Жените змии ли са? Къде бъркам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жените змии ли са? Къде бъркам?
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2567 пъти
Истина ли е, жените обръщате много повече внимание на външният вид на мъжете, от колкото твърдите? Момче на 19 съм, 180 см. 80 кг. Обличам се нормално, но нямам дънки от 120 лв. Поддържам се колкото мога. Искам да ви попитам защо не се радвам на жеското внимание? Като че ли има някаква бариера, винаги ме отбягваг, а може би съм скучен и предсказуем за тях? Признавам имам проблеми с общуването и сприятеляването, по специално с женския пол. Аз по принцип търся по кротки, уравновесени, дори скучни за някои хора (без дискотеки, цигари и т. н. ) разбирахте ме, нали. А пък не знам къде да ги търся тези тип момичета, защото по чалготеките явно няма да ги намеря. Последен въпрос, аз ли съм виновен, какво ми има, къде греша, как да се поправя. Благодаряяяя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 26c616a555
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Винаги човек сам си е виновен за съдбата си. Обществото няма да се напасне към теб, ти трябва да живееш по неговите правила.
Малко информация даваш за себе си, но ми направи впечатление, че си много негативна личност. Всички си имаме своите проблеми и не ни е приятно просто и в свободното си време да слушаме за чуждите тегоби, мрънканици, оплаквания, оправдания, защо не се случват нещата.
Съветвам те да се оттърсиш от негативизма си, да почнеш например дс гледаш позитивно на жените. Ако ти е трудно с общуването търси контакт онлайн.
Успех
Ж30

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 22b38496a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напълно подкрепят номер 1 - много негативизъм има в теб. Ако започнеш връзка с дадена жена, опитай се да я приемеш такава, каквато е. Този тип момичета, дето го търсиш и навсякъде около теб, стига ти да знаеш как и къде да гледаш. И кой ти каза, че гледаме само външния вид? Младите момичета, търсещи само секс без обвързване определено гледат само външния вид, НО тези, който си търсят съпруг даже биха се омъжили и за 150-килограмов човек, стига той да ги обича, да е толерантен към тях, да ги подкрепя, да ги изслушва и най-вече да ги обича.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 55f0cdc828
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Виж пич, каквото и да ти говорят жените, 80% от тях гледат точно колко пари имаш в джоба, изпитал съм го лично. Когато бях на твоите години, имах абсолютно същият проблем-нямах пари. Иначе имам ( имах и тогава ) добро телосложение, забавен съм ( бях забавен и тогава ), но както сам се сещаш, понеже нямах възможности, никой не ми обръщаше внимание. Мина се време обаче и нещата се промениха! Завърших, започнах работа, издигнах се и съответно сега изкарвам много пари. Така изведнъж станах много интересен на жените. Сами ме търсят, сами се обаждат, постоянно повтарят колко им е хубаво с мен и други подобни глупости. Естествено, това са си пълни използвачки, няма защо да се лъжем. По-лошото е, че в момента съм на 31 години и досега на свястна жена не съм попадал. Никога не съм търсил бройки, кифли, силиконки и т.н. Въпреки всичко все още късметът ми убягва. Колкото до въпроса ти, "къде да ги търся", определено ми е трудно да отговоря:) Понякога си мисля, че всичко опира до късмет.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 002e0164e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1, това е сайт именно за проблемите и несгодите на хората, ако още не си разбрала! Ако толкова не ти е приятно да слушаш за проблемите на останалите, просто спри да го посещаваш!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a9fc96f626
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Нямаш проблем с външния вид. Жените обичат с ушите си - научи се да общуваш и да ги разсмиваш и няма да имаш проблем с женското внимание.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ea1e4ab0f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   външния вид забелязваме първо, това е и при двата пола, после идват приказките. Явно на теб нещо ти куца.
Просто трябва да имаш голяма доза увереност и самочувствие(като наблягаме на увереността). И все пак търси и по десикотекити, било то и чалготеки. Това не значи, че там няма да намериш подходящо момиче. Не знам защо си мислите, че ако някой слуша чалга задължително е разкрепостен, не е уравновесен, кротък или супер забавен, примерно. И все пак гледай да опознаеш момичето, а не след самото запознанство да си правиш грешни изводи. Бягай далеч от френд зоната. Когато едно момиче ти грабни окото, отиваш запознавате се, сваляш я. Общо взето показваш заинтересованост, комплименти относно външния вид..
Успех и дано си намериш точното момиче!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5651800d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е, провмиването на мозъци е преминало успешно. Потвърдено още с първите изречения на първи пост!
Засилване на чувство за вина. Да се застави отделният човек да вярва в това, че самият той е виновен за собственото си нещастие поради липса на умствени способности, умения или усилия. Да обвинява за всичко себе си, което го води неминуемо до тотална и нескончаема депресия, като всичко това води към апатия и бездействие.
И то само заради някаква глупава женска гордост. Не си ти виновен, виновни са жените, защото те само и единствено след пари тичат. Вече няма въпрос меркантилни ли са жените! Това е като да задаваме въпрос дали водата има вкус, цвят и мирис. Смехотворно е. И със това заглавие страшно обиждаш едни от най-полезните животни на планетата, от чиято отрова се правят лекарства, с които се лекуваме и спясяваме от тия, които ни докават неврози, болести и грижи - жените!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: cdf19e682b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Мдaa... женaтa може дa е змия, сaмо aко мъжът е мишкa.
Ти тaкa ли мислиш зa противоположния пол? ! Aко товa и излъчвaш... зaбрaви момиче/ женa дa ти обърне внимaние, нaй- много змия дa си гризне от теб.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4bf25700a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторе, един бивш съученик от моя клас (отдавна завърших преди 5 години) е висок 185 и тежи сигурно има-няма 60 кила. И въпреки това е бил с поне 10 момичета на нашата възраст (ама хващаше и по-малки понякога).

Гърбав нос, слаб колкото си иска, аз лично не можех да го понасям тоя. И въпреки това, жени колко щеш около него. Преспал е с поне половината.

Всичко е до приказки с жените. Той редовната му стратегия беше да ги обикаля като имат някакъв проблем или са депресирани. Отдаваше им внимание и хоп - в леглото. Сега сме на по 24 години и тоя ще се жени за някаква с 3 години по-малка от него. Аз съм на сухо (щото така ми е добре :D).

Та, отново казвам - това че си с добро телосложение не ти гарантира нищо. Плюс е, ама подходът е важен. И увереност до дупка. Трябва да излъчваш увереност дори като се насираш по улицата.

Айде успех.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ee9746a620
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Гледай по - широко на нещата... Всеки влак си има пътници. И твоето време ще дойде. Дон Жуан и Казанова са с талант, даден им от Бога - не могат всички да са като тях. Не слушай такива като 1 и 2:я виж, само за 12 часа, колко минуси са събрали.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 33f9d33984
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Жените са... твое отражение в огледалото!
Не се смей! какъвто си ти в своята интимна същност, такива са и жените, които привличаш около себе си, които виждаш и с които взаимодействаш. Дори и да не са такива, ти ги възприемаш по "твоя" си начин :)

Успех в отциклянето!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 75258b4fd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Номер 3 е прав! Не си ти проблема. Те гледат само парите и прикриват това с брътвежи за разни качества( като номер 1 - веднага я усетих само по текста). Парите не правят мъжете, характера ги прави. Според тях истинските мъже са богати и умни, защото глупавите нямало как да станат богати. За 8 години на такива попадам, а изобщо не търся такива! Не си правя извод, а генерално заклзючение, че в България процента скромни и честни жени е под 10. И много често използват децата за оправдание. Искат бебета за да ги спонсорират, иначе като станат ученици и няма нито възпитание, нито ценйости в тези деца. Защото са деца по сметка. Не се нагаждай към обществото! Ние ще станем много с това мислене и ние ще го нагодим към нас.
Успех авторе и търпение.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ab5cfff653
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Авторе, не трябва да слагаш всички жени в един кюп... както и не трябва да си набиваш комплекси.. Добре е да си анализираш поведението - да и да търсиш варианти да се подобриш, но не и прекалено да си внушаваш, че си неудачник.. Ми на всички ни се случва да сме отрязани.. то от там се почва.. Вярно е това, което са ти писали по - горе - как изглеждаш има значение само в началото, или за малки кифлета, които си търсят само пишката.. Оттам насетне ти трябва увереност, която се добива като Първо промениш представата за себе си, което не става ако 200 пъти си повториш "много съм як и пекан"... Жените обичат с ушите си и успееш ли да я разсмееш искрено няколко пъти и да вкараш правилните комплименти (които наистина мислиш или си видял) е почти готова работата.. На 19 си - по - добре се научи отсега да ставаш бързо, след като си паднал (психически), не си търси кусурите постоянно ами пробвай с различни девойки докато се получи.. Има някои жени, които да ги наречеш змии - си е комлимент, но не всички са такива и не генерализирай така... Дори и да го вярваш - това не е оправдание за неуспех...

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a67738ab2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   На 19 години едва ли някой гледа толкова парите ти и дънките ти. Определено не търсиш подходящи - често срещано явление, предлагането не отговаря на търсенето. Когато си по-скучен на тая възраст, определено няма да те иска никоя красавица, след която въздишат много мъже. Промени си критериите за търсене и подобри предлагането. Ако за някое момиче развлеченията не са най-важното, то най-вероятно романтиката ще е най-важна. Ти държиш ли се като джентълмен, правиш ли комплименти? Цигарите в днешно време не са критерий за скромност. Само за чалготеките ще се съглася, че там едва ли ще откриеш свястно момиче, но можеш да търсиш на всяко друго място - по кафенетата, в парка, на плажа, в автобуса, в училището или университета.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: da55ce7379
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   За всеки влак си има пътници.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 37cc575ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   1. Обвиняваш жените че не те харесват. Явно си има причина да е така и е по-вероятно да е в теб.

2. Ръст и тегло нямаше нужда да споменаваш. Нито колко струват/не струват дънките ти. Ти си този, който се вторачва в незначителни неща. А, пропуснал си да споменеш колко сантиметра ти е достойнството. :D

3. И все пак 80 кг не ми се струва като най-подходящото тегло за ръста ти (това го игнорирай, все пак е лично мое мнение).

4. "Поддържам се колкото мога" не значи, че е достатъчно. Начинът, по който си се изразил, показва, че не даваш всичко от себе си и че не е толкова важно за теб. Например, намирам за секси мъжете, които тренират, не само заради плочките, а и защото полагат грижи за тялото и здравето си. Ето това е секси.

5. Може би наистина си скучен и предсказуем. А също и нямаш самочувствие. Всичко това е обратното на секси.

6. Признаваш, че имаш проблеми с общуването и сприятеляването. Ами може би това е ключа за палатката. :D Затворен и неуверен? Не особено привлекателно. И определено не помага при свалките.

7. Ориентирал си се правилно. Скромни, тихи и кротки няма да намериш в чалготеките. Поне вече знеш къде да НЕ търсиш. :D

Питаш какво ти има? Е, определено не е външният ти вид. Липсата на увереност, проблемите с общуването и негативното ти отношение са нещата, които отблъскват жените. А те правят впечатление дори от пост в нета, състоящ се от 10 изречения.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2d6f03f240
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   И какво му е на теглото на автора?

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d3e1b07615
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Номер 1, разсмя ме. Обществото нямало да се напасне към мен. Ако иска да се напасва. Мен какво ме интересува? Със сигурност няма да живея по неговите правила.
P. s. не съм автора: )

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker