Неоценен и унижен баща и съпруг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Неоценен и унижен баща и съпруг
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 3733 пъти
От няколко години влизам в този сайт, защото го намирам за интересен и от време, на време съм писал и някой коментар. Най после се реших, да напиша и моята истоия. Правя го, защото искам да видя мнението на хората тук и дали ще ме оправдаят или ще ме нарекът идиот, расист, тиранин и безсърдечен съпруг и баща.
Най хубавото на този сайт е, че е анонимен и можеш да споделиш всичко което ти е на сърцето.
Та, аз и женами сме женени от 21 години и имаме дъщеря на тази възраст. По професия съм строител. Имам квалификции както за това, така и за ел. техник. Няма нещо в строителството което не мога да правя. Водопровод, лепене на плочки, гипсокартон, мазилки, дограма, ламинати, покриви, всичко. Добър съм в работата си и бих казал че съм работохолик. Въпреки че понякога се налага да работя от тъмно до тъмно, никога не ми е тежало. През последните няколко години, почти не ми се е налагало да рекламирам и винаги съм имал предостатъчно работа. Винаги съм изкарвал доби пари и никога не съм лишавал семейството си от нищо. Всяка седмица слагах достаъчно пари в гардероба за тях за харчлък. Жена ми и дъщеря ми, никога не са пипвали работа. Въпреки че сме говорили за това, че малко помощ от тяхна страна би било добре дошла, на тях не им пука и винаги намират някакво извинение да не започнат работа. Спрях да говоря с тях по този въпрос, защото започват с крещене и обиди, а аз съм тих, спокоен човек и много рядко съм повишавал тон. През деня или ще са по магазините, или в някое кафене, а вечер като седнат да ядат, забравят да спрат и за това са и дебели.
До тук, това са белите ми кахъри. Истинските ми проблеми, започнаха миналия Ноември, точно на рожденният ми ден. Прибрах се в къщи, малко по рано от обикновено, около седем часа и с нетърпение очаквах да видя, каква изненада са ми приготвили. Изненада имаше, но не беше никак хубава. Още от входната врата, чух рап музика надута до дупка. Учуди ме, защото никой от нас не я слуша. Отворих вратата на хола и останах като гръмнат. Един много черен негър, се беше изпънал на дивана като рязан турчин, пие ми ракията и пуши цигара и до него дъщеря ми, го прегърнала нахилена през кръста. Жена ми седнала в единия фотьойл, гузно, но с нагло изражение ме покани да седна с тях. Направо ми пречерня пред очите, защото и двете много добре знаят, че не мога да понасям чернилките. До преди 7 - 8 години ги приемах като нормални хора, но след като имах няколко проблема с тях, разбрах че не са никак нормални. Излязох от стаята и направо си легнах. На другата сутрин, трябваше да стана много рано и не можахме да говориме и реших че това ще стане като се прибера от работа. Пак не стана, зщото черния отново беше там и така, всяка вечер. Започнах да се чувствам като гостенин в собстената си къща. Една вечер, ги извиках двете в другата стая, да говориме и изясним нещата. Още като влязаха и двете се развикаха като луди. Аз от юбов не съм разбирал, изобщо не ме е интересувло щастието на дъщеря ми, че ако тук имаше куклусклан, не само че щял да съм член, но и техен водач, че в сравнение с мен, Хитлер щял да изглежда като палаво дете в детсата градина и купища други глупости.
Тогава разбрах, че с тези двете повече живот няма и започнах да мисля како да правя. Решението дойде по бързо и по лесно от колкото си мислех. На другата вечер, като се прибрах, видях че с тях беше още един черен циганин и от наглостта им с която ме гледаха, направо ми призля.
Изведнъж, всичко стана кристално чисто и знаех какво и как точно да го направя.
Първо се обадих на един клиент, за който трябваше след три дена да започна и направя пълен ремонт на наследна къща, преди да я сложат за продажба. Разбрахме се за цената на която беше готов да ми я продаде и рано на другата сутрин, след като натоварих всичките си иструмети, минах през тях за ключовете.
Към девет часа прекъснах работа и отидох в къщи да прибера и осталалите си неща. Знаех че те няма да са там, защото трябваше по това време, да посрещнат майка и на гарата. Всичко което е мое си го вземах. Имаме няколко телевизора, но вземах само този в хола който е 42 инча Панасоник на който играя електронните си игри. Вземах и всичките си пари и им оставих бележка, че между нас всичко е свръшено и в бдеще ще трябва да работят ако не искат да стоят гладни, или пък чернилките да ги гледат. Кредитни карти нямаме, така че не могат да ме натоварят. Отворих нова банкова сметка, където прехвърлих всичките пари и закрих старата. Смених си и вана, така че по никакъв начин не могат да ме открият.
Като се прибрали и разбрали какво е станало, направо са побеснели. Тя започнала да звъни на всичките ми приятли и да ги заплашва с полиция ако не и кажат къде съм. Още продължава да го прави, но сега вместо със зплахи е започнала с молби. Вземала е заеми, но не от мои приятели и роднини, защото ги бях предупредил. На всички им е дошло до гуша от нейното звънене.
И майка и дъщеря, не можаха да ме оценят всичките тези години, сега да се оправят сами.
За себе си съм прав, но бих искал да зная, какво мислят другите.
Ще съм благодарен на всеки който напише коментар.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 39f318d9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За жена ти и дъщеря ти добре, изяснил си историята. Но кажи, за да внесеш повече яснота какви проблеми си имал с негрите? Ти май живееш в чужбина освен това?

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0a402042ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Възхищавам ти се! Не разбрах обаче човекът циганин или африканец е бил и изобщо работи ли?
За останалото мисля, че просто това е било поводът да се изнесеш, но причината в крайна сметка е била, че не си бил щастлив. Приятелят ми има подобна история, но той по подобен начин зарязва жена, която само му е викала и син готованец. Оставил им е обаче къща с всичко вътре и много пари, до ден днешен ги издържа. Надявам се да не клекнеш и ти така, защото са си чисти смокове подобни люде.
Отчасти и сам си си виновен за дъщеря си. Не се сърди, но подобно чудо кой нормален мъж ще го погледне? Защо не си възпитал детето си в трудолюбие? Тя имали образование?
Жена ти обаче е уникален тумбак за мен. Аз познавам много жени на моряци, които не работят, защото не си заслужава за тях, но никоя не е като твоята - чакат си мъжете, въртят дребен бизнес, семейство, гледат старци и деца, поддържат се, за да са привлекателни за мъжете си.
Иначе ти сам няма да останеш, но вдигни малко мизата и не мисли, че всяка жена е такава!
Успех

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d86d46d130
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Подкрепям те с две ръце! Правилно си постъпил, не се разкривай къде си, остави онези двете м*рши да си чупят главите. Който си го прави, на себе си го прави, те са си виновни. Радвам се, че не си останал при тях, правилно си постъпил!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 64ddc7ad4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тaкa, кaкто си описaл нещaтa, сaмо през твоятa си гледнa точкa, сaмо твоятa версия, първото което ми идвa нaум е - слaвa богу, отървaл се човекa!

Мaлко не ми се връзвa моментa -" Още като влязаха и двете се развикаха като луди. Аз от юбов не съм разбирал, изобщо не ме е интересувло щастието на дъщеря ми, че ако тук имаше куклусклан, не само че щял да съм член, но и техен водач, че в сравнение с мен, Хитлер щял да изглежда като палаво дете в детсата градина и купища други глупости".
Все пaк не вярвaм дa сa се рaзвикaли, преди дa си успял и дa гъкнеш дaже. Не знaм. Спестявaш достa информaция ми се струвa.
По описaния от теб нaчин, те двете изглеждaт кaто психясaли вещици- тaкa си ги " изрисувaл". Пък нaд 20 години дa си с тaзи " психясaлa" женa....

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2a312dfa25
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Виж сега, пич... (наборе, предполагам) - историята ти много ме изкефи, особено как си им го начукал на кучките, как си удавил в нафта паразитите, как си завързал на възел хоботите на енергийните вампирчета, НО!.. по принцип не се прави така!
Къде беше ти през всичките тези години? Защо не си им стягал юздите малко по малко? Да, щеше да има напрежение и дрязги, но нещата все пак щяха да са под контрол. Или да си си тръгнал много по-рано, но преди да са се разхайтили толкова, за да могат все пак по-леко да го преживеят! Знай - драстичните неща са ужасни, ненормални!
Знаеш ли какво направихме ние в 10-и клас като отмъщение на учителката ни по география, която се държеше много гадно и студено с нас? (говоря за соц.-време) Поливахме й в продължение на 3 седмици любимия фикус с разтвор на глюкоза, вследствие на което той спря да фотосинтезира, започна да се разраства като изоглавен (заради обилната храна, която всмукваше от почвата) и листата му станаха бледо жълто-зелени (за какво да си играе да произвежда хлорофил и да фотосинтезира с него, след като има готова храна?). На третата седмица му спряхме дажбите И... за 3-4 дена той увяхна, спаружи се и умря...
Нещо подобно си направил и ти с роднините си - хрантутил си ги, без да им обръщаш внимание, без да ги стягаш, да ги поощряваш и наказваш. Къде е тук ролята ти на педагог? Работиш от тъмно до тъмно, и си си мислел, че само пари да слагаш в гардероба е достатъчно семейството ти да се развива правилно? И аз съм син на електроинженер и на ОВ-инженер, и нашите работеха по много, но винаги в къщи е имало ред и дисциплина - поощрения и наказания. Прави ти се жест, изпълнява ти се желание, но трябва да си го заслужиш, да оправдаеш доверието. Правиш беля - ядеш пердах, спираш се от игра навън и ти се спират джобните... Искаме котка - може, но ако си я гледате сами със сестра ти. Естествено първото коте умря..

Да, в конкретната ситуация излиза, че ти си моралният победите, но се опасявам, че като съпруг и баща си се провалил доста зле...

Извинявай - съчувствам ти, даже по някакъв начин садистично се кефя на това, което си направил с кърлежите, но... преосмисляй ки живота си занй, че и твоята вина за създалата се ситуация с чернилките и прочее е не малка!

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6c1c8a34d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Ха-хаа, да видим сега колко хора ще се вържат....

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 50c001ef4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Трудно ми е да преценя, без да чуя и тяхната гледна точка. Така както го описваш, наистина ти е дошло до гуша, което може би те оправдава, че си постъпил толкова крайно. Но все пак и не съм очаквал да си признаеш грешките, никой не го прави. А едва ли си ангел небесен, няма перфектни хора, със сигурност и ти си имаш трески за дялане, но естествено си ги спестил.

Пък и щом нещата са стигнали до тук, вероятно ти си ги поразпуснал през всичките години. един мъж затова е мъж, за да въдворява малко ред от време на време. Защото като изпуснеш нещата от контрол на края не ти остава нищо друго, освен да избягаш, както си направил.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e0ef51f364
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Номер 2, много ти благодаря за коментара. Черните, които ги нарекох цигани са африкански негри и не работят. Предполагам че, като много други емигранти, се е хванал с нея с цел брак, за да вземе европейско гражданство. Не писах подробности за думите които бяха разменени, защото не исках да удължавам много историята. Само ще кажа че с наглоста и нахалството си, черният и след това и неговия приятел напълно забетониха мнението ми за тях и сега никой, ама никой не би могъл да го промени. Не съм злобен или черногледен човек, имам много приятели и със всчки се разбирам добре. За мнението си за черните, си имам много добри причини. Дъщеря ми, не само че прилича физически на майка си, но е и мързелива като нея. Двете винаги са биле като дупе и гащи. Вечно намръщени и за всичко аз им бях виновен В училище, не и се учеше, след това не и се работи и просто не виждм как ще се оправя в живота. Оставих им, напълно обзаведена три етажна къща, с два гаража и две коли, но нямам никакво намерение да ги издържам финансово.
На края, не можах да издържа и гледайки сега на зад, още се чудя как съм търпял през всичкие тези години. Колкото за останалите жени, изобщо не мисля че всички са таива.
Още веднъж ти благодаря за кометара!

Автора

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2f4b7e091d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Aвторе, не ти вярвaм! Нaй- мaлкото си нaясно, че кaквото купиш по време нa брaкa си, то при рaзвод се дели;) Тa едвa ли ще хукнеш къщa дa си купувaш при подобни обстоятелствa!
Чудя се сaмо, дaли и колко точно истинa имa в историятa ти.
И кaкъв е зaмисълa? ;))) Ще ме светнеш ли?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 47fb8973e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти си силен, може би черните са ти повлияли за крайното решение.
Моята история е подобна, само че нямам твоята сила. На 50 съм, работя по 6 месеца в Полша, 6 месеца работя тук. Каквото изкарам го нося в къщи. Имам жена, син и дъщеря.
Жена ми е много свестен човек, но много глези децата. Синът ми го издържам до ден днешен, давам му пари за коли, за далавери с които все уж щял да тръгне на горе и да си стъпи на краката, но истината е че каквото изкара го дава по жени и пиене. Дъщеря ми само харчи, искаше да и подсигуря магазин да бъде шефка, аз и го дадох. След година и половина се отегчи, каза че изкарва малко и го затвори. Отворих друг който аз стопанисвам и от време на време сега я пускам да работи, като се правя че не виждам че ме краде и взима пари за да има за харчене.
И двамата са на по над 30, нехранимайковци с голямо самочувствие и никакво покритие. Каквото изкарам съм дал всичко за тях, като нямат нищо зад себе си, защото само харчат.
Благодарността им беше много голяма, когато получих микро-инфаркт и лежах 2 седмици в болница. Нито един от тях не дойде да ме види, били много заети. Като се прибрах попитах защо не са дошли, казаха че нямало смисъл, нали жена ми им била казала че съм добре, за какво да се разкарват.
Какво да ти кажа човече :(

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9b6bf9ab2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Правилно си направил. Някой ден ще им дойде акъла. Те са си били направо нагли. Е сега ще трябва да си напънат задниците ама да не вземат да заслабнат. Но от части ти си си виновен. Покажи им кой е мажа в къщата. Трябвало е като видиш негрите направо пред тях да им кажеш - кво праят тия негра тука? Хващаш ги и вън. Много търпиш. Те са си били глезени. Но пак добре си направил.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9b6bf9ab2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, каква зодия си? Добре си направил.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 75b822ed1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Отървал си се. Само напред и никога назад. Тези хора не заслужават нищо. Нека сега да видят как се вадят пари и как се харчат. Малко късно си се сетил да си заминеш но нищо. Главата горе, има много по стойностни хора. Ще си намериш щастието сигурна съм. Само да не омекнеш и да им простиш и да ги прибереш, голяма грешка си направил. Живей си живота, намери си сродна душа с която ще се уважавате и хич да не ти пука.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 433551542c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Гледам всички те хвалят прехвалват, та рекох, аз да ти кажа какво видях от гледна точка на омъжена жена с щастлив брак.
Първо професията ти строител и ел техник казваш, всичко можеш, всичко знаеш, но нали се сещаш, че този който "може" всичко, нищо не прави както трябва на 100%. Е добре щом си съумявал да изкарваш достатъчно пари няма да ровя в професията ти.
Виждам обаче в разказа ти, че според теб достатъчно пари в гардероба е достатъчна грижа за семейството. Семейство така не се създава и не се поддържа само с пари, трябват и много други усилия. А дъщеря ти е станала такава, само защото не си й обръщал достатъчно внимание. Като не възпитаваш детето по своите си разбирания, няма как то да стане такова, че да отговаря на изискванията ти.
От там казваш те не работят, но споменаваш, че живеят в огромна къща, която надали ти чистиш и поддържаш.
После отгледал си дебело, невъзпитано и мързеливо момиче и се надяваш на свестен зет!? !? Много ясно, че дъщеря ти, след като я описваш толкова черна душевно, тя ще си хване черен, та кой нормален мъж ще я иска такава?
Нататък споменаваш и начина ти на отлагане на проблемите, доста време наред ти не си споделил със семейството си нежеланието да имаш такъв зет и си оставил черния да разговаря с тях всяка вечер, да ги навива, че всеки който не го харесва е водач на куклусклан или Хитлер. Тези думи не са на жените ти, това са повторени думи на мъжа в къщата, той, защото ти липсваш като мъж, ти си бил банкоматът в къщата, ти сам си приел ролята на банкомат. Нали разбираш, че не е нормално българска жена да спомене куклусклан в каквато и да е ситуация, освен ако не разказва гледан филм. Колкото рядко споменава китайски дракон или японски монах още по рядко ще спомене куклусклан.
Него го гледат в очите, защото той е намерил семейство без мъж и се е намъкнал да заеме ролята. Разбира се доста време след като се е запознал с теб и семейството ти е решил да представи и негов родина/приятел или там какъвто се явява вторият черен. Толкова вечери подред не е чул да се противиш на посещенията му, защо да не доведе приятел? Ти обаче си избягал от ситуацията, не като мъж в тази къща, а като мишка, видяла че хралупата е заета и тръгнала да си търси нова.
И най-накрая ме закова с информацията, че през целия ти семеен живот си нямал време за семейството, но за електронни игри на 42 инчовия Панасоник си имал време.
От сега нататък прави каквото намериш за добре, но знай едно, парите са последното нещо от което се нуждае едно СЕМЕЙСТВО. парите са материалните нужди на семейството и те никога не бива да са на първо място. Като изброяваш от какво има нужда едно семейство, почваш така, от внимание, от любов, от разговори, от възпитание и т. н. най-накрая от пари и материални придобивки. За да имаш в бъдеще семейство трябва да му обръщаш внимание, да разговаряте ит. н в разговорите се намират и правилните решения за бъдещето на семейството. В бившото ти семейство мъжът, който е водил разговорите вечер не си бил ти, негърът е заел свободното място, което ти си оставил вакантно дълги години.
Здраве и късмет ти пожелавам.
П. П Всичко което ти написах, го написах най-искрено, без никакво желание да те нараня или укоря, дори те харесах като човек, все пак всички правим грешки и се прекланям пред решението ти, да търсиш помощ от мненията на хората. Взел си грешни решения в живота си, както всички нас, важното е че търсиш как да промениш начина си на мислене за в бъдеще.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a6dd70c661
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Тази история звучи почти като филм, щом си се измъкнал толкова лесно и чисто. Все докато сте женени, всичко би трябвало да е общо, и къщи, и банкови сметки. Иначе, браво за инициативата.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a5bdf3068f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Оф, че си объркал поведението и възпитанието в семейството е ясно, нов крайна сметка не всички хора са добри психолози, педагози и т. н., те просто са добри хора, и останалите около тях се възползват от ситуацията. Мисля, че твоята ситуация е точно такава, авторе, и макар че 14 по принцип е права, не мога да те укоря - макар че аз лично, ако видя негри в къщата ми, така ще ми причернее, че толкова кротък финал е изключен. И да, добре си зарязал боклука у дома, жена ти няма как да продаде колите и къщата без теб. И докато се разведеш с нея имай предвид, ако закупуваш недвижими имоти, закупувай ги чрез фирми, за да няма дял търтея.
Успех, приятелю!
М, 36

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2a312dfa25
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   10, как така си на 50, а децата ти и двете са над 30? На 16 години ли си ги правил?

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d6e8cd760a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Леля 14, моралистката :)
Ти изобщо виждаш ли се какво пишеш!?
Щом са те обвинили....значи си виновен.
Аз не виждам човека да е направил нещо осъдително.
Не харесва негри, но не се разправя с тях, просто се маха.
И имаш ли представа как маймунясват хората в чужбина,
където уж са отишли за по-добър живот.
Човекът си е изпълнил своите задължения - да печели ПАРИ.
А жена му НЕ си е изпълнила своите задължения - да си възпита дъщерята.
Да, може да е обратното, а може и двамата да си поделят задълженията.
Но при тях е било така, така са се разбрали и тя го е прецакала.
И за да не почнеш да ми разправяш колко непосилно е да се подържа 3 етажна къща, ами аз подържам моята 3 етажна къща, пазарувам и простирам.
А да, мъж съм и също така И работя. И живея в Бг.
Просто имам възможност да върша и повечето домакинска работа и го правя. А човека няма тази възможност. И е разчитал на жена си.
Баси, негърът заел мястото на човека, с него да си говорят женичките, това си написала, но не искаш никого да засегнеш, нали :)

Извинявам се на останалите за острия тон, но такива като тази леля не мога да ги търпя :)

Авторе, никакво връщане назад.
Извадил си лош късмет, случва се, но животът продължава, нали така. Подкрепям те напълно.

Y D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8d659487f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Авторе, чета те и ти съчувствам / донякъде /... Да, определено добре си постъпил, като си отрязал финансите на мързеливата си съпруга и дъщеря си... НО... напълно се СОЛИДАРИЗИРАМ С КАЗАНОТО ОТ №14=====
Поведението ти спрямо негъра в случая е всичко друго, но само не и мъжко... Избягал си просто... разбирам, че ти е болно и гадно от неуважението, на което си станал жертва и то от страна на най-близките си хора, но... НЕ така...
НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ОТСТЪПВАШ! Пред негъра открито трябваше да кажеш на дъщеря си, че в къщата си не го искаш.... Че тоя няма, какво да и предложи... А ако толкова щерка ти иска да я чука негърл и да му ражда деца, то... да се изнесе от домът ти....
Постъпил се много дезертьорски... направил си най-лестното - посто да се махнеш... както ти казва № 14, доброволнто, саом си лязъл в ролата на банкомат, който плаща за всичко и на който му се качват на галават, без да го зачитат...
Дъщеря ти не е добре... Аз съм расист и го казмвам директно - бели жени нямат място до чмерни... Както и бели мъже не бива да се сношават с чернокожи жени.... Без да изпадаме в крайности трябва да кажем, че разликите в занностна система, манталитет и т. н са огрломни... Сам си виновен, че не си възпитал дъщеря си, както трябва... Но това да си ляга с негър и да ти говоди вкъщи е жестоко и глупаво... Тя самата ще си скубе косите... Тоя негър няма какво да и предложи, освен едното ебане....

В подкрепа на думите си ще напиша накратко историят на моя съученичка от основното училище, която въпреки че беше талантлива и умна, се оказа житейски неподготвена и незряла и си съсипа живота...
Преди време влезе в конфликт с директора на средното училище в което учеше / тя учеше в елитно Бургаско средно училище / и не го завърши... Върна се в родния град и завърши гимназия вечерно...
Не взе висщше образование, но за сметка на това набързо се обвърза и... забременя... Мъжът й я изостави и когато я видях запоследно си гледаше детето сама...
наскоро я видя майка ми.... а след това и аз... Хванала се с негър, с когото се запознала в Германия.... Ама тоя негър пълна отрепка- беден като църковна мишка... Родителите й жълтат жаби и се вайкат, а тя сега е бременна от негъра....
Запуснала се е, а ена 31 години и не прилича на нищо.... Дебела, повлекана, с мазна немита коса... лошо облекло и т. н...
Та... пиша ти това за да РАЗБЕРЕШ ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ОБДИКИРАШ ОТ ДЪЩЕРЯ СИ!!!! Тя ти е дете и дори и мързелива и дебела е твоя плът и кръв и докато си жив и дееспособен си длъжен поне да опиташ да я предпазиш от собствента й глупост... ТЯ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ С ТОЯ НЕГЪР БЪДЕЩЕ НЯМА... Ако ти се зъби просто и кажи да ти напусне къщата... от това което описваш, останах впечатлението ти, че дъщеря ти е необразована, без изградени трудови навици, няма и спестявания... Тя е созциално БЕЗЗАЩИТНА.... Оставена сама на себе си просто загива... Затова, колкото и губо да зввучи използвай това, че дъщеря ти е изцяло финансово-мчатериално зависима от тебе.... Та върни се у Васи постави отклрито и ясно въпроса- Негърът вън... Ако го ижелае толкова силно- да си ходи с него.... Но както няма пари а и не може нищо, кще се върне дъщеря ти веднага и ще ти клекне на плещите да я издържаш... Щот ти даваш парите, директно и го кажи, че ти ще казваш, какво ще става в домът ти... А ти какво... Просто си избягал... вземи живота на дъщеря си в ръце, защото ТИ Е ДЕТЕ И НЕ ПОВОЛЯВАЙ ДА СЕ СЪСИПЕ ОКОНЧАТЕЛНО! тия негри могат към наркотици да я тласнат и да деградира и се мартинализира съвсем....
Във никаквъ случай не приемай негър за зет... Но ЗА БОГА ВЪРНИ СЕ ВКЪЩИ И ОТСТОЯВАЙ СЕБЕСИ!!! Пази детето си... Имаш дълг в това отношение, защото освен всичко не си я и подготвил как дъ бъде на пръво мчясто човек полезен сам за себе си... Онзи негър ще я забремени и край... никакъв шанс зда щерка ти да има нормален живот... Дадох ти пример от живия живот с едно инае талантливо но наивно момиче...
А жена ти... щом не плаща нищо и само мързелува- да трае и да не се облажда... Вземи нещата под контрол, а не абдикирай така лесно... Поведението ти е всичко друго, но НЕ И Мъжко!
Това че си им спрял кинтите е добре, но това че си се махнвал е безотговорно... Какво си мислиш, че постигаш??? Негърът го завира на дъщеря ти / виж дали не е ибременна вече /, разпорежда се в собствената ти къща.... а ти бягаш... Стегни се и сложи в ред дъщеря си... В тома отношение имаш много силни козове-ТОВА СА ИМЕННО ПАРИТЕ И НЕКАДЪРНОСТТА НА ЖЕНА ТИ И ДЪЩЕРЯ ТИ ДА СИЕ БОРЯТ СЪМИ С ЖИВОТА.... Поставяш въпросът кратко и ясно, ребром:
, , ИЛИ АЗ ИЛИ НЕГРОТО"... Щом дащеря ти го иска, просто да написне къщата и де са оправя сама....
Но тя не може и ще дотича при баща си максимум след седмица, , хубав живот" с негър....

И да.... вземи се разбери с някой твой добър познат и сватосай щерка си за някое дори смотано, но поне да е българче момче.... Макар че щом се е разчуло, аз не знам кой ще вземе за жена такава, която е правила секс с негър...

Дано модераторите не ми изтрият постинга, защото е по-остър...

Послепис:
Авторе, за да стане така, сам си допринесъл за това състояние.... Ти си носел пари и си се грижил за метариалното благосъстояние на семейството ти... Но... това не е всичко... Не си заел полагаката ти се роля...
Прави ми впечатление и крайно неадекватната позиция на жена ти... А тя като майка, робдила единственото ти дете, би трябвало да е още по-чествителна към това, което прави с живота си заблудената Ви дъщеря...
Един личен двъпрос авторе:;
Тоя негърл първият сексуален партньор на дъщеря ти ли е? Знаше ли дали е правила секси/ имала ли е връзка с някой по-нормален, преди да се, , появи в живота й Черният Принц"???

Сега очаквам да ми се нахварлят в тоя форум хора, че видиш ли любовта не познава граници и цвят на кожата----Любовта си е любов, влюбванет - влюбване. -.. Не са равнозначни категории във всеки случай... ТРЯБВА И РАЗУМ!
ЗАЕБЕТЕ глупости еза равенство и дискриминация....
Бяла жена или мъж, нтяма място до черен/черна, още по-малко да създават потомство и деца... Ако някой твърди обратното искам да го попитам : Има ли собствени деца? как ще се почувства, ако щерка иму/й я забремени негър и живее с негър???
Не гледайте тъпите романтични филми... Живият живот е нещо съвсем различно...
АВТОРЕ, ВЗЕЧИ СЕ В РЪЦЕ И ПОНЕ СЕ ОПИТАЙ ДА СПАСИШ ЗАБЛУДЕНОТО СИ ДЕТЕ! Може да е глупаво и наивно но ти е ДЕТЕ!!! Твоя плът и кръв и си длъжен да я предпазиш...

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1f34699d61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Въобще не слушай такива като 14 - много правилно си постъпил!

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8dddb88a5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Мисля, че си велик!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ab96267cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   И аз те подкрепям! Само това мога да кажа. Пожелавам ти сила, кураж и вяра в твоето ново бъдеще!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 50cc91c539
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   номер 14 добре е формулирала моите мисли! нещо подобно ми се въртеше в главата, но не ми се пишеше толкова дълго. в темата си описваш предимно материални неща, а никъде не споменаваш, че си обичал тази жена, че си общувал с дъщеря си, че си я възпитавал и си играл с нея като дете. казваш само каква къща си построил и че си оставял пари в гардероба. напротив, пишеш за крясъци и викове когато си карал жена си да работи, което е съвсем основателно, не знам какво е правила вкъщи 20 г.
това на практика не е било семейство, а просто хора, които живеят в една къща и които ти издържаш. не знам какво е било семейството, в което си израснал, но нормалните хора си говорят и обсъждат проблемите си. никак не оправдавам жена ти и дъщеря ти, но те са такива, каквито си позволил да бъдат. никъде не пишеш, че жена ти е била работлива и съвестна, а после е станала мързелива, така че приемам, че такава си я избрал и си я търпял 20 г. тогава няма защо да й се сърдиш.
така че няма защо да те упреквам за негрите, разбира се, че ще им спреш кранчето и няма да искаш да ги чуеш. пиша ти това, за да разбереш, че всичко станало е логично следствие от бездействието ти през всичките години.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d59cedfabe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Прав си, че си се изнесъл и аз бях постъпила така.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1984dfac2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   По време на съсипан брак НИЩО-НИЩО-НИЩО не се купува, за да не се дели 50/50% след това, освен ако не сте в режим за "разделност на имуществото"!!!
За всичко друго, адмирации!

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3c9c565566
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Браво за смелостта!
отгледал си детето - това е достатъчно и не си длъжен след като е живо и здраво!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3738434750
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Моето виждане в голяма степен се покрива с това на 14.
Видно е, че ти, авторе, си добър и свестен човек, но, да не повтарям казаното от 14, трябвало е още тогава, когато си влязъл и си видял негъра, веднага да го изгониш и да свикаш семейния съвет - ти, жена ти и дъщеря ти, да си поговорите сериозно.

Не че това би оправило нещата, но така се прави в едно семейство... ти си се отдръпнал и семейството, което реално не е било такова, се е разпаднало.

Жена ти и дъщеря ти, не искам да говоря лошо за тях,
но по това, което си написал, изглеждат като хора без акъл, 1. не искат да работят и лежат на гърба ти, 2. водят негри в къщата и си имат отношения с такива...
не, това с тия негри просто наистина е недопустимо.

Оттук нататък мога само да ти пожелая успех.
Ако се чудиш дали правилно си постъпил, не се измъчвай и не се колебай - да, правилно си постъпил.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e0ef51f364
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Ще се опитам да отговоря, поне на някои от въпросите, обвиненията и съмнеията.
Някой изрази съмнение, че след като съм правил толкова неща, свързни със строителството, по всяка вероятност не са 100% качествени. Отговорът ми е; че ако работата ми не беше 100% качествена, клиентите ми нямаше да ме препоръчват на други. Както споменах в историята си, от няколко години, почти не ми се е налагало да рекламирам.
Някой каза, че сигурно вината е в мене и не съм отделял достатъчно време на семейството ми. Искам да отговоря на това с въпрос;
Ако на вас ви беше приятно да се приберете в къщи, където ще намерите уважние, разбиране и малко човешка топлинка, щяхте ли да работите толкова дълги часове и да се прибирате късно?
До преди да се роди дъщеря ни, нещата между нас бяха добре, но веднага след това, тя започна бързо да се променя. Тогава не работих дълги часове, не излизах с приятелите си по кръчми и прекрвах цялото си свободно време в къщи. Винаги съм се опитвал да помогна с каквото мога, но въпреки всичко, не успях да и угодя.
С течение на времето, направи дъщеря ни точно копие на себе си.
Не търся тука, оправдание от никого, просто се опитвам да обясня нещата така както са. Няма никакъв смисъл, да оплювам и очерням никого.
Наясно съм, че всичко което се придобие по време на брака, при развод се дели, за това къщата която купих е записан на името на бртовчед ми, на когото напълно вярвам. Трябваше да я купя, защото нямаше да имам къде да живея.
Колкото до къщата, в която жена ми и дъщеря ми все още живеят, заедно с всичко в нея, я оставям на тях, не искам нищо от там.
Нямам намерение да се развеждам, защото;
Първо, не възнамерявам да се женя отново.
И второто, което е най важното, не искам да виждам, нито жена ми, нито нито дъщеря ми. Само като си представя, какви циркове и крясъци ще са, честно ви казвам, направо косата ми в момента настръхва. Така че за в бъдеще, ще направя всичко възможно да избягна това. Някои ще ме обвинят в безсърдечност, но това е което чувствам в момента.
В един от кометарите се каза че сигурно и аз също имам трески за дялане. Кой човек няма? ! Само господ е съвършен.
Зная че не съм перфектен, но не трябва и да бъда. Аз съм един обикновен човек, който се опитва, с мнго труд, да се оправя някак си в живота.

Автора

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 50c001ef4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Авторе, ти си перфектния съпруг и баща, а те не те бръснат за слива. Това ли се опитваш да ни убедиш? Не казвам, че не си прав, но със сигурност и ти поне малко имаш вина. Тя никога не е само в единия, колкото и да се опитваш да се изкарваш перфектен. Не съм запознат изцяло със ситуацията, видях само твоята гледна точка, от която излиза, че ти нямаш вина, но дали наистина е така? Какво мислят те? Защото има някои неща, които не ми се връзват тук и със сигурност си премълчал някои части, за да не се използват като аргумент срещу теб. Как очакваш някой да те хвали, след като е видял само твоята версия?

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a6dd70c661
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   А защо хем не искаш да ги виждаш, хем не искаш да се развеждаш? Това ми се струва малко безсмислено положение.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2a312dfa25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   35, и за какво да се развежда? Какво предимство би му дало това, след като не иска да се жени повторно?!
Ти не разбираш ли, че той ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ИСКА НИТО ДА ВИЖДА, НИТО ДА ЧУВА, НИТО ДА СРЕЩА някога някъде в живота си съответните персони лице в лице? А едно бракоразводно дело би означавало множество такива срещи, съпроводени със съответни писъци, крясъци, сръдни, обвинения и опити за манипулация!

С хората - човешки. С изродите - изродски! На зло куче - зъл прът!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e36ae2b253
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Н36, предимството , което би му дaло е поне веднъж дa се изпрaви лице в лице почти кaто мъж и дa си реши проблемa.
Товa му е сaмо поредното бягство!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ed9b7a2f6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   На мен лично тази история ми се вижда измислена. Автора си упражнява фантазията тук... Между впрочем за строителен работник, добър стил на писане.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9041c217e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Ами да си я беше възпитал тази твоята госпожица, вместо да я зарежеш сега като изгубена кауза. Слабохарактерен мъж. Позволил си да ти се качат на главата, а сега си "неоценен". Голям смях падна докато четях, такива мъже трябва да се кастрират.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e0ef51f364
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   №38
Това че съм, като много други хора строител, не означава че съм без образувание. Много от колегите ми в строителната сфера, също са завършили гимназия. Всеки си избира пътя в живота. Аз избрах строителството като професия и изобщо не съжалявам. Харесва ми, а и парите никак не са зле. Работа има, стига да не те мързи и да ти се работи.
Историята ми, не е измислена, просто исках, да споделя с непознати, помията през която минах и да чуя мненията ви.
Колкото до бившата ми госпожа-съпрга, мога да ви уверя, че през всичките тези години, съм се опитвал, по всякакъв начин, не да я превъзпитавам, а да я накарам да ме разбере, но повярвайте ми, не става. На края, чашата просто преля.

Автора

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 80dd9d3050
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   С няколко думи, ти си изкарвал парите, а женати и дъщеряти са лентяйствали цял живот.
НОРМАЛНО като изкарваш парите, да си далече от семейството.
Жената като няма работа, трябва да възпита детето!

Смятам, че и ти вина имаш ( все пак си част от едно цяло ) ама женати тя е виновна.

Добре си сторил да ти кажа! Така се прави, без караници и прочие.!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: fc73cf48e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   ей господине с каква съвест се отказваш от детето си бе било то и голямо вече ти нормален ли си как не искаш да го виждаш бе ти сърце имаш ли жената остави ама детето си бе как въобще живееш

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: bdef6da90c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   От тая измислена сапунена история, достойна за латино сериал ми залютя на очите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker