Любов от пръв поглед ли е това или какво ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123643)
 Любов и изневяра (30416)
 Секс и интимност (14591)
 Тинейджърски (22031)
 Семейство (6686)
 Здраве (9739)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7407)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19155)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов от пръв поглед ли е това или какво ?
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 2144 пъти
Привет. Намирам за много полезен сайта и реших и аз да публикувам нещо. Първо искам Администратора да ми одобри публикацията. Благодаря предварително.

Такааааааа.... Днеска с нашите ходихме в Технопилис за да ми купят лаптоп. Както си избирах и при мен дойде едно момиче за да ме попита дали съм си избрал, а аз не заинтересован от нея не я погледнах, каза ми, че може да ми помогне и в тоя момент я погледнах и бях замаян. Толкова ли може едно момиче да е красива? !? Беше адски красива, чаровна, а от усмивката и се падаха красоти :) Сърцето ми все едно щеше да изскочи. Тя не беше работничка в магазина а работничка в клон на банка където се сключват договори на изплащане. Избрахме си лаптопа и тя ни покани до масата си за да оправим документите, а аз не можах да си взема очите от нея. Черноока, черна коса със подстриган прав бритон, вежди като дъга оформени, леко мургавичка, не много висока на ръст около 1, 70 и много хубаво тяло не дебела и не слаба, какво казват 90/60/90. Тя беше такава. Докато говореше на татко за договора аз гледах само нея и исках да е мене само с мене и да е само моя. Толкова беше сладка, че човек би се страхувал да и пипне камоли да я целуне. Тя говореше на татко аз я гледах, тя говореше аз я гледах. Почна да разпитва за доходи, телефони за връзка и попита дали ползваме емайл? Казах да ползваме, даде ми един лист да си напиша емайла и като и връщах ме погледна и се усмихна. Беше върховно!! Беше туркиня, но не бях виждал такава като нея. Много съм обиколил, с много момичета съм се запознал, но никоя като нея не бях виждал. Бях влюбен в нея? !? Имам си приятелка от 2 години почти, и нея си я обичам много, то тази в магазина беше върха, заради нея бих си скъсал със сегашната. Аз съм от село близо до общински град и този магазин е в областен, и аз както съм учел там и познавам почти всички момичета от моята възраст но нея не я познавах, не бях я виждал никога през тия 4 години когато учех в тоя град. Какво да правя? Искам съвети. Да зарязвам моята и да и призная на другата както чувствам към нея? А ако ми откаже? Ако ми каже, че си има приятел? Ама така ще загубя и сегашната. Като се прибрах почнах да ровя из фейсбук но не я открих. Сега единствената ми надежда е да ми пише от пощата ако ли не мисля да ходя още веднъж в Технопилис да я видя и да я призная всичко. Драги читатели какво бихте направили в моята ситуация?
Имам си приятелка с която ходим от почти 2 години, какво ли не преживяхме с нея, или да зарежа всичко и да призная на другата какво изпитвам към нея. На 19 години съм а приятелката ми е на 18.

Моля без хейт :) Благодаря на тия които ще си отделят време за да прочетат и коментират това :)
Благодаря и на Администраторите

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: ead5c086f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Много внимавай какво правиш! Най-безболезнено за теб ще е да я забравиш. Наскоро имах подобна случка, реших да не правя нищо, за да си спестя евентуалната болка, в случай, че ме отреже.Тъкмо успях да забравя моята красавица и за жалост пак я срещнах. Излязохме, всичко вървеше по мед и масло и се влюбих още повече в нея.Мислех само за нея, сънувах я,представях си, че сме заедно ........... За жалост след една седмица ми стана ясно, че тя не ме желае и в този момент изпитах неописуема болка.При мен винаги става едно и също.Явно съм прокълнат. След тази случка си обещах никога повече да не се влюбвам, защото всеки следващ път ме боли все повече.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 122bbc5431
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Драги авторе-още колко хляб има да изядеш в този живот а си само на 19. Не бързай разучи първо момичето намери някаква информация за нея и след това рискувай, да не стане така че да гониш бившата си след време!
М 25

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 152cd07737
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хм... Първо такова като любов от пръв поглед не съществува...ти нито я обичаш, нито я мислиш за единствена... Просто си я харесал на външен вид..това нищо не означава... А и също така явно вече не харесваш приятелката си, така че ако бях на твое място бих я зарязала и бих пробвала с това момиче от магазина. Успех :)

MJ

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 85a16815bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Значи авторчето би зарязал приятелката си, която ужким 'обича', заради по-готина от нея, обаче ако тая новата не му върже - ще говори зад гърба й колко гадна, тъпа, грозна к*рва е.. и всякакви обидни епитети, които се сетите. Авторе, голям използвач си. Що не скъсаш с приятелката си, но не заради някоя друга, а заради това, че няма никакви чувства от твоя страна и само използваш момичето? !

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0bfdb7202f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Като прочетох Технопилис помислих, че е правописна грешка, но ти си го написал така два пъти. Страхуваш се ти да не останеш сам, обаче си готов с лека ръка да зарежеш приятелката си и да отидеш да се обясняваш на другото момиче в магазина. Влюбваш се само във външен вид без да мислиш дали ще си допаднете. Не си проучил дали момичето в магазина е свободно или не. Ако ти си българин не мислиш за евентуални разминавания като сте с различни религии. Не отчиташ, че любезността може да е поради работата й и е възможно да не те е харесала. Като цяло си неграмотен и незрял и ти е нужно много повече от един съвет от някой непознат.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 93c34be2d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Лапешка му работа! ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 93c34be2d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   То и ти не знаеш какво искаш. Като се замислиш, как твоето семейство ще одобри туркиня? Следващото-да скъсай със приятелката си, тя не заслужава момче което в мислите му не е тя, а някаква си от магазин. Ако искаш да потръгне с другата първо я покани на кафе, чай или обяд.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 5ce13ef076
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9. Ти ме разби ;) По темата - няма лошо, но внимавай, защото може да нараниш приятелката си, а нея ще я боли. Ами я си представи, че беше с туркинята и тя беше казала ''има друг''' ти как ще го приемеш? Ако ще имаш сериозна връзка недей да си играеш на въдица и риба. Б. Г. Т. Е. А. М

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2eead90263
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Защо изтрихте 9, толкова беше забавно? На кое от всичките ви абстрактни правила не отговаряше пак?

Аз не мога да разбера едно, писалите сте правилата, спазваш ги и в един момент пак триете поради някакви си ваши причини. Ами нали си има черно на бяло правила, които вие самите сте си ги писали, защо не се придържате към тях?

Този коментар на латиница ли беше написан, неграмотен ли беше, обиждаше ли? Бихте ли ми обяснили? Мерси предварително, ако изобщо публикувате неудобия коментар.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ce90a626f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря на всички които си отделиха времето с моята история и я коментираха :) Първо искам да кажа, че и аз съм турчин което няма да е проблем, а и българка да е пак няма да е проблем. Почти всички казвам едно - ДА СЕ ОТКАЗВАМ от тая от магазина. НО не мога да я забравя, всеки ден си мисля за нея, а са минали 2 дена още. Проблемът е там, че след има няма 2-3 седмици заминавам за чужбина за работа, май ще е по-добре да си имам аз моята, защото с нея се познаваме доста добре, а при тая от магазина ще има време за запознанство, за доверие и т.н. Благодаря на всички :)

Номер 6 - Когато го писах тая история в стаята ми не светеше светлина и от бързане съм объркал И със О. Ако си смениш клавиатурата на Български Традиционна фонетична ще видиш, че И и О са един до друг! Затова АЗ имам правописна грешка за което се извинявам.

Номер 7 - Благодаря и на теб нищо, че коментара ти е неполезен за мен :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e48397370a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторе, смятам, че трябва да зарежеш приятелката си, но не заради тази от магазина. Трябва да я зарежеш, защото само мисълта за едно напълно непознато момиче, те кара да обмисляш дали да не прекратиш връзката си с нея.. това каква обич е? ! Не е възможно да я обичаш истински, а да твърдиш, че си влюбен от пръв поглед в друга. Зарязвай я, така ще направиш услуга и на двама ви. Може да си привързан към нея и да я уважаваш, но това е още една причина да я зарежеш. Ако не заради момичето от Технополис, то заради някоя друга, рано или късно ще се случи.
Относно "любовта ти от пръв поглед", не, не си влюбен. Не мога да повярвам как някои хора използват тази дума за какво ли не, сякаш нищо не означава. Любовта не е елементарно, първично физическо привличане, което ти изпитваш, тя е много повече. Човек не се влюбва само с очите си. Ти си видял една красавица, която има чар, усмивка, държание, всичко, което търсиш. Ами това е супер, ама как можеш да го наречеш любов? Все едно да видиш някоя актриса по телевизията, която да е страшно красива и да ти хареса, и в нея ли ще бъдеш влюбен? Изпитваш влечение, съвсем нормално е и няма нищо лошо в това. Недей в никакъв случай да й признаваш директно! Ако решиш да се разделиш с приятелката си и да преследваш това момиче, подходи към нея, както към всяка друга. Според теб какво ще си помисли тя, ако й кажеш, че си влюбен? "Дойде тук преди няколко дни едно момче, направи някаква покупка от магазина, дойде след 5 дни и ми каза, че е влюбен в мен? ! " Звучи меко казано смешно и налудничаво. Гледай, ако ще я сваляш, да не я изплашиш и отблъснеш.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: ba2a576be9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   На тези години каквото и да направиш, няма да сбъркаш. Следвай сърцето си - това бих те посъветвал. Когато обаче минеш 25-6 години, следвай САМО разума си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 53fb70cf6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не разбирам защо си с приятелката си щом си готов да я зарежеш при появата на някоя друга, която ти е хванала окото.
Защо не се разделиш с нея? Тази история доказва, че не я харесваш достатъчно или ти е омръзнала или нещо от този сорт, защото ако си във връзка която е пълноценна със сигурност няма да си помислиш дали да я зарежеш заради някоя друга.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker