Иска да ме съди, помогнете ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121237)
 Любов и изневяра (29720)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21898)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3180)
 Образование (7305)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18535)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Иска да ме съди, помогнете ми!
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 3750 пъти
Моля модераторите да публикуват историята ми, защото мисля, че положението си е сериозно. Значи бяхме заедно около 1 година, тя е на 15, аз на 19, Всичко беше добре, но изведнъж спрях да я обичам, не знам по каква причина. Харесах си друго момиче и вчера казах на приятелката ми, че искам да се разделим. Тя буквално изпадна в истерия и напълно сериозно заплаши, че ако я оставя ще ме съди за педофилие или там както се казва. Тя е малолетна, а според закона у нас сексът с малолетна се наказва. Естествено като правехме секс тя беше повече от съгласна, но сега ме заплашва по някакъв супер глупав начин. Знам, че би го направила, защото го е казала на сестра си и на родителите си, както и на майка ми. По принцип знам, че с някакъв секрет може да се докаже, че е имало сексуален контакт и въпреки, че не е било против волята й, има ли начин да се стигне до дело? Има ли начин да ми обърка живота, не искам да съм с нея, но тя е луда буквално. Моля хората, които наистина имат представа да обяснят, благодаря предварително,

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 81651940c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не може да те съди за педофилство, защото е навършила 14 г., а сексът с лица над 14 г. У нас не е педофилия - чети чл. 149 и следващоите в Наказателния Кодекс. Има го в интернет, можеш да си го купиш за смешна сума от книжарница и да й покажеш въпросните членове, НО ако докаже, че е имало секс и ТВЪРДИ, че е било на сила като непълнолетна все пак има предимството да НЕ доказва насилието, а само секса и ТЕОРЕТИЧНО можр да те съди за изнасилване.
Спокойно обаче й кажи, че не ти дреме - ако те викат на разпит отричаш секса и дума срешу дума в полза на обвинения. ПОВЕЧЕ НЕ ПРАВИ СЕКС С НЕЯ, защото тя може да запази кондом и това си е доказателство. Ти просто до край отричаш ВСЯКАКВИ ПОЛОВИ ДЕЙСТВИЯ, ДОРИ ЦЕЛУВКА и да се оправя.
Не мисля обаче, че мисли да го направи сериозно, ти не се панирай, кажи й, че за педофилия е много голяма вече и не го мисли, а за изнасилване неке се пробва, но ако няма доказателства, няма начин! СПОКО

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4f1c14cbc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съветвам те да отидеш веднага при адвокат и да говориш с него. Още имаш ли някакви снимки от когато сте били заедно с това момиче? Ако имаш и там се вижда как сте един до друг и се прегръщате или целувате, това може да е доказателство, че си невинен, тоест че тя ти е била гадже.

Друго, щом сте били заедно една година, все някой трябва да ви е видял, че ходите. Тоест обърни се за помощ към свои приятели, роднини, дори съученици.

Още една идея - Запиши я как те заплашва и как ти казва че доброволно е правила секс с теб. Отиди при нея уж, че искаш да се върнеш пак при нея. Пусни си видео на телефона предварително. Преди това го тествай да видишдали наистина записва. Започни разговор по тази тема с това момиче. Внимавай тя да не се усети и скрии телефона си в джоба на яке, но усили до дупка звука - просто тествай предварително за да си сигурен, че работи, тествай със собствения си глас.

След това поговори с нея, кажи и как съжаляваш ама не може повече да сте гаджета, просто сте ходили една година, но сега трябва да се разделите като приятели и така нататък. Нейната реакция трябва да бъде че тогава ще те съди за педофилия. Ти и кажи - но нали правихме секс доброволно, имахме чувства, бла бла.

Ти трябва да запишеш че тя е правила секс доброволно - тоест нейния глас да го каже!!! Така никога не може да те осъди.

Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: effd7c94c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не е малолетна, а непълнолетна и не може да те съди за нищо. Кажи и да си ебава майката, тя и тъпото и семейство и не се занимавай с нея.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9a6e232bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма за нищо да те съди, защото в момента, в който отиде при някой адвокат да обясни за какво точно иска да те съди, адвокатът първо ще припадне от смях, и след като се посъвземе вероятно ще и обясни дискретно, че "битият - бит, а еб*ният - еб*н".
Много ми е любопитно, след като тя е на 15, а иска да докаже нещо, което се е случило преди поне 2 години - като как смята да го направи? И видео да предостави, и него ще е трудно да докаже, че е точно от този си период в живота, а ако пък смята да го кара само на голи приказки съвсем за смях ще стане.
Всичко това идва от желанието ти да я зарежеш, а жените в отчаянието си понякога се унижават прекалено много, а тя дори не може да се усети колко е жалка, понеже е едва на 15 години. Зарязвай я час по-скоро, а ако продължи да ти досажда я заплаши, че ще я съдиш за тормоз (а ако наистина вземе че те даде под съд, то тогава директно я съди и ти за уронване на престижа, например), и тогава ако тя не се спре, то предполагам родителите й ще я спрат доста бързо. Било какво било - такива връзки в тези години в 99 от 100 случая са обречени, така че...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c36b1b8069
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 3 ми взе думите от устата! Няма страшно. Хаха тая е луда, то така ставали нещата мдааа....май май много гледа "от местопрестъплението" :D Кажи и да спре телевизията и да вземе да прочете наказателния кодекс...щяла да съди. Тая реплика на някои хора им стана май като "здрасти" без да са наясно може ли, не може ли...
Успокой се-няма страшно. Тя е навършила 14-непълнолетна е, да, но доброволният секс е позволен. Няма как да докаже, че е било насила, ако не е било!

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: bef15e1dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това е то - коврите станаха кобри, че и зли при това! От малки!
Не е ли на нейното - край! Черен ще ти направят живота!
Еми на нас, освен да козирувме и да се подчиняваме, какво друго ни остана?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1412d1496d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не виждам на какво основание ще те съди, след като има навършени 14 години и е правила секс доброволно...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ba79abca3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   намерила е нещо, скоето се оптва да те задържи. Явно с друго няма да може, ама и така, пак няма да си нейн. Доколкото разбирам ти се решил да се разделите. Не и се връзвай, няма да посмее да изкара всичко това, което се е случило пред хората и съда, защото в съда ще я разпитват. Но както ти написаха другите по-горе, ти не влизаш в тази категория, която да те застрашава, че ще те вкара под отговорност. И добре че си я оставил, то с такива по-добре човек да си няма вземане-даване.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 85256f540e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   вземи да записваш и акто идеш при нея направо си я лъжи: помниш ли колко хубаво те чуках, как ми правеше кавали, запиши й реакцията, после и кажи,че приключвате и й запиши реакцията отново и го дай после на съда та й очерни ти живота.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0876713e81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Послушай номер 2. Говори с адвокат, те са професионалисти и знаят НК наизуст. Ние може да говорим само за това кое е справедливо или не от наша гледна точка, но законът е съвсем друга материя. Ще ти излезе 20-40 лева но поне ще знаеш трябва ли да се притесняваш или не от заплахите ?.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 67d8048241
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   1. Казваш и че имаш изненада.
2. Купуваш си самолетен билет за далече.
3. Пишеш и от самолета преди да излети докато е на летището, че заминаваш надалече и че няма никога да се върнеш.
4. Чупиш сим картата и я хвърляш в боклука.
5. Живееш в чужбина спокойно и не се връщаш поне 6 месеца.
6. Питаш приятели от българия да проверят дали ти е завела дело.
7. Ако е завела никога не се връщаш тука, ако не е се връщаш и живееш в друг град без тя да знае дали си се върнал или си в чужбина

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4afcf2b659
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ами когато всички ви разправят да не се хващате с малолетни, няма кой да слуша. Много била готина, била по-зряла, нямало да направи такова нещо... е, да, ама не. Та не искам да съм на твое място сега, ама ако сериозно го реши може и да те осъди. Това да ти е за урок и друг път да не тръгваш с деца. Толкова ли не можа да намериш момиче на 16 или не можа да изчакаш въпросната мацка да стане на 16. на 16 вече е непълнолетна, но не и малолетна и съответно няма как да те съди за педофилия. Така, че говори с адвокат, ама да знаеш положението ти хич не е розово, защото в закона си пише под 16 години, по-възрастния партньор, на всичкото отгоре си и пълнолетен, носи отговорност. Ако беше на 17, а тя на 15 по-имаше шанс да ти се размине, ама след като си над 18 носиш пълна съдебна отговорност за деянието си. За това не искам да те плаша, ама доста си загазил. Адвоката ще ти обясни точно какво следва, ако момичето си изпълни заканата и заведе дело. Ама приготви се за големи неприятности. Сорри! И друг път да не се заглеждаш по дечица, че...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: d685c7a925
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Както някой по-горе каза, отчаяно се опитва да те задържи. Жалка е, понеже си мисли, че може с изнудване да спаси връзка, която е ясно, че е обречена.

И аз съм момиче на 15, и аз съм доста злобна и отмъстителна, но просто не мога да й вляза в положението. Ако я беше измамил, използвал или постъпил подло -ок, и аз бих отмъстила по възможно най-подлия начин, понеже съм си кучка. Ама ти (доколкото разбирам) си се държал добре с нея и искаш да се разделите цивилизовано, без драми, скандали и лоши чувства. Не мога да разбера защо е тая злоба от нейна страна.

Проблемът е, че законът е на нейна страна. На 15 е малолетна, и доколкото съм запозната, ако се докаже, че е имало полов акт и тя КАЖЕ, че е бил насилствен (без да го доказват), може да те осъдят за изнасилване. Законът защитава винаги нея, понеже е малолетна.

Няма значение дали си и бил гадже или не (попринцип това, че някой ти е гадже не оправдава изнасилване и законът е прав за това). В случая тя го използва срещу теб.

Според мен имаш повод за притеснение и трябва да направиш всичко възможно да дакажеш обратното. Имаш ли и ти нещо, с което да я изнудваш? Помисли. :D Най-добре ще е ако имаш секс записи с нея, ама едва ли.

Много гадно наистина :( Хора, не се занимавайте с малолетни, просто те си струва риска.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ba45a19128
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   С удоволствие установих, че увеличаваме, че се подкрепяме, че закона става все по - либерален към нас. Вярвам накрая ще постигнем и пълно узаконяване подобно на хомосексуалността.
Това което знаех аз, за закона противоречеше на информацията дадена от коментар 1, затова реших да проверя и приятно се изненадах, че възрастта е свалена.

Сега към автора:
Тя много трудно ще докаже злоупотреба. Но явно това е начина по който да продължи да те има. Това е така защото ти го позволяваш.

Кажи ? истината, че в случай, че с теб се случи нещо, на приемер да те осъдят, тогава тя изобщо няма да те види поради факта, че ще си в затвора. Питай я това ли иска, пълна раздяла, без право на виждане. Ако това е така, то и сега може да се разделите и да не се виждате никога. Ако пък го прави защото иска да е с теб, ще трябва да измисли нещо друго. Кажи ? че смисъл от заплахи няма и ако смята да прави нещо да го направи още сега, да отива хайде де. И че само я намразваш когато тя се държи така.

А ти ако искаш да се освободиш от нея, почни да я избягваш и ако това не помогне тогава започни да се държиш гадно с нея.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 019d6b39d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Принуждаване към секс не се доказва, освен ако няма неопровержими доказателства - свидетел, аудио или видеозапис.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker