Не издържам повече на пренебрежението от съпруга си! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не издържам повече на пренебрежението от съпруга си!
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 2461 пъти
Здравейте, моята история е доста объркана и сложна. С моята половинка се запознахме преди седем години и две години след това вече живеехме заедно. Аз имам дете от първия си брак, но в началото той се държеше прекрасно с детето. Малко след като станахме семейство аз разбрах, че ще ставаме родители. Веднага след това и при най-малкото разногласие за дребни неща между нас той започна да ме пъди да си ходя у нас. Все повтаряше- като не ти изнася махай се от тук, не те задържам. Крепеше ме единствено мисълта за двете ми деца. Нямах право да оставя бебето си без баща. Детето се роди, но имаше вроден сърдечен порок и няколко дни след това почина. Нещата станаха още по зле и отношенията ни бяха на истерична основа. Имало е моменти, в които ми отказва секс, само защото детето го е ядосало, а аз съм го защитила. Много често мъжът ми ми обръщаше гръб и дори не говореше с мен понеже съм била на друго мнение. Винаги съм го обичала и нежността между нас ни носеше истинско удоволствие. Секса обаче често пъти беше мираж и аз никога не съм му отказвала близост, когато я пожелае, но той мен много често ме отблъскваше. В един момент нещата някак излязоха вън от контрол и аз се изнесох от жилището ни. Вече година и половина от тогава, но аз още много го обичам и често се виждаме. Той обаче много често ме унижава и отблъсква желанията ни за близост. Да все още имаме контакти, но те са през 2-3 месеца по веднъж. Не смея да сложа край на отношенията ни, защото само мисълта за това ме кара да страдам. Виждам любовта в очите му, но наистина не разбирам защо се държи така с мен. С нищо не съм провокирала държанието му и винаги съм му била вярна. Да, наистина съм зле финансово и понякога нямам стотинки дори и за хляб, но... нали хората са за това заедно, за да си помагат и в лошите моменти, а не да крият доходите си и да оставят другия сам да издържа семейството.
Вече наистина не знам дали има смисъл изобщо да се надявам, че ще запазим семейството си и ще бъдем отново заедно. Изморих се да се боря за нас, а отсреща да виждам само шикалкавения и недомлъвки... Страх ме е, че ако спра да се боря за връзката ни тя просто ще загине...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 3246b4aab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, съжалявам за детенцето ти, но то сигурно е на по-добро място и е по-добре от това да страда и да се мъчи цял живот.
Колкото до мъжа - зарежи го най-после и си гледай живота, защото само си разваляш живота и младините с подобен негодяй. Ти определено заслужаваш повече и най-малкото НЕ ЗАСЛУЖАВАШ УНИЖЕНИЯ.
Имай малко уважение към себе си и близките си и прекрати всякакъв контекст с този човек. Иначе - наслади се на живота, идва лятото, млада и здрава си - има хиляди ДРУГИ мъже на вън!
Ако не си мазохистка де....

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c2c2e8736b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И си сигурнa, че виждaш любов в очите му?
Не съжaление, a любов?
Не вярвaм! Невъзможно е дa те обичa и дa се държи тaкa с теб!
Нaй- тъпото е, че и ти го знaеш, но предпочитaш дa се лъжеш! Зaтовa, ... пожелaвaм ти скорошно " проглеждaне "!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9ddef9bad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   ще ти го кажа накратко:
този мъж не гледа на детето ти като на свое, може би в началото, но от написаното се разбира, че не го иска, може би е от завист, че ти все пак имаш дете, а неговото е умряло, но и така да е, с нищо не оправдава държанието си към детето, което в случая няма вина

другото нещо-ти си написала, че виждаш любовта в очите му-това не е любов-ти го обичаш и искаш и той да ти отвърне и се заблуждаваш, че виждаш любов, ако те обичаше нямаше да постъпва така

преодолей го този и си намери друг мъж

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2bc4c267e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе, от къде ги намирате все такива "мъже", че и си ги търпите после с години?

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c664764a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Отстрани изглежда, че все едно си се лепнала за него като гербова марка. Не ти ли е обидно? Обърни внимание на детето си. Мъже има колкото искаш, дори и по-свестни, колкото и да не ти се вярва в момента.

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 792052cbb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз съм на мнение, че трябва да го зарежеш. Така и така вече не си при него, просто прекрати всякакви контакти с него, без дори да му обясняваш защо. Мисля, че сам ще се сети какви са причините и защо си постъпила така, но най- вероятно ще съжали, когато е късно и вече той не значи нищо за теб. Не си заслужава да страдаш, заради човек, който не се интересува как се чувстваш и те отблъсква постоянно. Имай уважение към себе си, защото освен ти самата, ннщикой друг не може да ти реши този проблем. Ще ти е тежко известно време, но ако си с него, ще се мъчиш повече и по- дълго време. Съболезнования за детенцето, но явно и то самото е показало, че нищо никога няма да те свърже с този човек.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: eac10137ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката съм- Определено умея да правя глупости и да си създавам сама нерешимите проблеми. Нещата при нас имат малко развитие, но все още не съм сигурна в каква посока. Неусетно той отново започна да се държи с внимание към мен, да се обажда и да имаме интимни контакти. Обичам го, но се хващам, че някак ме е страх от последствията. Да искам семейство и второ дете, но не искам да живея в страх. Страх за какво съм похарчила парите и да не мога да купя дори и една вафла без да ме увикат в ъгъла или да се цупондри часове наред. Все повече започнах да си давам сметка, че ми е трудно без него, че го обичам и го искам в живота си, но ... ако нещата продължат по стария начин няма да издържа. Ето един пример- лято е, аз искам да заведа сина си на море, само за няколко дни, но не смея да му кажа. Това определено ще развали крехките ни отношения. Според съпруга ми екскурзиите и почивките са излишен разход и не е нужно той да се прави. Не искам да лишавам детето от море и лято, но не искам и да си създавам неприятности. Каквото и да направя все ще има неприятни последици. А от друга страна си мечтая той да беше по-широко скроен и да дойде с нас на почивка. Само три дни, а разходите могат да се снижат до минимум- има толкова квартири по морето на не високи цени. Да но той има навика да рои дори плодовете, които купувам на детето, а това ме дразни....
Сега като се зачетох, ми се иска да можеше да се промени ... Къде бъркам, къде ...

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d5a24fb42a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мила, ще ти кажа това, което казах на собствената си сестра, преди време. Искаш да имаш семейство, но ти НЯМАШ семейство. Това не е партньор, любим и хармоничен мъж. Това са изродщини. Семейство значи двама равни, уважаващи се и обични партньори, които отглеждат здрави и щастливи деца. Можеш да хвърлиш и един поглед на семейния кодекс, за да видиш какво означава семейство. В него няма страх, лъжи, криене, спотайване, "овикване". В него има вино вечер, почивки, споделяне, радост. Чуй ме добре, искаш, но нямаш.

Мисля, че много добре знаеш какво трябва да направиш.

(ау как ме е яд на жени, които се поставят в ситуации на насилие, сами. изчезвай с двеста, мила, ще ти брои плодовете... а някой да му преброи изпадалите зъби, може ли? )

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: be098c6e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Eй като го обичаш и ти липсва секса с него -обичай го и прави секс. Прави си кефа. Но кои ти дава право да събираш под един покрив детето си с този мъж. Ще брои залците на сина ти ли? ! Фафла или плод или само сух хляб и водица. С кое право ТИ позволяваш това. Чукай го използвай го като балсам за душата но не го допускай повече в живота на детето ти.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 57d77bab51
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   явно си мазохистка и те е страх от самотата, а и парите също са определящ фактор, защото не са всичко, но когато ги няма, са всичко!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker