Закръглено гадже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Закръглено гадже
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 3683 пъти
Здравейте,

Бих се радвал, ако ми дадете някой съвет или споделите ваш подобен опит на моята история, която предстои да ви разкажа.

История е силно казано, по скоро проблем. Имам уникална приятелка. Забавна, грижовна и прочие. От 6 месеца сме заедно и до сега не сме се карали нито веднъж. Разбираме се прекрасно и с нея мога да бъда наистина себе си.

Проблема идва от това, че е пълничка. Убеден сам, че ако свали 9, 10 килограма ще се преобрази и ще изглежда прекрасно. Просто има коремче, което леко ме отблъсква и дебели бедра и като цяло крака. Забравих да спомена, че аз съм на 24 а тя е на 23. Млади сме и не мисля, че и подхождат сланинките. Аз лично съм стегнат и спортувам постоянно. Проблема е че не знам как да и кажа, че бих искал да загуби излишните килограми без да нараня самочувствието и. Каквото и да и кажа след това, колко я ценя и прочие, в главата и само ще оттекват негативните коментари който сам казал по нейн адрес колкото и да се старая да ги кажа по заобиколен начин.

Да спомена, че тя ходи на фитнес. Честно казано, не знам какво въобще тренира, като няма очевиден резултат. Не живеем заедно и нямам време да ходя с нея на фитнес защото работя. Мисля, че проблема и е в диетата, защото обича да похапва сладко.

Искам да съм откровен с нея по този въпрос, но не искам да си мисли, че не я намирам за привлекателна и прочие. Тука отварям скоба, че понякога с това коремче наистина не я намирам за привлекателна. Ох, сложна работа :) Напишете мнения плс

благодаря...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 4c5d75fb3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че човек трябва да приеме човека такъв, какъвто е. Добре те разбирам, съпругът ми е с наднормено тегло и съм пробвала всичко, но не успявам. Мен ме притеснява здравето му. Ако приятелката ти не е с наднормено тегло, а си е с нормално тегло, което не отговаря на твоите идеали - не мисля, че имаш право да ? се бъркаш.
Можеш да опиташ да се уговориш с нея заедно да ходите на фитнес, но ти добре знаеш, че фитнесът е 10% от успеха, а 90% е диетата (начинът на хранене).
Тя се храни високовъглехидратно.
Можеш все пак без да я убидиш да ? разкажеш за своя си начин на хранене и тренировка и поне да я информираш. Възможно е изобщо да си няма хал-хабер от хранене.
Ходи иначе на фитнес, но явно прави само кардио (което е нищо) без тежести. Ти ако си толкова спортен, защо поне няколко пъти не тренираш с нея и не ? изготвиш програма с тежести???
Аз иначе в момента постигам много добри резултати с диета, изцяло лишена от въглехидрати като изключим плодовете и зеленчуците. Спряла съм спорта временно, защото поемам само 700-1000 калории дневно и нямам в момента възможност за спорт (командировка) и отслабвам много добре, но АЗ го желая, никой друг не може да решава вместо самия човек за такива неща!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 6a6dfe1319
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако е генетично, трудно ще влезе в желаната от тебе форма.
За съжаление щом това те дразни сега, когато сте в началото на връзката, с течение на времето, като премине еуфорията, ще ти се вижда още по-непривлекателна и връзката ви ще трябва се крепи на обич на друго ниво.
Щом тренира, може да не тренира правилно или да се храни неподходящо.
Майка и каква фигура има?

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: afbca092aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не виждаш особен ефект, защото сигурно като повечето момичета смята, че ако вдига по-тежки килограми, ще стане мускулеста и груба.. трябва да има кой да я надъха, и да и покаже как се тренира правилно ако в този фитнес няма инструктор, защото ако не изпълнява нещата правилно същно няма как да има ефект. Просто като ходиш на фитнес я взимай с теб, а не ходете отделно. Така ще можеш да и казваш къде бърка, а като види собствените си резултати ще иска повече и повече да се стяга. :)
Аз съм момиче и преди време имах проблем с гръбначния стълб и започнах да ходя с брат ми. Мина почти година, брат ми е в софия и съм достатъчно ентусиязирана да ходя на фитнес, защото виждам резултати- не само стойката, но изглеждам много по-добре и се чувствам по-добре. Успех.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 200628b547
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като не я харесваш такава каквато е, просто я зарежи и си вземи някой модел! Трябва да цениш това, което имаш. Тя може да е пълно, и какво? Никога не се карате с нея, разбирате се идеално.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 81ff3a9ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   номер 1. моля те издай малко за твоя хранителен режим. Какво ядеш? Аз съм на мястото на една такава по-пълничка приятелка и нямаш представа колко ми тежи. Като гледам сега всички момичета какви тела имат. Въпреки че докоро се скъсвах от кардио, от много време не мога да мръдна на килограми. сега пия и хапчета за нервната система, и не знам дали и те не ми забавят отслабването...
Моля тай съвет и за трениране с тежести при момичета с наднормено тегло.

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 1a6409a134
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тоз пък :D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 4c5d75fb3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   От номер 1 до 2 - няма такова нещо като „генетично“ дебели хора! Килограмите идват от ядене. Често в едно семейство има пълни хора, защото те се хранят по сходен начин.
Принципът е елементарен - който яде повече калории от изразходеното ПЪЛНЕЕ. Еднакво трудно е за всички да влезнат във форма, защото сме направени като хора да уползотворяваме храната максимално, защото сме живяли като вид винаги в условия на недостиг на храна. За пръв път има такъв период в историята на човешката раса, в който значителна част от нас могат да си позволят толкова много храна и от тук идват проблемите ни - ние не можем да ядем безнаказано всичко, въпреки че материално можем да си го позволим.
По-малко от 5% от населението действитлено имат по-засилен метаболизъм, но влиянието също не е особено голямо. Просто отслабващите хора ядат по-малко калории от изразходваното и никой не е осъден да бъде дебел заради гените си!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 4c5d75fb3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До номер 6

Аз се храня без всякакви въглехидрати с изключение на зеленчуците и плодовете, които ям. По принцип има и по-строги нисковъглехидратни диети без плодове, но аз не искам да живея, лишавайки се плодове.

В момента съм в период на отслабване и затова не ям повече от 1000 калории на ден. Не спортувам временно заради работата си, но фитнес планът ми е нормално 3 до 4 пъти в седмицата по до 1 час - 40 мин. трениране на различните мускулни групи на максимални за мен тежести - 3 серии по 3-7 повторения в зависимост от това, колко ще успея, но съм на макс.
15 мин правя кардио на пътеката (това ми е любимото, иначе няма значение кой уред ще избере човек) - бягам 5 мин. на степен 8, 5, после 1 мин на 12-13, следват пак 5 мин. спокойно бягане и така докато издържа, но не успявам повече от 15 мин честно казано.
Често и изобщо не правя кардио, а просто намалям консумираните количества храна.

За диетата ми - търси просто нисковъглехидратна диета, има различни.
Общо взето не се консумират въглехидрати или в много умерени количества, а веднъж седмично е позволено едно въглехидратно ядене - дори дюнер може да е или спагети.
Аз не ям хляб, тестено, картофи, ориз, сладко, царевица и тем подобни.

Най-важното е обаче да не консумираш повече калории от изразходеното. Теоретично можеш и само фаст фуд да ядеш, но ако калориите са 1000 на ден да кажем, пак ще отслабваш!
Затова и има хора, които са слаби, въпреки че ядат боклуци - това не значи, че е здравословно де! Тези хора обаче ядат просто по-малко или точно толкова калории, кото изразходват.
Човек, който работи визическа работа например може да си яде 1 хляб на ден без да напълнява, защото просто си изразходва калориите!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 898b84737d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   и аз смятам, че ще е добре, ако я вземеш с теб и й покажеш правилен режим на тренировки. освен това може да й предложиш да спазвате заедно диета. кажи, че някой приятел ти я е препоръчал или ти се налага прочистване (измисли нещо). ако си директен, най-вероятно наистина ще се обиди.
иначе 9-10 кг за младо момиче не са малко и за нея ще е добре ако ги свали или поне част от тях. остави коментарите от сорта "ако я обичаш, ще я приемеш такава, каквато е". никой не ходи с мазна коса, раздърпани дрежи и миришещ на пот, за да го приемат такъв, какъвто е! човек трябва да се грижи за себе си поне по отношение на това, което зависи от него и е поправимо. дай всички да се запуснем, за да видим кой ни обича истински :-)))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ed42f04a48
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ще нараниш чувствата и, не самочувствието. По-добре си мълчи, макар и да е истина и тя да го осъзнава много ще я наранят думите ти. Това, което ме учудва е защо сте станали гаджета след като не можеш да възприемеш физическите и недостатъци според твоите критерии? Само не ми казвай, че е заради прекрасният и характер и вътрешна красота, защото не е така. Доказателство- ако си с нея заради това, което е отвътре изобщо нямаше да те интересува имали корем, паласки и т. н....

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 81ff3a9ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   номер 9, номер 6 съм. Благодаря ти за отговора.
Искам само да попитам храненията какви са-от рода на -малки порции на често? или пък 1-2 хранения?
Аз лично имам проблем с това, че ми се яде късно вечер.
Мога ли да ям 12 вечерта 1 нещо? Или спазваш правилото да не се яде след 18-19 часа?

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 49e3a97cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   една жена може да е слаба и ако забременее след това да е пълна, така че не се знае.... и тя може да иска да ти е по-голям(например) ама... хаха...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 4c5d75fb3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   До 6/12

Искам само да попитам храненията какви са-от рода на -малки порции на често?

Това си зависи от теб, всеки си има различни нужди и навици, но НАУЧНО е доказано, че е по-добре да се храни човек по 2-3 пъти на ден (най-много), защото който се храни често просто клони да преяжда, а и много играят нивата на инсолина и непрекъснато си гладен. Нашите предци иначе са нямали как да ядат по 10 пъти на ден и не сме направени за това като организъм. Не случайно са се наложили три хранения на ден като се препоръчва да се изпуска закуската, ако има възможност, за да имаш свобода в храненето по-нататък (2 хранения по 500 калории например), но можеш да ядеш и закуска, можеш и по 10 пъти на ден, ако така искаш, ако можеш да си правиш сметката и не ядеш повече калории от изразходеното.
Аз лично не мога, а и ми става лошо, ако ям закуска - ям малък обяд обилна вечеря (нисковъглехидратни! ). Ям по едно и също време - 12 ч. за обяд, 18-20 ч. вечерям, но може и по-късно, зависи от деня какъв е (петък ако излизаме по-късно например).

или пък 1-2 хранения?

За мен 2 хранения са оптимални - така не мога и да изям повече от калориите, които са ми необходими. Понякога следобяд хапвам някой плод (ябълка или банан)


Аз лично имам проблем с това, че ми се яде късно вечер.

И какъв е точно проблемът? Ами яж късно вечер, само гледай да не ядеш като цяло повече.
Вечерята е много важна, дори непосредствено преди сън културистите ядат въглехидрати и то обилно, за да им се помпат мускулите, защото произвеждат така хормони на растежа.
В Япония има цели програми, в които се яде само един път през деня - само преди сън.


Мога ли да ям 12 вечерта 1 нещо? Или спазваш правилото да не се яде след 18-19 часа?

Можеш да ядеш и в 3 часа вечерта.
Просто спазвай правоилото

СБОР НА ПОГЪЛНАТИ КАЛОРИИ Е ПО-МАЛЪК ОТ ИЗРАЗХОДЕНОТО.

Яж НИСКОВЪГЛЕХИДРАТНА храна, за да не играе инсолинът излишно, в противен случай ще си гладна целия ден.
Ако искаш да ядеш в 1 ч. вечерта, просто спести тези калории от другите си хранения и лека нощ!
Аз не мога да спя на пълен стомах, но ако имах твоите нужди, защо не?

Важното на един хранителен режим е да е такъв, че да можеш да го спазваш целия си живот, а това ще стане само, ако слушаш тялото си.
Слушай тялото си!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c786c01f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Аз съм пълничка, бившият ми приятел по възможно най-най-тактичният начин ми сподели да сваля коремче. Казах му директно да си намери друга с плосък корем, щом не го удовлетворявам. Въпреки че не беше с мен заради външността ми, а заради сигурността, която му давах. Аз съм момиче на 26 и мисля, че след 20-те човек е достатъчно разумен да осъзнае, че ако някой се чувства добре в кожата си, никой не е в правото си да го променя. Ако човек е здрав, той е красив. Ако е приеман такъв, какъвто е, значи е обичан. Отскоро не съм с бившия си, защото аз прекратих отношенията ни заради други случки. Когато аз считам за необходимо, се подлагам на диети и упражнения, за да се чувствам комфортно. Когато понапълнея и някой не желае да ме приеме такава, каквато съм- не съжалявам, защото явно не ме е приемал с всичката МЕН, а е имал своя представа за това, каква трябва да бъда. От скоро ходя по планини, за да прочиствам дробовете си от цигарите и мръсния градски въздух, така заяквам и тялото си. Но не защото някой е искал това от мен, а защото се обичам с всичките си недостатъци и когато почувствам нужда да подобря нещо в себе си- го правя :) Споделям всичко това, за да ти дам един заобиколен съвет от личен опит.
Поздрави!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9683c0e40b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Разбира се, че има генетично пълни хора. Научно доказано е. Метаболизма на всеки е с различно темпо, обмяната на веществата също, а и всеки има определени храни, от които пълнее (което също е доказано), така че не бързайте да се изказвате. Имам приятелки, които спазват диета, спортуват и пак са пълни, но са стегнати, просто не свалят килограми. А и каква ти е дефиницията за "закръглена"? За някои закръглена е Адел, за други Искра Фидосова. Освен това факта, че искаш да я промениш и нагодиш спрямо собствените си разбирания за красота говори, че не обичаш нея, а себе си. Когато истински обичаш някой, не ти пука от "сланинки" и други (съвсем човешки) несъвършенства. Ти също не си идеален, не го забравяй. Щом момичето е толкова свястно, а ти явно гледаш предимно външния ? вид, по-добре се разделете, защото не я заслужаваш. :)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 275b8f5812
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   А защо тези, които казват, че не се хранят след 18ч, уж отслабват най-бързо?

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d83851d00d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Не, не и не! Иронията... тъкмо разбрах за една позната, която се е разболяла от анорексия, не можех да повярвам... Просто заобикалящия ни жесток свят ни кара да си мислим, че за да сме щастливи са важни само опаковката и хартийките. Приятелката ти може да има слаб метаболизъм, тъй че само ще я накараш да се чувства като утрепка. Важното е да се храни с здравословна храна, и да се движи, оттам нататък гена си казва думата. Не може всички да са вейки!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 930d3c747a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Аз пък си ям каквото ми падне... и пак съм слаба, тичам все по задачи и не се спирам... 50 кила съм цял живот. Нищо не се лепи.
Генетично е, деца! Баби, лели и прочие! Що се морите с диети и фитнеси??
А и по важно е какви сме като хора.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 12f2c26b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   И аз спортувам, спазвам хранителен режим и т. н. Но гаджето си похапва трупа килограми и май не и дреме. Няколко пъти и намекнах да не яде банички и теста толкова много и тя се сърди че и го казвам. Мисля че не можеш да промениш навиците на един човек. Трябва той сам да реши да се промени иначе е загубена кауза.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2449e844fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Пич, дай стотина лева да й изготвят един хранително-тренировъчен индивидуален режим и си решаваш проблема!

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5256a88789
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Колкото и да ходи на фитнес, ако диетата и не е правилна и е склонна към напълняване, нищо няма да се промени. За сваляне на килограми, най добре е да пробва с бягане или дъги разходки(2-3 километра) с по бързо вървене. Трябва напълно или поне частично да премахне карбохидратите от дитата си. Ако тя не предприеме тези мерки, малко, по малко ще стане още по дебела и още повече след като роди. За да има човек някакви сексуални чувства, трябва да има тръпка, нещо което да му вдигне патлка. В противен случай, секса става семейно задължение и еветуално, човек си търси отдушник. Рано или късно, ще срещне някоя жена, която ще го накара да се почувства като сексуален тирнозавър. За съжаление, така започват изневерите.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 09f2ac95ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Авторе
Щом не я приемаш такава каквато тя не е, направи една услуга на момичето-разкарай се от нея и не и губи времето!!! Силно се съмнявам ти да изглеждаш като Аполон, да си със супер безупречната физика и да си мега красив, но е по-лесно да се гледат недостатъците на другите-както казах-разкарай се от нея

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 898b84737d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   15, това значи ли, че не би приела добронамерен съвет от никого? сама знаеш, че е за твое добро, макар да струва усилия. някак много примиренчески звучи " Ако е приеман такъв, какъвто е, значи е обичан". ти би ли оставила човек, когото обичаш да практикува вредни навици, само за да бъде такъв, какъвто е?
а ако не е такъв, какъвто е, а такъв, какъвто сам се е направил?

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d105ee9d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Наистина хората са различни на генетична основа, някои хора се тъпчат и стоят слаби, а други каквото и да хапнат им се лепи. Напълно вярно е, но това изобщо не означава, че усилията, които се полагат са безрезултатни. Изобщо не означава, че тренировките и хранителният режим са без значение, напротив. Истината е, че една диета работи добре при едни хора, а при други не. Трябва да се изработи индивидуална диета при диетолог.

А дали трябва да се приема другия? Зависи.
Ако например един мъж е избрал за връзка една жена и се пробва да я променя още отначало е неправилно. Както и обратното. Приел си да почнеш връзка с един човек какъвто е. Ако толкова се разминава с твоите изисквания, то значи този човек не е изобщо за тебе или изискванията ти са нереално високи. Вече с времето нормално има напасване и компромиси.
Съвсем друг случай е обаче, ако единият от връзката напълнява с времето, променя се и това рефлектира на желанието на другия. Тогава е не само важно, но и абсолютно задължително да се обсъди този проблем. Ако няма комуникация, ако не се обсъждат проблемите в една връзка, ако не се полагат усилия да се запази връзката, то тя е обречена на провал. Всяка една връзка ще се провали, ако не се полагат усилия, ако не се обсъждат проблемите отначало. Трябва да се приеме една връзка като едно цвете. Увяхва, ако не се полива редовно.

Коментари от типа на 15, които казват, че не трябва половинката ни да казва нищо относно килограмите и външният вид са егоистични. Тези хора за моите лични разбирания не са наясно с основни неща и не искат да полагат усилия. Мъжете се възбъждат най-силно с визуално стимулиране или красотата на една жена. Ако един мъж си е избрал жена, която го е привличала сексуално, но тя доста се е променила, то няма как да се обвинява мъжа, че е загубил интерес. Секс-а е едно от основните неща в една връзка. Няма как да има щастлив сексуален живот и успешна връзка, ако липсва сексуалното желание. Не е трудното започването на една връзка, трудното е запазването и.

Как така никой да не казва, че губи сексуален интерес поради напълняването на партньора? Аз лично не го разбирам това. Тогава на кой да се каже? На любовницата ли? Това е сериозен проблем - губенето на сексуалното желание заради промяна у партньора и разбира се, че трябва да се обсъди. Иначе следва загуба на сексуален интерес и идват други проблеми.
Несподелянето не решава проблема. Това че, премъчаваш един проблем не само не го решава, ами и го задълбочава.
По прницип това е често срещан "метод" при много жени. Когато има даден проблем те си премълчават, чакат нещата да се решат някак сами или мъжа да чете мисли. Много мъже остават като гръмнати при раздялата, когато чак тогава жената избълва всички недоволства и проблеми, които е премълчавала. Много дори не подозират за проблемите, които всъщност е имало.
Всеки психолог съветва да се споделя, да има комуникация. С траене нищо не се решава, но пък се постига отчуждаване, трупане на недоволство и скрита агресия. Скритата агресия е един от основните убийци на една връзка.

K-Man

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 49e3a97cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Когато искаш да си с даден човек изобщо няма да ти прави впечатление, дали има корем, дали нещо друго., просто това няма да те интересува.

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 8491e9f751
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Хм... зa пръв път съм нaпълно съглaснa с К- Мaн. Е, поне зa рaзликa от други коментaри негови, нa които съм попaдaлa.
Не ми е остaвил нищо зa добaвяне;)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5075577c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Тя самата знае каква фигура има. Ако тя не я удовлетворява и е готова на жертви за по-добра, тя самата ще търси решения и съвети. Щом не търси, значи се харесва така или поне за нея си струват усилията. Ако и кажеш, нищо няма да постигнеш, само ще я убидиш, трябва сама да го иска.

Ако я обичаш, я приеми такава, ако не - скъсай с нея. Жена ми също се позакръгли, но това не ме дразни, защото я обичам и желая. Тя е спечелила любовта и доверието ми и не ми пука, ако ще и 100 кг да е, тя си остава същия качествен човек. Не че е чак дебела, но от бременността се закръгли.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 3cf83b8895
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

29.   Пич, външният вид започва да губи значението си, когато с партньора си имате деца, семейство, и като цяло толкова преживявания и успешни преминавания през проблеми, че изобщо няма и да те интересува как изглежда човекът до теб. Ти ще искаш да го задържиш на всяка цена, заради самия него, ако ще и да е 100 килограмова слоница, или пък слон, ако обърнем примера за мъж, вместо за жена.
Не е особено важен, и когато човек е на 40 години, или пък прекалено дълго време е стоял самотен, и просто му трябва някой, с когото да се разбират, и да са си добра компания.
Само че на годините, на които си ти, външният вид определено не само има значение, ами дори бих казал, че е основополагащо за начало на една връзка. На 24 изборът ти е огромен, естествено че няма да избереш приличащ на вещица хипопотам, колкото и добър човек да е, нали?
Притеснително е, че приятелката ти се е отпуснала още на 23, и по-притеснителното е, че не и пука - с годините, а особено и с раждането определено ще става само по-зле и по-зле. Затова, ако не мислиш че си готов да приемеш едно нейно надебеляване, което като гледам е неизбежно да се случи, то просто направи услуга и на двама ви, и сложи край на връзката ви, като вече ти си преценяваш дали да измислиш някое удобно оправдание, или да постъпиш мъжки и директно да кажеш истинската причина за решението ти. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c4e3ba398b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   боже, а моят приятел иска да напълнея... що не си гледате работата? Или ще харесвате човека, какъвто е и няма да искате да го променяте, или си намерете подходящия партньор. Остави я тя да си прецени иска или не иска да отслабне! Тя може да се харесва така, замислял ли си се тя какво мисли по въпроса? ! Аз съм слаба и дори да ми изкачат кокалите се харесвам и чувствам добре! Така и тя може да се чувства добре! Всеки човек си има своя чар

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 67d7515509
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   А пък аз съм убедена, че ако се научиш на малко правопис, ТИ ще си прекрасен. Срамота е човек на 24 години да пише по този начин. Като не ти харесва момичето, ходи си намери някоя, която намираш за привлекателна, за теб явно само това има значение...

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c786c01f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   От 15:

Към 24: Естествено, че приемам съвети всякакви, дори и неискани. От съветите човек се учи на гледни точки и обогатява себе си, решава какво да промени и какво не. И както казах, щом не вреди на здравето малката закръгленост (тук в никакъв случай не говорим за нездравословно наднормено тегло, както и преди казах) за какви вредни навици изобщо говориш? Да, ако човек е приеман такъв, какъвто е-той е обичан!

Към К-man: Не съм казала да не казва на половинката си, а да помисли първо над своето собствено мислене и, ако действително не може да промени отношението си към момичето, което обича, да и каже. Но това за мен не е проблем на момичето, а на неговата психика. Помисли кое е егоистично- това да не бъде егоист и да я приеме такава, каквато е или да бъде егоист и да иска да я промени според разбиранията си? Не ме разбирай погрешно, но тук изобщо не съм казала нищо за полагане и неполагане на усилия-напротив. Пак ще се повторя- усилия, положени към самоусъвършенстване според твоите разбирания за себе си и според това да се поддържаш здрав, приемам. Не приемам някой да налага своята представа за друг, опитвайки се да го пригоди към... сексуалното си его!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c786c01f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Плюс това аргументи от рода на : " Ако един мъж си е избрал жена, която го е привличала сексуално, но тя доста се е променила, то няма как да се обвинява мъжа, че е загубил интерес." са нереалистични по простата причина, че човек няма как да остане с една и съща физика цял живот. Може да се поддържа, но времето си взима своето, което автоматично значи, че мъжът е оправдан по default, че на даден етап ще смени жената, защото тя не е тази, с която е тръгнал физически. Което означава, че вътрешното ТЯ не е по-важно от физическото такова.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a8070c6723
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Ти да не мислиш,че тя не вижда,че няма добре оформено тяло?!Защо си мислиш,че трябва ти да и го кажеш.Сигурна съм,че тя вижда своите"недостатъци" и не и трябва един вид твоето упрекване.Тренирай си като искаш,но защо искаш да го налагаш и на нея?
И преди да сте заедно си знаел какво е тялото и,какво се оплакваш сега?!Не всички могат да изглеждат като модели.Ако наистина имаш чувства към нея,няма чак толкова да ти пука за тялото й.
Мъжете не винаги мислите,че понякога дори и по заобиколен начин можете да нараните чувствата на половинките ви.....

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 8082c5e9ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Ако не й покажеш какво мислиш, тя във времето ще се отпусне още повече и тогава за твой ужас ще се озовеш в леглото с тюлен, който няма никаква воля за промяна. А че няма воля е вече видно, щом на 23 години има 10 кг в повече. Не приемам за нормално човек да се примирява с килограми сланина, които личат под дрехите, пречат на движението и са нездравословни. Кажи й в прав текст, че искаш дсте във фоема и двамата, обсъдете с какво ще се храните и ако е умно момиче няма да пренебрегне ситуацията и ще се стегне. А ти си помисли хубавичко, защото сланинките на 23 са едно, на 33 съвсем друго... Сещаш се.
Ж43

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 22fad400d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Странно, коментарът ми не беше обиден, но модераторите не го публикуваха? Може би някаква грешка в системата?
Та, на нас жените също ни се иска да имате поне едни 5см повече и да изкарвате повече пари ( как на всички мъже им е виновна кризата, страната, глобалното затопляне, един не каза, че е тъп или мързелив и затова има малък доход), ма като не сте такива успяваме да обичаме и ценим и обикновените мъже...
В кръга на шегата, но така звучите отстрани като съдите...
(Особено онзи коментар з дебелите жени, дето нито една не казала, че е дебела, защото я мързи).
В заключение, радвайте се, че не съдят вас по вашите критерий.
Успех!

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c786c01f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Добре казано 36!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 12c01042a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Авторе, според мен ти гледаш много повърхностно на нещата. Не оценяваш това, че приятелката ти е добра и разбираща, а си се загледал единствено в коремчето й. Един въпрос - когато се запознахте, тя не беше ли със същата фигура, или за последните месеци е напълняла? Най-вероятно е била със същите килограми. Тогава защо се хвана с нея? Не си ли прецени още в началото, че е твърде дебела за теб? Ако ти харесват слаби момичета с плочки, хвани си такова гадже. Едно е ясно обаче - човек не може да има всичко в живота - слабо, умно, красиво, добро и разбиращо гадже. Е такава комбинация няма просто. Така че си направи сметка кое е по-важно за теб - вътрешната или външната красота на приятелката ти. Ако избереш външната, раздели се с нея и си намери друга, която да пасва на критериите ти за килограми. Но току виж тогава не пасва на критериите ти за характер.

Но едно е сигурно - не й казвай, че е дебела. Това е супер грозно, плюс това тя съвсем добре се вижда в огледалото и знае как изглежда. Ако обаче тя ти спомене, че се чувства пълна, тогава можеш да й предложиш да я заведеш на фитнес или да й направят хранителен режим. Но идеята трябва да е нейна. Не можем ние да караме хората да се променят, само за да угодят на нашите желания.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0daeb869f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Моята също има коремче леко закръглна има голям бюст уникална винаги съм бил с някви кльощи тях ме беше страх като ги пипна да не ги счупя :D а сега с тая е супер има къде да я хвана вярно има 3-4тлъстинки но по добре от колкото да е плоска като дъска така че няма смисъл да я караш да отслабва

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker