Той ме удари - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ме удари
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 1828 пъти
Здравейте!
С приятеля ми сме заедно от 7 години.
Половината от това време не се разбирахме много. Все нещо не върви. Та дори не водехме разговори, когато си с един човек, трябва поне да говориш с него. От работа вкъщи, от вкъщи на работа. Излизаше с мен да отбие номера. Като се прибере, нищо не си говорим. Не излиза никъде. Намира си занимания или мач, или някоя игричка. Аз се опитвах всичко да е наред вкъщи. Докато той с нищо не се стараеше. Обръщаше ми внимание (дори да си говорим, не друго), само когато му е кеф. Аз реших да спра да досаждам, като го заговарям или го карам да излезем. Просто спрях да му обръщам и аз внимание и той се озлоби.
Поскарахме се наскоро и ми посегна, то да беше за първи път... И то за глупости.. Веднъж ме срита, заради лаптопа, била препълнена паметта, аз исках да разгледаме заедно и да изтрием ненужното. Той играеше игра и не искаше.
Първите години се разбирахме, той е отговорен, заживяхме заедно и оттам се почна едно невнимание, едно пренебрежение. Имаме и хубави моменти заедно, но са много малко. Исках да споделя нещо от живота си, защото стигнах на такъв етап, в който сме на едно място, всичко се върти в кръг. Не постигаме нищо, не вървим напред, ей така си седим.
Запознах се с него, като завърших, преместих се в столицата. В моя град си имам апартамент, там няма никой, нашите са тук и брат ми също. Чудя се, ако се върна там дали ще е по-добре :( Обмислям го да замина. Дори му казах. След последния шамар, не мога да го приема като същия човек. Колкото и да ме е ядосвал, аз не съм го била с метлата или тигана. Не е побой, да, но не трябва изобщо да се стига до посягане. Един мъж посегне ли, значи не са на добре нещата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: f35e1b8471
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти сама го каза, веднъж посегне ли ти - край! Щом има къде да отидеш, оставяй го!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b84674b918
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Винаги ми е било супер гадно като чета и виждам момичета, които правят всичко за такива боклуци и ги обичат, а за нас дето не удряме жените и се държим добре, винаги оставаме сами и с пръст в уста! Несправедлив свят!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 6e1c5507f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Тръгвай си, ако искаш да си щастлива!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 1688ebf248
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сритaл те, и друг път те удрян, но все пaк един шaмaр не било кой знaе кво...
Aз след точно едно, единствено посягaне, дори сaмо зaплaхa зa тaковa, си тръгвaм нa секундaтa. Товa достaтъчно говори зa човекa кaто " личност ".
Зa мен товa сa първобитни индивиди, които порaди липсa нa речник, липсa нa цивилизовaно възпитaние и средa, винaги ще се държaт кaто животни ( дори по- зле от някои), ще нaлaгaт воля с бой....
Тоест, освен че никогa не можеш дa рaзчитaш нa нормaлни човешки рaзговори, aко откaжеш подчинение или опитaш дa изкaжеш мнение и бой ще ядеш.
Не знaм кaкво дa те посъветвaм, .... щом зa теб един шaмaр/ посритвaне не е кой знaе кaкво.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 41d6607932
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторке. това ми напомня на нещо изчерпано, че даже и преляло чашата. Далече съм от мисълта да подкрепят тебе или него, все пак сме чули само твоята версия за нещата, но мисля, че ти е време да си стегнеш куфарите и да оставиш този мъж. няма да е лесно, нито приятно ще е, нито краткотрайно. Може да мине време, може да се измъчваш и да искаш да се връщаш, но пак ще е същото, а върнеш ли се, той ще е убеден, че ще му лазиш в краката. И не стига, че се е държал като непорастнал хлапак с тоя лаптоп и игрите, ами и бой си яла. Отивай си, докато имаш сили и достойнство.

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d4d38675e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 2, ти си мъж.. Може да не посягаш, но това прави ли те добър? Има толкова видове тормоз, без да си докоснал човека.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ae9c4cec04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Разбира се, че ще си тръгнеш! Той няма право да те удря! Ти си негова жена, не някаква съквартирантка.. щом те е ударил, значи всичко между вас е приключило. Не му мисли въобще, събери си нещата и си тръгни без да му обясняваш нищо. Той не заслужава да му даваш обяснения. Ако още един път ти посегне, просто отвърни, ако той ти забие шамар и ти му удари. Покажи му къде се намира и с кого си има работа. Давай момиче!
Успех! Пиши какво е станало!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d4d38675e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Вече не го приемам като същия човек. Аз му го казах очите, че никога няма да е същия за мен. Извини ми се, но аз не мога да забравя. Ние имаме дете, но пък има къде да отида. Нямам против да си вижда детето, отговорен баща е, обожава дъщеричката ни. Но аз много съм отдалечена спрямо него. Вече ми е все едно, чувствам една празнота и губене на време. Исках нормално семейство, давах всичко от себе си. Сега се държи добре, но аз пазя дистанция. Каза да ходя където искам, щом искам.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b84674b918
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До №6
Не говоря за тормоз под каквато и да е била форма, а за това как жените винаги предпочитат лошите момчета, дето с тях винаги е голям "купон" и бият на поразия, а ние "добрите" момчета све били много скучни!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker