Той и най-добрият му приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29763)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18587)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той и най-добрият му приятел
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1775 пъти
Ще започна от самото начало за да не е толкова объркващо. Всичко започна преди година, когато въпросното момче К. ми писа в сайт за запознанства, аз не бях особено заинтерсована, но му отговорих и така започнахме да си пишем. Той подходи супер приятелски настроен към мен, пък и аз не исках друго, тъй като скоро бях приключила дългогодишна връзка... Та след 4-5 месеца с К. се видяхме и много си допаднахме като характери и пак всичко в рамките на приятелството. Април месец тази година се видяхме за 3-4 път в обща компания(негови и мои приятели) и тогава той ме запозна с най-добрия си приятел В. (с когото са израстнали заедно и са живяли заендо като студенти). Тогава Април вече бях започнала да чувствам нещо повече от приятелство към К., даже бих казала че бях влюбена. Но К. живее на около 400км от София и не исках 2-ра връзка от разстояние. Приятелят на К. се оказа доста свестен и готин и идваше да работи в София, той знаеше че имам нещо към К., каза че го бил усетил и ще ми помогне, с каквото може тъй като мисли че сме идеална двойка. Аз пък му казах, че ще помогна за него и една моя приятелка - но не им се получиха нещата... Както и да е В. дойде в София и тъй като нямаше приятели тук, започнах да го взимам с моята компания и за много кратко време ми стана близък приятел, с който си споделяхме всичко. Междувременно Юни месец признах на К. за чуваствата си, тъй като не можех повече така и стана точно, както очаквах, тъй като го познавах добре и знаех че не иска сериозна връзка а и ме чувства, като приятелка и ме отряза, но въпреки това съумяхем да запазим нашето приятелство а и аз бързо се отърсих от всичко и продължих напред. В дните в които ми беше адски тежко и кофти заради историята с К., най-добрия му приятел ми обясняваше как той ще съжелява и ще се осъзнае и как му е говорил, но той не слуша. Сега наистина К. започна да ме търси постоянно, долавям нотки на ревност спомена ли друго момче, усещам намеци от негова страна, но аз го имам просто като супер добър приятел и за нищо на света не бих се събрала с него и да разваля това приятелство. Но от месец чувствам В. по странен начин, постоянно мисля за него и го сънувам дори, когато не ми звъни или не ми пише се дразня. Най-добрите ми приятелки ме убеждаваха, че В. има нещо към мен преди, но пред очите му аз се свалях с толкова момчета, когато излизахме за да забравя К. или му говорех постоянно за него... Сега съм объркана от седмица държанитето на В. се промени коренно, преди ми звънеше по 2-3 пъти на ден и ми пишеше, а сега не. От 2 дни не сме се чували и не сме писали, виждам го на линия и ме гложде да му пиша но се спирам... Мисля, че се влюбвам във В. и това ме кара да се чувствам адски кофти, заради цялата ситуация... Аз съм на 22 години, а К. и В. са на 26... Големи хора сме, но понякога се случват и такива неща. Какво ще ме посъветвате?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: f52256a483
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колко интересна история, такива неща често се случват. Трябва да разбереш дали В има чувства към теб, чрез общ приятел или да му задаваш такива въпроси не съвсем конкретни. Да са някакви забавни с насмешка но да ти отговаря. Та покани го някоя вечер "да пиете по нещо" изпийте повече от нещо, но ти трябва да си трезвена. С други деми напий него. После започни да си близо и все по- близо до него. Накрая го целуни. Ако нещо се обърка или не се получи поне ще се оправдаеш, че си била пияна:) на сутринта трябва да сте заедно у вас или нещо такова. Казваш му добро утро, той сигурно ще ти каже, че нищо не помни. Кажи му, че си си изкарала страхотно. Разкажи му за целувката, разбрала си, че имаш чувства към него и така. Това бих направила аз но какво ще направиш ти, само ти решаваш;) успех :):)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 080191630b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От Авторката:Благодаря ти за съвета, ние доста пъти сме се напивали заедно с В. и тогава той се дръжи адски мило - гушка ме, пази ме от някви нахални идиоти, казва ми колко свестно момиче съм, но просто преди знаех, че го прави заради приятелството ни. Идвал е вкъщи, познава се с наще и супер много си допадат, но пак винаги на всички сме обяснявали, че сме близки приятели. Днес му писах Как е? Какво прави? , при което той ми отговори - Нищо! Работя. и това беше... Никога не се е държал толкова дръпнато и студено. Незнам какво се случва, но определено знам че се чувствам ужасно. Това за целувката нз как ще го възприеме, тъй като ме е виждал доста пъти, когато се напия да се целувам с момчета ей така за флирта - без чувства и без обвързвания... Страх ме е да му призная каквото и да е, тъй като ако не изпитва същото, това може доста да развали приятелството ни, а той е МЪЖ МЕЧТА във всеки смисъл на думата и като приятел и за нещо повече...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9bf2b20b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Той те харесва. Но не му го казвай просто го целуни но го направи когато не си пила. След това не си тръгвай остани и виж реакцията му. Ако попита защо си го направила му кажи истината че го харесваш. Ако не го из коментира не го коментирай и ти. Кажи после какво е станало. Ако имаш нужда после от помощ само кажи.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 080191630b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ОТ АВТОРКАТА:Въпроса е,че ще го видя едва след 2 седмици,тъй като сега не съм в София.Мисля да не повдигам въпроса през това време и колкото и да ми е трудно и кофти,да иставя нещата както са сега.Ако той продължава да се държи така дръпнато и да не проявява никакъв интерес как съм и какво става с мен,ще продължа напред и няма да предприемам никакви действия.Ако пак нещата тръгнат,като преди и държанието му отново е мило и така грижовно,ще му призная какво изпитвам и ще го целуна,пък каквото ще да става...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: abbff7f868
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   "Незнам какво се случва, но определено знам че се чувствам ужасно. Това за целувката нз как ще го възприеме, тъй като ме е виждал доста пъти, когато се напия да се целувам с момчета ей така за флирта - без чувства и без обвързвания... " Става ми жал за такива като теб. Не знаете, какво искате... чак не ми се коментира! :)


PLEIADIAN

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 080191630b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Днес с В. ми се обади 2 пъти и си писахме.Обясни ми,че му е било натоварено в работата тези дни и когато разбрах, че не се сърди за нищо ми стана адски готино,но малко се направих на сърдита, че не се е сетил за мен тези дни.Той се извини и всичко си тръгна както беше преди.Явно, когато се прибера в София, ще го целуна и ще се изясним наистина :)Благодаря за коментарите и съветите ви!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9bf2b20b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   от 3.
Пожелавам ти успех. Ще се радвам да разкажеш хубавите новини после.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker