Огледайте се, любовта е навсякъде около вас! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Огледайте се, любовта е навсякъде около вас!
преди: 10 години, 1 ден, прочетена 1928 пъти
Здравейте. Все още се чудя дали поставих правилното заглавие на тази тема.
Живеем в объркан свят, в който не всичко си е на мястото. Събитията не винаги се развиват в желаната от нас насока. Едно от нещата които не можем да контролираме е именно идването на правилния човек в живота ни. Не мисля че неговата липса в настоящия момент трябва да ни пречи да обичаме и да се радваме на всичко около нас. Той ще дойде рано или късно, при всеки един от вас. Просто не спирайте да вярвате в неговата поява. Правилният за вас човек е като звезда скрита зад облаците. Просто изчакайте да се поразсеят малко и ще го видите. А видите ли го вие ще ви види и той, защото търси именно вас.
Да кажеш "Не мога да намеря любовта. " е все едно като да кажеш "Не мога да видя природата от всички тези дървета". Именно до този извод ме доведе мъката ми по едно момиче. По което таях много големи надежди, но явно просто не сме били един за друг. Това си е. Живота трябва да продължи. А мъката и омразата са най-безсмислените неща с които да си пропилеем времето на този свят. За да го има всичко около вас, някой е вложил своята любов за да го има и за да можем да го видим и да му се насладим. Наслаждавайки се на любовта около нас, рано или късно ще намерим и правилния човек с когото да я споделим, да изиграем най-великата игра, да изживеем най-великото приключение, нашият живот.
Не спирам да вярвам че някъде по света има човек върху чието сърце е написано моето име. А този човек може да е на всякъде. На улицата, в мола, в библиотеката или до шадравана в центъра на града. А може би дори в коментарите по-долу. :D
Най-голямата грешка която мога да направя е да спра да го търся. Бъдете себе си, бъдете истински, живейте, градете, обичайте. Това е най-доброто нещо което можете да направите за себе си. И когато ви дотежи от нещо, сетете се за човека когото не познавате, написал тази тема, и за нейното заглавие.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 ден
hash: 2e8dcaa29b
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Много си сладък! От написаното си правя извода, че си доста млад, но в теб има мъдрост, каквато рядко се среща. Остани си все така позитивен!

 
  ...
преди: 10 години, 1 ден
hash: f146db4341
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Еха, авторе, доста ме впечатли. Признавам. Пожелавам ти в най-скоро време да откриеш това, което търсиш. Или по-скоро то да те намери. Някак си, ей заради такива пичове като теб, все още не съм изгубила надежда. :D Успех^^

 
  ...
преди: 10 години, 23 часа
hash: 1af9364ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съгласен съм с теб авторе, но понякога се утрепваш да я търсиш, отчайваш се, писва ти, примиряваш се и хоп тя те намира и връхлита...
Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 22 часа
hash: 9ee52affea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Това все едно съм го писал аз преди 15-тина години. И след няколко години срещнах онази Жена, която е моята половинка, с която се разбираме само с поглед. Още като се видяхме и двамата усетихме, че сме един за друг, без дори да се познаваме. Не знам как да ти го обясня, интуиция ли е, някакво духовно общуване ли е, не знам, но в онзи момент определено разбрах, че това е Тя и то още преди да съм и казал "здравей" дори.

Минаха години, вече сме семейни с деца, минали сме през много трудности, предоставени от съдбата, но през цялото време запазихме вярата си един в друг и тези трудности не само не ни разделиха, а ни сплутиха още повече. С всеки изминал ден я обиквам все повече, колкото и да ми се струва, че няма на къде.

Даже съм поствал историята си как я срещнах, но вече съм давал линка няколко пъти, няма да ставам банален.

 
  ...
преди: 10 години, 22 часа
hash: 1c242efd9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Съгласен съм, но искам и да да добавя - защо тази любов и щастие все трябва да я търсим в другия, а не в самите нас. Мисля че най-важно е човек да намери вътршен мир, да обича себе си и да е щастлив и сам, а пък ако се появи и човек, който иска да сподели щастието с нас - още по-хубаво

До номер 5- ти си истински щастливец, радвай се всеки ден, че съдбата те е дарила с такава хубава любов

 
  ...


...
преди: 10 години, 21 часа
hash: ad04544bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Толкова се радвам за теб, авторе! Радвам се, че си такъв оптимист. Това, което си написал е абсолютната истина! Радвам се, че си толкова умен и позитивен! Радвам се за теб!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 часа
hash: b9e2f118b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Каква любов? ако си СРАМЕЖЛИВ и нямаш плочки, бицепси, мускули, и тем гпупости (за мен) ще си умреш САМ!

 
  ...
преди: 10 години, 8 часа
hash: 2135b38bd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Хубаво че мислиш така, оптимистично някак. Обаче е хубаво и да живееш в реалността. Защото, има хора които никой не ги обича... И тези хора се принуждават да си вземат котка... Абе, сложно е...

 
  ...
преди: 10 години, 4 часа
hash: 8aa98ed23b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ЕЙ да спрете антидепресантите/наркотиците! Любовта не знам си какво не знам си що... Добре, че си ти да ни просветлиш. Сега е моментът да го напишеш във Фейса, Tweeter, Skype, Viber, WhatsUp а и да си направиш един блог. АМАН

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 час
hash: b7523aab01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Само, че момче, тя, любовта и ти може евентуално да се намерите, ама да е малко късничко... За теб не е- млад си, но за една жена може и да е. Аз я срещнах късно и сега като резултат може да нямам собствени деца. Така, че нещата не са толкова розови, както ги описваш и за някои неща си има краен срок, който МОЖЕ да се изпусне и голям смъсъл от фалшив оптимизъм няма особен. Не, че от песимизъм има де!

Ж40

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 час
hash: c69c0f49be
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   8, ако си мислиш, че някой ще те обича заради плочките, си много зле.

 
  ...
преди: 10 години, 1 час
hash: 3e4f9a58d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Знам, че съм песимист, но правилния човек идва и май рано или късно си заминава или се превръща в неправилен. За жалост в повечето теми тук цари някаква пошлост и лицемерие. Все иде реч за изневяра, а на правилния човек изневерява ли се? Тук частично ще се съглася с н. 6 - човек ако няма собствен красив вътрешен мир, все нещо ще му куца и във всяка дълга връзка ще намира причини за превръщането на правилния в неправилен. Дано да има повече хора като н. 5, който искренно ме радва и ми дава надежда, че все пак любовта може и да съществува като в приказките.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ed4cf48e70
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторе, искам да те поздравя, момиче съм :) Въпреки жестоката истина, която виждам в околните, аз знам, че все още има момчета като теб, макар да са малко :) Лошото е, че вече добрите момчета са толкова разочаровани от действителността, че не вярват на никого и се затварят в себе си като повтарят, че могат да продължат и сами, че не им пука за нищо... от лични наблюдения го споделям. Радвам се, че ти поне вярваш в любовта и истинските отношения и си толкова ведро настроен :)
Поздрави!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b704800d2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   8, по-скоро ако нямаш финикийски знаци или плочки, тогава си обречен! За съжаление днешната представа за любов се е оплела с усещането за сигурност, което пък незнайно защо е решило, че единствено парите и добре оформеното тяло те пазят (а има и други средства за това). Никой обаче не се е замислял, че трудно ще намериш честен богаташ, както и нежен и разбиращ мъжкар с физика като Шварценегер. Преди да ми скочите - казах трудно, а не невъзможно. Но дори тези хора да са 5 % от населението на страната, то жените не са 5% от населението на страната, за да има пълен синхрон. А коя връзка може да оцелее без честност, нежност и разбиране? Уви, никоя!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a60a45e390
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Има истинска ЛЮБОВ, има и друг свят с истински хора с истински отношения посветени на доброто и творят. Само, че да попаднеш на тях - трябва да се промениш и тогава ще те приемат... :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker