Здравейте! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121238)
 Любов и изневяра (29721)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21898)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3180)
 Образование (7305)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18535)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Здравейте!
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1841 пъти
Днес ще ви разкажа за моята история и ви моля, да ми дадете съвет защото наистина се нуждая от него. Сега си имам приятел и не е от моя град, започнах отначало, поради причините, че се разделих с бившия ми бяхме 1 година заедно и реших дая започна отначало с това момче което съм сега, но нищо никога няма да е същото както с бившият ми да имаме толкова прекрасни моменти и винаги, всеки ден да сме си заедно.. Мислих, че когато започна отначало с друг човек ще го забравя по някакъв начин но първа любов никога не може да се забрави според мен! Няма как да го забравя предполужение, че дори ние не се виждаме всеки ден с приятелят ми а 1 2 в месеца.. Бившият ми ме иска, но просто е инат допуснах грешка, за която той постоянно ми я натяква и ми казва, че се унижава от това.. Бях му изневерила но не с секс!!! А просто с друг човек с когото се целувах но тогава, не знаех какво имах, когато изгубип важен човек за теб тогава осъзнавап колко гадна е загубата.. Та ние на скоро се бяхме виждали с него и си говорихме доста дълго казва ми толкова неща, както и аз само хубави имам предвид, че където и да е и с която и да е мисли за мен всеки ден от както сме се разделили и т. н. Разделени сме повече от 1 г и половина и незнам просто Нашето всеки път е край а продължаваме да се виждаме но много рядко... Обича ме още когато бепе дошъ; да се видим очите му блестяха както за първи път ме бе срещнал. Прегръдките бяха толкова силни все едно не сме се виждали от 5 години и ме стискаше и ми казваше, че не иска това да свършва, а аз го попитах това, наистина ли е? ... неможех да повярвам че за секунди преобръща живота ми и го съсипва.. Инат е, но ме иска... беше си писал с най-добрата ми приятелка която той и беше казал всичко :( и тя след това сподели на мен какво са си писали... Незнам какво да правя, а сегашният ми приятел се държи с мен като с принцеса, говори ми много мили неща ;( Но истината е, че на мен това не ми е в много в полза искаше ми се да е от моя град, ако беше просто сега нямаше да съм толкова объркана! Истината е че, както и да ми говори... аз винаги си представям, че моето момче ми говори така!!! а НЕ ТОЙ. към него имам сипматии, но не е като да го обичам... Как да бъда и аз щастлива това е всичко което искам толкова много боли когато си на кръстопът и когато е трудна ситуацията.. Не искам да го наранявам, защото просто той е прекрасен, но аз самата също по този начин се залъгвам, заблуждавам и се наранявам. Но предпочитам аз да съм ранената винаги от колкото хората... Кажете ми какво да правя, как да оставя момче което е просто мечта - държи се уникално. но не е до мен..
Единият е от тук... иска ме инат е , а другият.. Какво Далеч е и всъщност незнам какво да правя. Истински шастлива съм си с бившият ми няма какво друга да кажа. опитвах се много пъти прото да не си мисля за него и просто да се разсейвам НО НЕМОГА ;( Много ми е тежко моля ви кажете какво дап правя, нуждая се от вашата подкрепа!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 456e7a7dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Рaзбрaх тa вa, aмa не бaш!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a8762a2b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знаеш ли какво наистина заслужаваш? Двамата - сегашният и бившият ти приятел, да се съберат, да дойдат заедно при тебе и да ти хвърлят един хубав, ама хубав пердах! Единият да те държи, а другият да бие шамари и да рита, а после обратно! Глезена, глупава провинциална лигла, която не знае какво иска!!!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7f8ac54bb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Научи се да пишеш и го напиши пак, че стигнах до средата и се уморих... И номер 2 е прав, за бой си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 204f77d498
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знаеш ли, за да вземеш правилното решение трябва да останеш сама за известно време. Жените сме така - не изпускаме клона, преди да хванем следващия, жалко, но е факт! Намери сили да останеш сама, дай си сметка какво искаш, това е много важно за живота ти - винаги трябва да си наясно с чувствата си и с това, което искаш. Чети, гледай нещата от различни ъгли, бъди интелигентна. Наистина има значение как се чувстват хората около теб, но повечето отрицателни емоции са плод на неразбиране на другия - ако обясниш на един човек действията си, така, че да те разбере, ще приеме твоите решения. Няма да остане горчивината. Бъди пълноценен човек и ще имаш пълноценен живот. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker