Пада си по мен, а си има приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123652)
 Любов и изневяра (30417)
 Секс и интимност (14591)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6686)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3314)
 Образование (7408)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19157)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пада си по мен, а си има приятелка
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 3184 пъти
Аз съм на 18 и през лятната ваканция започнах да работя на рецепция в един хотел. Първият човек, който още от самото начало се държеше много мило и приятелски с мен, беше един сервитьор, който идва на рецепция, за да вземе едни менюта от нас. Винаги се шегуваме, но още в самото начало при една от шегите той каза, че си има приятелка. За мен това не беше никак учудващото като се има в предвид външния му вид- изключително привлекателен млад мъж. А аз и без това съм нямала никакви намерения към него, но ще е абсурдно, ако отрека факта, че е просто СТРАШНО ПАРЧЕ. Той обаче не спира да подхвърля безобидни шегички за излизане, но аз винаги го режа с думите, че си има приятелка. Един ден обаче, колегата ми (пиколото) започна да ме разпитва дали харесвам въпросния сервитьор и накрая ми каза че Д. (сервитьора) си падал по мен и това за никого не било тайна, всички в ресторанта били знаели. Връщайки лентата назад, установих, че всички тези шегички са били опит за флирт с мен, който аз винаги съм прецаквала с думите "Ти си имаш приятелка", никога не съм допускала, че това може да бъде истински флирт поради простата причина, че човека си има приятелка(!!! ).. след като обаче си говорих с пиколото, който ми каза адски много неща, аз също започнах да отвръщам на флирта, който главно се изразява в разменянето на погледи.
А което пропуснах да добавя е, че тoй е на 26, което прави 8 години разлика помежду ни.
Та въпроса ми е какво по дяволите означава всичко това? Щом си има приятелка не би трябвало да се задява с други момичета и логично между нас да си остане само флирт, нали така? Не мисля, че поведението му коректно нито спрямо мен, нито спрямо приятелката му. Аз, от друга старана, знаейки, че той си има приятелка не би трябвало да отвръщам на флирта, но просто не мога да устоя... Казаха ми "не отвръщай на флирта му, просто го игнорирай", но повярвайте ми, такъв мъж трудно се игнорира. Той само като мине през фоайето и виждаш как почти всички женски погледи го проследяват..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: aa3b502489
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Има приятелка, но не е женен, не пречи да се получи нещо, на всеки може да се случи да хареса някой, до ри когато е обвързан, но е друго дали ще направи нещо..

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0d8dd42ed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Ами аз не мисля, че трябва да се захващаш с него. Ако ти си му приятелка, няма да ти е приятно утре да те държи като резерва, а междувременно да си търси друга. Той в момента това прави и това не е никак мъжка постъпка. Щом се оглежда за друга, значи нещата между него и нея не вървят, нека скъсат, но той предпочита да я държи резерва, в случай че не клъвнеш. Само че това не е никак уважително спрямо нея, дори е обидно и утре ти може да си нейното място. Щом го прави с нея, защо да не го направи и с теб някой ден, когато нещата между вас закучат евентуално.

Другият вариант е просто да иска да спи с теб. А колкото до пиколото, почти съм убеден, че той го е инструктирал.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 117c3e2740
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Та ти си само на 18 ....нормално е сега ти е времето за сладки грешки така , че недей се притеснява толкова.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f54323987b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз на твое място не бих се занимавала с обвързан мъж. Защо не се поставиш на мястото на неговата приятелка, за да разбереш колко е гадно. Ако той толкова много те харесва и не изпитва някакви чувства към приятелката си, ще я зареже. Тогава вече правете каквото искате. Но не се занимавай с обвързани/женени мъже. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0d245c737e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Товa е от онези мъже, които толковa много обичaт женaтa до себе си, че зa дa не я изхaбят, ползвaт други жени!

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c79b5bc0ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Остави го да падне най-накрая (ех, това напрежение от постоянното падане:) ), за да го мислят в Ортопедия (или Бърза помощ според степента на нараняванията)!

Шегата настрана - 1. почти всички жени го харесват. 2. той най-вероятно си има приятелка (сам го е казал), но това не му пречи да задиря теб. Още ли не ти светна червената лампичка? Ето как да му устоиш - представи си, че имате връзка, а той задиря да речем някое момиче, което почиства стаите например (ако приемем, че ти още си рецепционистката в хотела! Как би се чувствала, ако знаеш за това? Няма да те карам да се поставяш на мястото на сегашната му приятелка, защото хората по природа са егоисти и знам отлично, че ще ти е ужасно трудно. Затова помисли какво би станало, ако ти си му гадже, а той прави това с теб вместо с някоя си непозната за теб жена. Може да е божествен, може да е някакъв вид хвалене на Създателя какво може. Кой обаче ти казва, че той е или някога ще бъде само твой? Или ти предпочиташ да имаш 1 няколкомилионна част от него (зависи колко жени ще минат покрай него до края на живота му)? Е, ако олкова малко уважаваш себе си, тогава кой съм аз, че да те спирам по пътя към отчаянието и саморазрушението?

С омерзение ти казвам, че човекът иска просто секс с теб и ще остане при приятелката си. Как знам? Първо е пуснал стръвта за приятелката, за да види реакцията ти. Явно си го амбицирала по някакъв начин (например като си се отказала да се бориш дори в кал с другата за него), а той е реагирал на това (с този външен вид едва ли не си знае цената да го кажем така). Започва по-настоятелно сваляне и ти го режеш постоянно. Какво прави ли? Казва на свой приятел (пиколото) как стоят нещата и онзи с готовност предлага помощта си. Но понеже според хора като тях жените могат да ти дадат всичко само, ако става дума за любов, а любовта е въпрос на добри преструвки - ето ти го! Пиколото ти казва това (добавя, че всички са го забелязали, защото "не спи и не се храни от мъка по теб" отдавна не подвежда дори най-наивните жени, а и за да подсили нещата - не само той смята така. Направо от самолет си личи, а само ти не си видяла, ако ме разбираш! ) Ти си клъвнала - казваш си "О, какво направих? Дали не мога да поправя нещата? " и отговаряш на флирта му. Какво ще последва ли? След време той ще се позабавлява с "младото гадже" (т. е. теб) и ще се върне при неговата, но в търсене на следващата заслепена от красотата му, защото е с нея поради каприз - знае, че по всяко време може да я зареже и няма да остане дълго сам, поради което не я цени особено.

Искаш да бъдеш сигурна, че нещата са както казвам? Тогава намери адреса му (или този на гаджето, ако не живеят още заедно) и се изтъпанчи пред гаджето му с обяснение какво ви свързва с него. Ако те попита, обясни, че си се разчувствала от думите на пиколото и си решила да го улесниш, за да бъдете най-после щастливи заедно. По реакцията му на това захаросано извинение тип романтичен филм ще разбереш колко те обича, ако не е невероятен актьор. Вместо облекчение, че си му помогнала да се реши е вероятно да се подразни, че ти решаваш вместо него с коя да бъде - какво, като и без това не я обича? Другият вариант е при наличие на някоя приятелка (дава се бонус за привлекателност) там да я пратиш да го сваля - да, не просто да му намига, а да му каже с всички невербални и при нужда вербални средства "Искам секс - ти ще участваш ли или не? " Ако му е слаб ангелът за нея, ще бъде слаб и за другите! Най-важното - не те обича, щом изобщо е забелязал свалката. Влюбеният човек е като слепец - не вижда друго освен любовта на живота си. Защо ли? Защото вярността на мъжа е константа - ако е склонен към кръшкане, той кръшка при появата на подходяща възможност. Ако е решил да бъде верен, може дори да напусне масова оргия с викове "Ама какво правите тук, хора? Хора ли? Дегенерати! " Успех и дано скоро не ни потърсиш с въпроси какво да правиш като самотна майка или как се лекува венерическа болест!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6ca5f0e196
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хаха, лесна плячка си ;) Човека има приятелка и иска просто да си направи хубаво със младо хубаво и наивно момиче.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: dafd4781bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   а дали със сигурност си има приятелка, може да си е направил някакъв майтап.. но бъди сигурна, че щом наистина е толкова привлекателен значи има доста кандидатки и ако решиш да стане нещо между вас после може да започне флирт с някоя друга зад гърба ти

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2685feb47c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   И какво като си има приятелка? Може връзката му с нея да не го удовлетворява, може да са установили, че са твърде различни, за да продължат заедно... Всичко може да е!
Нито е женен за нея, нито пък имат деца. Какво чакаш?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c19335b1f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Иска да топне чушката човека ...

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f57772cd26
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Според мен от негова страна има просто сексуално влечение и ако му пуснеш ще те зареже.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7bc9aa9362
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Първите коментари 1 и 2 (останалите още не се виждат) са долни. Как какво като си има приятелка и как може да намирате оправдание в това, че може отношенията им да са зле... Ами като са зле, да се разделя с нея и тогава да си търси нова! Никой вече нищо не зачита и всеки е супер безпринципен... Хубавото е, че авторката донякъде осъзнава нередността на това да му отвърне на този.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c78f1424e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Авторката:

Първото, което искам да кажа, е, че пиколото е повече мой приятел, отколкото на въпросния сервитьор. Смело мога да твърдя, че сме вече като брат и сестра след каране на 12-часови смени почти всеки ден в продължение на цяло лято. Последното нещо, което би искал да направи, е да ме подведе. Питах го и него какво мисли, но той така и не ми даде стабилно мнение.

Да, отлично съм наясно с това, което се случва, че той си има приятелка, а се занимава с друго момиче зад гърба си. Затова го рязах и рязах и сега се опитвам да продължавам да го правя. Но предполагам знаете, че на човек му е нужно само едно малко подбутване, за да му се отключат скритите симпатии. Поне при мен е така. Аз си мисля, че съм го харесвала още от началото, но факта, че си има приятелка си е бил бариерата, която ме е спирала. Защото всеки път, когато го виждах, че идва, първата ми мисъл беше "Той си има приятелка" и край, никакви други помисли. Но когато пиколото ми каза "Човек, не го ли виждаш? Толкова е очевидно, че той си пада по тебе. " и щрак: потисканите ми симпатии към него се отключиха.

Него по никакъв начин няма да го огрее, поради простата причина, че както казвам за милионен път, той си има приятелка. Дори самият му флирт към мен си е до някъде измяна спрямо момичето. Това го осъзнавам много добре и по абсолютно никакъв начин не го одобрявам. Но от друга страна просто не мога и не мога да го игнорирам. Започнах да отвръщам на флирта му съвсем от скоро- 4-5 дни, а в хотела ми остават още около 10, така че летният флирт е към края си и идва време да залягам над учебниците.

Та за последен път- знам, че не е правилно, затова нищо друго няма да се случи между нас, освен само малко флиртуване. Виждаме се само по два пъти на смяна (което лично аз смятам, че е малко), така че ако от мен зависи, няма да се случи нищо повече освен този флирт, за който също осъзнавам, че не е правилен, но в същото време и адски сладък..

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c78f1424e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторката:

Първото, което искам да кажа, е, че пиколото е повече мой приятел, отколкото на въпросния сервитьор. Смело мога да твърдя, че сме вече като брат и сестра след каране на 12-часови смени почти всеки ден в продължение на цяло лято. Последното нещо, което би искал да направи, е да ме подведе. Питах го и него какво мисли, но той така и не ми даде стабилно мнение.

Да, отлично съм наясно с това, което се случва, че той си има приятелка, а се занимава с друго момиче зад гърба си. Затова го рязах и рязах и сега се опитвам да продължавам да го правя. Но предполагам знаете, че на човек му е нужно само едно малко подбутване, за да му се отключат скритите симпатии. Поне при мен е така. Аз си мисля, че съм го харесвала още от началото, но факта, че си има приятелка си е бил бариерата, която ме е спирала. Защото всеки път, когато го виждах, че идва, първата ми мисъл беше "Той си има приятелка" и край, никакви други помисли. Но когато пиколото ми каза "Човек, не го ли виждаш? Толкова е очевидно, че той си пада по тебе. " и щрак: потисканите ми симпатии към него се отключиха.

Него по никакъв начин няма да го огрее, поради простата причина, че както казвам за милионен път, той си има приятелка. Дори самият му флирт към мен си е до някъде измяна спрямо момичето. Това го осъзнавам много добре и по абсолютно никакъв начин не го одобрявам. Но от друга страна просто не мога и не мога да го игнорирам. Започнах да отвръщам на флирта му съвсем от скоро- 4-5 дни, а в хотела ми остават още около 10, така че летният флирт е към края си и идва време да залягам над учебниците.

Та за последен път- знам, че не е правилно, затова нищо друго няма да се случи между нас, освен само малко флиртуване. Виждаме се само по два пъти на смяна (което лично аз смятам, че е малко), така че ако от мен зависи, няма да се случи нищо повече освен този флирт, за който също осъзнавам, че не е правилен, но в същото време и адски сладък..

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4e84269f79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   6 е направил хубав анализ, малко е дългичък, но си заслужава да бъде прочетен:) Евала, приятелю!
Надявам се авторката да осмисли написаното.
М, 36

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f028b5e0f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Ама всички много си отстояваме принципите, докато не се появи някой, който да ни завърти главата. Виж сега, ти знаеш, че той е обвързан и не би допуснала нищо да се случи помежду ви, докато има връзка, нали така? Какво лошо има във флирта? Дори момчето да иска само секс и разнообразие, не е казано, че ще го получи от теб, нали? Ти нищо нередно не правиш, нито си спала с него, нито пък обмисляш да го оставиш да изневери на приятелката си с теб. Фактът, че се чувстваш виновна от това, че само флиртуваш с него, говори за това колко си отговорна и възпитана :) В крайна сметка, той е обвързаният, не ти. Нека той да му мисли. Само той си знае какви в действителност са отношенията му с въпросната приятелка и колко ще продължат те. Докато са заедно, спазвай дистанция, ако пък се разделят- давай. Нищо не губиш, можеш само да спечелиш. Ще видиш как ще се развият нещата. Хората не действат "правилно" и "неправилно", когато става дума за човешки взаимоотношения, няма редно и нередно, всичко е относително.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ccac4de76c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Виж, аз лично не бих отвръщала на флирта. Като цяло избягвам да поощрявам човека, когато съм напълно наясно, че нищо няма да се получи (независимо каква е причината). Ти сега си мислиш "Ами ако се разделят?". Е, и? Ако наистина тоооолкова много си пада по теб, ще те потърси и когато е свободен (даже е по-логично тогава да те сваля, не сега). Но на мен ми се струва, че това е поредната "морска" забежка - отиваш на морето и си правиш кефа за 3 месеца, а после по живо, по здраво.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker