но ако наистина го обичаш и смяташ, че въпреки всичко са останали сили в теб да продължиш да се бориш за тази връзка - направи го, очевидно ти си по-важна за него от другите, с които е бил, защото винаги се връща при теб. Ако пък мислиш, че не можеш да понесеш поредното разочарование, което може да получиш, най-добре направи всичко по силите си да му устоиш и колкото и да ти е трудно да го оставиш зад гърба си.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 8a2e16dc6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Като си сипеш чаша с вино и си пуснеш хубава музика. Няма незабравими мъже!!! Има такива, които не заслужават да се помнят!!! Хайде смело напред

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker