Знам,че ме обича, но на моменти се държи много гадно... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123655)
 Любов и изневяра (30419)
 Секс и интимност (14592)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6686)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3314)
 Образование (7408)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19157)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Знам,че ме обича, но на моменти се държи много гадно...
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 1821 пъти
Здравейте, реших да ви споделя моята история понеже не знам какво да правя и се чувствам безпомощна. С приятеля ми сме заедно от 1 година и 16 дни. Обичаме се, но на моменти се държи много отвратително.. много. Винаги мен ме изкарва виновната, а той самият забравя как се е държал с мен и как грубото му държание ме наранява. Казах му, че искам да ме оцени да оцени това, че съм добра с него и винаги му прощавам, но той излиза с отговора "Значи до сега не съм го правил, така ли? ". Извинявам му се затова ако аз съм се държала гадно, но той и това не оценява, все едно не му пука и това е. Карахме се затова и защо не съм му била звъняла, а аз му пиша постоянно и той няма нищо против това.. просто като си пишем и времето минава и той си ляга, защото е на работа.. не знам просто не мога да го разбера не знам как да се държа и за момента все аз съм му виновна ако не му пиша казва "Благодаря, че ми отдели малко време.. " и тем подобни.. Страх ме е не знам какво да правя и как да се дърва искам да се осъзнае малко но как да го направя винаги за всичко аз съм виновната, аз се държа гадно.. моля за някой съвет, много съм объркана. Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 8ad9a2a40d
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Оф милата. Бях в подобен случай, еми не издържах и му казах, че ако продължава така, ще го оставя. Изведнъж забрави за гадното си държане. При теб може да е различен случая де и да стане по-зле, но аз лично не издържам такива неща.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 576236b42e
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   И с бившият ми имахме този проблем той не успя да коригира това негово качество и след време аз се отегчих и се разделихме. Не очаквай много съвети или, че някой ще успее да ти даде решение на проблема, защото няма да стане.
Ти си му казвала сигурно не един път какво те тревожи и кое не ти е приятно и, ако си мислиш, че след няколко месеца нещата ще станат розови и това ще спре да те кара да се чувстваш зле си в грешка.
Единственото, което мога да те посъветвам е или да си затвориш очите и да се опиташ да си заблудена и щастлива, или да си отвориш очите и да се разделите. (Ще ти е трудно да вземеш това решение и съм сигурна, че ще търпиш докато не ти писне и го зарежеш. )

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a65ece0b04
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Намери си някой, който да те оцени!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 7d437cfcf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съгласен с номер 3. Той просто не те оценява достатъчно според мен. Извадил е някакво огромно его и се е самозабравил... А ти изглежда си добра (дори прекалено) и той те приема за слаба. Затова си позволява като му е криво да си го изкарва на тебе... на добрият човек и 100 тояги са малко, знаеш поговорката.

Явно в работата шефът му съдира гъза (или някой друг там го дразни редовно) и той не може да се оправя с тях, та затова с тебе така се държи. Знам го, понеже баща ми правеше същия номер вкъщи със семейството ни.

Решението е да го поставиш на място - или ще се отнася добре с теб, или да си търси друг "пешкир" в живота.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 36c1a521bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Благодаря за съветите. Наскоро пак си го изкара на мен и каза, че иска да остане сам и да го оставя, попитах го за причина той ми казваше, че няма причина. Оставих го после ми писа и аз му казах, че сега аз искам да съм сама без причина.По-късно ми писа дали съм му сърдита и аз казах да и, че няма право да се държи с мен като си с играчка, извини ми се но имам чувството, че няма да си промени държанието..

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 36c1a521bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз съм съгласна с номер 3 ..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker