Иска да прави аборт - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Иска да прави аборт
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 3478 пъти
Да започна така : Много я обичам, тя е правила какви ли не на вид невъзможни неща за мен за да ме зарадва. Доста врати затворихме и отворихме нови такива, за да сме заедно. Заедно сме от 2 години и съм сигурен, че тя е жената за мен. Аз съм на 27 а тя е на 25. На последък все по- често ми се иска да е до мен и нощ и ден, и правя намеци за брак и тя отговаря все със стига глупости, а знам че иска да се види булка, но явно не и с мен. От месец почти не се виждахме беше натоварена в работата си и все беше уморена. И двамата сме държавни служители и се бяхме уговорили да сме по едно и също време в отпуска е да но нея не я пуснаха заради разни разпределения за дърва. Беше страшно кисела и все сърдита, отказваше близост доста често и аз се изплаших, и направих най - тъпото нещо - малка част от семенна течност изхвърлих в нея, а другото отвън и така тя не се усети. Мислих си, че няма да си тръгне ако и направя дете. А сега тя е бременна направи ме на нищо каза, че съм загубил доверието, което ми е имала. И се започна ровене за аборти. Скарахме се жестоко. Не разбирам, защо не го иска детето, толкова много обича деца и им се радва, а сега казва само не искам дете ще направя аборт. Имаме средства за дете имам жилище мое, обичаме се това не стига ли? Не искам да прави аборт. Какво да правя искам и нея и детенцето, а тя каза че след 10 ще отидена на аборт. Имам още малко време.
Извинявам се, ако има грешки пиша от телефон.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: b10de79672
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като правиш такива сериозни неща без да я питаш иска ли, сега си търпи последствията ;))) Ако бях на нейно място ДОРИ да те обичам, дори да искам да съм с теб, вземеш ли такова важно решение сам и аз не бих искала да имам нищо общо с теб!!!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 31e2511844
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имал съм подобен проблем. За всичко си и виновен ти, от най-малкото, до най-голямото нещо. Уж заета в работата, уж разпределение на дърва, а чисто и просто не е искала да излиза сега в отпуск. Била заета толкова, че даже не е намерила време за теб :)
Направил си страшна глупост като си направил онова със зачеването, но и заради това нещо тя ще те зареже съвсем скоро, бъди сигурен.
Тя не те обича, всички описани симптоми говорят за това. Може да е влюбена в друг, може да не е, но тя не желае да прекара живота си с теб, така че свиквай, съжалявам.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: bf7c4b616a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ами какво да ти кажа. Явно чувствата и към теб са изтинали и за това се е държала толкова студено. Ти също си направиш огромна глупост относно това с бебето. Нормално е да реагира по подобен начин. При положение, че най-вероятно не желае да живее с теб е напълно нормално да направи аборт.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 165df43bd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   "обичаме се" - това отдавна не е вярно!

"малка част от семенна течност изхвърлих в нея, а другото отвън" - това е изключително подло! Не стават нещата по този начин. Насила хубост не става!

Заключение: не те иска нито теб, нито детето. Но това явно само отвън може да се види, (но не и "отвътре" - от твоята позиция...).

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: dba97b7f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   това, което си направил, е много гадно, също толкова гадно, като жените, които се опитват да "вържат" мъжа с дете! разбери, че когато някой не иска да е с теб, няма да бъде, ако ще на главата си да се изправиш!
вместо да поговориш с нея, да разбереш какви са проблемите между вас, защото очевидно е имало такива и преди бременността и да се опитате да ги решите заедно, ти си решил просто да я вържеш с дете.
не вярвам да има начин да я накараш да промени решението си. приеми, че някои неща просто не зависят само от теб и не е достатъчно ти да ги искаш. другия път като решиш да правиш дете на някоя жена, първо го обсъдете заедно.
Ж43

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c3f67e2ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора - няма друг работим на едно и също място и съм сигурен в това. Да постъпих, като келеш но се уплаших, че я губя. Явно е права, че съм безотговорен и че съм едно голямо момче, не мъж, а в ума момче. Днес я попитах дали ме обича и тя отговори" обичам те, но си глупак, който прави само глупости. Попитах я дали ще помисли за детето и тя отговори, че е взела решение вече. Ще се побъркам. Преди час и се обадих и й казах, че ако махне детето забравя и за мен. Отговора беше ето затова не искам все още дете. Сега съм сам вече е телефона не ми вдига. Какво направих? Разбих всичко! Как да се оправя сега с тази каша? Как утре ще се държа на работа, като я видя? Изобщо ще полудея без нея!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9a4d434b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Умът ми не го побира как си направил нещо толкова подло. Това не е начинът да задържиш някой, който явно не те обича вече. Любовта е нещо взаимно и не се гради с измама. Ясно е, че ще направи аборт - никой не иска да се обвързва по този начин и да живее с човек, който не обича, за цял живот. На твое място бих се замислила, дали заради своя егоизъм не съм поставила едно момиче на 25 години в ситуация, в която трябва да направи аборт. Не дай си боже да не може да има заради теб деца след това. Дори да роди бебето, него ще го обича, а теб не! Няма и да иска да живее с теб, а, ако го направи, ще е насила. Това ли искаш? Поставям се и в твоята ситуация. Не е лесно да обичаш и да не ти отвръщат със същото. Много боли, но все пак не забравяй, че любовта е за двама.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1bf3c91a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Това което си направил, е крайно тъпо, поне за мен. Все би трябвало да има поне малко свободно време, за да си поговорите. Ако бях на нейно място и аз бих била много ядосана. Даже не си я питал дали иска да го правиш... Това не е начина по който е трябвало да постъпваш, има много други, но не и този. Трябвало е да помослиш като зрял човек. Това е много сериозно, което си направил.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1fc2f33f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Направил си голяма грешка. Такова нещо е непростимо. Как така ще решаваш вместо другия човек - това е дете за бога. Тотално несъобразяване и пълен егоизъм от твоя страна. От реакцията и дотук ми се струва, че и за нея стореното е непростимо. Както и да е - свършило вече. Постарай се поне да я подкрепиш по време на аборта и да се разделите в нормални отношения след това.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0c188a4c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Извинявай, ама наистина си постъпил подло. И си предал доверието й. За да задоволиш собственото си желание, да я задължиш при себе си, са объркал 2 живота. И нейния и този на детето, ако реши да роди. Ако моят приятел ми направи такъв номер, при положение, че знае много добре, че не съм готова за дете, не само, че ще направя аборт, ами ще скъсам с него на мига! Защото това е най-най-най егоистичното нещо, което някой мъж може да направи на приятелката си! И не, това, че имаш апартамент не решава проблема изобщо. Защото не ти ще трябва да се откажеш от кариерата си явно в неподходящ момент и не ти ще се посветиш на това дете изцяло през следващите 18 години! Помислили за това, а? Или не, твоите желания са най-важни! Така, че направо се радвай, че не те е зарязала като е разбрала какво си направил. Или може би си мисли, че е станало случайно? Защото ако разбере, че си го направил нарочно, направо се подготви за голям скандал и раздяла! Аз поне такова нещо няма да простя никога!

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 464aa62c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Проблема е някъде другъде - нито в работата и умората, нито в бременността. Имали сте неизяснени неща преди и най-вероятно тя просто не те е обичала вече, сигурно е възнамерявала да те напусне, но не и достигала смелост да вземе окончателно решение. Аз не бих си позволила толкова яростно да те упреквам за това, което си направил. В крайна сметка, когато не се използват никакви предпазни мерки, освен прекъсването, никой от двамата няма правото да е убеден, че бременността ще се размине. Особено една жена и особено, ако претендира да е интелегентна, не може да разчита, че мъж ще я пази. Като не те е обичала, не е трябвало да прави с теб секс без предпазване, даже изобщо не е трябвало да прави секс с тебе. Според мен тая жена не си стува вниманието ти. Имало е проблем в отношенията ви, но тя вместо да ти каже какво иска, си е измисляла тъпи оправдания и те е държала в невидение, в същото време си е лягала с теб, без никакви притеснения. Нищо не можеш да направиш, защото детето тя го носи и тя решава дали да го роди. Нека си прави каквото си сметне за добре, не си прави труда да я убеждаваш, защото ако го остави това дете заради молбите ти, животът ви ще е ад до края на дните и ти ще си виновника винаги. Без любов не се гради семейство, дори да ви свързва дете. Тя очевидно няма любов, даже няма и уважение към теб. Остави я да си прави аборта и не се измъчвай, не се обвинявай за нищо, защото какъвто и проблем да е имало, тя е била длъжна да ти го сподели поне от уважение към времето, което сте прекарали заедно ( 2 години не са малко). Отвори си очите - не си имал работа със стойностен човек.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 96e1a0657a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Много е лошо, че не си се замислил за това дали тя иска дете... Дори и във всичко да си прав това прецаква нещата, едва ли ще разбереш, защото си мъж, но...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: fad406eb29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ако историята е истинска, жалко че една невинна душа ще умре. Дано тя да чете и да остави детето и да си го гледа без теб!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c3f67e2ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От автора: Днес си признах, че съм я излъгал отново и че съм го направил от страх. Реакцията беше не говори изобщо и се затвори в кабинета си. Отидох на обяд както винаги да я забера да хапнем заедно - прие. Е да но нали съм глупак отново я разплаках. Тя е много близка с майка ми и днес трябваше да ходят до града и аз се сетих и се обадих на майка да и кажа, че е бременна а не иска детето. Отново грешка! Тя е отишла взела е майка ми и майка я попитала от дума на дума, защо не иска детето. Отговорила е, че няма какво да предложи на едно дете, че има една година докато завърше мечтаната специалност и едно дете точно в този момент не е време. Отговорила е, че иска първо да му осигури едно добро бъдеще. Тогава майка ми и казала, защо тогава сте го създали това дете и тя вече й казала, че аз съм го направил нарочно. Сега майка ми се цупи и ми крещи само. Тя не иска и да чуе вече за мен. Каквото и да направя все е грешно!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 18eec62294
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   В крайна сметка тя не иска да е с теб, а тогава защо не те е оставила? За да не се стига до такива неща като това с бебето... ако единия не иска другия, защо е с него?

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b77ad39e54
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Много мъже правят като теб бъди сигурен!
Не знам защо мислите че, като ни направите деца ще, останем завинаги с вас.. -_- Защо толкова вярвате, че едно дете ще ни задължи да сме с вас за винаги?
Вие мъжете за толкова ли голяма упора се имате?
Майката е тази която възпитава децата..
и майката е тази която ги носи в себе си 9 месеца!
И какво излиза? Че, вие НЕ СТЕ ни нужни след забременяването.
Защо е трябвало да постъпваш подло?
Така си отворил голяма пропаст между вас!
Тя дали ще ти прости? Не се знае и дано не го направи
защото все нещо пак ще направиш..


Соня 27

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c3f67e2ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Е тя не ми прости и е в болнични на работа. Не вдига телефона майка й ми каза, че не иска да ме вижда и я няма в града ни. Няма я колата й. Нямам си и на идея къде е. Майка ми се чува с нея каза, че е на почивка и размишлява. Търсих я в любимото й място но я няма не се е регистрирала в хотела. И така дните минават, а тя и детето ги няма. А на мен ми се иска да умра вече.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: dba97b7f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   еееее, авторе, наистина се оливаш с глупости!!! чак се ядосах!
направил си бебето умишлено, направил, станалото - станало. остави я да помисли, да вземе решение, покажи, че я подкрепяш, за нея това е гръм от ясно небе.
вместо това:
- ти си признаваш - какво очакваш да стане, тя да се разплаче от умиление колко я обичаш?? естествено, че няма да иска да те види!
- намесваш и майка си - отношенията между вас са само за двамата, друг път не прави грешката да намесваш трети човек.
тук вече според мен нямаш полезен ход, наистина каквото и да направиш, губиш. просто се оттегли, остави момичето и си вземи поука за следващи връзки
от номер 5

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 61504bda59
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Ама ти прошка ли очакваш??? И защо?? Скакво си я заслужил?? Ти знаеш ли какво е да направиш аборт?? Не, няма и да разбереш. Но ние, жените, знаем. Говоря за по-стойностните от нас, за които абортът не е ежедневие, към които допускам, че спада и приятелката ти. Повярвай ми, ако я беше прибил от бой, ако я беше вързал и я беше държал в плен една седмица, за да я принудиш да те обича, пак нямаш да е толкова гадно като това, което си и причинил. И защо ми се струва, че ти май изобщо не го осъзнаваш това? Все още смяташ, че най-потърпевшият в тази история си ти! Това е смешно и нелепо, прочети си постовете, прочети внимателно и коментарите, после се погледни отстрани и ако все още се харесваш, значи си сбъркан тотално. Човече, даже майка ти не е на твоя страна!!! Направи си изводите!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 42d178be47
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Ти си някво незнаещо какво иска мамино синче .. ако приятеля ми намеси майчето си в нашите проблеми, му бия един шут в з*дника и да ходи в полата на майка си да реве.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: db1faaf624
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Авторе, ти какво, някак си изпуснал да намесил и нейната майка? А братята, сестрите, братчедите, няма ли да ич разкажеш и на тях?
Абе я най-добре пусни една обява във вестника, всички да разберат!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c3f67e2ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   От автора- е тя си отиде и е направила аборт. Донесе ми всички неща, които съм и подарявал и каза разбери го всичко свърши. За теб съм минало и си тръгна. Сега нямам и на идея как ще живея без нея не съм свикнал. Но аз съм виновен за всичко

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: bef03a02a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Щом го е направила значи не те обича вече и всичко между вас е приключило отдавна, просто е рано все още да го осъзнаеш.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1041e87ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Авторе, незабавно прочети историята Правилно ли е? !

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1041e87ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Исках да кажа историята Дали е правилно? !

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 11bac0ebfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Отрязали са не само моя коментар, явно и друг е ползвал...епитети :)
Да опитам да съм полезен....
Авторе, разбирам колко съкрушително е било всичко това за теб.
Наистина, как ще живееш от сега нататък, без нея.
Аз поне не виждам как.
И след като не и ти не виждаш как да живееш...ами направИ нещо по въпроса.

Y D

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0d5cf15452
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Aвторе, нa кaкво си игрaеш/ те с тaзи другaтa темa " дaли е прaвилно".
Aко пък е случaйнa зaсечкa, обърши си сополите и бягaй дa признaеш, че си глупaк. Поне дa поемеш рaзноските по отглеждaнето нa детето. Aко въобще те допуснaт нaблизо.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0c188a4c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Съжалявам, че връзката ви е приключила така, обаче на нейно място и аз бих постъпила така. Помисли си само колко глупости си натворил. 1. Предизвикал си бременност нарочно, при положение, че знаеш, че тя още учи и има други планове за близкото бъдеще. 2. Намесил си и други хора в личните ви отношения. 3. И накрая вместо да си мълчиш си имал наглостта да си признаеш. Извинявай, ама не вярвам да има жена, която да прости подобно поведение. Ако беше оставил у нея впечатление, че е станало случайно и се беше държал мило с нея, можеше и да ти се размине и тя да ти прости, ама след останалите глупости... сякаш нарочно си се опитвал да я отблъснеш и си успял. Така, че сега просто си извади поука и друг път не се дръж така с жена за да не получиш същия резултат. Разбери, в любовта нищо не става насила и колкото повече насилваш другия за каквото и да е било (дали за да се ожените, дали да имате дете и дори за разни по-екстравагантни неща в леглото), толкова по-голям е шансът да получиш точно обратното на това, което искаш.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: bef03a02a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Бременност "нарочно" според мен не съществува - освен при изнасилване. Щом момичето си е поотворило краката винаги има вероятност да забременяване. Кофти е, че той е признал умисъла на един по-късен етап.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 464aa62c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Точно така е, 35, аз същото писах. Не мога да разбера защо тук почти всички го обвиняват в някакви "гадости", при условие, че тя е правила секс доброволно и не е мислила за предпазване. Нито една разумна жена, нито един разумен мъж няма да допуснат "случайна бременност". Тая за мене е пълна лигла- направила аборт, заради собствената си небрежност и в името на кариерата. Ами ако след време се окаже, че абортът се е отразил много зле върху детеродните и функции и не може да забременее? Когато не използваш контрацептиви, трябва поне по-рано да ти мине мисълта "какво ще правя, ако забременея? ", а не после другия да обвиняваш в някаква долна измама.
Авторе, пак ти казвам - не си заслужава такава жена. Да, грешка е, че си го направил съвсем умишлено и си и казал за това. Но ако беше станало наистина случайно, мислиш ли, че нямаше пак ти да си виновника? Тогава какво щеше да мислиш за нея? Грешката ти всъщност те е предпазила от обврзване с неподходящ човек и след време сигурно ще се радваш, че така е станало. Тя очевидно е по-студен човек, по-безотговорен и по-капризен, а ти едва ли имаш нужда от това.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7454bb4df1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   А сега се дръж най-сетне като мъж и забрави за нея. Никога, чуваш ли, никога не ? се обаждай. Намери си друга работа и не ? се мяркай пред лицето. Дължиш ? го. Поне едно нещо да направиш правилно. Поне в едно нещо ? помогни: да не си припомня постоянно!! Не че ще забрави някога, о не, със сигурност ще те помни цял живот, честито. Ходи пални някоя свещ задето не те съди, защото каквото си направил е по Наказателния кодекс средна телесна повреда!! Да го знаят и другите като автора и да си помислят преди да извършват престъпления, не на всеки му се разминава така леко!!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1812ceb557
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Ами като иска - да прави. После като няма деца й кажи да не ти реве на главата

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker