Моля за съвет! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля за съвет!
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1784 пъти
Здравейте, на 19 години съм от София. Преди около два месеца приключих връзка с едно момче, което наистина много обичах и сигурно все още обичам, макар и по-малко. Въпроса е там, че той както мен е млад не се е наживял, нае*ал и т. н. Аз също. Проблема е, че когато съм с него съм нещастна, параноична, следя го постоянно внимавам да не ме излъже, проверявам, защото му нямам доверие тъй като съм го хващала доста често да ме лъже. Общо взето някакъв Ад от който все исках да се измъкна, но исках ли да го оставя той започваше да плаче, да ме умолява, да ми се кълне в любов... дори да заплашва. И аз разбира се давам шанс за 20път, защото все се надявам да се промени, да спре с глупостите, да сме си щастливи, той да ми спечели доверието отново, но абсолютно винаги става едно и също... Той ми се моли, аз прощавам-той прави същите грешки, не се променя, аз решавам да го напусна, той се моли... и така в кръг една година. Не знам дали все още го обичам или просто съм свикнала с него, но ми омръзна от тази ситуация сега тези два месеца аз го оставях, той не ми пишеше по 10 дена и след това отново се молеше и т. н. Но сега положението е различно наистина се чувствам толкова спокойна, когато го няма всичко е толкова по-просто, но започне ли да ми се моли и... аз глупавата се връщам понеже не ми е стигнало унижението.. Пише ми мило, държи се мило, казва ми колко ме обича и т. н, но го виждам, че му се живее, а няма как да са съвместни двете неща аз също искам да се наживея и тогава да се обвържа. Той лично ми е казвал, че иска да е с мен, но иска и да се забавлява по начини, които не са подходящи за обвързан човек и го разбирам, но тогава защо просто не се наживее, а се връща при мен след като знае, че ние няма как да сме заедно повече. Толкова съм му ядосана и обидена за всичко, което стана. Иска ми се един ден крайно да съжалява за това, което направи и че ме изпусна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 06cafc5274
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре си постъпила, че си го оставила, щом му нямаш доверие. За мен най-важното в една връзка е доверието, а не само любовта.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d244b0e428
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами щом не те е потърсил значи няма смисъл да се занимаваш с него,ако за някого си важен той ще намери начин да те види,просто продължи напред.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 99fbe3e4e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Стигнах до на*бал и спрях.Какво значи това ,че човек трябва да спи с много хора,преди да остане с един ли?А в миналото хората през целия си живот са имали по един партниор и са били само с него.Ама то човечеството не отива на хубаво..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e372965154
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това да се "наживееш" е мега глупост, сори, че трябва някой да ти го каже. Кога ще имаш деца? Сори, че и това ти го казвам, ама днешното общество е малко извратено и няма да ти го каже, знаеш ли. Жените са най-фертилни на възраст от 15 до около 27-28. След това се увеличават рисковете за заболявания на плода. Биологично, твоето тяло в момента е в перфектният период да имаш колкото се може по-здрави деца. И вие викате, че искате да се наживеете.. аман от простотии сори. До кога ще се наживявате, докато станете на по 35 и накрая се окаже, че трябва да си правиш ин-витро както още около 100 000 двойки в България, които искат да забременеят ли?

Иначе твоят бивш звучи малко като мухльо щом реве при всеки твой опит да си тръгнеш. Остави го и си намери истински мъж, с когото да градиш истински съвместен живот и семейство. Това ми е съветът. Не да се изживяваш като кифла, а да градиш връзка и здрави отношения.

Така, и освен това кажи на твоя бивш да не се държи като дебил и да се "наживява", ами да гради себе си и да напредва в живота си.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a59593193a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Първо излезте от пубертета, а после мислете и се занимавайте със сериозни неща! Като ти чета писанието си представям някакъв маймунски цирк от зоологическата градина, а не отношения между нормални хора...

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7cebfb2128
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Вие сте луди бе!!! Аз съм на 19 години и явно мисля по-трезво от Вас.. КАКВИ ДЕЦА НА ТЕЗИ ГОДИНИ ИЛИ СЛЕДВАЩИТЕ 5-6? Та аз ще уча!! Първо се правят парите и след това децата. А не да си народя 2-3 деца докато стана на 25 и какво? С какви пари да ги гледам? Преди да тръгнете да ми давате акъл се замислете малко, защото аз искам да си стъпя хубаво на краката да узрея на акъл и след това да раждам деца, когато мога да си позволя да ги гледам.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e372965154
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   до 6 от 4:

Къде пише, че първо се правят парите, а след това децата? Това, че 90% от хората правят така не значи, че така е добре. Казах ти вече какво да направиш според мен - търси си сериозна връзка, пък децата и на 25 пак е добре като възраст. Идеята е, че с това мислене "да се наживея" и на 25 не ми се вярва да си настроена за деца, а ще си мислиш с кого искаш да се въргаляш в леглото утре. И в един момент вече като затиктака биологичния часовник (защото той затиктаква, повярвай ми), може да останеш само с пръст (не с нещо друго) в уста.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 84b38550da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Що за глупости, номер 4 - едва след 36-40 г. се увеличава риска за плода, но днес дори тогава жените си раждат здрави деца, защото има вече медицина, методи за следене на бременността. По-добре човек да изчака, докато може да си позволи да храни и облича дете, свой дом (може и под наем), защото това е нормалното, всичко останало е паразитиране или мизерия

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0b6dbdd6ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   до 8 от 4/7:

Искаш да кажеш - наживявай се мило дете, ходи и се въргаляй с колкото се може повече мъже, апък сериозните отношения ги остави за след 36? Така ли да разбирам написаното от теб?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker