Направих голяма глупост и искам да я поправя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Направих голяма глупост и искам да я поправя
преди: 10 години, 6 дни, прочетена 3062 пъти
Здравейте! Моята история започна миналото лято, когато търсех всевъзможен начин да се уредя в чужбина. Понеже нямах познати, се обърнах към фирма, която срещу 75€ ми намира работа и квартира. Казаха ми, че всичко е готово и остава да си купя билет. По време на пътуването до мен седеше една девойка, която си беше българка, но от известно време също живее в чужбина. Говорихме си по време на полета с нея, беше много мила. Тогава бях толкова напрегнат, че свалки и подобни истории въобще не ми минаваха през ума.
Когато пристигнахме нямаше човек, който да ме чака на летището, каквато беше уговорката. Телефоните бяха изключени, а аз имах пари колкото да си взема билет за обратно. Бях напълно отчаян в онзи момент. Тогава момичето от самолета ме попита какво става. Казах й в каква ситуация съм. Тя ми каза, че преди години баща й е бил измамен по същия начин в Испания. Помълча малко и ми каза 'ами идвай с мен'. Заведе ме в нейната квартира и ми е помагала във всеки един момент, за което ще съм й благодарен винаги. Привързах се много към нея. Не бях наясно с чувствата си дълго време, докато разбрах, че силно я ревнувам.
Дълго време си мислех, че я притеснявам, но тя просто по-трудно се отпуска. Една вечер дойде и ме попита дали може да си поиграе с мен и започна да ме разтрива. Доста се сближихме така. Тя е много гальовна, дава ми да правя каквото си искам с нея, но без секс. Като някаква кукла е, с която мога да се занимавам часове. Излизаме заедно, уикендите пак сме заедно. Тя ме запозна с родителите си по скайп. Като двойка сме, даже много познати ни мислят за такава, но няма интимност между нас.
Аз преди няколко дни се прибрах доста наквасен, даже не си спомням много. Тя беше на дивана и аз съм си поискал 'своето' по доста просташки начин. С действията си съм я изплашил и обидил. Съжалявам безкрайно и й се извиних. Тя ми казва, че всичко е наред, но бяга от мен, не идва при мен, стои си в стаята и дума не ми казва.
Не съм агресивен и уважавам жените, а тази случка ме представя в съвсем друга светлина. Как да й покажа, че наистина съжалявам? Не знам какво изпитва тя и дали въобще чувствата ми са споделени, затова ако може жени да тълкувате държанието й? Не искам една пиянска история да съсипе отношенията, затова моля за съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 дни
hash: e9348d8eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Мисля, че те е приелa кaто... ( не се обиждaй, не ми е нaмерение) домaшен любимец в бедa и впоследствие кaто приятел/ брaт.
Обещaй и, че повече нямa дa пиеш. И се придържaй към товa, което предлaгa, без дa нaстоявaш зa повече, или си нaмери другa квaртирa.

 
  ...
преди: 10 години, 5 дни
hash: 49d2f22996
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Тъпо-тъпо!

Но мацката със сигурност не е редовна, щом толкова време така се гали, пък иначе - нищо! Или е някакъв скрит лесбос, който се опитва пред родителите си да го играе нормален, или си има някого някъде, а с теб само си играе. Или е нещо друго от сорта, но ти при всички положения - губиш!

Според мен, няма какво да "оправяш" - вдигай си шапката от там. Нито ще те огрее, нито има смисъл да се занимаваш с нередовна жена! Купи й след време лека кола или нещо подобно, с което да й върнеш жеста и да й покажеш колко високо го оценяваш и толкова! Ако е имала нещо истинско към тебе, отдавна да е "станала работата" и вече да живеете като семейство.

 
  ...
преди: 10 години, 5 дни
hash: 5989ff4562
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Човек, такава жена се среща веднъж на години, за да се държиш даже и един път по този начи. Кажи й това, което си написал тук. Тъпо, умно ще го приеме. И не става въпрос за интимност или не, дали ще бъдете заедно или не. Просто не трябва да я излагаш и да я нараняваш. Ти искаш тя да е добре, да забрави за случката, да ви е весело заедно. Кажи й го (ако наистина го мислиш де, и не лъжеш тук)! Колкото по - бързо, толкова по - добре. Недей с клишираните извинения, извинителни номерца. Това всичко е само според мен. (Леле леле каква жена си опуснал ти? !? !!? ! Да та рани и да та пои? ! Кукличка? ! А ти пияндурник по нощите? !? ! Прави и струвай за нея! )

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 дни
hash: dc483d3088
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Едва ли си има друг, щом го е запознала с техните. По-скоро проблема е на интимна основа. Или е девствена, или чака той да я 'поиска'.

 
  ...
преди: 10 години, 3 дни
hash: f023dae685
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Пълни измишльотини! Като си измисляте истории мааалко по-реалистични ги правете...

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 дни
hash: 40d58790d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Народът си го е казал "Напий един мъж или ядосай една жена, че да разбереш що за стока са"! Момичето те е видяло що за стока си. Обирай си багажа от там и се опитай да подновиш връзката си като започнеш от А-Б. Не я притискай ще я загубиш гаранция. М 30

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker