А уж го бях забравила ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

А уж го бях забравила ...
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2112 пъти
Мислих, че съм го забравила. Че е просто човек от миналото ми, с когото съм имала кратка авантюра. Хиляди пъти съм си представяла, че го виждам и просто се разминаваме като непознати, бях сигурна, че нищо няма да ми трепне, даже напротив - ще съм доволна от себе си, че съм го преживяла. До днес. А дори не го видях. Видях мъж, приличащ поразително на него. Онемях. Не спирах да гледам към него - косата му, очите, устните, ръцете...и всички спомени и моменти с него за секунди ме връхлетяха като торнадо. Несъзнателно започнах да го търся с очи между останалите хора, копнеех да го видя, да ме погледне с дълбоките си тъмни очи.
Запознахме се по много смешен начин, станахме си приятели, но осъзнах, че той иска да бъдем и нещо повече. Аз пък не го харесвах като мъж или поне не го осъзнавах. Стана изведнъж - една вечер просто се случи. Никога не съжалих за тогава, само за това, че се уплаших от евентуално обвързване, което тогава мислих, че не искам и се скрих от него. Най-тъпата и нелогична постъпка в живота ми. След няколко месеца разбрах, че излиза с едно момиче, подразних се, но реших, че явно са им сериозни отношенията, така изглеждаха. Малко след това и аз срещнах един мъж - красив, добър, за кратко време ме накара да забравя за всеки друг.
И днес се засрамих се от себе си. Засрамих се, защото съм омъжена и вече майка, а един непознат предизвика в мен такива вълнения и желания, че корема ми цял ден е свит на топка.
Не знам дали исках просто да споделя, за да ми олекне или да прочета нечие мнение или по-скоро да дам аз съвет на някой, изпитващ подобни чувства и емоции. Съвета ми е банален - да изживеят момента, без да се замислят, без да се вкарват в излишни размишления и филми. Нали сте чували приказката ''По-добре да го направиш, вместо един ден да се питаш какво би било, ако...'' Е, аз сега цял ден се питам какво щеше да е да имам връзка с този човек. На моменти се чудя дали не избързах като се омъжих, макар, че обичам мъжа до мен и разбира се, обожавам прекрасното ни дете. Дори и да не беше любовта на живота ми, поне щях да съм я изживяла и да знам струвала ли си е или не, а не сега да търся нечии чужди очи и да се чувствам най-грешната, че мислено предавам човека до мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: e145a987b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И на мен ми се е случвало. Точно човек дето не не съм искала да имам нещо общо, така се развиха нещата, че и аз започнах да мисля за него непрекъснато, виждах мъже, които приличат на него и нещо ми трепваше. С него не сме имали връзка, все се разминавахме, дори не сме се целували, а е един от хората дето са оставили най-траен спомен. Може би точно, защото не е изживяно, с други дето съм имала връзки даже не се и сещам за тях. Права си, че винаги човек ще се пита- дали не изпуснах любовта на живота си. И аз бих дала същия съвет като теб, дори да се разочароваш, поне си пробвал и си разбрал, че не е за теб. А така като не си пробвал винаги ще те гложди това чувство. От друга страна си мисля, че ако сме били един за друг, нямаше да е токова сложно, и щеше да се получи между нас. Не знам кое е правилно и кое не. И аз като теб изпитвах привличане към този човек, но не бях готова за връзка, имах много проблеми и го отблъснах, за което се съжалявам, но вече е късно. От друга страна може би прекалено идеализираме тези хора, именно защото не сме били с тях и не сме видели, че и те са обикновени хора с недостатъци, като всички останали, а другите с които сме били и сме скъсали им знаем недостатъците, които са били причина за разялата и затова не ни липсват. Аз не съм омъжена, но дори сега да се появи този човек и да се опитаме да имаме нещо, може би ще се разочаровам, защото ще ми се срине идеализирания образ, който съм си изградила за него. Затова не съжалявай, ако е трябвало да сте заедно, щяхте да бъдете, гледай напред, аз така направих не мисля вече за този човек и ми е много по-леко. А и все пак да имаш една неосъществена евентуална любов си е в реда на нещата, човек трябва да изпита различни неща с различни хора, за да си направи някакви изводи. Може би извода за нас е бил, да не изпускаме възможности, и то не само за мъже, а и за всичко в живота, за да не съжаляваме след това.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 61b3a9e1fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно ,никога няма да се срещнете отново,а на теб никога няма да ти мине!

Приеми обстоятелствата такива каквито са!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7491573737
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Както се казва ''старата любов, ръжда не хваща'' :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9b1ca7c1b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Започни да си гледаш настоящият живот и остави минали хора и минали събития да не ти мътят мозъка.Ако халюцинациите продължат-бягай на доктор.Така може да откачиш.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c180b25b2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Прилича ми на песните на Араш и Хелена :-D

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e08676aa36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аман от такива като теб...Навийте си нещо на пръста, набийте си нещо в кухата глава и се овесите на рамото на някой , който не е виновен с нищо а пък тегли цял живот с вас...щото оня другия те погледнал с "онея дълбоки очи "-разбираш ли ме правилно и ти цял живот ще се чудиш , кво щяло да стане - ми кво да стане щяхте да се наебете и да ти мине или пък толкоз безумно да се влюбиш, че чак да те заболи сърцето от кеф....Сега си с другия , който впрочем ти се води мъж/съпруг и между другото се грижи и за теб и за детето ти , надявам се.....Разрови си неизживените емоции , намери си мозъка някъде там, извади си главата от задника и отдай на човека до теб заслуженото , щото и него го обичаш уж...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 27f0fa17c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката:
До номер 6 - и какви са тези като мен, че не схванах? Сега, ако ми кажеш, че нямаш бивша любов, връзка или просто някой/я, за които не ти трепва нещо като се сетиш...е, няма да ти повярвам. Не съм си зарязала семейството, не съм и не бих изневерила най-малкото, защото с това което аз имам съм сигурна, че много малко хора могат да се похвалят и го осъзнавам напълно! И аз ще кажа АМАН, ама от такива псевдо моралисти със заучени фразички и клишета, които по всичко личи, че не познават доста от чисто човешките емоции.

До номер 1 - благодаря за многословния и точен коментар. Сега, след 2 дни разсъждавам доста по-трезво и ако някой друг беше писал тази история, щях да му отговоря 1:1 с твоите думи. Понякога прекалено идеализираме някой, а то е точно, защото не го познаваме така добре. И каквото и да е можело да се случи, щом е станало друго, значи така е трябвало.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e08676aa36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   6 съм - към авторката - извинявай , че реагирах по грубо и бурно с предишния си коментар.Просто се поставих на мястото на мъжа ти и се почуствах отвратително...За бившите да разкажа една случка преди много години: Тя случайно минавала през града , в който живея и се обади да се видим.Беше прясно омъжена от 1-2 години да кажем , не помня точно...Срещнахме се на едно заведение, разменихме си по една нормална прегръдка и целувка.Разказахме си нещата на кой какво му се случва..както и да е. Накрая на вечерта отидох до тоалетната и на излизане тя ме чакаше отвън и ме бутна обратно вътре...И аз я исках, но отказах, колкото и нереално да звучи..Погнусих се от мисълта, че някой ден и моята жена може да ми е толкоз "вярна"...Представих си вниманието и обичта, която евентуално се опитва да й даде съпруга й (не бяхме говорили за него, нямах впечатление дали е лош или добър и дали тя се чуства Ок с него).Много ме е яд на това типично женско емоционално обвързване , че щом някога сте били с някой и трудно го забравяте..Ми и на мен ми трепва като се сетя за някои бивши, дори и за тази , която споменах..ама стискаме зъбите и затваряме страницата, иначе се чудим цял живот какво щяло да излезе ...Те така - постъпих умерено глупаво, беше ми доста кофти в самия момент, на нея също..тя рязко си смени настроението, нацупи се ..Чуваме се отвреме навреме , приятелчета сме и си мисля , че в крайна сметка тя оцени моята постъпка тогава.Със същият мъж е , имат си дете и животът продължава..Кой е толкоз тъп , че да отказва секс наготово нали??Еми така го почуствах - така го направих, не съжалявам!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker