Въпрос към мъжете: какво може вас конкретно да ви накара да избягате от една жена? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121532)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос към мъжете: какво може вас конкретно да ви накара да избягате от една жена?
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 4719 пъти
Скъпи представители на силния пол, на скоро ми се въртеше в главата един въпрос "Каква е перфектната жена за един мъж? ". Може би тя ще да е напомпана блондинка с неземни способности в любовта.. способна да извърши всяка ваша секс фантазия. Малко е трудно да си го представи ако към тази личност прибавим и остър ум, преданост, майчинска грижа може би, защото перфектното е просто непонятно да съществува. Обаче винаги има нещо, което може да ни отврати дали то ще е липса на хигена или огромната бемка с косъм посредата на лицето. И тук е мястото да ви попитам, какво може вас конкретно да ви накара да избягате от една жена?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 54

преди: 9 години, 11 месеца
hash: d39c311287
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Цитат от теб: "Може би тя ще да е напомпана блондинка с неземни способности в любовта.. способна да извърши всяка ваша секс фантазия. " - това е вярно, само ако си търсим жена за секс без обвързване. Когато си търсим съпруга не гледаме опаковката, а съдържанието. Искаме жена, която да ни обича, да ни приема такива, каквито сме, да даде добро възпитание на децата ни и най-вече да сме щастливо семейство. Просто искаме една мила и възпитана жена, нищо повече.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 60d927ed8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Напълно съгласен с 1. Няма как да добавя.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ebbd0468ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Единствените жени, които не мога да понасям, са чалгарките. По тъпи същества от тях не съм вижал. Не е само циганската им музика, но и ориентлския им манталитет ме отблъскват. Тя може и да е красива, но никога не бих се хванал с някоя от тях, защото ще ме е срам да я покажа на прителите си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d1cd5681aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ми мен лично ако е огромна от мен. Но както се казва за всеки пътник си има влак. Проблема е че супер едрите или ( дебели мъже ) налитат на далеч по слаби от тях и аз не мога да си го представя как тези жени лягат с такива. Има и красиви едри жени. Но ги възприемам като приятелки, и гледам да не ги допускам до твърде лични пространство. Подкрепям номер 1 една възпитана мила и нормално изглеждаща ( нито в едната или в другата крайност ) жена.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f5d5e0fb2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   И аз съм напълно съгласен с номер 1! На въпроса какво може да ме накара да избягам от една жена, това са мързел и материализъм. Не понасям също така жени, които си мислят, че мъжът им е длъжен с нещо, а те от своя страна нямат никакви ангажименти. Както е казал номер 1, тия стават само за секс и до там.

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 432a85c64f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Миличка, точно от това се отвращават в един момент мъжете-от '' просто мила и възпитана жена''.. Във времето толкпва лиги точат по '' напомпените '' блондинки, че ако има лесно милото и възпитаното да не им се мярка пред очите. Не може така безразлично да си подходил, трябва да има страст, да те кефи жената на макс, да те възбужда, да те провокира. Иначе първо идва яда от:''кой ги чука тези яките пички'', после раздразнение, че неговата е толкова скромна и възпитана и после сещай се сама.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9f57ce5934
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако става въпрос за характер, честността е най-важна. Лъжа и измама трудно мога да търпя.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2eca64162e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ами номер 1 е написал хубави неща, но е доста недостатъчно. Аз ще бъда по-изчерпателен. Искам жената, която ще ми е съпруга да е морална и да е била с възможно най-малко мъже. Ако е девствена (де ги такива вече) най-добре. Впрочем един приятел намери точно такава девствена, която се е пазила цели 32 години и въобще не е грозна, а напротив красива, фина и кротка. Не си мислете, че му завиждам, напротив радвам му се, защото той много се настрада от жени, особено от бившата си съпруга!

Когато една жена е била с много мъже, тя в повечето случаи не струва и причината е, че всеки мъж в живота и откъсва по нещо от нейната душевност. Жена ебана от много мъже не умее да се отдава, освен ако не е е влюбена, което е до време. То такива жени почти не се и влюбват в мъжа като мъж. Иначе се чукат страстно, но го няма онова дълбоко отдаване, което кара мъжа да е готов да умре за нея!

Искам да е кротка, да ме цени като човек и като мъж.

Може в леглото да не е вълшебница, но е важно да се старае. За мен лично свирките са важни, но е важно да го прави от любов, а не по принуда.

Искам жената да е ВЯРНА! Искам да е добра или поне старателна домакиня, а не мързелива и некадърна да сготви една мусака. Може да не е най-великата готвачка, но ако се старае и влага любов, ще го оценя. Искам да ме приема такъв какъвто съм без постоянни критики и натякване. Искам да ми оставя лично пространство (да изгледам един мач, от време на време да се видя с приятели).

Искам да се старае и подържа външен вид за мен, а не за колегите си в работата. Това е най-масовата грешка на жените, в своя дом пред мъжа си излгеждат ужасно, а като тръгнат на работа, лекции, банкети и т.н. се издокарват и после се чудят що мъжете им не им правят комплименти, пък всички други ги забелязват за дрехи, прически и т.н. Впрочем прекалено предизвикателно облечена и гримирана жена не ми е по вкуса. Не съм ревнив, но и знам, че ако жена ми е красива и наконтена, неминуема ще и скачат разни мъже, което не ми е приятно.

Искам да правим много секс. Твърде съм сексуален и номерцата с главоболието не ги приемам. Щом ми е жена, ще се чукаме яко. Ако се опитва да ме наказва с лишаване от секс, заради нещо си и посочвам вратата.

Хигиената трябва да е на ниво, а бемките не ме вълнуват.

Искам да съм нейния герой!

Впрочем авторке, за взимоотношенията мъже-жени прочети книгата мъжете са от марс, жените са от венера, там наистина има доста истини какво искат мъжете. А пък книги от сорта "мъжете си падат по кучки" са абсолютна лъжа! Мъжете обичат курвите само за секс, но за съпруга искат стойностна жена, пък дори и леко скучна. Колкото по-скромна и чиста и с колкото по-малко история е една жена, толкова по-добре!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2eca64162e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Пак съм номер 8. Коментар номер 6 е тотално у лево! Яките пички, за които говориш с напомпани цици са интересни точно докато не им се наситиш. Един улегнал мъж винаги ще предпочете добрата, кротката, милата и вярната жена, която не е актриса в живота, а възпитана и скромна. Тия дето тичат по силиконови безмозъчни кукли са мъжкия им еквивалент, обикновено назобени комплексари. Не отричам, че жената трябва да е подържана и симпатична, но такава, на която на челото и пише: "ставам само за секс", истински мъж никога няма да предпочете за съпруга!

Принципно, да чука млади пички не е проблем за никой мъж. Дори ако не го бива в свалките, за мъжа има достатъчно подобни курви или красиви проститутки, с които може да се изчука за 50 лева. Както се казва в един стар лаф: "Мъжете обичат да ходят на проститутки, просто защото след като ги изчукат си запазват правото да не ги виждат никога повече". Истинския мъж бяга от курвите, особено ако е напатил. Онзи, който търси курви и не цени добрата и благонравна жена глупак, егоист и циник! Вярно, в днешно време не са малко такива мъже, но курвите са още повече и за това ни е трудно да си намерим свястна жена, която да УВАЖАВАМЕ! Няма как да уважаваш разпоретина, която са я ебали цял взвод войници!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f5d5e0fb2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хаха, номер 6, хайде да не е точно така. Тия милите и възпитани жени са нещо голяма рядкост напоследък, докато "напомпаните" са под път и над път. Отдавна ми е писнало от празноглави кифли, не ги понасям.

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 4b2efda643
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   A обрaтният въпрос- кaкво предлaгaте срещу, което очaквaте мъже?
Искaте дa бъдете приемaни и обичaни, кaквито сте.... мм без никaкви компромиси от вaлa стрaнa? Дa рaзбирaм ли, че по същия нaчин сте способни дa приемaте и обичaте кaквaто е женaтa.... a, не(! ) вие сте си го кaзaли - ТРЯБВA дa е тaкaвa и онaкaвa и дa ни приемa, кaквито сме..
Някой ще обясни ли, моля!

Н 1 " Просто искаме една мила и възпитана жена, нищо повече".
Но все пaк искaш и -" Искаме жена, която да ни обича( не дa се обичaте, a дa ви обичa тя? ), да ни приема такива, каквито сме ( в смисъл.... дa ви пускaме без мрънкaне нa " лов", че ви е в природaтa или ще се сетите вече, че именно ние жените в крaйнa сметкa сме уловa), да даде добро възпитание на децата ни ( СAМО тя ли или и ти ще се включвaш понякогa) и най-вече да сме щастливо семейство ( щaстието зa двaмa се грaди от двaмa! )".

Н 1.... ;))) могa дa предложa още няколко вaриaнтa/ гaдaене по символи:), много тaкa тъъъничко подaвaш, хем дa изглеждa, че тооолковa мaлко искaш, хем дa е ясно, че и всичко нямa дa ти стигне.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d53c8784e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 11, да не искаш да кажеш, че познаваш купища жени, които приемат мъжете такива, каквито са, че си тръгнала да съдиш мъжете като основни виновници за проблемите в една връзка? На повечето жени първата им работа е да намират недостатъци у мъжа и да настояват за промени. Предполагам, че и ти с вече демонстрираната си позиция на жертва си точно такава - не дай си Боже някой да не те приеме на 100%!

А приемането всъщност трябва да е и е двупосочно, драга - милата и възпитана жена от първия коментар също ще си има недостатъци, които мъжът е приел като не ги споменава (както в случая номер 1). Обикновено се изтъкват нещата, които ни дразнят най-много и към които сме най-нетърпими (т. е. тези, които няма как да понесем и с които не можем да направим компромис). Останалото очевидно се приема такова, каквото е, затова не виждам как реши, че мъжете не приемат нищо у жените, а само имат изисквания тях да ги приемат с всичките си качества и недостатъци. Друг повод да воюваш срещу гадните мъже или вече ти мина революционерския дух? Избухването ти беше меко казано излишно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5edcde200a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Н 12, искрено се посмях с теб. Зaщо " нaточи секирaтa", сaмо зaдaдох очеизвaдни въпроси. Лично мнение/ позиция не съм изрaзилa.... все още;) Не знaм зaщо си се почувствaл " осъден", може би мaниятa ти зa преследвaне... знaм ли... ;)
Съжaлявaм, беден ти е речникa и нa твърде ниско ниво, рaзбирaемо е, че прaвиш кaквото можеш с нaборa от думи, с който рaзполaгaш, но въпросите ми бяхa конкретни.
И извинявaй, но предпочитaм дa ми отговорят, aко е възможно мъже с конкретно мнение, не стресирaни момчетa, дето кaто нaaкaни бебетa пред мaмa ще се държaт. Ок?
Aко решa дa покaжa " революционния си дух", ще ми отнеме време дa " преведa" специaлно нa рaзбирaем зa теб език.
A мъжете не ги мрaзя, никaк дaже, толковa ги обичaм, че нaкрaя се омъжих зa един и честичко си му покaзвaм революционен дух;) Идея нямaш колко го кефи товa!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f58840ae6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Номер 9, надъханата:)
Да ти разясня някой неща:
Примерно половината семейни, верни, грижовни жени и добри майки са...проститутки. С един единствен клиент, техния съпруг.
Проститутка = жена която прави секс по сметка, а не за удоволствие.
Обратното е курва = жена която прави секс за удоволствие.
Което в никакъв случай не й пречи да е добра съпруга и майка.
Тоест, ти звучиш като възмутена проститутка, която отрича удоволствието в секса.

Но въпросът беше: Каква е тя, Съвършенната...
Просто казано: Ферари с теглич
Да вдига 300 за 5 секунди от място.
Да гори 3 на сто на градско.
Евтина подръжка, задължително.
И разбира се, теглич, да може да мъкне реколта от лозето.

А ето ти и още едно Определение:
Съвършенна е жената, с която още не сме спали.
След като спим с нея вече виждаме несъвършенствата й.
Ако сме с нея достатъчно дълго - виждаме само недостатъци.

Y D, мъж

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f7775e79e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Нека и аз като мъж споделя по-подробно коя е перфектната жена.

Наскоро имаше една тема "Пазарът на междуполовите отношения" или нещо подобно. В коментарите пише, че перфектният мъж е най-доброто съчетание между алфа и бета мъжкар. Жените ще се съгласят, че е най-добре мъжът да е хем грижовен, нежен, романтичен, всеотдаен, верен, хем да е мъжествен, уверен, властен, смел, находчив, със силна воля и психика и т.н. Ако е само от първия или втория тип, в един момент на жените им доскучава и тук има хиляди такива теми, които го потвърждават. Мъжът и бил много добър и нежен, ама нещо и липсвало или бил прекалено властен, лиспсвало и е нежност и романтика. Та трябва и от двете да има един мъж и то най-хубавото от двете.

Няма да се впускам в подробности, но при мъжете е нещо подобно. В коментара на 6 има резон. Има основно два типа жени:

1 - сексуални, страстни, суетни, грима им е с подчертано сексуално излъчване, поддържани (даже прекалено), разкрепостени, освободени сексуално, не се колебаят да следват страстта, тръпката от нови партньорства, вярността за тях е по-скоро малодушие и примирение, не се занимават с домакинство, майчиният им инстинкт е слаб, семейството за тях няма голяма стойност, дългите и сериозни връзки също, лесно се отегчават от еднообразието на дългата връзка

2 - нежни, скромни, верни, любвеобилни, грижовни, отговорни, добри майки, добри домакини, домашният уют, семейството са важни за тях, морални, традиционалисти, но често им куца секса, не му придават стойност, не обичат да експериментират, скучни в леглото, а скучни като цяло.

Към това трябва да прибавим и интелекта, който е важен и при двата типа жени. Ако тип 1 няма интелект, става типичната чалгарка и кифла, което е адски отбъскващо, но тя си мисли, че е много готина и дори не осъзнава колко е зле. Ако тип 2 няма интелект, става типичната домашна прислужница без себеуважение, което не смее да гъкне сакън да не обиди мъжа си, сакън децата да не страдат, сакън да не я помислят за конфликтна. Такива жени също са отблъскващи, защото те се превръщат в едни мъртви души, мислейки си, че така угаждат на всички, а всъщност нямат увжение и към себе си и търпят абсолютно всичко, за да се изкарат мъченици и така да се издигнат в собствените си очи по един извратен начин. Та интелектът е задължителен, не казвам да е нобелов лауреат, то поне умерен интелект.

Сега на същността - тип 1 е супер любовница, но тя в мъжките представи няма авторитет, евтина е, не си заслужава нещо сериозно с нея, защото при една сериозна връзка тя създава адски много главоболия с вечния си стремеж към предизвикателства и почти никакви ползи освен добър секс. Тя е само за секс, което обуславя и липсата на уважение към нея, но пък е необходима с креватните си умения. Такива жени трудно могат да имат сериозна връзка освен с някой мухъл, защото един уважаващ себе си мъж не би я взел на сериозно, а само би я използвал като секс кукла. Това създава грешно впечатление у някои жени, че трябва да са едва ли не кифли, за да са привлекателни за мъжете. Те са привлекателни, ама само като два крака с дупка по средата.

Вторият тип заслужават много повече уважение и повечето мъже са много по-склонни на сериозни отношения с такъв тип жени. Но проблемът при тях е, че след дълга връзка те стават скучни, сексът ако в началото е бил поне донякъде вълнуващ заради новостта на връзката, сега е просто рутина. Те нямат грам страст и желание за нещо по-разкрепостено, вълнуващо. Всичко се свежда до тихите и кротки отношения, до грижите, децата, домакинството и т.н. Не че има нещо лошо, но става прекалено монотонно в един момент. Изгубва се тръпката.

Перфекнтата жена съчетава двете. Например вярна, отговорна, всеотдайна, но и поддържана, сексуално агресивна, знаеща си цената, дори леко недостъпна на моменти. Това направо подлудява. Такива жени обаче с рядкост и затова много мъже изневеряват. Ако имат жена тип 1, те в един момент се чувстват нежелани и наранени от вечните каши, забърквани от жената, и започват да си търсят по-скромна и патриархална жена. И обратно.

Аз тези работи ги осъзнах още на 19. Преди това имах връзки с тип 1, но бързо си взех мерака. Тогава се зарекох, че ще търся тип 2. Намерих такава, веднага станаха сериозни нещата, но в един момент влязохме в рутина. Хубавото беше, че бяхме доста млади и лесно подлежахме на промени. Така започнах да работя върху жена си деликатно, без да се натрапвам. НО в същото време работех и върху себе си, за да съчетая най-доброто от алфа и бета. Сега вече след няколко години връзка и още толкова брак смея да кажа, че до голяма степен съчетаваме доброто на двата типа.

10 г. сме заедно и мога да кажа, че сме по-щастливи от 90% от двойките. Отношенията са перфектни, доверието е на 100%, сексът става все по-добър и разкрепостен. Костваше ми усилия, но си заслужава. Винаги съм предпочитал да работя за една връзка и да я градя, отколкото постоянно да търся нова, при която ще има нещо хубаво и различно, но ще е за сметка на друго, което пък съм го имал в предишната връзка.

Така че успешната връзка за мен е 50% пасване и 50% постоянна грижа, в т.ч. и добра комуникация и откритост, а и компромиси, но без да се прекалява.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f9ac38f86d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Н 15 , точно товa имaх предвид с въпросите си ,( 11 съм) зaщото по други коментaри изглеждa кaто сухa обявa тип- " търся робот в женски облик , прогрaмирaн дa изпълнявa мъжки желaния...дa ме , дa ми , дa съм...." и т.н. всичко в единствено число.
Във вaшият случaй , постлaли сте си ( зaедно) нa хубaво и чистичко , нa тaковa сте си легнaли;) Не си очaквaл непременно дa бъдеш приет с доброто и лишото , a си рaботил и в двете посоки , зa общото блaго. Зaтовa не се и съмнявaм , че сте щaстливо семейство!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a0d3e9b966
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Не знам като ви чета и ми настръхват косите , ушите и всичко за което се сетите . То бива , бива претенции , то бива изисквания , то глупости , а забравяте че любовта е толкова простичко нещо , което или изпитваш към някого или не . Имали взаимност между двама души всичко е постижимо - доверие , по-разкрепостен секс , самото чувство да правиш любимият човек щастлив те кара ти самият да се чувстваш щастлив. Рутина и подобни приказки се появяват ако ги позволим

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 657bed89a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Кое да ме накара да избягам от една жена ли - възприемам въпроса , че вече сме имали интимни моменти, : от тази ситуация може да ме накара да избягам безвъзвратно отношението й към мен, или заинтересоваността й към други мъже. Не искам и не бих изтърпял жената до мен да ми демонстрира :неуважение, недоверие без повод, безмислени публични скандали пред близки и приятели, демонстративен флирт с други мъже постоянно( ако е рядко го разбирам и допускам, че е част от играта помежду ни), да не оценя или омаловажава редовно грижите и усилията , които полагам , за да се чуства добре и желана, липсата на интелект и тъпоглавието също не бих търпял дълго време, няколко килограма повече въобще не са проблем, бенки и други подобни телесни недостатъци също, системната липса на хигиена би ме отблъснала да я искам физически, безпочвената ревност демонстрирана постоянно и търсеща конфронтация помежду ни, безкрайните й ежедневни опити да ме промени във всяко отношение ( бих поработил върху някой от недостатъците си, категорично няма да се опитам изцяло да се променя заради , която и да е жена)!
Перфектна жена за мен няма, аз не очаквам принцесата, защото не съм тъпак.Не искам съгласяваща се с мен за всичко жена, без собствено мнение, напротив.Не искам отявлена кучка, която да си върти опашката при всеки удобен случай.Може да не може да прави "мусака" (все ми е тя), може да не е най- подредената - важното е да ми показва, че се старае за общото ни съжителстване.Незнам маниачка на тема чистота и подреденост също дали бих изтърпял, смятам го за досадно и безмислено - да се бърше праха по мебелите на всеки 2 часа...Постоянно мрънкаща и натякваща за всичко би ме докарала до фазата или на пълно безразличие или до неконтролируем бяс...Харесвам жените с естествено излъчване, без много грим, без курвенската "мода", усмихнати когато го чустват или когато има за какво ( не с постоянната усмивка, която продава най - добре и почти винаги).Безпричинната смяна на настроенията и поведението на 180 градуса, без да се опита да ми сподели какъв е проблема.Жената до мен искам да ме чуства като добър приятел, с когото може да споделя всичко и винаги, но да е различен начина , по който говори с приятелките си от начина на комуникация с мен, тоест ако жените се разбират с индиректния изказ, то на мен сериозните неща трябва да ми се казват навреме и директно.За меркантилните дами, не си струва да се хабя да пиша.Важна е й душевността и личността й, не бих понесъл да живея за дълго с коварно, злобно, завиждащо същество, на което все някой друг му е виновен за нещо си, което до обяд се сърди на себе си , след обяд на целия свят ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a2a021a43b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Н15, не съм съгласен. Точно ' скромните' девойки, често са пожар в леглото. А тия ' натоканите' кифли, са страстни като канара. И няма само 2 типа жени. Всяка жена е толкова различна и уникална, че идея си нямаш. Жените не са само скромни или развратни някакви.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a2a021a43b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Перфектната жена, тази която ме кара да мисля. Която не е просто куха кукла . А какво би ме отблъснало: може би глупава жена или такава без чувство за хумор. Звучи странно от устата на мъж, но съм на 36 и съм се нагледал на какви ли не .

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f7775e79e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   до 19

да, няма само 2 типа жени. Това са някакви крайни варианти, които съм описал. Повечето жени имат малко или много и от двете, но въпросът е да се съчетаят двата типа така, че жентаа да се доближава до съвършенството. Това отговаря и на въпроса ти за скромните и пожара в леглото.

Не възприемайте двата типа като унифицирани стандарти. Разграничето е по-скоро с "учебна" :) цел, а не че всички са такива или онакива. Идеята ми беше да се прави разлика и да се разбере кое от всеки тип е хубаво и кое лошо.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f7775e79e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   17, взаимността си е важна, но далеч не е достатъчна. Ако партньора ти е асексуален, а ти си хиперсексуален/а, тогава цялата взаимност отива по дяволите. Любовта си е любов, ама това си е природа (хиперсексуалност и асексуалност). Тогава въпреки взаимността никой няма да прояви компромис с такова нещо - нито единия, нито другия.

Може този пример да не е най-подходящия, но мисля, че схвана замисъла. Ако проблемът ти е в примера, ще ти измисля друг, който няма нищо общо със секса, сега просто това ми дойде.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 8875f8d488
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Н 22, когaто имa непреодолими рaзличия , хорaтa си пожелaт щaстие и успех и всеки по пътя си;)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 432a85c64f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   От коментарите на повечето мъже личи, че се страхуват от физически красивите и сексапилни жени. Този страх е причина да занижават критериите си и да се женят за жени далеч по обикновени и семпли от истинските им желания и стремежи. Това в последствие е причина за заглеждане (и не само) по онези въпросните сексапилни блондинки. Когато мине достатъчно време си даваш сметка, че семплата външно жена семпла в леглото, семпла в живота, семпла дори във възпитанието на децата си. Защото смелата и умна жена е сексапилна, предизвикателна, модерна, разкрепостена... Тези й качества дават фон и отражение на живота й, на връзките й. Аз бих посъветвала всеки мъж да преследва жената на мечтите си, дори и да е дива и плашещо страстна... Любовта опитомява жените. Жените съветвам същото, не се избира мъж по добрина и възпитание. Защото после идва момента на :''Да, добър е но е мухльо... ''

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 8875f8d488
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Н 24, прaво в десяткaтa;)))

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a8939d612f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Номер 24 за съжаление е права. Аз съм блондинка с дълга коса, имам хубава фигура, лице, гърди чашка 85D, висока съм 175 см. и нося размер 44 конфекция, западна номерация 36, завършила съм в чужбина и изкарвам добри пари у нас, което ми позволява съответния автопарк, дрехи и аксесоари, но какво съм забелязала - само зяпачи!
Повечето мъже ме зяпат скришно, случвало ми се е бизнес партньори да стоят 10 мин. преди да се окопитят, а се обличам много консервативно. До сега са ме канили общо 2-3 пъти на кафе през целия ми живот, ако изключа примитивните подмятания от примитивни мъже.
Бях и дълго време девствена, а опит с мъжете до ден днешен нямам никакъв почти. Слава Богу имах късмет моят днешен съпруг да е по-опитен и по-смел, защото щях да си бъда и до ден днешен девствена. Той е много по-възрастен от мен, има самочувствие, защото е успял в живота, но до ден днешен чувам подмятаници зад гърба и от млади мъже за нашата неравностойна връзка - къде бяхте обаче 23 години? Само зяпахте и ви текаха лигите отстрани, а после за да прикриете собствените си комплекси се опитвахте да ме унижавате?
Един ми каза както си стояхме, че ми бил крив носа - художник бил и разбирал. Друг пък ми вика, че не харесвал дебели жени и ме гледаше сякаш съм такава - с тях ли да тръгна? Третият искаше да си боядисвам косата кестенява???
И после, защо съм била с възрастен и успял мъж?
Ами защото вие сте с извинение пълни путьовци! Харесвала съм си млади момчета, но никой не се държеше човешки и нормално с мен - за едните бях нещо като трофей, с който да се покажат на кафе, но нямаха смелост за нещо повече, за другите бях обект за избиване на простащините им. И така съпругът ми ме намери на 23 г. девствена, недокосната и нецелуната дори! Понякога го стяга канчето и ме ревнува от млади мъже някакви, а аз само се подсмихвам - та те са такива бабички, че не смеят да ме заговорят дори, какво остава за въргаляне в леглото. Честно казано не ме интересувате повече, защото ви се уморих на глупостите. Когато видя някой да ме зяпа, ако съм в колата просто свиря силно, ако не съм го зяпам също така нахално.
Много съм благодарна на съпруга си, защото ми даде шанс за нормален живот, семейство, деца, секс и чисто човешко отношение.
Момчета като вас в интерес на истината имаха много по-голям шанс при мен навремето, когато бях самотна, сама и пренебрегната, но и един не се намери да се отнася на първо време човешки към мен. Може би ви трябва време да пораснете и да осъзнаете, че външността е само опаковка и не казва нищо за жената, за човека, но за мен е вече късно - аз съм щастливо омъжена жена и ще съм благодарна просто да спрете да ме заглеждате, а да си гледате пътя, работата и ЖЕНИТЕ, които са до вас, защото вие със скучните жени най-много ме кьорите, дори когато жената ви с количката се тътри до вас! НЕВЪЗМОЖНИ СТЕ И МЕ Е ЯД НА ТАКИВА МЪЖЕ! Имайте срам и поне като сте с така любимите ви средно статистически жени спрете да заглеждате хубавите жени!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: bd0f219536
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   24, "страхуват" не е точната дума... Една жена, която се държи и облича предизвикателно, страда от някакви ОСТРИ ЕМОЦИОНАЛНИ ДЕФИЦИТИ, освен това страда от КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕННОСТ, недооценявайки собствената си красота, а разчита на изкуствена такава. Няма основание една жена да се държи така, след като вече е привлякла партньор и смята да гради с него стабилна връзка и семейство.
Намерил ли си някого, а в същото време продължаваш да търсиш, значи не ти е читава работата, нито са ти чисти намеренията...
Физически естествено красивите жени, обикновено са много нещастни в живота! Който и да се хване с тях, рано или късно емоционално се ангажира с това да отблъсква и респектира купищата обожатели, особено ако на жената й е слаб ангелът. Това страшно много натоварва и изтощава мъжа, който вместо да впрегне жизнената си енергия в някаква съзидателна дейност (кариера, дом, развитие.. ) я изразходва за глупости.

Така, че по-точната дума е "интуиция", "здрав разум", а не "страх".

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 432a85c64f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Да, 26, така е, зяпат като невидели щом минеш красива и секси покрай тях, а благоверните женички бутат количките, облечени като за неделна служба. Права си, поне да не гледат така обидно за жените си под носовете им. Като си си я избрал такава, поне я уважавай. Мой познат си избра жена скромна, че да не му изневерявала. После й се подиграваше зад гърба й, явно с желанието поне малко да се оправдае за глупавия си избор без да осъзнава, че така изглеждаше смешен и жалък

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d9ba1edea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Номер 8 съм. не съм казал, че жената не бива да е хубава, напротив, красотата сама по себе си не е нещо лошо, но предизвикателната сексуално агресивна жена става само за секс. Жена дето носи поли 2 пръста под гъза и има 100 кила грим курвенски чорапогащници и т. н. няма как да я приема сериозно. Чук и бег за такива. Не случайно чужденците като дойдат у БГ се изумяват колко предизвикателно са облечени повечето жени. Има начини да бъдете и красиви и елегнатни, но с визия: "вижте ме, аз съм курва" никой не ви приема за сериозно. Не сте по красиви от много други жени, просто се обличате по-предизвикателно, по -секси и привличате мъжките погледи.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d4b62963bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Ех, номер 3, да можеше да се запознаем... От кога търся мъж, който да отрича чалгата, защото осъзнава, че не е просто музика, а стил на живот.
Иначе да попитам нещо н. 8 и 18 (на-вече 18). Не смятате ли, че сте изредили практически всички възможни женски черти като негативи? На въпроса "кое би ви отблъснало? " вие косвено отговаряте "абсолютно всеки най-малък недостатък". Н. 8 иска да бъде "нейният герой", но нали героят се превръща в такъв след подвиг? Наистина ли никога не би ви се приискало жената да прояви капризност и наистина ли няма да ви е приятно да изпълните капризите и? Наистина ли не допускате жената да се цупи? Не е ли това някаква типично женска черта, която да ви кара да проявите повече кавалерство и съответно да се почувствате по-мъжествени? Смятате, че днешните жени трябва да съчетават в себе си всички полезни черти и на двата пола?
Последно: подобни високи изисквания предполагат ли, че вие искате да се грижите изцяло за финансите на семейството и ще осигурите всичко най-добро за тази перфектна любима? Или и тук тя трябва да може да постига всичко сама, а вие просто да си бъдете герои без особени заслуги?
Питам всичко това от чисто любопитство, защото така и не стигам до тая книга "Мъжете са от марс, .... " Считам, че съм виждала перфектно семейство, по-точно растях в такова известно време, но си правя малко по-различни изводи относно добрите и лошите мъжки и женски черти и съчетаването между тях.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a8939d612f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   8/29 - тези ги разказвай на някой друг! Аз нося само костюми с панталон и пак не се спирате да се кьоркате, а когато забременях и бях понапълняла и в бюста още, не само, че не престанахте с гледане и подхвърляния, а и по-лошо стана!
Точно по-малко привлекателните жени по цял ден киснат по МОЛ-ове, фризьори и козметици, за да се накифлят, за да вържат все някой.
Аз ходя веднъж на 2-3 месеца на фризьор, а дрехи си купувам по разпродажбите в края на сезона, но имам приятелки, които нямат два лв. в джоба, но ще ги дадат за фризьор и парцалки, но после мен един младеж искаше да ме засегне нещо и ми беше намекнал, че по цял ден едва ли не по фризьорите кисна и хубаво, че бил имал мъжът ми пари -), а аз от 3 месеца не бях ходила на фризьори.
Просто съм забелязала и, че доста мъже стават или пълни глътни-езици, или агресивни комплексари в компанията на хубава жена. Накрая се женят фрустрирани за някоя скучна съседка, за да псуват цял живот на маса мъже като съпруга ми. Истината е просто, че на вас ви липсва смелост да заговорите една хубава и умна жена, а после се сърдите. Аз, ако бях продължила да се надявам на вниманието от някой от вас, щях да си умра девствена. И до ден днешен се държат мъжете в мое присъствие като палячовци сякаш не съм човек и ди нямам друга работа. Понякога ми се е случвало да не получавам нормално обслужване по институции, фирми, болници заради такива идиоти, но продължава да ме дразни най-много тайното заглеждане особено като са със съпругите и децата си, което е унижение не само за жените им, а и за мен, защото с нищо не им искам вниманието.
Обличам се повече от скромно, номер 8, но не помага!
Дори с детето си като съм сама ме гледат като глупаци и най-вече гледат гърдите, а ако се обърна и задника ми. Примитивни типове, а после жените сме се обличали така или онака - последно ходя и лятото със сако, носих една тениска с коте и съм си с детето, онези се блещят.
Съпругът ми има малко страшничък външен вид - висок е 190 см. носи скъпи костюми с тъмни очила и това ме спасява от зъркачите като съм поне с него, но един път някой ни взе за чужденци на Златните и на български такива неприлични подмятания направи, че нямам думи, а съпругът ми само се обърна, плясна с ръце и каза Буф силно , а онзи побягна като луд. На него му стана смешно, но не той живее цял живот и им слуша на всеки ъгъл идиотизмите, тайно подхвърлени като преминава хубава жена покрай тях, а после не ъой слуша обвиненията, че само за с..с ставали хубавите жени и чао. Поне така разбрах номер 8/29. Сякаш не си човек едва ли не, нямаш чувства и нужди като хубава жена?
Ей това сте мъжете - пълни недорасляци, но обвинявате жените за всичките си неудачи - ако вземете обикновенна жена цял живот се отнасяте с нея като с даденост, после ревете, че ви зарязала, а да заговорите дори жена като мен не можете, защото нямате топки за това. Няма как иначе да си обясня поведението на масата мъже у нас към мен. Моите обикновенни на вид приятелки инвестират десет пъти повече време и средства във външността си, но аз съм обижданата, на 23 г. бях ходила три пъти на кафе с мъже, никой не ме беше целувал, а те имаха поне две-три връзки, бяха се омъжили и деца чакаха!
Много обичате да съдите за жените по външния вид, но хубавата външност повече изолира една жена - жените ти завиждат и сплетничат, мъжете пък нямат топки да те заговорят. Завърта се един затворен кръг, в който можеш да си пукнеш от самота, а като най-накрая някой по-зрял господин ти обърне внимание и се отнесе към теб човешки те обявяват и за Златотърсачка, да не изброявам другите мръсотии.
Спите, спите и после като изпуснете жената, която харесвате, почвате с гнусотиите, но това е тема сама по себе си.
Аз човешко отношение от млад мъж не съм видяла. Само с мъжа си и с познатите му, роднините и приятелите му се чувствам добре, а следващият път като ме загледа някой с жена си и бебето до него, няма си мълча!
Н.26

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d9ba1edea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Номер 30, номер 8 съм. Виж са мацка, тия работи дето ги пишеме не са плод на некви наши маниакалности. Както се казва не питай старило, а патило. Аз лично с грозна жена досега почти не съм бил, говоря, че ме отблъскват онези облечени като проститутки, за които визията е най-важното. Колкото до цупения и тем подобни детинщини, разбирам, че си на около 20. Един мъж, който търси жена за сериозни неща в един момент се уморява от игрички и от капризи, така че добре си помисли за подобни простотийки ако искаш мъж да те взима на сериозно и да градиш истински отношения. Иначе ще си те ебат разните пичове и накрая нема да си способна за отношения. А, че всеки мъж иска жена да го уважава е факт! Това имах предвид под думата герой. Истинската жена е велик мотиватор за всеки мъж. Онази, която гледа лесното, накрая сама става лесна!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d9ba1edea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   8 съм, абе мацка ти понеже си била неглижирана и сега всички мъже сме ти виновни. Мен пък никога не ми е било проблем и винаги заговарям предимно красиви жени. Не знам ти за ква се имаш за ммис свят ли, но през оная работа са ми минали доста жени, а досега не съм видятл на някоя путката да е златна и на никоя отдолу не и тче мед. Тва, че мъжете се заглеждат по жени за 1 път чувам, че е лошо. Ти ме утепа. Имай предвид, че много пичове толкова са рязани от жени, че в един момент се отказват, така, че не ги обвинявай, че са те игнорвали. Пък и в крайна сметка нали имаш истински мъж до теб, ква е тая злоба дето лееш? Ето, така си се опазила за него и той е щастлив от това. Ако една жена са я ебали много мъже преди мене, няма как да я приема насериозно, съжалявам. Ако намеря 23 годишна девствена ще се оженя за нея, честно. Даже и да е супер красива, тогава няма да я мисля, че утре ще тръгне да се ръга, щото тия дето са като пчелички от цвят на цвят си остават такива за цял живот. Даже след години бракове продължават да кацат тук и там. А ебачи много...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c8ae2dd152
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Н 31, стигa си се връзвaлa нa " господинчото". Не рaзбрa ли, искa му се дa е хубaвицa, но след кaто бъде " избрaнa " от него дa стaне пълно неглиже, зaщото aко не- той ще се чувствa 3- тa употребa. ;)
Знaм зa кaкво говориш, зaщото при мен е същото, рaзликaтa е, че съм брюнеткa. Грим почти не ползвaм. Обикновено съм с костюми или спортно- елегaнтнa. Имaм си сибствен бизнес. Можеш дa си нaпрaвиш изводите - кaкво си мислят зa мен мъже кaто н8. Но, отдaвнa пропускaм дa ги зaбележa дaже кaто съществувaщи.
Съпругът си срещнaх нa един обяд. Бях с приятелкa, и докaто се оглеждaхa, побутвaхa други, той просто скочи от мaсaтa нa, която бяхa с приятел, грaбнa тaблaтa от келнерa, сервирa ни и ми зaяви нaй- тържествено, че съм бъдещaтa му съпругa и след 3 срещи, ще рaзберa зaщо;) Не ни е голямa рaзликaтa, (4 год) но естествено, успял, докaзaл се е човекa и нямaше и нaй- мaлко съмнение, че зaслужaвa дa опитa. Никой не го вълнувa, че aз имaм, кaквото имaм преди дa срещнa съпругa си, естествено, щом съм хубaвa, знaчи съм му се продaлa;)
Не им отдaвaй тaковa знaчение нa подобни, че се обърквaт и зaпочвaт дa вярвaт, че нaистинa имaт думa и влияние.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a8939d612f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Благодаря н. 34. Аз също печеля добре, защото имам много добро образование и доста години стаж, име вече, но за съжаление съпругът ми най-малкото заради възрастта си, а и качествата си е много по-успял и заможен от мен, което подклажда много грозни слухове.
Твоята история обаче ми напомни за една много странна случка, която ми се случи преди да срещна моя човек. Бях във Виена по работа и бях седнала да поработя на компютъра в едно класическо кафе в центъра, където има по принцип много бизнесмени и местни, защото е по-встрани от туристическите тумби и както си стоя съм се съсредоточила... пред мен коленичи един млад господин, който не го забелязах, от къде дойде и ми каза, че съм била най-красивата жена, която бил виждал. За съжаление просто тогава бях като паднала от небето и не реагирах като теб. Той ме покани на масата си, а аз отказах, с което го засрамих доста. Просто бях тогава напълно неопитна и се изплаших честно казано. Добро отношение има иначе и от мъжете в Италия, но за съжаление са малко галантните мъже в днешно време, които могат да се държат смедна жена на ниво. И моят мъж не е много романтичен, но поне от самото начало се отнасяше с мен нормално и без предубеждения, с разбиране и изненада само, след като разбра, че дори не мога да се целувам, а бил чул за мен какви ли не гнусотии (oт жени-завистнички и тумбите, които само ме заглеждаха). Честно казано ми е гадно, когато знам, че зад гърба ми говорят мръсотии за нас, но на него ме му дреме дори на пук прави като ми купува различни коли например, което аз не искам, бижута ми купува, за да дразнел и тем бодобни детинщини. За него това е вид игра, забавление и да дразнел. Парите, които сама изкарвам не мога да похарча иначе, но нокой не би ми повярвал. Наскоро си взех само със спестени мои пари апартамент, но дори собствената ми майка не ми повярва, че сама съм си го взела, какво остава за разни момченца, които и без това вярват, че не могат да имат жена като мен без пачки, но цели 23 г. не събраха смелост едно кафе с мен да изпият, за да ме опознаят като човек, а вместо това се занимават с клюки, злобеене и им изкачат зъркелите дори човал да навлека и да съм в 9-ти месец бременна. Но както и да е, отново съм бременна и колкото и да е странно не спират и сега просташките закачки, гледането и глупостите и номер 33 докато не изпита това натрапчиво наблюдаване от всички страни да не говори, че било хубаво.

Колкото до ревността, човек винаги си намира поводи и всичко е в главата. Моят мъж ме ревнува от по-млади мъже например, с които теоретично бих тръгнала да изневерявам, за да си наваксвам изпуснатото -) Ти киното в главата не можеш да го предвидиш и не бързай да си пожелаеш нещо, защото не е лесно. Чисто теоретично една жена като мен действително има неограничен достъп до секс, но това се отнася за всяка жена честно казано, но при жени като мен мъжът не спира да си мисли глупости, докато съседката просто се ч...а, докато уж е за цигари, а мъжът й изобщо не подозира.
Контактен човек съм и имам доста приятелки, повечето които са си обикновенни. Най-късно на бала си разбрах, че моето си е бреме - като единствена нямах кавалер за бала и никой не ме покани дори за един танц. Посмях да поговоря с момчето до мен, а приятелката му изпадна е нервна криза и ходиха да я успокояват в тоалетната - после бях аз виновната, а говорехме за кандидатстване с момчето за 5 мин. Кошмар ми беше бала и кошмар ми беше и екскурзията. Докато най-добрата ми обикновенна приятелка се ч...е с шофьора на автобуса, с красивия учител по физкултура и с половината клас, аз прекавах времето в .... ЧЕТЕНЕ.
Подобно ми минаха и студентските години. Най-близкото до свалка беше да ми се обади колега в 3 ч. вечерта отнякъде пиян, за да ме пита дали съм била искала да гледаме телевизия заедно. Понеже работех, за да се издържам и изпусках лекции, един като го помолих да си преснимам записките му ми каза "ами ти какво ще ми дадеш".
Изобщо не съм се пазила за съпруга си, имала съм също нужди, търсила съм човешко отношение от момчетата, но само подобни глупости се наслушах, лягах си всяка вечер с плюшени животни.
И днес не е много различно и дори статусът на омъжена жена и майка не ме спасява от подобни унижения. Мъжът ми би ми повярвал, защото няма никаква логика, но истината е, че ако теоретично си поставя за цел да му изневеря, просто няма да намеря мъж за това начинание - в гледането и глупавите простащини кандидати много, но иначе бягате като дявол от тамян от хубавата жена, а ако има и някакъв образователен ценз, престижна работа и доход, направо е прокажена стока!

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ff76c34705
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   №35, като казваш "цели 23 години" имаш предвид че не а те задявали докато си била на 1, 2, 3, 5 години ли? А е трябвало?
Смешна си. Разбираме че искаш да се похвалиш на всички каква неземна красавица и голяма работа си. Пред компа и на думи всички са много силни! Сигурно си една дебела, одъртяваща вече домакиня, на която мъжът й отдавна не й обръща никакво вниание, и се разтушва със спамене по форумите.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c8ae2dd152
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Дa, зaтовa 31/35 ти кaзвaм, игнор! Колкото повече реaгирaш, толковa повече силa им дaвaш. Aз може би съм мaлко по- " оперенa" от теб, зaщото съвсем млaдa влязов в бизнес среди и се нaучих дa демонстрирaм силa и увереност, без знaчение дaли ги чувствaм нaистинa. Приеми си, че си " кисело грозде" и ще си плюят. Товa е положението! Изобщо не си го слaгaм нa сърцето, минaвaм и зaминaвaм с вдигнaтa глaвa и ироничнa усмивкa, което вбесявa още повече, но...
Нaли знaеш, по- добре нa хорaтa в устaтa, отколкото в крaкaтa!

Ето примерно, коментaрa нa 15, мaксимaлно безпристрaстно е изложил мнението си, нaкрaя дaвa пример от личния си живот, нaмерили сa злaтнaтa средa, щaстливи сa и пaк въпросният " господинчо" постaви под съмнение изкaзa му.
Зaщо? Интелигентно момиче си, остaвям изводa нa теб.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a8939d612f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   #36, ще те разочаровам, но това не е фейсбукА, където личности като теб блестят с фалшиви снимки. Това е АНОНИМЕН сайт и няма защо да преувеличавам за каквото и да е било - дори бутонче за лайк няма. Аз горе съм си написала мерките, иначе другата седмица навършвам 30 г., което за хора в пуберитета може и да е вече преклонна възраст.
Чао от мен, утре заминаваме на почивка и почвам да събирам багажа. В болничен съм между другото, защото очаквам второто си дете, но раборя от вкъщи.
Вече няма да "спамя".
Приятно прекарване на всички летовници иначе и много къдмет с времето!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ff76c34705
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Благодарим за "къдметя".
Вече съм ти жесток фен и много те лайк!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: fd884bdf8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Като мъж на 30 години мога да напиша / споделя/, каквмо МЕН би ме накарало да се разделя с една жена, колкото и да я обичам, накратко това е следното:
1. ИЗНЕВЯРА! ненавижда прелюбодеянието и прелюбодейците... Съответно НЕ желая да деля общ дом, живот и легло с такъв/такава....
2. НЕХИТГИЕНЧА ЖЕНА! Жена която е скарана с личната хигиена няма масто до мен.. В тази категория слагам всякакви мърли, които не се къпят, не се подмиват смърдят, носят мръсни дрехи и бельо... Да... ве се чудете има и такава млади жени...
3. Използвачка без покритие и без отдаване в във връзкатат /брака....
4. липса на обноски /възпитание / държание в обществото....
5. Да е алкохоличка или наркоманка...
накратко това е....

С едно изречение:, , По добре сам, отколкото зле придружен и с цената на безкрайни компромиси от моя страна"!!!!

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d93c3567c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   До номер 35. Защо си мислиш, че не са ти обръщали внимание заради външния вид само? Не мислиш ли че проблема може да е бил в твоето излъчване, да си била по-сдържана или надменна. Пишеш непрекъснато, че никой не ти е обръщал внимание, а ти показала ли си на някой, че имаш интерес към него или си седяла заслепена от собствената си красота, чакайки целият свят да ти падне в краката. Казвам ти всичко това, защото имах позната с твоя ръст, руса коса сини очи, красива наистина, но смятаща се за нещо неземно и сякаш нереално. Е познай, беше като теб - никой не и обръщаше внимание, смяташе, че хората само заради това, че изглежда по-добре трябва да и поднесат света на тепсия. Друго на ръка, че и техните доста и бяха помогнали да развие едно нереално самочувствие. И тя до 24 беше девствена и го направи с първия срещнат като тя му се измоли, после започна да се занимава с някакви старци, да ги преследва, мина в другата крайност- от пълна надменност в пълно подлагане. Сега не знам какво е станало с нея, не съм я виждала от години.
Така, че не обвинявай само мъжете, защото всичко между двама души е двупосочно. Радвай се че си си намерила мъж и имаш семейство и вече не си сама, живота ти е осигурен, какво повече искаш? По начина ти на изказа се вижда колко си озлобена, че не си получила вниманието, което си смятала, че заслужаваш, от друга се оплакваш, че всички те зяпали.
В университета също имаше една такава неземна красавица, 180/53 с дълга руса коса, хубаво лице и все ходеше сама, една приятелка не си намери(според нея може би заради завист). Имахме един семинар с един психиатър, който правеше профили на всички и за нея и каза, че се смята за нещо много повече от другите, което едва ли не я кара да избягва общуването с простосмъртните. Тя не се обличаше чалгарски, съвсем скромно, не е носила купища грим, нито се е държала зле с някой, но просто се усеща дистанцията и надменноста и това, че се смяташ за нещо повече от другите.
Може да има доста хора, които ти завиждат за външния вид, може да има и мъже които се страхуват от красиви жени, но бъди сигурна, че не за всичко, което ти се е случило е виновен само външния ти вид, доста голяма част го отдавам на характера.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d93c3567c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   И още нещо да добавя към номер 35, за да не каже, че слагам всички красиви жени, под общ знаменател, че имат проблем с характера. Познавам 2-3 пак красиви, които са си имали връзки, приятели, едната беше от класа ми, стана жена мечта на випуска и никой никога не е злобял или подмятал нещо за нея. Имаше си гаджета, сега се омъжи има си дете. Та искам да кажа, че всичко си е до човек, има красиви жени, които са обичани или мразени, има и грозни по същия начин. Човек сам си създава реалността според това какъв е. Ти ако си се смятала за нещо неземно, което мъжете ги е страх да имат, те са долавяли това и са реагирали по този начин. Има доста литература по въпроса за закона на привличането и за това че мислите се материализират, може да прочетеш няма да ти е излишно, ще ти се изяснят доста неща.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d53c8784e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   По темата - ето какви жени мъжете биха избягвали: такива, които искат война, а не любов. Такива, които търсят някакви несправедливости дори в това, че те забременяват, а не мъжете. Другото се преживява, но не и опитите да превърнеш семейния живот във вечно търсене на реванш от другия за това, че си се родила жена. Убеден съм, че това дразни най-много мъже.

Номер 11, мисля, че отговорих напълно ясно на въпросите ти - мъжете също правят компромиси и приемат неща у другия. Или за теб компромис е първо да поискаме нещо, а после да се откажем от него? Компромис е всяко качество или личностна характеристика на другия, която не е изрично посочена като непоносима за нас, защото я приемаме такава, каквато е. Именно заради това приемане имаме правото да приемат и нас поне по същия начин. Пиша ти го отново, защото май не четеш внимателно. Какво предлагаме ние ли? Себе си - хора от плът и кръв, защото противно на очакванията мъжете и жените първо са хора и чак тогава мъже или жени. Доколкото знам жените можете да предложите точно същото, защото земният ни произход е факт въпреки желанието на някои да се възприемат като нещо по-висше от другите. Спорът ни е доста безсмислен по начало, защото мъдрите и влюбените хора приемат другия такъв, какъвто е вместо да търсят дефекти, но явно и двамата с теб не сме достатъчно мъдри (любовта не играе роля тук, защото не говорим за конкретни хора), за да осъзнаем това.

До скоро! Въпреки насочеността на темата към мъжете те каня да продължиш да пишеш, защото явно силно искаш да бъдеш част от нашата група, щом пренебрегваш така ясно изразеното желание в заглавието на същата. Предай поздрави на мъжа си и му пожелай още много години живот! Нека те радва дълго време с присъствието си! :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f58840ae6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   26, колко добре съчинена история :)
Ти имаш дарба на писателка.
А може пък да е истина....
Все пак, не се ли запитваш понякога... какво е да си с друг мъж.
Била си само с един, по твоите думи.
Защото само той се е престрашил.
Хм, толкова ли си страшна?
Страшно-красива....
Умна си, вижда се. Харесвам умни жени.
Но не ме плаши да са и красиви.
Защо ти си подплашила толкова много хора....
Не те искам и не бих те зяпал на улицата :)
Само посявам съмнения в теб :)
Била си девствена до 23-тата си година...
Това е на ръба на психичното отклонение.
Сега си щастлива, нали?
Наистина ли...
Не ми отговаряй възмутено, ще ми паднеш в очите :)
А сега те харесвам :)
Умна си, винаги си искала... разни неща.
А някак си не си ги направила ти, а си ги получила.
От един чудесен мъж, разбира се.
А може би ще ти е по-хубаво, ако ти направиш нещо сама за себе си.
С някого :)
Сама си написала - нямаш опит.
А не искаш ли да имаш?
Занимаваш се с бизнес, доколкото може да има бизнес в Бг.
Значи знаеш колко важен и ценен е опитът.
Успяла си в живота, вярвам ти.
А нямаш опит.... в секса....
Нещо като проспект, който не си отваряла.
Извадила си късмета да ти предложат Най-Доброто, от първия път!
Дали е най-доброто....
Не е ли наивно да си го помислиш?
Ти си умна жена, сама си отговори :)

Y D

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 84fa244b96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Към 8 и.... нямa дa изреждaм всичките ти номерa, че сa много;)))
Явно много държиш дa убедиш поне себе си, че си " помирисвaл" поне женa отблизо. Aз не вярвaм, освен aко не си си плaщaш нa проституктa. Не вярвaм, че еднa увaжaвaщa себе си женa, може дa ти позволи дa я докосвaш, a в случaя още по- зле, дa и зaговориш. Сериозно ли смятaш, че ще бъдaт взети нaсериозно коментaрите ти, от които лъхa откровенa комплексaрщинa и злобa!? Кaкви точно " мъжки" кaчествa си помисли, че притежaвaш, че се включвaш ( толковa много пъти)? !
Нaпрaви услугa нa себе си и нaс и остaви вече дa се изкaжaт мъже!
Темaтa е зa тях!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 657bed89a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   Сам не си повярвах, че прочетох някой постове докрая...
26 – Ти говориш за скучните жени, а никой от тези с които си излизала не те е целунал даже.... Незнам дали си разбрала, но само това, че си красива не те прави вътрешно привлекателна по дефоулт. Нищо че нямаш опит с мъжете – ние сме съгласни, всички сме путьовци, щом не сме се домогнали до Вашата Височайша Особа. Егати случката, нито един не се намери да се държи нормално и човешки с тебе, тцтцтц.... Виж са, аз ли съм много тъп, че не мога да те разбера – радваш ли се, че съпруга ти е първият и последният или те е яд и другото – кат не си барана от друг мъж – наистина ли не искаш да те гледат или просто се дразниш, че само те гледат ;) Съвет : Виж кво е написала каката от пост 41, ако не можеш да го разбереш – питай!
24 – очевидно си бая “комплицирана личност” щото мразиш отявлено думичката “семпла”. За всичко си ПРАВА точка
Може ли дефиниция на “мухльо” или той е просто “семпъл”?
30 – за да съм по конкретен от предния си пост най – вече не бих изтърпял: изневяра – не щото не е човешко, а защото после няма как да ме накара да й вярвам и да я уважавам ; неуважение към мен; постоянно и монотонно мрънкане за щяло и нещяло.
Ми и аз така смятах, че като се нацупи и като се постарая да кавалерствам, ще се почуствам хем по – мъжествен – хем тя по – добре и доволна... То се оказа обаче, че така се създава навик, един вид емоционално изнудване.... Не става на нейната – хоп нацупени сме, тъпанара се прави на кавалер, клоун, путка, идиот, докато улучи ролята и всичко е уж наред.. Да ама омръзва.
Това, че съм изброил нещата, които ме дразнят в предишния си пост, не значи, че не мога да преглътна някои от тях, въпросът е колко и в каква степен ще се проявяват.. Не е въпросът някой да постига нещо сам, а напротив! Бих искал да сме две тела с една душа....
41 и 42 – “Ти ако си се смятала за нещо неземно, което мъжете ги е страх да имат, те са долавяли това и са реагирали по този начин. Има доста литература по въпроса за закона на привличането и за това че мислите се материализират, може да прочетеш няма да ти е излишно, ще ти се изяснят доста неща. ” – bingo!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 4ed4e5cccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   N 35 "чувал"Cъвременните инфантилни хора, наследници на (полу)инфантилни родители, също ще възпитат социално инфантилно поколение, понеже не биха могли да култивират у децата си качества, каквито самите те не притежават.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f58840ae6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Хехе! Тук станало весело :)
Страшни красавици, вече са поне 2.
Ама толкова красиви, че хората ги било страх да ги доближат :)
Намери се и кой да изнесе цяла лекция. Изпъстрена с чуждици, за по-голяма тежест на изказа.
О, имаме и жена със Съпруг-Телохранител :)
И какво, на Златни Пясъци ви помисли за чужденци!?
Е, чак не е за вярване :)
Да, сега вече се смея на глас :)

Забавлявате ме, продължавайте :)

Y D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 1e12dc609e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Точно три неща: безпричинна болезнена и натрапчива ревност, немарливост и постоянното мрънкане и лигавене за дреболии.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 57181b72cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Боже, боже, каква полемика! към 15- Браво момче, ама де ги тия старателните съпрузи, които не изтрещяват от безпаричие и битовизми, след което се впущат по сайтовете, където белким някоя знойна мацка им избие комплексите, защото и не знае всъщност какви чалгари, двуличници и тирани са в домовете си? За обичта наистина се полагат грижи и от двете страни, общува се, говори се, спори се, ако трябва. Но за това трябва емоционална интелигентност, която за съжаление повечето ни мъже не са възпитани да притежават. Жена ти е щастливка. Дано не се изкушиш да се пуснеш по сайтове за запознанства, там е почти само похот, безплатен секс за загорели, дори съм отвратена, че повечето мъже там, след 30г. са женени и сигурно треперят жените им да не знаят за прелюбодеянията им. Интернет много хора събра, но и много разведе. А у нас жените се примиряваме, защото ще страдат децата, ще изнемогваш финансово, ще ти тръсне някакви мижави пари и всъщност ще направиш най- голямата услуга на господинчото, който го тресе кризата на средната възраст от ранни години, та и до днес не го пуща. Ама направих голямата грешка на времето, че си купих цялата свиня, за да получа наденичката, не че вече и тя е в ред. Аман от простаци и комплексари. Оцеляла съм и поддържаме за пред хората имидж(макар че това е по- лесно, след като работи в чужбина)заради парите които дава за мен и децата и защото съм добре изглеждаща, с образование и самочувствие, с човешко достойнство. По -добре самотна и пренебрегната, отколкото смачкана. Не ми било писано да съм щастлива и ценена, съдба!!!

 
  ...

1-50 от 54
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker