Съмнения - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съмнения
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2056 пъти
Здравейте! Искам да попитам вие какво мислите относно дадената ситуация. Доста симпатичен, добре изглеждащ мъж, при това ми изглежда и свестен, ме покани на среща и аз се съгласих, но вече започвам да имам съмнения дали не трябваше да откажа. Проблемът е, че видях снимки на него и уж бившата му приятелка във фейсбук и то не няколко, почти всички снимки, които е качвал са с нея. Фактът, че още не ги е изтрил говори много лошо- или не я е преодолял ( а аз не искам да бъда утеха за никой) или може би не са в добри отношения и сега просто се оглежда и за нещо друго. А дали пък няма да се съберат и аз да се окажа в средата между тях двамата, тъй като виждам че са имали 4 или 5 годишна връзка? Възниква и въпросът дали пък не се виждат и доколко са все още в една компания, защото за мен ще бъде проблем, ако знам че се движи с нея постоянно. За бившата му приятелка знам достатъчно, тъй като се познаваме отдавна, но не сме били никога близки, покрай общи приятели сме били по рождени дни още като деца. Преди доста време се случи така, че покрай мои приятели я бяхме срещнали и тя започва да разказва, че се е разделила с приятеля си, как не си било заслужавало и т. н. Тогава ми стана даже малко мъчно за нея, дори не знаех кой е приятеля й. Впоследствие се запознахме с въпросния мъж, който ме покани на среща и нямах и на представа, че тя му е била приятелка. Много тъпо се получи. Сега не знам как да реагирам, да откажа ли срещата или да отида? Имам известни резерви, някакво лошо предчувствие. От друга страна е доста настоятелен, вече няколко пъти ме пита дали искам да се срещнем. Дали пък вече и аз не ставам прекалено съмнителна, което си идва отчасти и от насъбралия ми се лош опит? Проблем ми се вижда и че работим в обща сфера, макар и не на едно и също работно място, но все пак не ми се вижда редно да се смесва работата с личния живот. Вие как бихте постъпили на мое място?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 434b688db3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е щом ти харесва излезте, няма лошо. Дали си струва или не ще разбереш още на първата среща. Нищо не губиш според мен. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 948274859d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си струва, не се виждай с него.Абсолютно същия случай имах преди няколко месеца.Излизахме с един, свестен , добре се държи и хоп видях във фейсбук само снимки с бившата му, в една компания са и си се виждат непрекъснато, и уж скъсали още пишеше във фейса , че е обвързан.Аз го питах нали уж сте скъсали, защо пише, че си обвързан, а той каза че забравил да го махне, ама не го махна и след това, а си влиза редовно във фейсбук.Освен това го усетих, че хем чака пак да се събере с нея, хем излиза и с мен за да не остане на сухо, ако тя не реши да се върне при него.Така че реших да не се занимавам, не искам да бъда заместител, или да свиря втора цигулка.Съветвам те да направиш същото иначе ще си изгубиш времето като мен.Безсмислени излизания седящи на едно ниво няколко месеца и накрая никакво развитие.Яд ме е че загубих време да се занимавам с такава безперспективна връзка, а не се хванах с някой без емоционални багажи.А и съм на години вече 29, и нямам време да се занимавам с безсмислени истории.Жалко е че подхождам с открито сърце, а те просто те използват за тяхна угода, хем да не са сами, хем нищо не правят за да се задълбочат отношенията, понеже има шанс бившата да им махне и те да са свободни да затърчат натам във всеки един момент.А и замисли се, ако иска да започва нещо с някоя друга няма да и навира снимките с бившата си, така показва, че не му пука за новата.Абе не се занимавай.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3b84b53491
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторката : Благодаря, че си писал/а №1 Съмненията ми бяха в това, че познавам бившата му и все пак е доста неловко. А и не знам в крайна сметка за какво ме кани като си държи снимки с нея как се целуват, прегръщат и т.н. На никой нормален човек няма да му стане приятно......

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0fc863e79e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Щом те е поканил на среща,значи иска да се опознаете.Опитай!Да,имал е връзка,но какво от това.Всеки търси точния човек за себе си.Дори и да не я е забравил,това не означава,че с вас нищо няма да се получи.Ако се харесате и си пасните,дори и да са останали някакви спомени-чувства с времето ще изчезнат,ако има нови и истински.Излез с него,нищо не губиш.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3b84b53491
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Авторката:
Пиша отново, защото има развръзка на събитиятя. Излезнахме с него няколко пъти. Уж си паснахме, изкарахме си приятно, но се държи много странно, защото не проявява никаква инициатива дори да ме хване за ръка или нещо подобно, камо ли да ме прегърне или нещо повече. За мен това не е нормално, тъй като не виждам никакво развитие в отношенията ни. Да уточня - не намирам за нормално да не ме прегръща, дори не ми хваща ръката, стои си така на разстояние.
След това следваше и друг развой на събитията. Покани ме да излезем с неговата компания вечерта на клуб. Решихме да се видим малко преди срещата, докато седяхме на кафето ми изтърси, че бившата му приятелка също щяла да дойде. Директно го попитах дали са заедно. Отговори ми, че отдавна не били заедно, от 8 месеца вече, но се разделили приятелски и поддържали отношения. В първия момент се зачудих да отида ли с компанията му или не. В крайна сметка отидох. Всичко добре до началото, запозна ме с приятелите си и после се появи тя. Дойде да се здрависва с него и с мен. От всички места, които бяха свободни седна точно до мен. Почна да си танцува все едно не и пука. Другите от компанията й обръщаха постоянно внимание, докато с мен разговаряха много малко, само с няколко усмивки ме удостояваха. Да не говоря, че едното момиче си тръгна по-рано и си правиха знаци как ще се чуят да пият кафе и т. н. Докато той беше излезнал навън да пуши с останалите, защото е пушач, тя дойде пак при мен и се лепна, започна да ми обяснява, че по принцип от доста време не била идвала в това заведение и избягвала тази компания, тъй като той бил в нея, а сега тя си имала друг приятел и съответно той се дразнел и не искал да излизат с тях и с бившия й. Е, как пък реши точно вечерта, в която той ще ме представи пред приятелите си да дойде? После ми предложи да сме пиели кафе заедно, имали сме какво да си споделим за НЕГО. Явно очакваше, че ще реагирам бурно и ще започна да правя сцени там. Да, ама не, Държах се на положение, изобщо не дадох вид, че ми пука от нея, това, което точно тя не очакваше, даже като ми ги наприказва тия неща само и се усмихнах и нищо не й казах. Беше видимо разочарована, явно очакваше друго. Опитваше се да разбере до какъв етап сме стигнали, от колко време излизаме заедно, голяма тъпотия. Както и да е, после след като мъжа, с който излизам се върна, се опита да го заговори, държаха се приятелски и тя му се подмазваше през цялото време. Няколко пъти дойде да каже, че ще тръгва и да се сбогува, ама чак на третия път си тръгна пущината. Освен това забелязах, че единия път когато тя ми говореше той се беше върнал вече и стоеше настрани, чак когато тя се отдръпна, той дойде при мен. После не ме пита какво сме си говорили.
Въпросът ми е как да я елиминирам, не искам да поддържам никакви отношения с нея. Да говоря директно с него, че не ми е приятно да излизаме в една компания с нея или какво да направя? Всичко ми е много объркано, понякога си мисля, че той иска само да ме използва, за да ме представя пред другите, че и той има някаква приятелка.
Замислям се върху това, че не търси никакъв по-специален контакт, да не говорим, че се обажда веднъж седмично, което не намирам за нормално, предвид, че ако се интересуваш от някого може да му се обадиш по телефона да го чуеш как е дори за 5 минути, дори и да нямаш време да излезете, което той има между другото в изобилие. В същото време е внимателен, голям кавалер, но някак си не усещам прекалено голям интерес. Според вас заслужава ли си да продължавам да се занимавам с него? И да говоря ли с него директно, че не ми е приятно нейното присъствие, не искам да се движим с нея в една компания? Дали няма да приеме това като ултиматум? Защото няма смисъл постоянно да си намирам поводи да отлагам излизанията с неговата компания. Не ми е приятно и той толкова да си фамилиарничи с нея и да поддържа контакти, защото явно тя ще се опитва да се намесва в отношенията ни, ако изобщо имаме някакво бъдеще с него.

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e01ea99cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Предполагам че за 2 месеца ти е станала ясна ситуацията, но понеже със сигурност ще има хора с подобни проблеми-коментара ми е главно към тях
Където и да сте с който и да сте в момента в който по някакъв начин ви натрапват бившите си половинки работата не е читава. Няма такива "приятелски" отношения-има интереси-научете се най-накрая!!!
Бивши си правят напуци чрез трети лица е много грозна и евтина история, за съжаление го правят и двата пола от съзнателната си възраст та чак до дълбока старост. А такива като авторката са нечий инструмент за отмъщение, напук и прочие глупости. Както се казва-или аз, или другите/бившия, бившата/, няма какво да се чудите и маете да елеминирате конкуренцията, защото в такива конкретни ситуации вие сте елеминирани от самото начало
Ж 31

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 18ca0bbefd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И на мен почти винаги са ми били натрапвани бивши. Разбирам да са останали приятели и т. н., но то ако е така се усеща. Вече опита ми показва, че щом нещо те гризе, значи има причина. И се почва едно измъчване - ужас. И аз в един момент си казах, че не искам вече отношения с някой, който не може да се отдели от бившата си. Просто ми омръзна. Ако са само приятели, нямам нищо против. Последния ми случай е с един, който уж много ме искаше, а му седеше статуса обвързан във Фб и даже в началото ме лъжеше, че си има приятелка. Заради това аз мислех, че ми пише просто приятелски, докато не започна да ми прави сексуални намеци. И тъй като ми беше казал, че има приятелка, му направих забележка, че това не ми е приятно. Чак месеци по -късно сама пак изкопчих истината, че не са се виждали от година, ама той още се бил надявал да се съберат като ме бил излъгал, че са заедно. Дори не знаеше дали тази живее с гаджето си, а говореха на 2-3 дни по телефона. Е ако някой ти е чак такъв приятел все се интересуваш с кой живее нали... В един момент рязко си промени държанието към мен, без да съм направила нещо, предполагам че пак го е огряло с тази.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 3b84b53491
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката:
До Номер 4, 8, 9 - да стана ми ясна ситуацията, но по по-лошия начин, човекът е идиот и долно същество, мота ме няколко месеца. За загубеното си време съжалявам много. За мое щастие всичко приключи. Олекна ми, сякаш товар ми падна от гърба. Съветвам, ако видите подобни "симптоми" да бягате надалеч. А на него нищо добро не му пожелавам, дано си остане сам и с пръст в устата. Има доста неща обаче, които осъзнах от случилото се и разбрах поне какво искам в личния си живот - стойностен човек без комплекси за малоценност, защото за да постъпи така, както той постъпи с мен трябва на първо място да има много ниска самооценка за себе си. От всичкото нагоре не е и наполовина това, за което се представя. Не се занимавайте с хора, които се крият, шикалкавят и не могат да бъдат честни с другите! Намерете си свястна половинка! Не се връзвайте на обясненията на такива подлеци, че преживяват тежък период, че са имали дълга връзка с бившата, не ставайте и отдушник на нечии проблеми! Един истински мъж се справя сам с проблемите си и никога никога не постъпва така с една жена! Боклука е на обратно - винаги увърта, шикалкави, лъже, прави сцени да му съчувстват, не се притеснява да те използва като предмет, просто не му стиска достатъчно, за да бъде мъж. За боклук и страхливец като този лъжите са единственото спасение някой да му обърне внимание, защото дълбоко в себе си знае, че нищо особено не представлява, ужасен е да живее сам със себе си и с това, което действително е! Стойностните мъже / а такива има!!! / се отнасят с уважение към една жена и никога, ама никога няма да тръгнат съзнателно да унижават, защото те гледат на половинката си с обожание и винаги мислят какво е най-добро и за двамата!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker