Гаджето ми се вижда с мой бивш!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Гаджето ми се вижда с мой бивш!?
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 1692 пъти
Здравейте! Момиче съм на 21 години и си имам приятел вече повече от 2 години и половина.
Наскоро той започна работа и се сближи с негов колега и с компанията му. Един ден бяха отишли на басейн- той и въпросната компания и когато разгледах снимките, останах поразена. Част от компанията е мой бивш, с който излизах около година, когато бях на 14-15. Знаете, първа любов, първа тръпка, първо предателство... да речем, че не завърши добре. Попитах гаджето си за въпросния. Той отговори, че бил супер забавен, разказвал много истории и дори ги бил поканил на вилата си в едно близко село.
Нямам против мъжката компания. Но някак не ми е приятно той да общува толкова с човек, който е имал отношения с мен. Беше преди доста време, но познавам семейството му, наговори куп глупости из града ни за мен и знам що за стока е. Забелязах, че е целият в татуировки (нямам нищо против по принцип, дори самата аз имам 2, но неговите са някак плашещи и разпръснати без логика), има избит преден зъб от побой, така и не завърши училище, вече е на 22, а не е пипвал работа. Не знам кое ме тревожи повече- че може да му повлияе като цяло или да му наговори глупости за мен. Имам доверия на приятеля си, но въпреки това съм притеснена. Не че има кой знае какво да крия от миналото си. Дори не съм спала с този бивш, все пак бях на 14...
Приятелят ми казва, че се филмирам. Обичал ме и нямало да стане нищо от нещата, които ме тревожат. Да продължа ли да настоявам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9b864627d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пак познатата история! "Здравейте! Аз съм ххх на ххх години. -ала-бала- ". Накрая "молба" за съвет или въпрос...

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f70944b1d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, не настоявай, ще го избуташ от себе си

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 93243860b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако приятелят ти наистина те обича няма да имаш проблеми, с който и да излиза той ще продължава да те обича. Ако го наговарят срещу теб и той се отдръпне това значи, че той вярва повече на човек, който познава от съвсем скоро, отколкото на теб. И в двата случай нищо не губиш. Ако те остави, само защото са му говорили срещу теб това каква любов е? Това не е нищо. И да си тръгне ти ще знаеш, че това е било заблуждение, увлечение, но не и любов. Ако въпреки всичко той ти вярва и те подкрепя значи трябва да не го изпускаш. Това е идеален случай да провериш колко силна е любовта му към теб. Остави ги за малко да си излизат без да се бъркаш и виж какво ще се случи. Това е като тест дали ще я бива връзката ти. Ако се разделите пък не виждам причини за страдание, защото в такъв случай той не те е обичал истински. Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 1cb5a0d46d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Само да попитам вие момичетата като сте по малки както тя каза като е била на 14-15 от каде ги намирате теиа батали да ви са първа любов? Това ме навежда на мисълта че момичетата са доста ограничени в мисленето.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e2a150b549
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   номер 1, какъв ти е проблемът?? нормално е хората да уточнят поне основни параметри като пол, възраст, учещи / работещи, по този начин човек по-лесно се ориентира в ситуацията и дава по-адекватен съвет.
към авторката: мисля, че неоснователно се притесняваш. минало е много време, и двамата сте били деца, едва ли храни лоши чувства към теб. а и дори да е така, какво компрометиращо би могъл да разкаже за теб или да настрои приятеля ти? ти по-добре го познаваш до каква степен се влияе от чуждо мнение, но едва ли е толкова страшно.
Ж42

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 8c6ee248de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти да не си принцесата на Мароко, че ще определяш кой с кой ще попада в една компания? Ще ти кажа една дълбоко пазена тайна... светът не се върти около теб! Остави хората намира. Най-вероятно момчето, което е било преди 100 години, въобще не мисли нищо за теб. А ти за него - да.
Дръж се нормално с приятеля си, ако не искаш след 10 години да забраняваш на новия си приятел да се вижда с него.

Дивна

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2e454b3781
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Демек ся се притесняваш сегашния ти приятел да не разбере, какви си ги вършила преди така ли? Може да си сигурна че вече всички от тая компания, ако не и целия град знаят къде даваш, гълташ или не, и какво ли още не! Няма лошо поне всички като се усмихват - вече знаеш защо.
ПП: Ако не се лъжа една Бургаска група имаше такава песен- Минди...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker