Може да ми бъде баща. Изпитвам вина ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121385)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Може да ми бъде баща. Изпитвам вина ...
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2533 пъти
Здравейте!
Дълго обмислях дали да споделя тук и в крайна сметка се реших...
Аз съм на 21 г. , но изглеждам като жена на 25-26 г. Той е на 40 г. , но е младолик, свеж, изглежда на 30. Студентка съм в София, но през лятото съм в родния си град. Тук всички се познаваме. За него знаех само, че има бизнес, занимава се и с нелегална дейност. Женен е. Млад се е задомил и голямата му дъщеря ми е връстничка! Винаги ми е правило впечатление, че изглежда добре за възрастта си, но нищо повече. Започнах да го виждам по-често, защото извеждам сестра ми на една детска площадка, срещу която се намира единият му магазин. Магазинът е хранителен и всички майки, баби, каки и т. н. пазаруваме от там за децата. Когато отивах там със сестра ми, той й се радваше, а с мен се шегуваше. Не отдавах голямо значение. Смятах, че просто е любезен. Но явно е имал и други намерения.
Един ден бяхме само аз и той в магазина. Купих каквото трябваше. Той се извини. Било му неудобно, но все искал да ме пита. Започна да задава въпроси дали момиченцето с мен е моя дъщеря, женена ли съм, имам ли си гадже, на колко години съм, къде уча. Представи ми се и си подаде ръката да се запознаем. Отговорих на всичко, запознахме се, но ми стана неудобно и се изнизах тактично от магазина.
След няколко дни той ме видя как се занимавах с две от по-малките деца. Попита ме дали ще се справя и с двамата и дали искам помощ. След това пред магазина му се събраха той, жена му и техни приятели. По едно време започнаха да гледат към люлките и да се смеят. Не след дълго той стана и се запъти към тях. Седна на една от люлките и от време на време поглеждаше към мен. Уж направи цирка за майтап, но аз усещах, че е дошъл заради мен. На следващия ден пак си намери повод да ме заговори. След няколко дни пазарувах пак в магазина и там продаваше жена му. Заговорихме се с нея. Не знам чул ли ни е, или случайно, но излезе от склада и ми каза, , здрасти''.
Днес пък купих на сестра ми шоколад от него. Благодарих му, след като ми го подаде, а той каза:, , И аз благодаря, че ви взех парите. '' и ми се ухили, пожела ми хубава вечер, държа се мило, както винаги.
Проблема е, че се чувствам много объркана... Симпатичен ми е и се чувствам гузна от това. Не знам и какво да очаквам от него. Досега не ми се е случвало толкова по-голям мъж да ме закача. Вие какво мислите за тази ситуация?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: dbca02ac17
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма за какво да се чувстваш гузна, НО НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ ПОВЕЧЕ С НЕГО. Този Няма да остави жена си заради теб, да желае те, но толкоз. Ако имаш време и сили да си любовница, да чакаш и да те гледат хората накриво - ходи с него, ако ли не, ПРЕКЪСНИ ОЩЕ СЕГА ВСЯКАКЪВ КОНТАКТ С ТОЗИ КОТАРАК!
Едно е флирт, друго е консумация. НЕ отивай твърде далеч, особено ако не му е чисъа работата, защото такъв няма и зарязване!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f5c0d611f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е станало нищо особено, за да изпитваш вина. Както казва 1 - най-добре прекрати флирта с него. Като те заговори за нещо по-различно от това, което купуваш, просто казваш, че бързаш и излизаш от магазина или където и да сте.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 03c8b2723c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ти вече си готова така, че действай.
Проблема е че вече почти се досещам каква ще ти е следващата история, но нали все някога трябва да си счупиш главата.
Предполагам сега ще се изпишат маса коментари на тема "недей ще сгрешиш" от такива като теб, които вече са се опарили. Но пък от къде ще добиеш опит и ти, ако не опиташ, как след време ще дадеш акъл на някое момиче като теб? ...
Истината, е че никой не може да ти даде акъл, ти си решаваш.
Но ако пък се получи нещо хубаво, а ти си пропилееш шанса?
И преди всичко трябва да знаеш, че той винаги ще си остане женен и евентуално разведен, ако решите да сте заедно, а с дъщеря му винаги ще сте си наборчета. И най-вече клюките в малкия град ще си ги има, а и твоите родители дали ще го приемат? ... И после ако имате деца някой ден той като какъв ще го играе, татко-дядо понеже децата на дъщеря му май ще бъдат наборчета с вашите? ...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0b3b83529c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А защо си мислиш, че те сваля? !

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d53d4d48bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Ами какво да очакваш, ще те из**ка няколко пъти после ще те смени с нова какичка от квартала. Честно казано не мога да разбера повечето жени. Уж търсите свестен мъж, а отивате при най-големите отрепки, като предварително знаете, че са такива. Да беше стабилен мъж с професия и образование, щях да те разбера. Тук обаче говорим за квартален тарикат от селски тип, който се занимава с кокошкарски измами. Сгурно има 15 годишно лъскаво БМВ и го кара само в града за гъзария. Тръгне ли на дълъг път обаче го оставя пред блока, че много гори:).

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3d51fc0eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Миличка, той просто иска да те ч*ка, а ти си се омаяла от "бизнеса му" и тайничко си мечтаеш за скъпите подаръчета.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4c7c2c13fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   тоя просто ще те оправи и това е, не се занимавай с квартални бандити, хвани си някое свестно момче

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9bb0b2ff01
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   "Досега не ми се е случвало толкова по-голям мъж да ме закача"???
Ти да не би да обръщаш внимание на всеки, който "те закача"? Пък и какво можеш да очакваш от такъв човек за в бъдеще-19 г. по-голям, женен, с дете... какво, по дяволите, може да предложи на едно младо момиче, освен секс? Вложи енергията си в търсене на човек, който може да гради бъдеще с теб и да ти даде всичко онова, което той вече е дал на жена си.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e184cdce18
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Само аз ли не виждам НИЩО сексуално в отношението на мьжа? ! Тва, че на авторката и се иска да се на*бе е друг проблем...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: fc9fc26eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ех, все някакви шефове и бизнесменчета ви привличат...

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 41f5247b2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Сексът със възрастен мъж винаги ме е съблазнявал. Когато бях на 16 гледах гей-порно със 40 годишни. Сега съм на 19, има и хора дори на 56 които смятам за привлекателни и с които бих спал - например дизейнера Стефано Пилати.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d0bbeb7e6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мила, няма за какво да се чувстваш виновна :) Ти се държиш любезно и приятелски, дори и да пофлиртуваш малко, какво лошо има в това? Стига да си наясно с факта, че нищо добро не би могло да излезе от едно евентуално задълбочаване на отношенията ви. Може би го привличаш наистина и си фантазира, че между вас може да се получи нещо, може би ще се опита да стане, а може и да си въобразяваш и всичко това да е в главата ти. Не се натоварвай излишно с чувство за вина, при положение, че нищо не е станало! Със сигурност ще срещнеш и други обвързани мъже, които ще проявят интерес към теб, и какво от това? Ако не искаш да се занимаваш, просто не го правиш. Предполагам, че се чувстваш изкушена до някаква степен и ти е любопитно докъде може да стигнат нещата, но както знаеш най-важното е, че е женен, а пък и явно сте в квартал, в който нищо не може да остане скрито. Не си причинявай такива главоболия заради единия мимолетен флирт. Мисля, че е прекалено крайно да спираш да контактуваш с него и да не пазаруваш от там. Ако можеш да се контролираш и си дадеш ясна сметка за ситуацията, не виждам какъв е проблемът да се поздравявате всеки път като се видите и толкова. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4889e8acfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Моето мнение е следното : Аз съм излизала с мъж с дете и жена и се радвам че всичко приключи нормално. Но моя съвет към теб е не се занимавай човека си търси развлечение.... Ако започнете "нещо" ще ви е хубаво само в началото.Годините според мен не са от значение в случая.Успех и умната
- Ема -

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3d49a72db7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Здравейте , аз съм авторката.Благодаря на всички коментирали! Мисля , че ме харесва , понеже като седи пред магазина , непрекъснато ме гледа.Освен това като бяхме само двамата , ме нарече "хубавице" . Миналата седмица ме видя с баша ми.Колата ни беше паркирана точно пред хранителния.Аз му казах "здрасти" , той кимна.Но после не го и погледнах повече,докато тръгнем.А той ме гледаше през цялото време.И след този случай от време на време ме гледа малко на криво.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6cff0e4764
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ако не рабрахте от историята момичето вече е решило как ще постъпи (Даже и сама за себе си да не го знае ОЩЕ)
да му е честито на пича... пред пое*е 21-годишно :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker