Възможно ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е?
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1953 пъти
Здравейте, искам да разкажа историята си, защото съм чувала, че споделена мъка е половин мъка. Аз съм на 18 години, бившият ми приятел е на 19. Бяхме заедно една година и честно казано почти не си спомням да съм била щастлива за повече от един ден. Почти живеехме заедно първите няколко месеца, това беше глупава постъпка, защото бях на 17години пък и родителите ми не бяха очаровани, но знаеха че сме влюбени и малки, а и ни харесваше да спим заедно всяка нощ, да сме заедно през деня, да се разхождаме... разбира се всеки ден след училище стоях в къщи за един-два часа и бързах да отида при него. Той живее сам, защото майка му работи в чужбина, а баща му живее на близо. Както и да е веднъж се случи да отиде на парти с негов приятел, аз не бях много съгласна, но нямах годините, за да отида и аз. Седмица след това, той просто се прибра, погледна ме и каза, че е време да се разделим, защото е все още млад и трябва да се наживее, че аз съм му омръзнала и желае други жени... Плаках, плака и той, но продължаваше да говори едно и също, докато в един момент не каза: `Забрави го, не го мислех` ХАХА.. цялото ми доверие си замина, всичко във връзката ни загуби смисъл. Простих му, но от този момент нищо не беше същото, той започна да ме лъже, понякога да намеква, че има желание за други, да ме пренебрегва, думата му не струваше нищо, обещанията също. Аз, разбира се, се преместих отново в къщи, защото не ни беше времето за това. Pешавах ли да се разделим и да се отърва от този Ад, той започваше да плаче, да ме умолява, да ми се кълне в обич и вярност, да ми дава дума, че е за последен път, но... до следващият път, хаха. Да-не ми е изневерил, но само, защото нямаше възможност, да-аз му бях първата, но това не го оправдава за всичките сълзи и нерви, които съм пропиляла. Най-много ме разочарова това, че човека, който обичам не ми даде възможност да му се доверя, бях му вярна на 100%, подкрепях го, обожавах го, ако искате вярвайте, но дори и за миг не съм го лъгала, все едно ми беше дали има пари или не или дали ще се возим в кола или автобус... просто исках него. Точно за това не спрях да му давам шанс отново и отново, защото не исках да се откажа от него. Но разбира се, преди няколко дни разбрах, че ме е излъгал за това къде е. И го разбрах по-най глупавия начин... Разделихме се окончателно, казах му да ме потърси след една година, ако желае. Просто имах нужда да живея спокойно без да се притеснявам и да лея сълзи. Чувствам се облекчена, но и ми липсва всяка секунда. Иска ми се да вярвам, че ще започнем на чисто някой ден. Благодаря Ви, че отделихте време за историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7c2993bb0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Иска ми се да вярвам, че ще започнем на чисто някой ден." ГРЕШКА! Вече се познавате до такава степен, че чак сте си омръзнали. В началото сте се опознавали, нямало ги е тези фатални грешки и изневери. Убивали сте времето опознавайки се. Но след всичко преживяно, във нова връзка няма да издържите и месец! Повторните връзки са като да прочетеш наново някоя книга - края винаги е един и същ. Той не те заслужава! Ако държи на теб никога няма да се откаже, ще те преследва ако трябва, но цяла година няма да те остави намира, а щом вече е намекнал многократно, че си му омръзнала - ЗАБРАВИ ГО!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2f38e9700a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абсолютно съгласна съм с Номер 1. Продължи си живота, не е последния на земята. Като поотмине малко време ще видиш колко грешки си допуснала с него, като си го съжалявала.
Намери си свестен партньор и тоя келеш го забрави. Всъщност нз кое му харесваш-лъжите ли.. намеците да спи с други ли...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker