Изневерих и съжелявам.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерих и съжелявам..
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 3851 пъти
Здравейте има си приятел от 1 год. отношенията ни бяха прекрасни в началото всичко беше като приказка.. но аз направих едно глупаво решение заминах за 3-4 дена с една група от България за Гърция, поддържахме си връзка с моя приятел, но той беше съкрушен от моето заминаване и ми наговори масати глупости, когато си идвах към БГ се запознах с едно момче и бяхме седнали заедно в автобуса в началото само си говорехме после започнахме да се гушкаме и накрая се стигна до целувка, друго нищо не сме правили все пак сме на път.. но в абтобуса в който бях имах познати, които познават и моя приятел и са ме видели и са му казали, че съм се целувала с някакво момче, той ме попита дали е вярно, но аз не можах да му кажа истината, незнам защо го направих, дори нямах чувства към това момче, незнам защо му позволих да седне при мен и защо изобщо стигнах до там.. Обичам приятеля си, давам всичко за него.. той също ме обича и то прекалено много казаха му няколко човека за мен и тва момче, но аз го убежавам че не е вярно и той ми вярва, но сега пак се заплете нещо ситуацята намесиха се още хора и той пак ме попита дали е вярно, но аз не мога да му кажа такова нещо това ще го съкруши знам че никога няма да ми прости.. а аз го обичам прекалено много за да му кажа истината.. кажете какво да правя да му кажа ли или не?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 495bc3afbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спокойно не е изневяра но не се целувай с хора който познаваш от няколко дена още повече че имаш приятел.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 32df7f9815
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   не си мисли, че ти вярва. В момента те пробва дали ще му кажеш истината. Ако не го направиш ще ти бие шута по много коварен начин. Сигурен съм, че ще измисли нещо.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 6f368d4e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей, момиче на 14 съм, (: Бях в същото положение. Мислих много.. казвах си, че той няма да разбере истината, но имаше една топка в мен която ми тежеше! Рано или късно истината излиза на яве. Поех този риск и му казах, казах му колко много съжалявам, обясних му, че нищо не е било с чувства! Вярно е може да ти се разсърди, но постави се на негово място. Той да се е целувал с друга.. ти не би го приела добре нали? Затова и трябва да приемем грешката която сме направили... Но е по добре да действаш сега! Кажи му истината, дори да патиш после от това.. Само помни, че колкото повече го криеш толкова повече съмнения ще се появят при него отностно периода в който не си му казала.. Надявам се той да те разбере! Пиши какво е станало! (:

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 794c141c6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Истината рано или късно се разбира. Най-добре му обясни ситуацията, както си е била наистина, а не както другите му обесняват и ако евентуално връзката ви продължи, той няма чак до такава степен да се съмнява в теб след това. Разбира се, че ще има период, в който да се съмнява в тебе, но се постарай отново да спечелиш доверието му. Кажи му, че съжаляваш, но бъди готова и за прошка, и за приключване на връзката. Пожелавам ти успех.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 454f9e7060
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Супер-изневяра! Сега ще ти се родят тризнаци и ще ги гледаш сама!
А с каква "жел" съжЕляваш - леле майко!

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 8d62212fb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Кажи му, щом го обичаш. Аз, ако премълча истината от приятеля ми ми е кофти, тъжно и т. н. Така че кажи му. Все пак всеки заслужава 2ри шанс. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2d117b94dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защото си разглезен парцал и това е само началото. Дано момчето не го преживява прекалено. Защо лъжеш и не можеш да си отговорна за това, което сама си избрала да направиш. Какво ще те спре, когато пак някой реши да направи каквото си ще с теб. Примиряваш се, с това което си и ттва е...

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ff96e26599
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Детска ти работа! Твоето не се брои за изневяра, а ако гаджето ти смята обратното, по-добре му кажи истината, та да се приключи с тая простотия.
ПП: Не е добре, че го лъжеш. Това е нещото, за което може да бъдеш упреквана, а не за това, че в пристъп на бяс си се натискала с някакъв юнак в автобуса.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 79d54b95b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   За да се случи нещо такова определено нещо в любовта с приятеля ти ви куца и все пак случва се и в най-добрите случаи. Не те съдя. Ако се обичате ще го преодолеете, не е добре, че лъжеш обаче.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 85336929a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И да му кажеш и да не му кажеш той вече знае истината. Когато един човек лъже му личи адски много особено когато си е виновен. Най - вероятно ще те понаебава още малко и ще ти бие шута, но ти не си притеснявай ще си намериш друг, който най-вероятно ще направи това, което ти си направила със сегашния си приятел. Нали се сещаш в живота всичко се връща.

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c1de79fc54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   ".. а аз го обичам прекалено много за да му кажа истината.. " - самото изречение си противоречи. Ако обичаш някой, си искрен с него и му даваш право на избор дали да бъде с теб след тази случка, която си допуснала. Може да ти прости и забрави, защото не е имало секс, може и да не. Дай му избор!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0db89ca07c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ако му кажеш истина има шанс да не те зареже иначе ще го направи защото ти няма доверие просто му кажи.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e517907e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Нистина детска му работа. Ако го обичаше толкова силно нямаше да има тов прехвърчване на искри с дугото момче. И да навярно само ще се чцелували но по това което каза малко ви е останало да се награбите и до секс да се стигне. Има няколко варианта може той да знае и просто да те проверяра дали ще бъдеше честна и ако е така съм на мнението на юзъа по нататък в даден момент ще те зареже и може да не ти каже и защо може и да ти кже. Друга въжможност може д не знае трета въжможност да не иска да повярва че е вярно може да има някакив доказателства но да намира начин да те оправдава. Най-разумното а да му кажеш повярвай ми лъжеш ли ще се оплетеш и то доста и няма излизане после. Бъди честна постъпи зряло и си поеми отговорността от това и последствията. Не знам на колко години си но ако си на 18 и повече няма как да те оправдае някой.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 710d0e2bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Как може да се целуваш някой, който си срещнала току що в автобуса? !? Не знаеш защо си го направила - защото си го искала. Знаела си, че има ваши познати в автобуса, знаела си, че ще му кажат и ако не си била на път, а някъде другаде и до края да си стигнала с онзи.
Или не обичаш приятеля си, или в главата ти патки са мътили гъши яйца. Каква е тази безотговорност? Голям човек си, признай си всичко и поеми отговорност за постъпката си. Недей да лъжеш момчето и да си играеш с него. Кажи му всичко и кажи че съжаляваш. А дали ще ти прости, това е друг въпрос. Може би щеше, ако му беше казала веднага след като си се прибрала. Знаела си, че ще разбере все някога.
Успех :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f7b69ba156
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Писнало ми е от такива като тебе.. "много държа на него, обичам го, бих направила всичко заради него"... дано те зареже, защото това заслужава, въпреки че не е изневяра. Знам, че повечето не смятат така, но ти определено не го заслужаваш. Все нещо ви липвсва, но май просто не знаете какво искате...

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0db89ca07c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Още ли не си му казала леле кажи му преди да е станало прекалено късно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker