Адът за мен свърши! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Адът за мен свърши!
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2002 пъти
Здравейте! Имам нужда да споделя, за да чуя мнения - съвети, а и ме е срам да го кажа това на някого. Може да ви се сторя и да ме наречете идиот, но сигурно и това е все пак съвет, пък и надали ще сгрешите. Моля админите да го пуснат, не говоря вулгарно или каквото и да е, просто дасподеля. От дълго време съм сам. По - скоро от както срещнах една и се влюбих до уши на шеста. Е не съм с нея както се сещате, не съм и бил, а до сега сме в процес на незнам и аз вече какво - свалки ли са, преговори ли са. Тя е пълен боклук. Да! Осъзнавам, че обичам и съм се влюбил в боклук. Излъга ме още в началото, че съм я наранил и мойта вина, за някакви най - различни неща не е спирала до днес. Аз понеже хлътнал и.... Вечно виновен, вечно незаслужил. От тогава до сега тя не е спирала ежедневно да ми върти и пробутва номерца, да ме обижда по някакъв начин или да прави някакви неща, които са обидни, неуважителни и отвратитвлно. Коронния номер е да дразни до преливане на чашата и като прелее да ме обвини, че се държа лошо, а то всичко има граници. Виждал съм я с други, как я возят в кола ( и то един път внполунощ), във фейсбука най - нарочно си е постнала снимка, в която един мъж си я нарича негова, по улицата съм я виждал с друг. И аз не знам как толкова съм си загубил акъла. На няколко пъти се отказвах и теглех края и тогава се почваше: щяла да се самоубива, да реже вени, най - добрия съм бил, никой не можел да се сравнява с мен, живота й бил нищо без мен, ... А можех да съм с други, имах възможност, но аз глупака, хлътнал, седя и се чудя какво да правя. Не съм съвършен. Греша и аз. Да не е само сочене с пръст ще кажа и за себе си. Когато съм я виждал с други, от яд тогава тръгвах да търса и аз женско. И те в последствие ми връзваха и можех да тръгна с тях, но тя пак ме прилъгваше. Така, че сгрешил съм. Но никога не съм й правил номерца, не съм я подлъгвал, не съм я лъгал (без горното, но то просто няма на къде, никакъв друг ход), унижение, прецакване, не съм накърнявал достойнстовото й. Грешил съм и аз, не може да не съм сгрешил, било то и несъзнателно. Когато ми писне от дивотията й си опускам нервите. Може би 5-6 пъти до сега. Но и на кантар да го мериш пак не можеш злобен ме изкара. Аз се чудя как да сме заедно, а тя как да ме прецака. Изпитва неистово удоволствие от това да ме лъже, да ме изкуши и след това, да ме реже, да не ми отговаря, да се крие от мен, въобще да ми плюе в лицето. Значи тя се кълне, че ме обича, а не желае да е с мен на рождения си ден, на осми март, на коледа и нова година, на моя рожден ден, на 14-ти февруари. Държи се с мен сякаш й е под достойството да ми проговори. НО! Дотук! След последното номерче, буквално преди да напиша това реших, че се ОТКАЗВАМ ОТ НЕЯ. И без това от известно време обнових заниманията в свободното време и се запознах с няколко и само ги държа в напрежение. Още си ме бива. Те не са по - малко жени, а и с тях нямам ядове. Ще се отдам на тях. Оптимист съм. Към мъжете четящи важни съвети:
1-ви и най - важен и може би единствен. Тръгнете ли да взимате жена ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е ПРАВОСЛАВНА! Те имат друго мислене, няма да изневеряват, ще си гледат децата, ще се трудят да ги изучат, ще гледат дома и ще слушат мъжа си. Те имат уважение от и към хората, родителите си( мойта понеже е саката и куца, баща й като я кара с колата и като му каже, отбива и слиза от колата да й купува от маркета).
2-ро. Видях буквално приказката, че въшността НЯМА значение. Пример - мойта беше манекенка. Но никаква наслада от това, защото тя е много грозен човек.
Някой ако е имал подобни изживявания нека пише как е превъзмогнал или да ми обясни защо ме мисли за глупак, нека пише. Нека оспори съветите ми. Олекна ми, че ви споделих. Моля Админе, публикувай го! Скачам гол в банята за тебе! Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 73cf3ff596
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Човече, моля те спри да се унижаваш и да й доставяш удоволствие!!! Блокирай я навсякъде и изтрий телефония номер! Първите няколко дни, седмици ще ти тежко, намери някакво хоби, излизай навън, и ще видиш че ще я забравиш. Тази е пълен боклук и ти самият го осъзнаваш, не позволявай тя да те съсипва така!!!!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3259d85e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Постъпил си точно в десетката. Браво!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c888b9879b
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Всеки мъж заслужава да изживее това, което ти си изтърпял и знаеш ли защо? !? За да можете да оцените жените на които сте хвърлили пясък в очите!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5b1c9c3d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   мда, в какъвто ад се набута човек сам, никой не може да го набута. вече знаеш какво да не търсиш сред жените.
това за православните не знам как точно го реши, търси си просто нормална жена, на която й пука за теб. как се разбира това ли? когато те търси, обажда ти се, загрижена е, подкрепя те когато имаш проблеми и др. подобни. не ти играе номера, не те лъже, не се крие от теб и не ти подхвърля огризки. не знам колко време си я търпял, но явно е било по-скоро наранено его, отколкото любов.
няма смисъл да те обиждам като те наричам глупак, приемам, че е било от криворазбрано понятие за любов, породено от глупавите филми, в които трябва "да се бориш за любовта си", сякаш това е война :-) а нещата са прости: показваш на момичето че я харесваш и ако се получи - получи, ако не, здраве да е. ако потъпкваш самоуважението си пред някого, няма как той да те уважава.
Ж43

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: fbcdac80ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Причинил си си доста болка (понеже не си имал решителност да се махнеш от тази). Брат, аз за себе си знам едно - ако съм поставен пред вариантите да съм сам целия си живот или да ме мачка някаква такава като твойта, избирам първата опция. Без да ми мигне окото.

А номер 3 - това се отнася и за двата пола. Ролите се сменят, случките от този сорт са познати до болка (още откакто се пише историята, драми и приказки от този сорт доказват че това винаги го е имало).

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e8dd4d04f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ма как ще търпиш подбно отношение и то не инцидентно ами явно постоянно, ама намажи й ските на тоз парцал и я засили по пързалката.. Ти че си загубил нейното уважение е ясно, ами ако продължаваш така ще загубиш и своето към себе си... Тръгваш си директно, без обяснения, да реве ако иска и въобще й пука, не си губи времето и нервите с подобен тип човекоподобни.. Ми то на нея не й е ясно какво иска - та ти ли искаш да разбереш... Това, което въпросната Кифличка прилага върху теб се нарича манипулиране или емоционално изнудване... Най- добрия си бил - сигурно да, ама за да й обръщаш внимание и като почнеш да го правиш - тогава пък не си толкоз интересен и почваме да си търсим някой друг да ни го надене... Честно казано ти си си виновен за тази ситуация, компромис и прощаване се правят 1-2 пъти, стане ли системно - няма смисъл... А пък и пишеш, че има други мераклийки - а ти си останал на тоз боклук точно... Ма живей си живота и не се занимавай с емоционално дезориентирани жени.. Ти си и душевната изтривалка, на нея й е кеф, че като щракне с пръсти и се въртиш покрай нея - не те ли е срам, не от нас, ами пред себе си??

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 781a0dd52a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Лично на мен ми намирисва, че това е писано с доста злобичка към въпросната персона. Авторът се опитва да се самонавие, че вече тази мадама не значи нищо за него, но съвсем не е така. Точно обратното е. Има едно т.нар. интуитивно отричане, когато психиката отрича нещо, което физически не може да бъде постигнато въпреки огромното желание и/или нужда. Тъй, че, авторе, не се заблуждавай, колкото и да си четеш поста и коментарите под него, колко си бил велик и т.н. Ще потраеш 1-2 седмици, ще ти развее опашката въпросната мадама и ти отново ще си влезеш в ролята на шаран. Единственият начин за преодоляване на такова състояние е да си намериш друга, която да ти бъде не само "заместител" на първата, а и да видиш в нея човешката красота.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7a2f962dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Към номер 3 (номер 6 съм) : не искам да звуча грубо , но си анализирай изказването сама, ако не намираш нещо нередно, значи си за съжаление....

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 45bb654d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Брат, но тя не е за теб. Представи си да вземеш за съпруга и тогава тя ще те мачка откакто си жив. Зарежи я и си вземи някакво хоби, за да ти премине раздялата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker