Кога една жена дори не иска да се запознае с мъж? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кога една жена дори не иска да се запознае с мъж?
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2530 пъти
Здравейте,
вече за втори път ми се случва нещо много странно и нямам никакво обяснение. Срещам се с момиче, с което очевидно си допадаме, има химия, или поне има химия със сигурност от моя страна, а от нейна - си личи, че поне ме харесва като човек ако не нещо повече, за което няма как да знам.
Контактуваме си малко или много и в един момент - бам - не иска да се запознаем. Единият случай беше в интернет с момиче, с което съм си писал поне няколко месеца и до последно не искаше да се запознаем след което на мен ми писна и я оставих. Вторият случай беше в реалния живот, дадох координатите си на момичето, с което постоянно се гледахме и усвихвахме, но тя не се свърза с мен. Поради това аз спрях да я търся и да се опитвам да стане нещо с нея, защото останах доста наранен от първия случай в интернета.
Това да не искат да се запознаят с мен е супер обидно за мен и не мога да го простя. Няма никаква причина за това и нямам обяснение. Изглеждам добре, имам хубава работа, не съм простак и ако не друго поне заслужавам да ми кажат името си. Освен това аз не съм от тия мъже, които ще направят проблем ако ме отрежат, напротив - нямам нищо против дори да сме само приятели. Не можеш да накараш някой да те обича на сила, за това не се страхувам от този измислен термин - френд зоната. И въпреки всичко това за втори път ми се случва това нещо.

Почвам да си мисля, че или попадам на някакви жени, които не са добре или ме виждат, че съм свестен и не искат да ме наранят или нещо подобно, просто не знам

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9994d7d79c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Става дума за обвързани жени, които явно си търсят нещо странично, но си ги уплашил със сериозните си намерения. Съвет - НЕ СИ ГУБИ ВРЕМЕТО повече с подобни патки, а още в самото начало искай да се видиш с жената или прекрати контакт. Не отлагай и въпроса дали жената е обвързана. Не търси партньорка изключително в интернет, а води нормален социален живот - хобита, участвай в огранизации като БЧК, срещай се след работа с колеги, търси контакти със стари приятели...в интернет не всичко е такова, каквото се представя да е -)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 71fce66845
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   автора до номер 1:

аз така и правя след това разочарование в нета, но пак ударих на камък и затова се пробуди този спомен. Иначе това е един от редките пъти когато пускам нещо в интернет, ясно ми е че тук съвет като в реалния живот не можеш да получиш, освен това съм изтрил всичко исвен фейсбука си, като и него смятам да ликвидирам

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: dc74d2cb05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мани го това виртуално запознанство, дето всеки си живее с фантазиите. Става само за убиване на скуката и социални експерименти. Истината е на живо - веднага се разбира какво е отсрещното отношение.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2e6e9eef5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1 е прав - може да са обвързани жените, с които контактуваш. Ти пък също не си много в час - "много съм обиден", "няма да простя никога", сякаш не знам каква трагедия е станала и сякаш на някой ти иска прошката. Хленчиш като дечко, не много подобаващо за мъж. Трябва да се научиш да бъдеш подготвен, че може и да не си харесван колкото си мислиш, че може да бъдеш отхвърлен или просто пренебрегнат. Също така трябва да се научиш да искаш координатите от жената, а не да и даваш своите и да чакаш тя да те ухажва. Така по-рано ще разбираш каква е работата - ако е обвързана, почти в никой случай няма да иска да ти даде своя тел., за да не се получи някаква засечка, като я потърсиш. Ако пък не иска да си дава тел. на непознати, но пък иска да те опознае, то тя ще те потърси до 3-4 дни макс. или директно ще си уговорите среща без телефони. Също така най-добре е да се научиш първо да се запознаваш, да опознаваш и после да харесваш, да се влюбваш и т. н. т. На етап "гледане и усмивки" никой нищо не ти е обещавал и няма за какво да се цупиш, защото може и да си втълпил нещо грешно. Не може да мислиш, че имаш някакви права, било то и да научиш името на някой, докато човека ти е напълно непознат - щом тя не иска да и знаеш името, вероятно има причини.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: cb11de0862
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Направо се изумих! Пич ти сериозно ли? Еми естествено, че няма да искат да се запознаете. Ти ако чакаш жена от нета, може да се пенсионираш като ерген пред компютъра. Излез навън, ходи по дискотеки, кафета, спортни площадки, по улиците ако щеш. Мога да си представя и какви мацки клецат пред компа да си търсят гаджета. Хубавите мацки ги свалят на споменатите по-горе места. Тия, които никой не ги забелязва, развиват задни части дремейки пред компютъра с чипс в ръка. Излез навън, лято е басейн няма ли около вас? На морето не си ли ходил? Иди едни 10 дена на море да видиш за нула време как ще си намериш мацка. И то истинска мацка а не някоя завряна на тъмно, прегърнала лаптопа.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 72fa062526
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Извинявай, ама ти как така си пишеш с МЕСЕЦИ без дори да им знаеш ИМЕТО!??

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: effc1b7bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Как хем не сте се запознавали, хем сте си допаднали?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 366d57aee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Тва че ти мислиш, че те харесват едно... а дали наистина те харесват е друго. Надявам се ме разбра.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 094c68bc85
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Дал си и координатите си? Всички знаят, че няма да те потърси, не защото може и да си грозен, а защото си ги дал а не си искал нейните. Аз лично не бих те потърсила, ако имаш желание да ме потърсиш-потърси ме.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0bcecf5d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не те знам що за принц си (нищо лично - тук сме предимно принцове и ти влизам в положението) и как се държиш с тях, но нали знаеш, че всяка жена се страхува от изнасилвачи, социопати и други подобни индивиди при общуване в Интернет? Ако ги караш да те подозират, може би има нещо в поведението ти, което ги дразни и алармира. Първо анализирай поведението си и виж дали си бил точен във всяко едно отношение. Ако си бил, тогава идва номер 1 с обвързаните жени или пък прословутата "френд зона". Ако не, значи грешката си е в теб и няма на кого да се сърдиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker