Влюбена в индиец - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в индиец
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 2919 пъти
Здравейте! Аз съм на 15 и съм влюбена в индиец от две години и половина и той също е влюбвн в мен и е на 20. Обичаме се страшно много. Но ме притеснява едно нещо! Той започва да мисли за деца дори ми разказа в какъв дом искал да живеем ние и децата ни. Той се съгласи да ме чака но ме е страх че ще му писне а не искам да го изгубя за нищо на света! Моля помогнете ми! Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 072e99e632
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Циганите идват от Индия и не случайно и те, и самите индиици имат проблеми с раждаемостта, но ти не се притеснявай, докато си стои в Индия няма как да те забремени. Иначе внимавай с подобни от подобни държави, защото често само разказват глупости, които биха ти харесали, но целта им е европейско гражданство и нито деца искат от теб, нито теб самата!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 76fbfbe47e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Колко му е на един азиатски тарикат, да замота наивната и неопитна главичка на едно 15 годишно момиче. Започва да и говори, колко е красива, какви красиви очи има, колко е умна, колко много му харесва, защото и двамата са много сродни души, колко много я обича, влюбил се в нея още щом я е видял и колко много щастива ще я направи ако тя се съгласи да се ожени за него... Колко му трява за да омагьоса главта на едно малко момиче? !
Ти си още дете и не прави прибързани работи, защото може да стане така, че като ти се довлече тука и да се чудиш какво да правиш. Мислиш ли че майка ти и бащати ще се съгласят да ви хранят и издържат и двама ви??? А както става в мого такива случаи, ако се стигне до женитба, в последни момент да разбереш че той не е на 20 години, а много по голям и че целта му е европейско гражданство и на него не му пука за тебе.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e6bbc876e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Отиди на психолог!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 1226ed627e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Душице малка, представа даже нямаш в какъв филм се набутваш! Това си е доста противна нация, като цяло мързелива и използваческа. Ще те прекарат като стой та гледай. Бягай далече!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 56baebdd0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   щом си на 15 и от 2, 5 години си влюбена в него, значи те е омаял на 12, 5 г. повярвай, това никак не е трудно. ти всъщност дори не си го виждала на живо, а какво остава да го познаваш. от няколко мили думи и разговори по скайп изобщо не можеш да си направиш извод за човека, особено ако си тийн без никакъв опит. човекът може да е женен и просто да търси забавление, може да е доста над 20, може много неща, но това онлайн няма как да го разбереш.
ако наистина иска да се жените, а не те ползва просто за четкане на его, най-вероятно наистина се цели в гражданство в ЕС. пиши си с него, щом ти харесва, но не си навивай особено че ще се случи нещо сериозно.

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0a4e36377c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Драга, ще те шокирам с една новина: от изгубена любов не се умира! Жените (и някои романтици сред мъжете) имате навик да говорите как ще умрете от това, но всеки кадърен лекар ще ви каже, че това не убива. Дори да се самоубиете от любовна мъка, пак няма да ви е убила любовта ви, а вие самите с произволно избран за целта метод за самомъчение. Затова се вземи в ръце и мисли: циганите са дошли от района на Индия. Ако се чудиш какво ще стане с вас и какво ще иска от теб, проучи връзки между българки и цигани (отказвам да използвам модерната думичка, защото в повечето езици ги наричат цигани или нещо подобно, затова стига излишна чувствителност! ) и ще разбереш какво да очакваш от него! Ако ти харесва - продължавай! Ако ли не, тогава дръжте ме крачета, за да избягам! Хубаво е да си романтик, но помисли малко и с мозъка си за разнообразие, за да не атрофира като при някои хора. Любовта е прекрасно нещо, но не трябва да й се позволява да ни обсебва дълготрайно. И тя си има срок на годност, след който се променя и става опасна за здравето като някои храни. И да си знаеш, че каквото и да ти говори, тук не е законно да правиш секс с малолетна. Пък той да си прави каквото иска в Индия! Наша страна, наши правила, както се казва!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f4f5a1e5af
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нека позная, виждали сте се само по скайп и никога на живо.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b7cbf8fc83
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Изкарахте момичето наивно и глупаво, а съм сигурна, че не е.
Да кажем, че човека ти е читав и че нещата ще са окей, че не е използвач и така нататък. При това условие, обаче, също има много неизвестни- дали връзката ви ще издържи, дали на живо също ще си допаднете толкова, дали ти ще си готова за деца и други подобни съвсем нормални човешки неща. Искам да ти кажа, че ако той наистина толкова те обича, чакането няма да му е проблем. Нито трите години до пълнолетието ти, нито колкото години са ти нужни, за да се почувстваш готова да имаш деца. Любовта е търпелива.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 76fbfbe47e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Бас държа, че ако един ден се стигне до женитба, единственото му условие ще е, че в никакъв случай, няма да иска да живеете в Индия, а в Европа. Нали точно с тази цел, азиатци и африканци се женят за тъпи европейки - те не искат тях, а европейско гражданство.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 56baebdd0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   oo, да, номер 8, 12 и половина годишните са изключително зрели, разумни и прозорливи, особено на база на солидния си житейски опит! толкова много обстоятелства са против такава връзка, че шансът за успех клони към 0.

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 76fbfbe47e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ако искаш да видиш, как ще изглеждат бъдещите ви деца, отиди в циганския квартал и гледай как малките ромънчета се ровят по цял ден в калта. Представи си, как и вашите сладурчета ще се присъединят към тях и когато не са на улицата, ще слушат Азис и ще перат кючеци в къщи. Индийците имат много големи семейства и със себе си, твоя възлюбен, може да докара и десетина от братята си. Тогава ще можеш да уредиш приятелките си, и те да се омъжат за индийци и всички да живеете заедно и да направите ново ромско гето.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 8defb4cb0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Скъпа авторке, аз съм почти на твоите години и също съм влюбена в индиец.. ;/ Не слушай хорските мнения.. и прави това което ти идва от вътре, все пак си е твой живота. Честно да ти кажа аз съм влюбена в него от 1 година :(, той е доста известен. Мислих, мислих и най-накрая го измислих.. По-добре е да се откажем от цялата тая драма :( :(

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 86482f2209
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Конкретният случай ми изглежда като гнусна спекулация с чувствата на малко момиче с користни цели.
А по принцип - безумие е да се слага знак на равенство между циганите и индийците. Там има такова разслоение (всъщност и при циганите е така) и толкова различни касти и да се твърди, че всички ровят в калта е несериозно.
Оставям богатството на страна, има впечатляващо много индийци, които са толкова преуспели в професиите си, че заслужават възхищение. От друга страна такъв едва ли ще тръгне да се задява с момиче в прокурорска възраст. А пък най-вероятно момичето не е само едно.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 76fbfbe47e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   В африканските и азиатските страни, се е пръснала новинта, че в България, жените са безплатни и с малко шамари, много лесно се дрисират. Не случайно, толкова много от тях се женят за българки, защото от всички жени в Европа те са най-лесни и чрез тях най-лесно се взема европейско гражданство.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5a37318fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Колкото и да не ти се вярва, ще се влюбиш след индиеца и в извънземен, и в голямата и малката стъпка. Понеже сме в БГ най-вероятно ще се влюбиш и няколко пъти в надут чекиджия. И повярвай ми всеки път ще ти се иска да мреш. Това е лошото. Има и добро обаче - надеждата - може пък индиецът да те изчака. Животът е пъстър. Единственото, което можеш да направиш е да си гледаш УЧЕНИЕТО, и правилният индиец или някой от друга раса ще те изчака и намери.

Дивна

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 76fbfbe47e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Аз също съм влюбена в циганин и миризмата му направо ме подлудява. А какъв майстор на кючеците е, няма да повярвате. Неговия стил е тип балетен кючек. Стъпките и движенията му, са направо като на балетист и може да си помисите че се е учил в Болшой театър и сед това е карал курс з а гюбеци в Анкара. Сега в циганската махала събират пари, за да го изпратят на турне в Индия, където да им покаже майсторъка си и колко сходни са културите им. Не случайно, преди години, когато показваха индийски филми, кината бяха препълнени с роми - кръвта, вода не става.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ebb7a706f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   лол , улавям "тънкото" чувство на ирония на номер 16!! направо ма разби :Д

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0691b210c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Мила, аз съм омъжена за индиец. И на пук на всички писали преди мен мога да ти кажа, че човекът си е съвсем нормален и няма нищо общо с Манго. Така, че за мен проблемът не е в това, че е индиец, а по-скоро във възрастта ви. Явно той не си дава сметка, че си само на 15 и съответно в момента последното за което трябва да мислиш е брак и деца. А иначе Индия е огромна държава, ако не сте ходили там дори нямате понятие за какво става дума и има всякакви хора, от невероятни до пълни изроди. Но понеже на нас ни е втълпено, че циганите идват от Индия, което е вярно само от части, има и такива от Египет и ние вече бързаме да правим заключения. А иначе можеше да си в подобно положение и с българско момче, просто на 20 човек разсъждава по доста по-различен начин отколкото на 15. И все пак ще те посъветвам да бъдеш внимателна, защото ти можеш и да си много влюбена в него, но не знаеш какви са неговите чувства към теб и дали не е тук само с идеята да се ожени за гражданка на ЕС. Така, че поговори с него открито, кажи му, че в момента твоят приоритет е училището пък виж какво ще стане. Ако наистина те обича ще остане до теб, ако те зареже значи причината да е с теб не е любов, а някакъв друг интерес, примерно получаване на български лични документи.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 986301fac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   На 15 влюбена в индиец страхотно, а замислял а ли си се за училището например, че ти е рано за деца и изобщо за връзка според мен незнам какво да ти кажа

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: fce7715fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Защо все с негативизъм и плювни трябва да се подхожда... що за крив манталитет е това... Ама веднага го класираха момчето циганин бил, лъжец бил, използвач бил.... и по българската *за нейно добро* и подрязаха крилата на момичето. Сякаш българи използвачи идиоти и некадърни мързеливци няма. Много ще е хубаво, ако тези двамата се съберат и напук на целия бг негативизъм си заживеят щастливо.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: fce7715fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Българите, които се женят за чужденци, за да вземат американски и прочие паспорти и да *си оправят живота* те не са използвачи, нали така... На българина не му миришат чорапите, той не се поти, той няма досадни роднини... само циганските нации са така... Българките били евтини -ей такова твърдение само в евтина глава на комплексиран български мъж може да се зароди. Българките са подценявани и пренебрегвани от мъжете си и им е писнало от простотията на българските им мъже, продукт на майките им дето не са ги възпитали в елементарна семейна култура. Уж сме европейци а сме си ориент точно по много основни житейски точки. Говоря глобално защото слава Богу винаги има приятни интелигентни изключения, които да отсрамят бг господа. Та преди да плюете по другите култури и да наричате жените си евтини поогледайте се в собственото си огледало. А момичето щом си задава този въпрос е умно и разсъсливо и не е повърхностна авантюристка затова и пожелавам времето да покаже, че е на прав път и е намерила любовта в Индия, защото всички живеем на тази земя и изявления от типа* тоя го не щем, щото не е от наше село* на фона на световната глобализация е смешно и жалко. Отворете се за света. Негативни мисли не водят до позитивен живот и затова ни е такова положението в държавата... резултат от дълбоко провинциалното мислене
което за съжаление преобладава.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 43eefcd0e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Но и аз се влюбих в индиец но той не знае кажете какво да правя

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker