Любов ли е това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121364)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов ли е това?
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2356 пъти
Здравейте, мъж съм на 30г. Досега съм имал няколко връзки с жени, но явно не толкова сериозни за да стигнем до брак. Винаги съм търсел сериозно момиче, с което да се обичаме, да си вярваме и уважаваме. Но от 8 месеца се влюбих в омъжена жена с дете, по-голяма от мен с 8 години. Не знам това любов ли е или лудост, но аз заприличах на 17 годишен младеж. Тази жена прави с мен каквото си поиска и аз й се подчинявам безусловно. Когато е в настроение и се държи добре с мен, аз просто летя. Обещава ми, че ще се разведе със съпруга си и ще се ожени за мен. Когато не е в настроение държи се лошо с мен. Не идва на срещи. Обижда ме, а аз дори не мога да я нагрубя, нито да я разкарам, а като послушно кученце чакам отново да дойде при мен, за да сме отново заедно за кратко време. Не знам това докога ще продължи, само знам, че не искам да я загубя. Какво ще ме посъветвате?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9ca2e6dd5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е сляпа любов, съвземи се! По-добре си намери жена, която е свободна. Това от твоя страна е любов, но докога? Значи тя хем спи с тебе, хем със съпруга си. Кажи й, ако наистина те обича да напусне мъжа си веднага и да заживеете заедно, ако не се съгласи, то тогава е ясно, че те използва дали само за с**с.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 90c077bce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пич, имаш сериозен проблем и той се нарича едипов комплекс. Мъжете, които се влюбват в обвързани жени, обикновено имат едипов комплекс, особено ако става дума за обвързана жена-майка. Причините се коренят в детството. Вероятно родителите ти са разведени и си живял повече с майка си. Ако историята е такава, положението ти е доста сериозно и по всяка вероятност не можеш да завързваш истински приятелства с мъже. Може би си доста чувствен и душевен човек, който подсъзнателно възприема мъжете като съперници и изпитва необходимост да се пребори с някой мъж и да го измести от сърцето на жената му. Ако майка ти е отстранила баща ти, когато си бил малък и си получил цялото и внимание, това ти е нанесло тези сериозни травми.
Ако историята ти не е такава, пак имаш сериозен проблем. Това е омъжена жена. Вярно, невярна, по всяка вероятност меркантилна или сексуално незадоволена, щото в брака и се е убила тръпката. Тази е абсолютна курва. Ако съм на мъжа и, ще ви спукам от бой и двамата. А ти си толкова жалък, че и сам си го признаваш как една побесняла курва те прави на 2 стотинки. Но това е, защото не си мъж, а мекотело.
Имаш сериозна нужна от помощ. Съвсем сериозен съм. Потърси помощ от специалист, най-добре психолог, с който да се пребориш с това обсебване. Просто, както ми описа картината, си ми ясен - една побесняла кучка, навлизаща в средната възраст и липсва тръпка и те използва. Бас държа, че си страшно наивен и и вярваш на всичките лъжи и манипулации. По всяка вероятност, тя те е убедила, че мъжа и не става за нищо и е пълен бунак, който не и обръща никакво внимание (сексуално и емоционално). Убеждава те колко е нещастна с него или просто си играе с теб и се забавлява, защото е развратна и перверзна кучка.
Бягай докато е време, защото ще съжаляваш горчиво. всеки, който се е захванал с омъжена жена е съжалил впоследствие. Само циничните курвари не съжаляват. Те просто чукат и си бият камшика от подобни боклуци.

И още нещо. Това не е любов, а страстно замъгление на мозъка. влюбен си, но ще ти мине след време и ще се чудиш на акъла си. Влбването и любовта са 2 коренно различни неща. Малко хора си дават сметка за това и от там идват трагедиите - развалените връзки, семейства, нещастните деца, разводите, изневерите и т. н.

Пак ти казвам, влез в час, защото ще плачеш горчиво иначе!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 48199178b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами виж какво, ако искаше да се ожениш за тази жена, да живееш с нея и да си с нея, нямаше да се чудиш, щеше да го знаеш. А щом питаш значи не искаш, което си личи и от написаното...мисля, че не е любов, а чисто физическо привличане, временно увлечение, което преминава... Тя щом се държи недобре с тебе, просто късай и това е. Там където има лошо отношение, караници, обиди и тем подобни неща, със сигурност не става дума за любов.

Аз лично бих те посъветвала да не се занимаваш с омъжени, с деца, или без. Има хора, които само гледат да натресат някому проблемите си...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 19c69840bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ех, миличък! От сега да си знаеш, че тази връзка е обречена. Да, може да сте заедно много дълго време, но тя никога няма да се разведе заради теб. Просто на нея така и е добре, да си има официален съпруг, който да се грижи за нея и за детето и млад любовник, който да изпълнява всичките и желания. Ами помисли си за обратния вариант, за мъжете на средна възраст, които тръгват с момиченца. Те развеждат ли се заради тях? Не, разбира се. Просто си имат малко разнообразие в сексуално отношение. Та явно случаят е същият, тя едва ли някога ще зареже добре подредения си живот за да започне всичко отначало с теб. Но това не означава, че не те обича, сигурно те обича, но не достатъчно, че да се хвърли през глава в тази авантюра. А и не забравяй, че има дете. Една майка с дете е много по-предпазлива от другите жени без деца, защото тя освен за себе си, трябва да мисли и за детето си. Не знам колко е голямо това дете, но ако е малко това е още един фактор да не се разведе и да остане с баща му. За това помисли си дали си готов години наред да бъдещ вторият мъж или искаш да имаш някоя, за която ще си целия свят. Ако нямаш нищо против да делиш приятелката си със съпруга и, ами остани с нея, в крайна сметка, всеки има право на малко щастие и любов, но не очаквай, че един ден ще заживееш с нея и ще сте истинско семейство. Защото шансът това де се случи е нищожен.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3d2a9ec999
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Бягай брато. Как ще създаваш семейство с 38 годишна жена с дете? Тя още няколко години и идва менопаузата - няма да може да има повече деца. Ти си на 30, имаш още кажи-речи 10 години да си намериш жена и направиш семейство.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1150f737ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ще те посъветвам да ди потърсиш истинска жена. Първо тая жена, където те използва да и ореш градинката си има мъж. Второ 38 годишна нали се сещаш, че дори ако отношенията ви се задълбочат, ще искаш от нея и дете, семейство, тя ще е на 40 изобщо няма да и се занимава с бебета. Така, че само ще се набуташ. Трето, сега си влюбен, но си представи след 10г. ти ще си на 40г. горе, долу все още в разцвета на силите си а тя ще е застаряваща 50г. жена в критическа възраст. Ще се събудиш един ден, ще се вгледаш в нея и ще се запиташ: Какво правя тук? Четвърто, дори да успееш да я накараш да се разведе, ще знаеш, че си разбил едно семейство и си разбил живота на едно дете, което може сериозно да ти дълбае съвеста. Пето, може и да не ти се случи, но има вероятност съпруга и да ти направи нещо, да пострадаш сериозно. Шесто, как родителите ти ще приемат връзка с такава жена? Седмо, Мислиш ли че си единствената и забежка и дали утре няма да слага рога и на теб с някой по-млад и влюбен, докато ти се гърбиш да бачкаш да осигуриш на нея и детето и удобства? Изобщо ако се замислиш за всички негативи от една такава връзка, най-добре иди и си намери свободно и младо момиче и си спести всички глупости, които могат да последват от връзка с по-възрастна от теб, омъжена жена с дете. Приеми аферата ви като един бонус, изчукал си няколко пъти, няква омъжена мацка и си продължи живота.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e0cae30c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разкарай я, отчаян си и затова се подвеждаш. Тя така като те води за носа, как да има уважение към теб? НИкога нищо няма да излезе, а и винаги семейството и ще бъде по-важно от теб, едва ли ще се разведе. Няма смисъл да си причинияваш повече болка, ами си търси нормална необвързана жена, все още си млад, имаш време.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 79d09c98e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Това твоето се нарича обсебване. Обсебен си от тази жена и си готов на всичко , само и само да ти даде онова, за което толкова жадуваш. Единственото, което ще те посъветвам като жена е, да не правиш всичко за нея...не й бъди толкова удобен, защото накрая ще те изпарзаля ама яко. Колкото си по-добър и мек към нея, толкова по-бързо ще й омръзнеш и по-лесно ще се възползва от тебе. Застани като мъж! А тя ако иска да е с тебе, ще го направи. Ако не иска - всеки по пътя си.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7d80c44eab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Слага рога на мъжа си, а тебе те разиграва както си иска. Пишеш много интелигентно, обаче в момента въобще не разсъждаваш разумно. Бягай от тази жена и се спасявай навреме, защото проблемите на мъжа й с нея накрая ще се струпат на твоята глава.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9ab8e032d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз те съветвам да си събереш достойнството, което си разпилял по земята докато и лижеш краката! Зарежи я! Тя те използва. Искрено ти пожелавам да намериш жената за теб, но не мисля, че това е тя. Не се занимавай с нея... искаш да й гледаш детето докато тя се подиграва с теб, нагрубява те и си прави каквото иска ли? Щом на теб ти обяснява, че ще зареже съпруга й заради теб...как мислиш, дали не би направила същото и с теб един слънчев ден... и за да отговоря на основния ти въпрос - "Любов ли е това?" - това е онази тръпка, която изпитваш когато харесаш някой нов човек, когато излизате, забавлявате се, звъните си, пишете си...и децата на 12 го изпитват.. няма нищо лошо в това и според мен така започват всички връзки, но тази жена не е за теб! Вдигни високо глава и продължи напред без нея. Тя само би те дърпала назад и надолу, нищо добро няма да видиш от нея. А аз ти обещавам, че отново ще изпиташ тази тръпка с друга жена, когато попаднеш на правилната!
Успех !!! - Г -

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c38312f2b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Любов е от твоя страна.

Ти си влюбен, тя не е.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 48d1af397e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мъжете днешно време нямате никакво достойнство.. престанете да си правите илюзии и да се влюбвате в омъжени жени, намерете си свободни за да не разбиете въпросното семейство.. миндили такива, поставете се на мястото на мъжа й.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker