Зяпа други жени! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Зяпа други жени!
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2840 пъти
С приятеля ми живеем заедно 3 години вече, но от около година често го хващам да му шари погледа. Когато сме на заведение или вървим по улицата, в магазина, абе навсякъде! Дори не ме чува когато му говоря нещо! Питала съм го, казвала съм му че не е приятно, карала съм го да се постави на мое място, а той или отрича, или ми казва ".. и какво като съм я зяпал нали не съм спал с нея", намирала съм и регистрации в "гепи ме"и какво ли още не! Сигурно ще кажете, че е нормално за всеки мъж или "нека гледа, но да не пипа"! Но аз се чувствам адски обидена, а вече и несигурна! Дори ми се струва, че с всяка негова такава постъпка постепенно се отчуждавам от него и го обичам все по-малко! Вече не знам какво да си мисля! Не знам дали вече не сме изчерпали всичко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 22aaeb18d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Адски неприятно е наистина. Кажи му, че по този начин те натъжава и че се чувстваш зле, че оглежда други, сякаш ти не си му достатъчна. Ако продължи и както казваш ти се отчуждаваш от него, рано или късно ще разбере, че е направил грешка. Сърди му се, не му говори дори, за да видиш какви ще са реакциите му и така ще разбереш дали си струва да се опитваш да оправиш отношенията ви.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 209daa2d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изключително дразнещо е, когато жената до теб те ревнува, дори когато погледнеш друга жена - за съжаление говоря от собствен опит. Да не говорим, че не знам ти как си, но в моя случай бившата ми приятелка много често си измисляше, и буквално беше склонна да приеме всеки мой поглед към друга жена за потенциално сексуален, което беше изключително натоварващо. Бях стигнал до положение, в което трябваше да си държа очите отворени на 4, за да може да видя отдалеч хубавите момичета, че като се приближат до мен да гледам на другата страна, за да си нямам после проблеми с нея.
Помисли дали искаш това да причиниш на приятеля си, и както ти го караш да се постави на твое място, така и ти се постави на негово място в една такава ситуация. Повярвай ми, никак не е приятно.
Това с погледите така или иначе няма да спре, а и изобщо не е нещо ненормално. Вероятно дори ти самата заглеждаш хубавите мъже по улицата, а ако не го правиш, но се случи да го направиш и да те види приятелят ти, не вярвам да ти направи някаква сцена - това са нормални неща, и според мен не бива да се залита чак толкова много в ревността, защото това може само да съсипе една връзка, а не да й помогне.
Колкото до регистрацията в Гепиме - наистина е проблем, и определено е повод за притеснение. Ако са ви сериозни отношенията, или мислите да имате такива е по-добре да изтрие не само нея, а и като цяло всякакви регистрации в подобен род сайтове, ако има и други такива.
Като цяло мисля, че много се филмираш. Ако си склонна да спреш да обичаш човека до теб, само защото чат-пат гледа и други, то явно си обречена никога да нямаш сериозна връзка, освен пък ако нямаш невероятен късмет да срещнеш принца на бял кон, ама ти ако на това се надяваш...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1e6ed735dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Направо го напускай! Или да облича полата, или...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6a1a1e6865
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жена съм, аз също се заглеждам по хубави жени, нормално е да гледа, може би трябва малко по скрито да го прави. Аз дори ако видя някоя която ми харесва питам моя приятел дали е хубава... Просто ревнуваш, гледай и ти хубавите мъже, може да го направиш пред него, да видим ще каже ли нещо..

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2e15e91d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Зяпане - ок, стига да е дискретно, а не по този неандерталски начин. Няма как да се програмира човек - независимо мъж или жена - да не забелязва хубавото около себе си. Аз съм жена и също регистрирам хубавите мъже около себе си. Нали затова са ни дадени възприятията.
Но регистрацията в гепиме вече ми говори, че се оглежда за секс, а може и вече да е кръшнал... Поговори си с него напълно откровено за тези регистрации - търси ли нещо, което не намира при теб и намира ли го? По-добре да те заболи от истината, отколкото да си затваряш очите и да продължаваш да си с някой, който те мами.
Ж33

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 713aa1cc60
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Направи така, че да зяпа само теб.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 02396006c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ся ако ми кажеш, че за 3 години и на теб не ти се е случвало да си помислиш, че някой друг мъж е готин... Абсолютно нормално е, той е жив мъж. Ако все пак искаш да направи нещо - правете повече секс по твоя инициатива. Мъжкото желание е правопропорционално на количеството семенна течност в тестисите и при по-чести еякулации желанието спада.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e35e2b9030
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   О, мила не му казвай нищо по добре защото не можем да променим хората предлагам ти обаче като излезете пак когато видиш че се загледа нанякъде започни да ставаш студена кажи му че искаш да се прибереш и така бих правила аз докато не се усети и накрая не престане я няма само той да те разиграва

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b90f39841d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ами разделете се и си намери такъв, дето не зяпа. Само ми е чудно къде ще го търсиш, а още повече къде ще го намериш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: bc89d406aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Определено му се иска нещо чуждо!
Ако и сексуалните контакти са ви намалели е ясна работата...
Обърни си малко внимание и ще видиш как ще спре да заглежда чужди.
Успех!

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0f45d81c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Аз съм мъж и никога не съм си позволил да гледам изобщо други жени пред приятелката ми. Ако се притесняваш че се отдалечавате и че той вече не те цени го сплаши и му покажи че ти не си даденост и че няма да му „ходиш след гъза” вечно. Ако той се промени и осъзнае тъпото си държание е за теб иначе ако те приема за даденост и си мисли че ще търпиш детските му загоряли номера да оглежда момичета пред теб и изобщо на публично място прав му път не си заслужава да си губиш времето с него.


Поздрави от един 16 годишен :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5abec0fde7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Намирам поведението на човека за нормално, какво толкова се е случило, не знам. Мисля, че Авторката има някакви комплекси или не се чувства сигурна в себе си и трябва да работи над това. С който и да е нормален мъж да се събере, той ще си гледа - малко или повече дискретно.
Грозно е само, когато започне мъжът да прави коментари коя колко хубава била. Тогава обаче просто му правиш забележка или ти правиш подобни коментари за разни мъже. Просто мъжете са по-визуално водени, ние не се заглеждаме толкова по мъже, колкото те по жени. Мъжът ще го заболи обаче, ако го сравниш по успех (кола, къща, позиция) с друг - но не знам дали е уместно да се нараняваме един друг по този начин, но пък да зарежеш някого заради такава глупост?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1d248032f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Няма по-голям разрушетел на връзки от РЕВНОСТТА

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 57613f432c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   . Браво на номер 11. Ако наистина си само на 16 години искам да ти кажа, че годините са ти малко, но разсъжденията ти са като на истински мъж и всеки тук дал коментари от рода на''всички се заглеждаме, ревността е глупост и т. н''трябва да се поучат от твоят коментар и да се замислят какво наистина е Любовта. Нагло и тъпо е да въртиш глава след фустите на жените докато си със своята любима, цялата ви разходка се обезмисля от това и минава под мотото-ние сме много разкрепостени и докато сме заедно навън, той зяпа насам аз натам.. Момчето го е написало прекрасно, защото е още млад, ентусиазма на младостта и чистата любов са в сърцето му. Ако можехме да сме завинаги такива....
До Авторката: Приятелят ти иска секс с друга, което не значи, че има конкретна или че ще го направи. Постъпките му и липсата на всякаква вина показват, че витае нещо в ума му и ако ти не вземеш мерки, ще го направи.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4b8ce94a8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Aко е от тия, дето при видa нa всякa хубaвa женa им потичaт лигите и приличaт нa кученцa, чaкaщи дa бъдaт почесaни по коремчето... бягaй с 200. Тaкъв с времето ще стaвa по- зле. Обикновено, aко успеят дa се докопaт до еднa хубaвa женa, я ползвaт кaто реклaмно тaбло " виж кво си имaм, знaчи съм вървежен", в/ у товa смятaт, че могaт дa се нaтегнaт нa всякa другa. Товa сa жaлки комплексaри, никогa нямa дa рaзбере, кaквото и дa му обяснявaш.
Без обяснения, покaзвaй му пътя! Нaмери си момче със сaмочувствие, с доверие в себе си сaмия, изглеждaщо и чувствaщо се ок. Тaкъв е нaясно със себе си и нямa нуждa дa си чеше... Вземa те зa дaденост, кaто стaрите му гaщи в шкaфa.
Имaх тaкъв и знaм кaкво е( бях модел тогaвa и тоя идиот превъртя и реши, че ще " зaмитa" всичко хубaво по пътя си. Е, сегa е с еднa дебелaнчицa и си го трaе... мъж без сaмочувствие, трябвa дa си търси подобнa! От достa години вече съм с човек успял, с сaмочувствие, през всичките тези години продължaвa дa се стaрaе дa впечaтлявa и дa се хaресвa нa мен;)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 351324b9b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Здравей авторке.
Не ме притеснява това, че зяпа, а че е започнал да зяпа сега.
Нека не се лъжем - човека го сърби за нещо чуждо.
Не му бъди толкова сигурна, пофлиртувай и ти, измисли си някой обожател в работата.
За регистрацията - ако в нова аз бих му на чукала канчето.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e9ec21f583
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Мила, успокой се, съвсем нормално е това. С приятеля ми имахме същия проблем. Според мен това е грозно - все едно аз да зацепя поглед на някой красавец докато съм с него, едва ли ще му е приятно. Но не става със сръдни. Просто говорете, това е в основата на всяка връзка. Ние с моя се изяснихме, че когато сме заедно може да гледаме дискретно, защото в край на сметка не е красиво двойка хваната за ръце и да се заглеждат по други. Изяснихме се също така, че когато не сме заедно навън, можем да си зяпаме колкото си искаме и до там. Това е, виж колко е просто. Говори с него, със сръдни не става.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9e343b9819
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Кажи му, че ако продължава да зяпа други жени ще скъсаш с него... по реакцията му ще разбереш дали държи на теб... Другият вариант е ти да правиш същото като него и така ще види колко е неприятно. Успех :)

MJ

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 39263d7ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ами заглеждай се и ти! Не му обръщай внимание за известно време, занимавай се за себе си - яки дрешки, нова прическа, измисли си някой обожател както ти казаха, и проследи реакцията му, за да разбереш държи ли на теб. Ако не - поговорете си откровено/ зарежи го.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d07a85ce30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Да 18 коментара и само в един се спомена за регистрацията...
Няма мъж който да не зяпа, наистина е така, но може да е малко по деликатно. Ама това с регистрацията айде, айде всички знаем за какво е този сайт. Тука малко прекали
М на 33.
П. С. Направи си и ти регистрация, да видим дали ще му стане добре.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f421a9349f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ох, още една принцеса :) Съвсем приятелски. Аз съм жена и приятелят ми доста се заглежда, но дори е забавно. Заедно си ги обсъждаме мацките. Явно имаш комплекси и го казвам на всички тук "моралисти". Очите са ни дадени за това все пак. Освен това се замисли за нещо - ако той иска да си легне с друга, ще го направи, бъди сигурна. И обикновено това го правят добрите мъжлета които гледат в земята. Колкото повече свобода им даваш, толкова по-безинтересно им става. Изневяратa им е интересна на 80% защотo е забранена. На приятелят си съм казала ако ми изневери само да ми кажe и да не ме лъже, защото лъжата за мен е много по-сериозното нещо. А и да не се лъжем, аз не мога да си представя да имам брак 10 - 15 години и никой да не кривне. Наречете ме както искате, но аз казвам нещо, което много хора си мислят.
И да добавя, с приятелят ми сме заедно от 4 години и никой на никого не е изневерил.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1ed01a1735
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Мъж съм, но не смятам, че подобно поведение е нормално, особено по такъв селяндурски начин. Аз също поглеждам хубавите жени по улицата, но да ги зяпам и да не знам какво става около мен-това си е простотия. Колкото до регистрацията в "гепи ме", не ми е ясно тези, които те карат да ти даде обяснение, какво точно мислят, че ще каже. То си е от ясно по-ясно какво търси човекът там. Винаги съм бил на мнение, че ако ще си пъдар в една връзка, то по-добре я прекрати.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3859a70022
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Аз съм жена, но си мисля, че е нормално, при вас явно вече е на пук това. Опитва се явно да те накара да се дразниш и както го описваш, май не му и пука много. Няма да взимам страна във вашата връзка, все пак си е ваша работа, но си мисля, че даже се опитва да те разкара. А това за регистрациите-може да ги има отдавна, положината свят има, не се тревожи. Тревожно е обаче, че дори по описанието ти не му пука как се чувстваш. Сама решавай, ако свикнеш-добре, ако не свикнеш-пак ядовете за тебе или ще се разделите след време или и на тебе да не ти пука.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b101cbb88a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Действай с неговите камъни по неговата глава-ако той дори не забележи, че зяпаш други мъже, то тогава ,когато ти говори, прави се на разсеяна, дръж се студено...рано или късно все ще забележи какво става и ще се замисли. Ако пък ти е омръзнало-зарязвай го и това е...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: dba764ccef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Като видях заглавието и реших, че е нормално, ама след регистрацията и хем живеете заедно. Според мен интуицията ти не те лъже. И правилно си започнала да се ориентираш, ако нещата тръгнат на зле какво да направиш.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 18fbc1c362
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Авторката
Забравих да спомена, че той е на 23, а аз на 27. За регистрацията-да, стара е, но беше влизал скоро! Колкото до комплексите-смятам че всеки човек има някакъв комплекс! Знаете ли, преди като че ли не ме дразнеше чак толкова че може да гледа, но след като видях къде е влизал и какво е търсил, тогава започнах да го приемам навътре. Може да решите, че съм луда, но когато наистина обичам и през ум не ми минават такива неща като да зяпам тоя или оня или да ми се прииска нещо повече! Благодя ви за коментарите! Хубаво е да видиш все пак и другите как мислят.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2e15e91d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Да, наистина, както отбеляза някой по-нагоре, много малко хора обърнаха внимание на регистрацията в гепиме... Мисля, че това е основният проблем и показател, че си търси секс извън връзката.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: cd5b787529
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Какво да ти кажа освен МЪЖЕ ... :Х Но явно наистина не си му достатъчна..

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1dbbaab56e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Миличка ти си комплексирана и самооценката ти е изключително ниска.
Мъжът има очи и това е неговия последен сексуален орган.... дори и на 90-100 години пак ще го ползва и ще пъшка от кеф, докато мислено казва подир някоя шафрантия, която току що е минала покрай него с късата си поличка: "ох как бих ти го турил"...
Та относно ревнивоста ти.... безпредметна е. Всеки нормален мъж би гледал след красива жена естествено не цинично и грубо особено ако е с друга жена до себе си, но е редно да погледне и да оцени това което Господ е създал на тази земя. Няма нищо лошо или порочно в това да се възхищаваш на чудесата на природата (това важи и за секса, стига да сте постигнали консенсус по въпроса)
Като цяло това че се чувстваш обидена.... проблема трябва да потърсиш в себе си и своята несигурност.
Относно "гепи ме" ами най добре директно го питай.... това ще ти спести останалите терзания!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: dd723a248a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Пак от #21 Явно се дължи на факта, че си по-голяма.. освен това си на възраст за нещо по- сериозно, защо не брак и деца, а приятелят ти още по тийнове се заглежда. Колкото и странно да звучи, годините ти са предимство.. този тип мъже очакват малко майчино поведение, така, че бъди великодушна-остави го да си плакне очичките, само от време на време тъънко го иронизирай и той сам ще се усети :)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 18fbc1c362
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Ами попитах го за "гепи ме" а той ми отговари на въпроса с въпрос "ми що да не влизам". Но аз и не очаквах смислен отговор де. Попитах го какво търси, иска да пробва нещо ли? А той ми заяви, че ако търсел, не само щял да гледа ами и да пише. Понеже ми писна, му предложих да се разделим за определено време. Твърди че не иска, че ще направя грешка! А накрая се предаде и каза, че ако смятам, че ще ми е по-добре без него е съгласен стига да съм щастлива! Уморих се, може би в мен е причината! А може би съм сгрешила в избора и ми трябва по-зрял човек!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3204e839f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Авторке, на него май не му пука много много за теб.
Удобно му е с теб, но вместо да прави компромиси предпочита да се разделите за да не си дава много зор.
Не мисля, че това е твоят човек. Успех ти пожелавам!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker