Как една "приятелка" ми проваля любовния живот. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как една "приятелка" ми проваля любовния живот.
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2710 пъти
Здравейте, пите ви едно момче на 18.
Преди 10 месеца тръгнах с едно момиче, всичко беше страхотно, с нея се чувствах себе си, чувствах се спокоен и за това реших да я запозная с "най-добрата ми приятелка". И така, запознах ги, но след известно време тази моя така наречена "най-добра приятелка" започна да ме ревнува от момичето ми, защото прекарвах доста време с нея. Минаха известно време и направихме 6 месеца, скарах се с въпросното момиче което стои зад определеноето "най-добра приятелка" защото започна да говори какво ли не зад гърба ми, започна да лъже и да си измисля всякакви глупости за мен. Няколко дни след като се скарахме, тя е наговорила някакви лъжи на приятелката ми, че съм и изневерявал, че съм ходил само след леките и така бататък, изпратила и е някакви хронологии които е преправила и ако някой ги прочете ще си помосли, че не ми пука за приятелката ми.
И сега е време за най-гадната част... Понеже приятелката ми знаеше колко много се имах с даденото момиче, тя и повярва и прекрати всякакъв контакт с мен. Пробвах многократно да и обясня и да и кажа, че това е лъжа, но тя не искаше да ми вярва...
И така, много трудно се възстанових след това, отдалечих се от всички и 2 месеца не бях на себе си, докато не се появи едно момиче което просто беше до мен в този период. И така, тръгнахме, но отново се започна същата история, "най-добрата приятелка" (аз я бях забравил вече) се пробва да ни раздели, пробва се да ни скара и отдалечи един от друг...
Вече не издържам, дайте ми някакъв съвет какво да правя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 19be4c2a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тази "приятелка" изобщо не ти е такава.. Прекрати отношенията си с нея. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b1f3b93e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Приятелката" ти просто е влюбена в теб, или просто страда от някаква форма на обсебване към теб. Ако не смяташ да имаш някакви отношения с нея я разкарай моментално от живота си, а ако имаш връзка с нея имай едно на ум, защото такива жени после изключително трудно се разкарват, ако се стигне до раздяла. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 25b84d7d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Кажи на другото момиче какво е станало първия път и как ревнува лицемерката. Обясни и че си измисля и така е излъгала предната, но не искаш да става така и с нея защото я обичаш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 75b07c9aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Наистина прекрати си отношенията с нея. Бих казала че твоята така наречена приятелка не те възприема като просто приятел мисля че те харесва и затова прави тези неща като се обвързеш с някое момиче но не ти го е казала защото мисли че ще пречака приятелството ви и ще те загуби в което се крие най-голяма ирония всъщност тя не осъзнава че като прави тези глупости ще те загуби отвсякъде. Поговори с нея и ако не престане отсвиря отвсякъде не просто да се дистанцираш. Честно казано тази ти приятелка е по-подходяща за теб отколкото предното момиче с което си бил веднага е повярвала. Извинявай но на мен ако се случи подобно нещо не бих се вързала. Вярно че въпросното момиче ти е най-доба приятелка но не бих повярвала ако не ми се представи някакви доказателства защото всеки може да си каже каквото си поиска и трябва да му вярвам ли? Но навярно предишната е била сигурна тъй като девойчето ти се пише най-добра приятелка и ще близки и не е смятала че ще я излъже за нея думата и била достоверна но както казах аз не бих се разделила или скара с приятеля си заради това ви ако вече има твърди доказателства е друга история, но хората нямаме навика явно да мислим а сме като наивни деца които вярват на всичко което виждат и чуят.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: d24dac674f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Заший и шамар и й кажи да гледа повече да не ти се мярка пред погледа и да не й чуваш името.

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 6fa9c99111
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора.
Тази така наречена моя "приятелка" вече ми е никаква, от както ме раздели с бившата ми не съм имаш абсолютно никакъв контакт с нея. Но какво да направя като тя продължава да говори лъжи... Не мога да и разбия устата защото все пак е женско...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4b568490dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Това момиче те харесва, по-скоро е обсебена от теб и не те дели.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f6aa347084
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   НЕ Я РАЗКАРВАЙ!? Господи, ти ТЪП ЛИ СИ? Извинявай, ама.. Толкова ли си сляп да разбереш, че тя е влюбена в теб. Явно е свикнала до такава степен с теб, че и е трудно да възприеме, че ти ще дружиш с друго момиче, ще си споделяш с друго момиче и ще се смееш с друго момиче. А и рано или късно някоя от двете щеше да заревнува. Ема проумей го това нещо? Като те гледам не си от тези "мъже" където дават особен шанс... Недей да прекратяваш всичко с нея, пиши и нещо, сега и аз не знам какво, но... мисли малко и ти и другите. Ако ти беше на нейно място? Пхахаха.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f3979e8222
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От автора. Аз съм избрал момичето скоето искам да съм, но искам тая да спре да набива филмите на всички само с лъжи.
Преди я бях питал защо го прави, а тя отричаше (отново лъжа защото хората ми показаха хронологии и разговори).

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: c7bd3d15ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тази твоя ''най-добра приятелка'' толкова те обича и не си представя да си с друга.Казва,че ти е приятелка,за да е близо до теб! Не я мрази,разбери я!

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 3f7eb7f6c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ами изиграй я! Направи се на лудо влюбен в нея тръгни с нея разбери тайните и направи и голи снимки и я публикувай и разпространи така че тя да се засрами и да стане по ниска от тревата. Тогава само качествени момичета ще ти се лепят защото ще се разбере какъв урок си и дал.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker