Изневерих му с най-добрият си приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121536)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18611)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерих му с най-добрият си приятел
преди: 10 години, 7 дни, прочетена 3218 пъти
Здравейте,
Накратко - имам приятел с който сме заедно от 4 години, но напоследък нещата са много зле. Аз все си стягам багажа и все не си тръгвам, което е мой проблем. Живеем в София, но и двамата сме от други градове.

Преди месец от работа ме пратиха в командировка в родният ми град за 3 седмици. Това ми дойде като свеж полъх. И без това нещата вкъщи бяха станали непоносими.

След като заминах започнах да излизам със старата си компания, хората са там и рядко се виждаме. Там имам и един човек, който мога да твърдя, че чувствам като най-добър приятел (да, правили сме секс и преди, но не мисля, че това пречи.. поне не в дългосрочен план). Както и да е една вечер се случи. Не ми е гузно, колкото и зле да звучи и въпреки критиките, които ще отнеса.

Просто взех да се чудя дали да не зарежа всичко тук и да се прибера. Мисля си, че с него (приятеля) ще ми е много по-добре и освен това ще мога да създам стабилно семейство. Нищо не сме говорили, но се познаваме прекалено добре. Знам, че ако се върна все по-често ще става, че да сме заедно и в един момент просто ще се случи.

Знам, че всичко звучи много странно, но в общи линии това е.
Сегашният ми приятел е с много труден характер, постоянно се караме и само скандали. Така не се живее. А другият човек е много спокоен и цени много мнението ми, което за мен е важно.
Не знам какво да правя. Общо взето съм на кръстопът
:(
Яна, 27

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 дни
hash: 33733e48ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Единствената ти грешка е, че не си скъсала с човека, с когото не си щастлива. Имай обаче малко уважение към 4те години прекарани заедно, хубавите ви моменти и скъсай с него, преди да си го унижила и публично. Не чакай дали ще се получи с новото момче, просто бъди свободна!
Мисля, че всеки заслужава честност от партньора си. Не е нужно да му казваш за изневярата, но е ЧЕСТНО поне да скъсаш, за да може и той да си живее свои си живот, не да ходиш паралелно с други мъже и да го зарежеш, когато ти е сигурничко с някого. Не бъди такава, моля те.
успех
ж29

 
  ...
преди: 10 години, 7 дни
hash: 4d072a83ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   И сега какво очакваш да напишем? Да те оправдаем или да те благопомажем?
Оправяй се, живота си е твой, глупостите които правиш са си за твоя сметка.

 
  ...
преди: 10 години, 7 дни
hash: 4097db98a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Така искам да се знае, че САМО приятелство между мъж и жена НЯМА и НИКОГА НЯМА ДА ИМА, освен ако мъжа е гей! Мъже пазете жените си от "добрите им приятели"!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 дни
hash: 59c54cce24
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всички сте такива, събирате си багажа, но нямате смелост да си тръгнете, нямате смелост да поговорите, да бъдете честни, да решите проблемите или да прекратите връзката си с достойство и уважение към миналото и хубавите моменти.

Силите ви стигат само да се забърквате в триъгълници зад гърба на партньора и на края да се оправдавате колко неща са ви липсвали. Ами като ви липсват защо не се борите за тях? Ако не искате да се борите, защо просто не сложите точка на агонията по един достоен начин? Това ли е начина?

 
  ...
преди: 10 години, 6 дни
hash: d9ac863354
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Разгонена работа ти казвам.

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 дни
hash: a39213997b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   От авторката :
Тук съм чела истории от сорта как жени изневеряват на мъжете си със свекъра.. аз ли ви излязох най-черната?
До #2 - не ми трябва пожалване или богопомазване - ако исках това щях да отида в църква, благодаря все пак..

До #4 - ясно е, че си мъж.. ако беше жена, щеше да ти е ясно, че това да си тръгнеш е най-лесното нещо на света. Много по-трудно е да останеш и да се бориш. Ние влизаме в триъгълници, а вие се хващате с първата фуста и зарязвате жените си. То затова е пълно със самотни майки - защото такива мъже като тебе стават и си заминават, мислейки, че са направили голямо геройство. Биология все пак..

До #5 - Не е зле и ти малко да се разгониш, такива жлъчни безсмислени коментари говорят само колко ти е малко секса

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 дни
hash: 33733e48ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, има хора, който се качват на ракета и скачат от космоса в атмосферата, ти би ли го сторила?
Дали ще изневериш със свекъра, с брата, със сина дори - няма значение, важното е, че лъжеш най-вече себе си.
Защо не скъсаш с това момче като не си щастлива и драмата да се свършва, а ни губиш времето с глупави проблеми и посл дорие си мериш глупостта с други глупаци под мотото „има по-зле от мен“ - ама то винаги ще има, мила, ако искаш да си най-зле, най-добре излез на Околовръстното и си определи тарифа, но съм убедена, че дори нощните пеперуди ще ти кажат, че има по-зле от тях (тези, които правят анален без кондом, транссексуалните проститутки, тези с груповия секс, тези с по-ниска тарифа, тези без тарифа....)

 
  ...
преди: 10 години, 6 дни
hash: 59c54cce24
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   "Тук съм чела истории от сорта как жени изневеряват на мъжете си със свекъра.. аз ли ви излязох най-черната? "

Ти с тях ли се сравняваш?

"Ние влизаме в триъгълници, а вие се хващате с първата фуста и зарязвате жените си. "

Тези мъже също не са по-достойни от теб. Тук говорим за поведение, не за пол.

"Много по-трудно е да останеш и да се бориш. "

Това мотив ли е? Тогава се търкаляй с всеки. Много ще постигнеш с това, уверявам те. Ще ти останат едните пеперуди и нищо друго цял живот.

"Биология все пак.. "

За биология можеш да говориш при животните. Ние хората затова имаме и глава на раменете, с която мислим и не действаме първосигнално като животните. Ако всеки си вадеше онази работа под път и над път, не знам до къде щяхме да я докараме.

"Не е зле и ти малко да се разгониш, такива жлъчни безсмислени коментари говорят само колко ти е малко секса"

Нима всеки, който не се търкаля с всеки срещнат, не му стига секса. Сексът можеш да си го направиш и с един човек и то много по-добър, стига да знаеш как. Ако ти не си го разбрала, то хората са си го направили и имат много по-малко проблеми от теб в това отношение. С тези разсъждения нищо чудно, че си постъпила така.

 
  ...
преди: 10 години, 6 дни
hash: 2fac30f9de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Съгласна съм с 7. не знам какво ни топли това че аджеба имало други които постъпват още по-гадно и неправилно от нас сякаш се успокояваме себе си по-този начиВиж авторке предполагам си се борил с пирятеля си и не се получават нещата защо се мъчите като ще пробвали и не се получава поне от твоя страна защо си губиш енергията силата търпението и най-вече времето това важи и за приятеля ти да си с човек който не вървят нещата. Разделете се ти може би ще търгнеш с това момче или с друго той ще си намери някоя която ще обожава характера му няма да и прави проблем това което теб те дразни и така. Няма да те съдя но наиситна мисля че не е правилното решение аз мисля че ако нещата не вървят опитали сме всичко но въпреки това не се получава по-добре с чест да си тръгна отколкото да не съм удовлетрона и щастлива но въпреки това да съм с някого и зад гърба му да изживявам някакви трепети и любови това е неуважително към човека с който си и така. Наиситна съгласан съм с теб авторке че някой мъже бягат някоя фуста им е завъртяла главата но и този начин не е правилния. Но предполагам както при мъжете така и при мъжете е най-лесно така да си останат с сигурното да не рискуват и да са пародия на връзка или семейство което е глупаво. Ти не обичаш приятеля си поне така ми се струва доста хладно се изказваш защо защо си с него самаат ти каза че ако прекратиш тази връзка и все по-често се виждаш с пирятеля си нещата от само себи си ще станат. аз съм жена но наиситна не разбирам жените и понякога и себе си каква е тая логика не мога да разбера. Съгласна съм с номер 4. Авторке да не мислиш че като влезеш в триъгълник ще си оправиш положенито по някакъв начин. Чувала съм че при някой двойки помага може и така да е не знам предполагам зависи от хората но както казавх твоя приятел определено не би разбрал това и би ти бил щута ако разбере. Честно казано колкото повече чета истории все повече се отчайвам от хората и всичко. Искаме здрави и истински връзки и семейства а как се държим като идиоти. Не те осъждам и извинявай ако съм те обидила с нещо аворке но това си е моята позеция.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 дни
hash: 08459b26aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Поредното потвърждение, че приятелство м/у мъж и жена не съществува! Е, добре де - не съществува, без да е придружено със секс. Добре поне, че при приятелства м/у мъж и мъж и жена с жена сексът не е задължителен. Аз като прочета подобни теми - кой преспал със съдеда, с баба си, със свекъра и т. н. т., не пропускам да си изкажа негативното мнение, затова бързам да ти кажа, че не си ми най-черната, а една от всичките черни.
Просто си много нечестна и за жалост поттвърждаваш твърдението, че жените били маймуни, дето се пускали от клона, чак като се хванали за другия. Ама и аз съм жена и после върви доказвай на мъжете, че не сме били всичките такива. И аз на 20 години правих глупости - грешки да искаш, но поне се чувствах гузна, не повтарях и не съм подхождала толкова делово към чувствата на хората. Не е най-лесно да си тръгнеш, както си писала, особено на 27 и ти много добре го знаеш. "Най-добрият ти приятел" е свързан с преместване в друг град и това ти е терзанието - да не сгрешиш, като зарежеш София. Иначе не ти дреме за 4-те години, само се чудиш кое е по-изгодно за теб и да не стане от 2 стола на земята. Гаден характер имал приятеля ти? Е, сега ли е станал гаден, че си се сетила да се оплакваш? Ми остави го човека да има шанс и той да потърси щастието си. Нямате вече бъдеще заедно - слагаш му рога, не ти е съвестно даже.... за каква връзка може да става дума от тук нататък? Като ти е толкова лесно - направи го! Изнеси се, пък после ще мислиш да се местиш ли обратно в твоя град. Какъв е проблема? Само преди да се събереш с "най-добрия приятел", провери дали той няма още няколко добри приятелки. Всъщност недей проверява - нали не ти пука кой с кого прави секс. По-добре го питай директно дали ще иска да живее с тебе и деца да имате един ден и ще се избистрят всичките ти мисли и терзания, вместо да питаш тук непознати хора. Нали сте най-близки - трябва спокойно да си говорите по всякакви въпроси и той би трябвало да ти отговори искрено?

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 дни
hash: a39213997b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката:
Аз не мога да разбера що за хора има тук.. извинявам се №7, но аз никой не занимавам с глупавите си проблеми насила. Ти ги сам/а си го прочел/а и дори коментирал/а.
Не знам аз каква съм, но виждам, че тук много хора искат да се правят на Господ и да съдят. Както и да е, явно аз съм в грешка, че този сайт е да споделиш не за да те съдят.
Искам само да отбележа, че това стана веднъж и не съм се "търкаляла с всеки срещнат", а конкретно с човек на когото държа.
Второ - към №8, понеже си ме цитирал/а - ако си мислиш, че ти или аз сме нещо много по-възвишено от животните много се лъжеш. Не искам да навлизам в спорове за това, но мога да се хвана на бас с теб, че съм много по-запозната по темата.
Трето - страшно много съм изтърпяла от приятеля си, посягал ми е и какво ли още не, но хайде сега вкупом може да ме анатемосате, че така ми се е пада.
Благодаря на хората които ми дадоха все пак някакво нормално мнение, на другите мога да каза - аман от лицемерие. То и в Библията е казано, че който е безгрешен пръв да хвърли камъка.. виждам тука много такива "безгрешни" хора има.

 
  ...
преди: 10 години, 2 дни
hash: 59c54cce24
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   до 12

Авторке, просто е. Ако не ти изнася връзката, късаш и си правиш, каквото ти душа сака. Щом толкова ти е зле с него, защо просто не скъсаш? Хем няма да ти е гузна съвестта, хем ще си правиш всичко, каквото пожелаеш на спокойствие.

Затова хората реагираха така. Просто лъжата няма как да се толерира, дори и да не ги засяга пряко, нима можеш да виниш някого за това.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 дни
hash: 59c54cce24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Вместо да виниш хората, че те критикуват, чети между редовете, за твое добро е. Искахме да ти кажем, че така лъжеш себе си и нищо няма да постигнеш. Ако държиш на най-добрия си приятел, бъди с него, а не с двамата едновременно, защото на края ти ще си прецаканата. Колкото по-рано го разбереш, токова по-добре за теб. На нас ни е все тая, просто даваме съвет, макар и по малко по-груб начин с надеждата да се осъзнаеш. Ако ти правим мили очички и те галим с перце, едва ли ще разбереш грешката си. Сложи си ръка на сърцето и кажи, че това положение те устройва - нито си с единия като хората, нито с другия, който ти посяга. От две връзки и двете са вятър работа.

 
  ...
преди: 10 години, 2 дни
hash: 28317d81bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Авторке, съвсем излишно е да влизаш в полемика и да си хабиш нервите с всички, които са намерили за нужно да те оплюят. Относно въпроса ти - явно е че имаш вече мнение и чакаш да се избистри. Съветвам те да слушаш вътрешния си глас - той много добре прозира и в написаното тук - ако го прочетеш, ще видиш, че имаш ясна позиция. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 1dbf837316
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Здравей, авторке. Историята ти ме трогна, защото и аз съм в същата ситуация... лудо влюбен в една моя приятелка, която живее в друг град с гаджето си... нещата между тях не вървели в някои отношения каквото и да значи това, но си остана с него. Каквото и да ти говорят другите не се чувствай зле че си била с приятеля си... щом така си го почувствала не е грешно. Мен ако питаш дай му шанс на момчето... от какво се страхуваш да избереш човек като него? Не историята ти изобщо не ми звучи странно и аз бих се оженил за момичето което ти говоря и бих се преместил там където тя живее, ако това беше пречката. Теб те е страх, от това което ти предлага приятеля ти и го намираш за скучен предполагам, защото знаеш че би се оженил за теб даже... лошо за това момче, че цени мнението ти, уважава те и иска да сподели живота си с теб... няма никакъв шанс нали?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker