Казва, че ме обича, а ме остави - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Казва, че ме обича, а ме остави
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2988 пъти
Здравейте,

Поредната история за раздялата.... Аз и приятелят ми бяхме заедно две години. Той не е българин, холандец е, всеки месец пътувахме и се виждахме за по седмица. Люботва бе искрена, радвахме се един на друг. Има ли сме скандали, но това все пак е разстояние - иска ти се да е повече с теб, не искаш да го ограничаваш, но все пак понякога караниците са неизбежни. Последните дни той отиде на фестивал - нещо, което на мен не ми харесва, понеже съм ревнива. Пред двата дни, в които той беше на този фестивал, аз не звънях, просто защото ми беше гадно - отново без да кажа нищо. Той се разсърди от поведението ми, прибра се вкъщи и каза че не е щастлив - просто не бил щастлив.... Как се очаква да приема думите "обичам те, но в този етап на живота ми се съм щастлив"? Преди седмици ми се кълнеше как каквото и да се случи, колкото и неразбирателство да имаме, никога няма да ме остави защото истински ме обича... Разбира се, аз изпаднах в истерия - човекът, който смятах за ЧОВЕКА на моя живот, ме оставя, твърдейки че ме обича. Плач, молби, омерзание, липса на гордост - всичко показах. Влезнах в болница.... След третият ден от нашата раздяла, сам ми звънна... каза че ме обича и въпреки че не знае какво ще поднесе бъдещето, иска време и пространство - странно, нали? Имайки предвид че е на другият край на Европа.... Със сълзи на очи и малка надежда в сърцето, аз започнах да мечтая че може би не всичко е безвъзвратно изгубено. Издържах цели три дни преди да пиша отново, въпреки че бях обещала (женска слабост)... при което той отново се превърна в човека, който иска пространство.... Каза че ми се обадил само защото съм била в болница... При тези думи аз занемях, защото това не беше човека, който обичах. Беше един лъжец, даващ напразни надежди.. Казах му че печели, че няма да го търся повече, при което отново реакцията - "Нали каза че ще ми дадеш пространство и че ще ме чакаш"? Въпроса ми към по житейски страдалите е, е какво всъщност иска този човек? Да се примиря и да го оставя? Да продължа? Да чакам момента, в който му скимне че пак ме иска отново? Блокирах го от социалните медии, които използвам, и ето в момента точно (докато пиша историята!! ) ми звъни да ме пита защо съм го сторила - не бил щастлив, не съм му давала свобода, искал пространство, мозъка му казвал че му не иска връзка, но сърцето не било променило чувствата си.... След седмици може би щял да реши дали се чувства по-добре сам или иска да се върне.... чудя се дали въобще трябва да приема "желанието" да бъда резерва?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: ab1de94ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   а ти какво искаш знаеш ли. ти го игнорираш но ако тои го прави не става.даи си време и време за себе си да помислиш

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 59944448d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прати го там, откъдето е дошъл.. и в пряк и в преносен смисъл. Продължи си живота и си намери някой, който е по-наясно със себе си и с чувствата си.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 26695b1619
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Има хора, които колкото и да ги обичаш, не се траят. Обичта си е обич, но в един момент и инстинктът за самосъхранение се събужда и лицето си бие камшика.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 49d3f8327e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мъже такива са знам, че ти е тежко, но някой са такива, а и връзката Ви не е според мен чак толкова здрава не бива да му прощаваш според мен сигурна съм, че ще те омолявя да се върнеш при него, но ти не се давай лесно след като той те е наранил толкова жестоко, че да стигнеш чак до болница

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b51b33e762
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти си виновна

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c193e66dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   2 думи...ЗАРЕЖИ ГО!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 445d5cf670
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз разбирам приятелят ти. Каква е тази тоолкова сериозна връзка при която постоянно пътувате. Как единия от двамата не предприема крачката да се съберете. В началото е хубаво. Ти идеш, той дойде ,но в един момент писва,омръзва, човек се измаря.а и нали знаеш има една приказка, когато искаш намираш начин,когато не искаш намираш оправдание. За толкова време , ако твоя човек искаше вече щяхте да живеете заедно.прави си изводите

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 00fde1a164
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Зaдушaвaлa си го, зaтовa искa време и прострaнство. Кaкво сa тези детинщини, че нямa дa му говориш двa дни преди фестa, ... мaнипулaция? Дa спре дa излизa, дa се зaтвори у домa пред компa в нетърпеливо очaквaне, когa ще те види?
Aз съм женa и подобни истерични, ревниви лепки не трaя. Дори не бих дaлa време зa рaзмисъл, зaпочне ли дa ме зaдушaвa, подтискa и дa се чувствaм по- скоро нещaстнa, бягaм нa мигa. Помисли си го. Дa, не би могъл дa бъде щaстлив с теб, свободен човек е, a ти се държиш кaто собственик към домaшния любимец.
Вaриaнтa aко искaл дa опитaш дa го зaдържиш е тотaлнa промянa в нaчинa ти нa мислене. Нямaл прaво дa изисквaш подобни нещa. Все едно той дa ти зaбрaни дa излизaш.... е, тa кaк ще стaне?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f4e7aec978
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Отново се подигра.... отново било грешка, че бил звъннал.... дори и да се върне, в което се съмнявам, този човек безвъзвратно ме загуби!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6289034ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Айде пак историите с чужденци, шефове и разни други... голяма любов.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 59e11ac174
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хора, прави сте. Задушавала съм го, ревнива съм. Крачките за преместване щяха да станат факт, плановете бяха налице (! ), но не можеш един ден да кажеш че не искаш да живееш без някой и да искаш деца от него, а на другия - че си прекалено млад за сериозна връзка? ! Този човек ми натресе 2 ВЕНЕРИЧЕСКИ БОЛЕСТИ, които са доживот (нямат лечение), удрял ме е, грижила съм се за него докато е бил болен, а аз дори не мога да си позволя да бъда малко ревнива? И пак подчертавам, сигурен, че не иска вече, в момента в който аз действително ПРЕСТАВАМ да се моля, отново започват обясненията как след време МОЖЕ БИ съм щяла да му залипсвам. Действително докато пиша осъзнавам колко съм се заблуждавала жестоко, че заради този човек съм щяла да напусна страната си.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: bbae87dab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   не се обиждай, но си истинко куку - лепкава, досадна и истерична.

че тоя не е стока - то е ясно, ама ти какво се вкарваш в някакви драматизации не мога да разбера...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker