Каза ми или секс или се разделяме. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Каза ми или секс или се разделяме.
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 3043 пъти
Здравейте. Ще карам направо. Момчето, за което става на въпрос в историята ми е на 20 години. Заедно сме от 1 месец, но преди това поддържахме връзка 2 месеца чрез фейсбук. По принцип работи в Италия, но беше решил като дойде в България, да дойде при мен да се видим. Върна се, видяхме се, харесахме се, всичко беше Ок. Каза, че ще остане в моя град около 2 седмици, хем имал работа хем да се видим. Бяхме заедно всеки ден, беше прекрасно. След тези 2 седмици аз трябваше да замина за друг град, а и той си заминаваше за Италия след някакво време. Решихме, че ще се чакаме, че той като се върне от там ще сме заедно отново. Постоянно ми повтаряше, че не иска да ме изгуби, да го чакам и тем подобни.
След като аз си заминах той стана много ревнив, постоянно ми звънеше, питаше ме с кой излизам, какво ще правя, да се прибирам вече. Започна да ми повтаря, че като се върне иска да правим секс, да ми иска голи снимки. Категорично му казах, че няма да получи мои голи снимки и той реши, че ще ме блокира от всякъде. Междувременно си замина за Италия. Не се бяхме чували 5 дена и реших да му пиша какво става и той ми отговори или ми пращаш твои голи снимки до 1 час или спираме всякакви контакти. Разбира се спряхме всякаква комуникация. И преди имаше намеци за секс, но не ги приемах на сериозно. Каза ми, че не иска да преспи с мен и да ме остави, че се чувства добре с мен, постоянно повтаряше, че съм негова и няма да ме даде на никой и други глупости. Сега разбирам за какво са били. Е моичкият си идва след 2 седмици, писахме си и ми каза, че ще сме заедно само ако правим секс, ако пък не съм съгласна съм свободна да си вървя. Какво мислите? Аз вече не знам какво да си мисля. Докато си писахме последния път ми каза обичам те, няма да се разделиме ако правим секс всичко ще е различно. Да се занимавам ли повече изобщо? Не искам всичко да приключи така, но май ще трябва.. Имаше моменти, в които наистина показваше, че ме харесва. Не съм разказала всичко, нямам време. Надявам се историята ми да бъде публикуване.
Благодаря Ви.
P. S на 18 съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: f31e00d674
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом ти поставя такива ултиматуми не ти ли е ясно какво изпитва? Зарязвай го и толкова.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9b318d7f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това си е чисто изнудване. Не давай на никой голи снимки
и какво значи "негова"? ! Значи иска да господстава над теб.
Човек които иска такива неща не те обича изглеждаш ми зряла и знам, че ще ме разбереш.
Не давай голи снимки на никой това е прекалено лично а и голите снимки някой ден могат да обърнат живота ти
за винаги. Махай го тоя не ти мисли доброто.. Стана ми ясно дано и на теб да ти е станало. ; /

Соня 27

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 584456fae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

3.   Груб ще бъда, но ДА, прав е пича ;).

Много ясно, че ще иска секс. Това си е нещо съвсем нормално, което е повече от задължително да го има в една връзка, за да може да тя да просъществува.

Сексът не се прави, просто, защото да има секс, а си е човешка нужда. И ако не му пускаш ще отиде при друга жена, за да задоволи тази си нужда. Това е!

Спрете с идиотските си детски разсъждения. Сексът е повече от задължителен за една връзка. Тя е начинът двамата да се свържете физически, че и психически даже.

Като не искаш да те ползват за секс, или не искаш да му пускаш не се занимавай с мъже. Писна ми от разни детски пикли, които само хленчат, че приятелите им искали секс - ЩЕ ИСКАТ, ДА. Нужда си му е. И при положение, че има жени, които не искат връзка и обвързвания, а са склонни да правят секс и без връзка и без чувства ти не си оправдана да не му даваш, при положение, че ходите ;).

Поздрави, Узунов

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 41fa72d37d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   При никакво положение не му пращай голи снимки, защото ще започне да те изнудва

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 45c2f9fa4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Бягай надалече! Това очевидно е човек, на който не можеш да имаш доверие и с който не можеш да очакваш връзка. Попринцип е нормално да иска секс, в това няма нищо лошо. Но да те заплашва, да те изнудва, да ти поставя ултиматуми, да те ревнува до такава степен без причина... това е тормоз. Ако правите секс, нищо добро няма да последва. Добре си направила, че не си му пратила снимки - кой знае за какво щеше да ги използва, можеше да се озовеш в някой порно сайт. Сега е момента да се отървеш от него без да останеш наранена.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 45c2f9fa4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   N3 - Да, естествено е и двамата да искат секс. Да, секса е нещо задължително за една връзка, доставя удоволствие, хубаво, здравословно, сближава. Но ако "половинката ти" се опитва да те изнудва, тормози, заплашва, контролира и т. н., тогава няма място в живота ти, пък камо ли в леглото ти. Освен ако не искаш след време да станеш още една от авторките на темите "Правихме секс и ме заряза" или още по-лошо "Мъжът ми е бие и обижда".

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e39a4e0a5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От това, което си написала оставам с впечатлението, че момчето е адски тъпак, и то не защото ти е поискал директно секс и голи снимки, а защото те е търпял толкова време, без да ги получава.
Абе, вие сте ебаси хората, честно! Водите кореспонденция 2 месеца във Фейсбук, после няколко седмици сте заедно, виждате се всеки ден и цитирам "всичко е прекрасно", после уж сте щели да се чакате... Е, закога и докога да се чакате? Чак му се чудя на акъла на това момче как изобщо се е занимавал с теб. Че то след като сте били 2 седмици заедно и не сте правили секс, какъв е смисълът да продължавате да се чакате? Докога да се чакате, до сватбата ли? Той откъде да знае, че ако те чака ще си струва? Да не стане така да те чака, и като се върне ти пак да не си готова, или да не искаш, и тогава само да си е загубил времето...
Аз на негово място изобщо нямаше да те търпя толкова време, понеже изобщо не ми се занимава с незрели пубертети. Една връзка се гради И на секса, при това той има огромна роля в това, връзката да е успешна. Добре че се е оттървал от теб човекът, а ти се радвай че пак толкова много време те е търпял, защото ако беше някой друг още на 2-рата среща щеше да си бие камшика.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: bf6482b026
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   "Да се занимавам ли повече изобщо? "- НЕ! Мисля, че няма нужда от обяснения защо, ти сама знаеш отговора.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9de0bf04cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Той те изнудва

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ef53a6853e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момче на 16.

№3, не си добре наистина, ако не иска секс да не го прави, кой ще я принуждава? Сбирка на дървените философи ли правим?

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a88a34718f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Номер 3 е още едно доказателство какви простаци са българските мъже. Още една причина авторката да не се дава така лесно. Номер 3, 95 % от българите са простаци като теб, затова българия все повече ще затъва.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ac8625b95d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   3 по принцип е прав, сексът наистина е важна част от една връзка. но методите на момчето от историята определено са пресилени. много по-печеливша би била позицията да предразположи момичето и тя сама да поиска секс с него. обаче да й поставя ултиматуми, много моля, това не е позиция на обичащ мъж, а на използвач! нито пък искането на голи снимки по мейла!
за мен от описаното той иска просто секс, без значение с авторката или не. никъде не личи да държи на нея и да я уважава и цени.
авторке, ако те привлича и искаш да правите секс, прави, няма лошо. обаче не мисля, че това е твоят човек. ако търсиш приятни забавления докато е в България, става, но не и за сериозна връзка, каквато явно искаш.
Ж43

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c3e696336b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Вижте се... и му удари шамар като за последно. Не виждаш ли накъде бие отношението му към теб? Какво следва? "Ожени се за мен или късаме". "Ела живей с мен в Италия или късаме". "Роди ми деца или късаме". Според мен този отчаян тип си проси боя. Като иска секс - да ходи в чалготеките. Наистина - вижте се и му удари един шамар!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d6767c6b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Боже, какви откачалници има на тоя свят!
Момиче, не си губи времето с този катил!
Трябвало е окончателно да го зарежеш още като ти е искал голи снимки и че те е блокирал заради отказа ти.
Не се занимавай най- искрено те съветвам. Приключвай тази история преди да е започнала.
А той какво прави в Италия и сигурно ли е, че ще се върне?
Внимавай- много твърдят, че ще се върнат, но все нещо ги спира.
И не се връзвай на това, че е казал "обичам те". Знам, че е много приятно да го чуеш, но някои мъже го казват ей така без наистина да го чувстват.
Не че това 20-г. лайно изобщо може да се нарече мъж!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b7abecfa68
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   До 3 Бай Узунов

Знаеш ли Узунов като жена съм отвратена точно от такъв манталитет като твоя-секса бил нужда, ами дай по тази логика всеки ще спи с всеки и това ще е същата нужда, като да отидеш до тоалетна.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 542f61a60a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Махай го тоя боклук и то веднага! :) :)
Rosey

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a332a53243
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   И на мен Узунов ми падна в очите с жалния си коментар! Май някой са го срязали и си избива комплексите тука. Да, съгласна съм, сексът е нужда и е съществен за една връзка, но не се прави по този начин, драги ми мъже, НЕ- това си е чиста проба изнудване.
Като искате лесен секс, магистралата ви зове.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e6b337b621
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Момчето явно няма опит, та е объркал сериозно конците с тебе, но иначе те харесва. Не слушай тук разните дето бил откачалка, катил и тем подобни. Такива мнения идват от жени, бих казал пълни глупачки, които нито разбират, нито искат да разбират мъжката психология и гледна точка. Същите ще почнат да се вайкат тука, дето нямало свестни мъже - айде бе. Ако искаш свястно мнение за мъж, слушай какво ти казват мъжете, а няколко човека тука са го подкрепили момчето, защото интиутивно разбират за какво става дума. Всеки човек си има мотиви да реагира по определен начин, а твоят човек много те харесва, но не издържа на психологическа игра и усукваници, в които сте се забъркали. Изглежда ми незрял, но си иска секс, което е нормално за тази възраст. Ти звучиш като по-опитната и разсъдлива в случая. Постави си въпроса, като се абстрахираш от неговия глупав ултиматум за голи снимки затова, че те ревнува по глупав начин и т. н. дали го харесваш като човек или не, и искаш ли да продължите. Просто се абстрахирай от случилото се и гледай отгоре на такива неща. Какво искаш ти? Никой тука няма да ти даде отговор ти какво искаш.
Става ли с него за по-дълго или смяташ, че е твърде незрял? Ако е, зарязвай го.

Ако ли пък не, ще ти трябва малко ум да успокоиш топката от твоя страна. За да реагира човекът така, явно очаква неща от тебе, за които е останъл с впечатлението, че ти си въздържала от него. Някой тук писа, че след сума ти писаници по Фейсбук е трябвало да му пуснеш, в което има резон. Пиши му нещо по-мило, като не пропуснеш да вметнеш нещо от сорта: виж сега, бих ти изпратила голи снимки с удоволствие, но да ми даваш такива ултиматуми е глупаво, не мислиш ли? Най-много да ме ядосаш и ти без снимки, и аз без гадже. Пиши нещо, което ще го накара да се размисли и сам да се убеди, че постъпва нелепо. И пак накрая да му пратиш някоя поразголена снимка, колкото да не е без съвсем. Както се казва на английски, ще трябва малко give and take - малко компромис. Изобщо бъди добра, но си устоявай своите си позиции. Ако питаш мене как да се оправи ситуацията и напрежението, наебете се едно хубаво и всичко ще си дойде на място. Оттам насетне ще се види накъде вървят нещата. Трудно е да се каже отсега.

Човешката психология не е лесно нещо, не е като да късаш и хвърляш както много тука те съветват. Ако така правиш, няма да прокопсаш много, защото все ще трябва да късаш и хвърляш, докато накрая и тебе някой те скъса и хвърли.

В крайна сметка: Какво искаш ти?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1adfd768c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   До номер 3
Узунов е прав наполовина, лошото в случая е отношението и начина по който мъжа си иска своето. Според мене ввсяка жена е готова за секс , стига правилно да поискаш.
Чудя се Узунов дали се познаваме, ако си същия обади ми се
Василева

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 54d14f720d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Съвсем нормално е да не правиш секс при такова кратко познанство, а още повече пък с тоя екземпляр. Тия неща стават от само себе си, когато и двамата го почувстват, а не с изнудване. Нормално е тоя да си кара на самозадоволяване, докато срещне подходящо леко момиче за себе си. Ти си над негововто ниво, търси си по-свестен и не се подлъгвай от недоказани лафове "обичам те" и подобни. Който те обича ще те уважава, а не унижава.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f7e04f0d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Номер 10 - това е за мен правилното мислене на мъжа. Г-н Узунов със сигурност ме отврати. Има мислене на примат с елементарни "нужди".

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9d268d62ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Тоя пък чичо Узунов и той стана на всяка манджа мерудия :D Ало, чиче, говорим за момиче на 18 г. все пак, сопри се малко ...

Като не се чувства готова, няма да прави секс естествено. Никой няма право да изисква насила това от една жена/мъж, ако ще да са във връзка от незнам си кога. Другото си е чисто изнудване и насилие.

А момичето дори не го е опознала реално този ревнивец - виждали са се само 2 седмици ... Може донякъде тези ултиматуми и като детинско поведение да се тълкуват, но определено издават манипулативно поведение.

Момиче, само ще си усложниш живота с този. Каква е тази ревност и собственическо поведение. А тия евтини "обичам те, ела да правим секс" сме ги чували всички жени...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 75f90ba74d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Според мен от всичко което прочетох смятам че чувствата които той изпитва не са обич. Той просто иска да те притежава това не любов. Смятам че въпреки че се познавате от 3 месеца, 2 от които са фейсбук не мисля че го познаваш достатъчно добре. Ти каза че сте се виждали 2 седмици не смятам че това е достатъчно време да опознаеш някого достатъчно за да спиш с него, а както вижда и ти самата се колебаеш в това. Щом се колебаеш значи не си готова щом не се чувстваш готова по добре не го прави. Щом се осмелява да те заплашва със това че ако не спиш с него ще те зарежа значи е с теб само заради секса. За голите снимки не му пращай че познавам такъв случай с изнудване заради голи снимки и не е приятно. Моето лично мнение е че той не те заслужава а и ти заслужаваш нещо по добро. Човек който да се държи достойно с теб да те уважава и наистина да те обича е на иска само секс и да те заплашва с това че ще те скъса. Смятам че трябва да се разделиш с него и да си останете само приятели и ти да си намериш момче което да те оценява. Колкото до секса направи го с момче което обичаш и което наистина те обича и най важното направиго когато ти самата си готова в тази стъпка и не се колебаеш. Аз още не съм спала с приятеля си въпреки че се познаваме от няколко години и сме гаджета от 6 месеца но не съм спала с него не защото не го обичам а защото не се чувствам готова още за тази стъпка, но това за него не е проблем и не ме е скъсал заради това че не съм правила секс с него. За този въпрос сме се разбрали да го направим когато аз съм готова това че не е спал с мен не му пречи да ме обича.
Момиче на 17

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 31bd79e19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Разбира е, че връзка се гради и на секса. Както съм правила секс 2 дни, след като съм тръгнала със съответния човек (който между впрочем е баща на дъщеря ми), така и съм ходила с друг около 3 месеца преди да го направим :) Но да ми каже някакъв "или правим секс, или късаме"? Изобщо не бих го удостоила отговор даже. За голите снимки пък въобще не възнамерявам да коментирам. Този наистина е някакъв загорял недорасъл комплексар!
Чарът е в това да накараш жената сама да го пожелае! ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7b8ddd3a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   А ти знаеш ли (можеш ли да си сигурна) с какво се занимава той в Италия? За съжаление има доста изпържени съдби по схемата Перфектното гадже=Сутеньор. Снимки за каталог, а? РЕЖИ!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker