Велолюбов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Велолюбов
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2336 пъти
Здравейте,
От доста време ходя по една велосипедна алея на работа. Всеки ден срещам много велосипедисти. Даже се поздравявах дълго време с двама от тях (с единият повече от 2 години). Започнаха да ми се усмихват, после минахме на здрасти и така, но нищо повече. Единият ми беше симпатичен, но не предприех нищо защото имах гадже. Вече нямам приятел, но не го срещам.
От 5 месеца срещам още един много симпатичен колоездач. До скоро не му обръщах много внимание, защото както казах имах приятел. Всеки път ме наблюдаваше като ме видеше и не откъсваше поглед от мен. Така до преди 2 седмици когато реших да му се усмихна да видя какво ще направи. Усмихнах се в последния момент като се разминахме и не видях реакцията му. На следващата сутрин той ми каза здравей, явно е забелязал усмивката ми. И така вече 2 седмици се поздравяваме. Не се засичаме чак всеки ден, но понякога и преди и след работа.
Той е красив мъж, чийто поглед е доста сериозен като ме наблюдава, но щом се усмихна и веднага грейва много чаровна усмивка на лицето му.
Чудя се дали някой път да го спра да се запознаем или да изчакам да видя дали той ще го направи. Все пак той е с колело и не върви да му препречвам пътя най-нахално. Ако има интерес би следвало той да спре. Но това може и да не се случи. Ето с единия цели 2 години се поздравявах и нищо, а с другия някъде 2 месеца се усмихваше докато единия път ме спря и разменихме координати, но и двамата бяхме обвързани и само си пишехме от време на време.
Не знам вие какъв съвет ще ми дадете. Да действам ли или да чакам? Благодаря ви предварително, ще се радвам да прочета вашите коментари. Може да ви прозвучи малко тийнейджърска история, но аз съм над 30, а той ми изглежда 1-2 години по-голям.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0acfc256f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Скъпа велосипедистке, мъжете в днешно време оставят инициативата на жената. Запознай се с него, но овладей емоциите си за да не ти личи че го харесваш. В противовес е спървото изречение, но мъжете усетят ли че ги сваляш бягат. Не води дълъг разговор - веднага ще те надуши и може да реши дори че отчаяно си търсиш мъж - кажи няколко думи и се извини че бързаш. Ще останеш мистериозна и ще го амбицираш да задържи интереса ти по дълго на следващата среща. Усмихвай се и се дръж естествено! Доста по - малка съм но се надявам да съм била полезна. Сподели какво е станало и успех :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 223efdb34a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами да! Прабългарите са живеели върху конете си! Влюбвали са се върху конете си, раждали са върху конете си... сигурно са се и таковали пак върху конете си! Явно съвременният вариант е - върху велосипедите!

Успех, и да кажеш дали първото ви отроче се е родило с велосипед между крачетата! :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 30dde194d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най-вероятно нещо ще се случи... като знам колко сме лесни ние мъжете... Действай пък то ще си покаже...
Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: dd3fc07ab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз само ще разкажа една историйка. Всяко лято в Сл. Бряг идват много чужденки. Правеше ми впечатление, че англичанките са много отворени, нямат нищо общо с момичетата в България. Седиш си на бара, англичанката идва и започва да те зарибява. В първия момент ти е неудобно, но после ти става доста приятно. Просят си секса, без да се церемонят. Веднъж пак една така ме зарибяваше излязохме от заведението и се разхождахме по плажа. Докато си приказвахме и обясних, че в България момичетата не са като тях. Тук се държат дръпнато, дистанцирано, чак да ти е неудобно да ги заговориш а виждам, че вие англичанките са на другия полюс. Англичанката прихна да се смее! После ми каза. Това е много тъпо! Защо да чакам да дойде да ме сваля, някой, който изобщо не ми харесва, вместо да отида да сваля пича, който ме кефи? Най-малкото, защото той може никога да не дойде да ме сваля, какво да чакам? Бях стъписан от начина на мислене, но тя бе абсолютно права и нямах довод с който да я оборя. Разказах ти тази история, за да ти кажа, че англичаните са умни хора и ако искаш мъжа, който желаеш, отиди и си го вземи. Дори и да не се получи, със сигурност няма да изглеждаш злепоставена в очите му и със сигурност той ще се почуства приятно.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 15b051cb21
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 2, какъв е смисъла от коментара ти? Аман вече, ако не се заяде някой няма да е! Вместо в този труден живот да си помагаме и да се подкрепяме, ние се тъпчем и се подиграваме един с друг. Това, че момичето харесва колоездачи не значи, че цял живот ще са върху колелата. Някои хора ходят с тях на работа... Здравословно е!
По темата: Аз не бих го спряла... някак глупаво ми се вижда, той с колелото, по-бърз от теб.. и ти просто да го спреш. Това би трябвало той да го направи, макар, че номер 1 има право - мъжете в днешно време чакат ние да се сетим. Пробвай да захванеш кратък разговор в движение, от сорта на "хей, как си", или "здравей, на къде така" и пр. Успех. :))

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1862030204
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 6, свестно момиче няма да дойде при тебе и да си отвори краката и да си навре дудката в лицето ти, докато си пиеш на бара, независимо колко си го мечтаеш, а и като си толкова тъп с чалгаджийското мислене as it shows, просто забрави, че това ще ти се случи EVER със свесна и красива българка, ако ме разбираш. :D След като и най-долнопробните и разгонени чалгарки не са ти осъществили фантазията до сега, значи че дори и най-долните ку*ви не ги привличаш, колкото и да му се ще на развратеното ти подъзнание да е иначе ;д Затова докато не си промениш мисленето, ще ти се дър*ви х*я след дупето на някоя мацка и не тя ще идва при тебе, а ти ще трябва да я преследваш и да се мъчиш да раздвижиш пъпеша, за да я привлечеш с интелект, нещо, освен с надъвена па*ка, ако някоя изобщо ти се върже.. :д Те жените винаги отиват при когото трябва, ако ме разбираш, затова не ги обвинявай, че са затворени, след като не са ку*ви.. ама то нали си тъп, друго кво да кажеш... ;д а тая англичанка просто е търсила с кво да си запуши марианската падина, да не и влиза ветър :D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3b60e57f71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Здравейте,
Благодаря ви за съветите. Не бях срещала колоездача няколко дни. Вчера го видях и като се разминавахме докато ми се усмихваше го попитах "Как се казваш? ". Той отби предпазливо с колелото и се запознахме. Поговорихме си малко. Каза че му било много приятно всеки ден да се поздравяваме с усмивка. Разбрах къде живее и къде работи. Много беше усмихнат и изглеждаше, че се е зарадвал, че съм го спряла. На мен ми беше неудобно да го задържам много и си тръгнах сравнително бързо. Той ми пожела приятна вечер докосна ме леко по рамото и каза "До утре". Днес обаче заради прогнозата за дъжд не беше с колелото. Може би трябваше да го попитам за скайп или фейсбук, но съвсем забравих покрай вълнението. Стори ми се много приятен и ведър човек и много се радвам, че се запознахме.
Благодаря ви още веднъж за коментарите. Надявам се пак да си поговорим някой път. Може би обаче този път ще е добре да оставя инициативата на него.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 90364d6272
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Супер, момиче. Но да, следващия път го остави той да действа!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5dccc54db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Вземи си и ти велосипед и ще видиш колко лесно ще осъществяваш контакт с тях, когато си спряла и уж се опитваш да поправиш нещо по велосипеда!!! Всеки би се спрял да ти помогне. Има и друго предимство, можеш да получаваш клиторен оргазъм когато си пожелаеш))) Аз бях така но за съжеление вече нямам колело(((
Ж 38г.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5d584df4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторката:

Здравейте,
За съжаление от както се запознахме сме се видели само два пъти. Много дъждове има напоследък и не е с колелото. И двата пъти сутринта се засякохме и не беше много удобно да се спираме. Вчера както караше по алеята ми се усмихна отдалече, намали скоростта и протегна нежно ръка към мен. Аз го докоснах съвсем лекичко с пръсти, за да не го съборя все пак. Много ми стана приятно. Много романтичен жест. Надявам се скоро дъждовете да спрат и да имаме възможност отново да поспрем да си поговорим.
Благодаря ви още веднъж за съветите.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: cb22da1408
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ми идете в някое кафене... толкова ли не можеш да му кажеш "хайде като си свободен някой път да пием кафе/чай еди-къде си" - да поканиш някого на среща е най-естественото нещо на света, какви са тия романтични докосвания с върховете на пръстите и изгарящи от любов погледи в стил ерата на джаза и романи на фицджералд! ало, 21 век сме! хвани го под ръка и някъде на топло и уютно, където ще пиете чай и ще слушате джаз, а няма да играете бозави пиески и да задръствате велоалеите и тротоарите :D научи нещо за него, задавай му въпроси, накарай го да се разбъбри, предостави му възможност да те хареса, да те опознае, докато ти опознаваш него - ако само стоиш и пърхаш с мигли докато се разминаваш с него той ще се отегчи от теб преди да те е опознaл дори :Д никой мъж не харесва бавни, мудни и заспали жени, които не знаят как да му завоалират вниманието - разбира се, в определени граници , не е нужно да му правиш стриптийз на втората среща, но го карай малко по - активно

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5d584df4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторката

Здравейте, отново.
Преди две седмици открих велосипедиста във фейсбук, но не го добавих. На другия ден сутринта както си вървях по алеята, той спря и си поговорихме. И аз не знам какво ми стана и му предложих ако иска някой път да покараме заедно. Той обаче се измъкна и каза, че кара само на път за работа и малко след това каза, че бърза и си тръгна. Още в началото го питах да не закъснее и той каза, че е тръгнал по-рано, а после изведнъж след предложението ми се забърза. Как ще тълкувате тази реакция? Стана ми много неудобно. Чу ми се че казва нещо може на разходка, но не знам така се притесних, че не ми се губят някои моменти. Може би си има приятелка, поне аз така тълкувам нещата. После потърсих още неща в интернет за него и за съжаление открих, че е много по-млад от мен. Не знам как така съм се заблудила, изглеждаше ми моя възраст. След като разбрах и това и след отказа някак се отказах. Сега продължаваме да се срещаме от време на време, да се усмихваме и поздравяваме. Даже и днес сутринта спря да си поговорим 1-2 минутки. Доста се чудих дали да го добавя във фейсбук, но ще се чуди как съм го открила и за това за сега не мисля да го добавям. Пък и той като спира не ми е искал някакви координати.
За сега мисля да не правя нищо и без това ни е голяма разликата в моя полза, а и най-вероятно е обвързан иначе щеше да ме покани. Все пак ми е приятно всеки ден да се поздравяваме с усмивка.
Вие как ще коментирате ситуацията.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 90364d6272
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   до авторката

мъж на 24, който също си е падал по напълно непознати

Забрави го веднага, иначе си тровиш живота. Ако те харесваше веднага щеше да тръгне да кара с теб колело. Човека или не те харесва или си има сериозна връзка, т. е. и в двата случая не се занимавай с него. Ако много си хлътнала ( щото и на мен ми се случвала тази глупост да хлътна по непозната ) най добрия съвет е да го отбягваш и след време ще го забравиш. Хубаво е че си опитала, не се упреквай за това, но просто го забрави този, някой слънчев ден ще се появи друг, който може и сам да ти предложи да карате колело

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 76cef22f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   He is not into you! / Той не си пада по теб.. дано не си твърде хлътнала по него

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker