Тя ли ме разиграва или външен човек го прави? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя ли ме разиграва или външен човек го прави?
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2717 пъти
Пиша тази тема, защо съм изпаднал в някакво невъзможно гадно положение и всеки съвет или мнение ще е от полза. Представете си хубаво момиче, което ви харесва и не познавате. Навсякъде пита имате ли приятелка и я лъжат, за да не се запознаете. Успявате да се запознаете и докато си пишете си намеквате по някакъв начин че се харесвате. Тя постоянно ви предлага да излезете, но вие освен че сте отличник заради решение на майка ви да лягате рано все не ви остава време и се налага все да мислите оправдания. Така се случва три месеца и вие все пак си ставате близки-изникна проблем относно чувствата. Нея й пишат анонимни заплахи тъй като станало явно че се харесвате. Това обаче не ви попречва и сте на път да излезете. И тук започва интригата. Вашият уж приятел започва да й говори че нарочно не сте излизали с нея, зарибявали сте други.
Тя обаче му казва че ви харесва и иска да знае как може да ви убеди да излезете. Наглият приятел казва като се направят на гаджета. Както и да е, тя започва да го разкарва, да излиза с двамата и да му натяква че ВАС харесва. Хубаво ама онзи като се прибере се й държи сметка и я заплашва а на вас дума не казва. Накрая спира да излиза с вас и с онзи. Него като види го заобикаля а на вас ви показва че ви харесва но се държи на дистанция когато я питате за излизане.
Същевременно друг ваш приятел все ви споменава фрагменти от чатовете на другия относно чувствата й към вас и все ви казва да се откажете защото уж други момичета искали така. Същият втори приятел се заяжда с вас пред първия и лицемерничи. Момичето започва само да ви търси но пак все не може да излезете в рамките на два дена. Същевременно я виждате с други приятели и тя така да ср каже хвърля погледи и макар отдалече ви гледа и си махате. Лицемерът е с вас и се опасявате че ще пее на първия. На другия ден излизате с момичето за малко и тя пак ви показва интерес по заобиколен начин. Вие също, но тя е с друга приятелка и вие гледате после да се уговорите. Тя пак не успява да излезе-обещава ви да звънне като й земат нов гсм. Не й вземат три дни вече но все гледа да се уговорите.
П. С. Хора, моля ви от сърце и от душа да кажете мнение за всичко това, защото просто не знам какво да правя. Мерси предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5e8e921c49
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо се отърви от тия лицемери и спри да излизаш с тях, защото нищо добро няма да излезе. После поговори с момичето и му обясни как стоят нещата - защо не си могъл да излизаш (по-добре се престраши и й кажи истината, отколкото да продължаваш да я лъжеш), разкажи й какви са "приятелите ти" и я убеди да не им обръща внимание на заплахите. След това, когато се разкриеш пред нея, нещата ще се подредят.
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 103cb05325
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нa първо четене - няколко aбсолютни глупaци! Ти , той , пa другия , пa тя....бaбинaтa ви! Ти кaкво , мъж ли си или " мaминa душижa"?! Aко имaш нещо дa и кaзвaш/ питaш- прaво куме в очите!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: dd4c156dd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Тези твои "приятели" са за голяма радост само двама, защото имаме само два средни пръста. Подари им по един, а следващият път като видиш момичето и кажи, че смяташ, че е привлекателна и ще се радваш да излезете заедно. Не е много сложно. На всичко отгоре няма място и за притесняние, че тя няма да сподели чувствата, защото очевидно ги показва ясно. Ти си!
S.A.D.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a3178413fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Говори с нея бе, човек! Какви приятели, приятелки и прочие посредници? Говорете си честно и открито, на живо, мани ги тия скайпове.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a7d98600d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Виж, можеше просто да го напишеш от твое име, а не да си представим някакъв човек и после още някакъв..същото ще е, аз се обърках.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: fdbfb135c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мноо си се филмирал :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4ff3eae87d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Отиди при нея, запознай се най-после като нормален човек и я покани да излете!!! Нека види от първо лице че не си подмолен. Или си?! От страх?

Оставяш други хора да разпространяват слухове за теб, имидж да ти създават и тн, вместо да вземеш нещата в свои ръце!!! Самият начин, по който си го обяснил, е толкова дразнещ - от трето лице. Ако се държиш по този начин и с момичето не е чудно защо вярва на интриганти.

Не ми обяснявай, че заради майка ти си лягал рано. Ами тя целият ти живот ли ще направлява, може би ще ти определи и за коя да се ожениш?

И да си просташки директен не е добро, но твоят случай е другата крайност - по-добре се отърви от тия навици и въртели в характера си отрано. Вашето е някаква ученическа история, след 20-25г момичетата стават жени и искат уверени мъже, а не пут**вци.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: cdad36b4a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Хаха, приятел, предполагам, че сте много малки, иначе т.нар. "проблем" отдавна да е изчезнал. Първо - тези двамата не са ти приятели и ги разкарай възможно най-скоро, желателно е да не ти трепва дори окото, за да им е още по-гадно. Колкото до нея, наистина не разбрах едно нещо. Как така в продължение на няколко дни не можете да се видите, при положение, че и двамата искате? Да не сте във втори клас? (Ако е така, кажи навреме, за да си правим сметка какви съвети да даваме!) По принцип, дори да не сте пълнолетни, винаги можете да поговорите след училище в парк, в магазин, ако щеш и на улицата... Затова е доста странно това ваше положение. Както и да е, като се видите й казвай директно каквото имаш да казваш! Тя като момиче чака от теб инициативност, макар че като гледам е по-активната. Време е да покажеш, че наистина ти пука.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c431c63fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Доста съвети мога да дам по темата, но ми е интересно на колко години е авторът?

Принципно ако аз съм на мястото на автора, щех да правя всички приятели които говорят лъжи зад гърба ми - по дяволите, защото явно завиждат или имат други цели, а не са сме приятели. А най-важното бих говорил с нея по темата, бих и казал как стоят нещата с оценки и тн, и бих и казал че не излизам с други... просто сподели всичко с нея и си изяснете нещата, защото с оправдания и тези хора които ви се мешат... всичко може да се разпадне, а явно се харесвате. Бъди смел и отдели време да се видите, колкото и малко да е!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a59c96bb7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Леле, и такива хора са ти приятели? Виж, не ги напълно зарязвай, но си намери свестни хора за приятели, а ония ги дръж само, ако няма какво да правиш.. и без да им споделяш за нея или каквото и да било лично, или което не искаш да прецакат. Момичето го викни някой ден някъде настрани, да сте само двамата и й обясни, че тия и двама ви разиграват. Не разчитай много на приятели за такива работи, истинския мъж е единак. Като я харесваш, действай сам, че виж, че само ще те прецакат.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7e796811bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Леле, леле! Ти, тя, пък един приятел, пък втори... абе, я най-добре седнете някъде с въпросното момиче и се изяснете като възрастни, вместо да разчитате на разни чатове, намеци и да оставяте други хора да ви се бъркат в отношенията. И стига с това, нямам време да изляза с нея. Лято е, предполагам, че и двамата сте във ваканция, така че все ще намерите няколко минути да се видите само двамата и да се изясните. Другото си е чиста сапунена опера!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: fc87f87b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Пич, като те гледам какви ги пишеш, имам чувството, че чакаш някой да ти го поеме с ръчичка и да й го тури вместо тебе!
Ти луд ли си?! Какви "приятели", как ви "приятелки"? Ти мъж ли си или си... политик? (макар че, да ти кажа честно, дори и те успяват да забършат по някоя овчица..)
Вземаш нещата в свои ръце, отиваш и говориш с момичето очи в очи! Какви нови телефони, какви 5 лева?!
Свикнеш ли отсега да се държиш като МИШОК - такъв ще си останеш до края на живота си! Така че по-добре не свиквай! И знай - НИКОГА няма да обърнеш ситуацията в своя полза, докато чакаш и се смотаваш! Жените имат 6-о чувство и много добре усещат, че ако някой от свалката им се скатава и се смотва, какво остава за по-нататък в живота, когато ще трябва да се отстояват житейски позиции, когато стават борбите за хубава работа, за голямо жилище, за висока заплата?
Бъди мъж, а не леке, и момичето ще е твое! Но без НИКАКВИ посредници и медиатори!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0e81c41d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До номер 13-от автора
Пич, знам, че изглеждам като някакъв издухан олигофрен, но сериозно ти говоря-говорил съм много пъти, онази все отклонява темата, разбираш ли? Въпреки това след подобни разговори винаги почти ни се оправят работите и онази после пак се скатава.. А тези, които биха правили или говорили глупости, почват да намекват, и като прекалят и бъдат поступани всичко остава така...
Това е пример, че родителите трябва да са по-разбирателни към децата...
А и ако бях мишка нямаше да успея да навържа нещата и да продължа изобщо познанство :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f5d4855d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Коментар 1 го е казал максимално ясно и правилно, нямам какво повече да добавя.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6febfa7ffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Нищо не разбрах .. ;д;д

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 645ab309d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Еби им майката на всичките псевдо"приятели", там първия, втория и кой ще да е... Както ти е казал коментар 1 - стегни се малко, .. кви телефони и щуротии, пиши й, че искаш да се видите, уговорете се и го направете САМО ДВАМАТА - без приятели, приятелки и други притурки.. Измисли 1-2 варианта къде можете да отидете (кино, разходка в парка, кафе, билярд, боулинг, басейн - важното е да имаш предложения, не да се питате половин час кво ще правите... ). Обръщай й внимание и се опитайте да се забавлявате, без да се вдървявате все едно ще ви екзекутират ;) Действай, не се офлянквай ;)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8b80118a31
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Авторе, 4 думи - Смело и на живо!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: cf4aef9c0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Коя е "онази", бе??? Ти така ли говориш за момичето, което харесваш?? Човек, звучиш дебилно...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker