Проблем с хващането на гадже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121338)
 Любов и изневяра (29743)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проблем с хващането на гадже
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1868 пъти
Момче съм на 28г, работя изкарвам пари, ходя на фитнес изглеждам добре, но проблема е че не излизам много не харесвам много дискотеките, гледам през свободното време да правя нещо за мен или повечко пари, всичко е добре, но не знам къде и как да си хвана приятелка, в интернет нямам никъде регистрация не харесвам сайтовете като facebook, elmaz, gepime, romans, .... дайте някаква идея, до ден днешен само с компаньонки излизам....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9c816795cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   във фитнеса примерно??? или приятелка (позната) на хората с които все пак излизаш. Попитай някой да те запознае с някое момиче

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b33f4ae292
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Запиши висше, там се срещат красиви и умни колежки.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e0043b6631
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ужас, стига с тия компаньонки, бе хора...
Ами ти хубаво работиш, грижиш се за външния си вид и т. н., но поработи и над социалните си умения. Момичетата няма да кацнат пред вратата ти наготово. Не е задължително като общуваш с някое момиче да я разглеждаш като потенциална приятелка. Просто общувай. Заговори някое сипматично момиче в магазина примерно. Разпитай приятелите си за някоя тяхна позната. Те само по дискотеки ли излизат??
Елмаз не е толкова лош вариант - в началото ще се поразочароваш, че е като сайт за безплатни секс обяви, но ще се научиш да отсяваш нещата.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b33f4ae292
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе модератори, какво става от няколко дни? Кликвам върху втората страница на темите, а ми зарежда пак първата. От няколко дни мога да чета само първата страница теми. Пробвах вкъщи и на работа все тая. С различни браузъри пробвам, ама ядец.

Модератор: Вече имаме сигнал за проблема и работим по отстраняването му. Благодаря.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8ec0e8de84
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Пич ама ти сериозно ли???

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4b3b60dae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Къде да си намериш гадже:навсякъде-в заведение, фитнеса, на концерт, на работа, по улицата, там където са хората, там са и потенциалните места. Много по-труден е отговора на втората част от въпроса ти:как? Трябва много здрава нервна система, търпение, такт, пари, късмет и какво ли още не. Много голяма разлика има с компаньонката-тя взема пари за да не ти отказва, докато при гаджето нещата не са така-струва ти пари, а нямаш гаранция кога ще откликне на исканията ти. Разбира се, че говорим не само, но най-вече за секс. Компаньонката обикновено е и с по-висока обща и специализирана култура и познания, докато гаджето може да ти харесва и привлича външно, но общуването по доста теми да е трудно. Като добавим типичното нейно кефене от отказ на твоите напъни и разиграване докогато тя реши, нещата стават доста неприятни. Класическите женски ценности, приоритети или както искаш го наречи са различни от мъжките. Тя ще тегли повече към романтика, любов, деца, дрехи, бижута, парфюмерия, сериали. Докато спорта/като практикуване и наблюдаване/, хапването, алкохола, не са им приоритет. Секса за тях е на първо място за размножаване. И средство за контрол върху мъжа. И разменна монета. При мъжа знаем как е-хапване, пийване и... тези три неща:)) От тия разминавания в нагласите се получават доста трудности и при осъществяване на връзката и при утвърждаването ?. Затова се запасяваш с търпение, пари, умения за общуване и... Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f0f267fdb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Автора

Да докато учех, бакалавъра и магистърската степен през тези години си завързах добри приятелства и гаджета, но нещо нещата се промениха.... Благодаря ви за съветите ще започна малко по малко да реорганизирам личният си живот!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 29e1a1c611
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Според мен проблемът е в това, че го смяташ за проблем. Толкова ли е трудно нещата да стават естествено? Това със сватосването не го приемам (позната на познат/а), поне при мен не се получава. Адски неловко е и обикновено бързам да приключа въпросната среща. Излизай повече и не бързай да набелязваш "жертва", остави нещата да се случват от само себе си. Точно когато най-малко очакваш, тогава ще срещнеш точния човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker