Да призная ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да призная ли?
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 3698 пъти
Здравейте.

Аз съм жена, на 25 години, от малък град. От две години съм с приятеля си, от почти една живеем заедно. На един рожден ден му изневерих. Знам мнението на приятеля си за изневярата и знам, че няма да ми прости, особено след като разбере с кого му изневерих. Нямаше никакъв шанс да разбере, но аз се раздрънках сама, с цялата си глупост, и нещата достигнаха до доста хора. Той не се познава лично с тях, но както казах в началото, живеем в много малък град и ме е страх, че ще разбере. Много искам да му кажа, искам да имаме открити взаимоотношения, но не искам да го нараня и не искам да го загубя. Съжалявам с цялото си сърце, никога не съм съжалявала повече за нещо. Абсолютно убедена съм, че никога, никога, никога, никога няма да се повтори. Обичам приятеля си с цялото си сърце и знам, че няма да си простя. Това, за което се чудя, е дали да му кажа. И ако разбере, не от мен, дали да отрека. Защото знам, че НИКОГА няма да го направя отново, знам колко много съжалявам, знам, че ще го нараня, знам, че няма да понеса раздялата, знам, че той е мъжът на живота ми и искам той да бъде бащата на децата ми.
Не е минавала минута, в която да не мисля за това, за сега, за преди, когато можех да го гледам в очите, знаейки, че не съм развалила нищо, че не съм омърсила това, което имаме... и той забелязва промяната в мен- колко съм отслабнала, как не спя... знам, че няма да ми прости, но се чудя дали да призная, надявайки се на чудо. Не мога да повярвам как от моментно безрасъдство сринах света си. Живея в постоянна параноя. Просто е ад. Да, виновна съм и ако това е наказанието ми- нека. Само да запазя връзката си.
Моля, не ме съдете. Никой не може да ме осъди по-строго от мен самата. Дайте ми съвет. Знам, че човек трябва да си носи последствията от действията, но съм сигурна, че ако имам възможност, ще бъда най-добрата, вярна и любяща партньорка и, надявам се, майка и съпруга.
Благодаря ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8dbe336ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   На мен ми е изневерявала една и съща жена 6 пъти. Аз бих ти простил. НО!!! Само ако е било моментно за една вечер. Ако имаш чувства към човека с който си спала-забрави -твоя ще испадне в истерия ако му кажеш.
Единия секс нищо не е.

Нека ти кажа как бих го приел. В първия момент ще мълча един ден. На сутринта ще съм по-добре. После ще искам да поговорим кое те е накарало да го направиш? Нещо ти е липсвало в нашите взаимотношения? Той те привлякъл твърде силно, а ти си била пияна? Имала си изгода от това(материална например)?

Не се притеснявай. Много мъже даже се възбуждат когато разберат за такова нещо, има и такива които се възбуждат да гледат как чукат жена им(cuckold). В груповия секс например ревност няма. Всичко е в рамките на нормалното. Нещата обаче ще се влошат ако:

1. Не му казваш. Дали слабееш и искаш да изглеждаш мъченица никой не го интересува. Хубаво е че разбираш грешката си, но колкото повече го пазиш, толкова по зле. В любовта трябва да има откритост и доверие на ПЪРВО МЯСТО. Заради това толкова съм прощавал на моята защото вече 15 години си имаме доверие.

2. Ако обичаш другия човек или дори и за миг продължаваш да мислиш за него. В никакъв случай не трябва да провокираш ревност в твоя мъж.

А той ако те обича ще прости. Ако не, след време ще разбереш че не си е заслужавал.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1e13ca9e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   На твое място не бих казал (като за начало изобщо не бих изневерил). Дори и да разбере някога, от дистанцията на времето ще го приеме по-лесно и вероятно няма да се стигне до раздяла, а само до временна криза. Дори и жена ми, която е твърдо против изневярата, ми е казвала, че ако разбере, че съм и изневрявал в началото на връзката ни, няма да го прави на прболем. А аз за 10 г. връзка не съм го правил и веднъж, а и нямам намерение.

Проблемът е, че колкото и да се кълнеш, че няма, щом веднъж си направила компромис със себе си, е твърде вероятно да го направиши втори път някога във времето, особено след скандал или разочарование от него. Ако не съм прав, не му казвай, но ако да, по-добре бъди честна и се разделете, не го заслужава това отношение.

ПС: умишлено съм ти спестил набиването на канчето, понеже виждам, че съжаляваш за посъпката си. Не че това те оправдава.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 16aaa42283
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Номер 1, но има и такива мъже като мен в изобилие които няма да й простят и ще се разделят с тази жена. И се питам, къде е любовта, вярата, ценностите, морала, честността? Къде са, къде отидоха?...Срам, срам, срам...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2183d58242
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! На мен една приятелка също ми изневери. Не мисля, че е нужно да изпадам в подробности относно това. Знаех за въпросната афера и реших да простя. Мисля, че все пак заслужаваш някой малко да те съди.. Лично аз не мога да приема как пишеш "знам, че той е мъжът на живота ми и искам той да бъде бащата на децата ми", след твоята постъпка. Казвам това от личен опит. Съмнявам се и че човекът е залужавал това. По-добре му сподели и той ако реши да ти прости се готви цял живот да се опитваш да изкупваш вината си. А ако реши да те остави, което според мен е по-разумният вариант, поне в неговите очи ще изглеждаш като жена и човек, защото си си признала грешката. Това ти дава и вратичка да запазите добри приятелски отношения. В неговите очи ще си така: недостойна за него и няма да те иска или ще ти прости и той ще има голяма болка, а ти ще трябва всячески да се опитваш отновно да спечелиш доврието му. Ако се развие втората ситуация - как, защо и кога вие ще си решите.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f064bfe6e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   На твое място щях да си мълча. Да, знам съвестта ти те срива, обаче помисли за него и за това каква болка ще му причиниш. Едно, че ще те зареже, но по-лошото е, че ще те намрази. Аз не го познавам, обаче от написаното от теб излиза, че е от хората, които никога не биха простили нещото такова. Има мъже, които прощават, ако разбира се, става дума за 1 път, а не за паралелна връзка, други-не. Явно твоят човек няма да ти прости, за това не го наранявай. Себе си вече си наранила достатъчно, то е ясно. Платили си си скъпо и прескъпо за грешката, но го обичаш и не би искала и той да страда, нали? За това мълчи си и се моли никога да не разбере.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1fd2164f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако го обичаш и искаш да запазите връзката си, не му казвай и отричай, ако се разбере. Със сигурност ще те напусне иначе, сама казваш какво му е отношението към изневярата. Повечето мъже имаме чувство pа собственост към жената и егото силно се наранява при такава ситуация. Ако не повториш изневярата, не се измъчвай повече, нищо няма да върне времето.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 91a2469915
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До коментар 1 - не искам да злорадствам или нещо такова, но за какво доверие говорш ти, след като жената с която си ти е изневерила 6 пъти за 15 години - та това означава, че на всеки 2,5 години тя ти изневерява. Но въпреки това вие си имате доверие ?!?!?!? Ако можеш да си прочетеш написаното отстрани.... За какво доверие говорим в твоя случай. Не искам да обиждам някой или нещо подобно, но не мисля, че ти си човека, който може да дава добри съвети в подобна ситуация.
Относно темата - според мен дали да признаеш нещо подобно ня някой зависи от човека, който е отсреща. Ако това, че ще му кажеш, ще го съсипе, то тогава най-вероятно това ще е и краят на връзката ви. Ако мислиш, че човека е склонен на прошка (това никой тук не може да ти каже дали е така или не), тогава му кажи, но задължително НЕ навлизай в подробности - използвай смекчаващи вината обстоятелства - алкохол и т.н. Знай обаче, че после ще ви е много трудно, особено в началото...
Мегатрон

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fa518e58d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Аз ако бях както съм агресивен бих ти се развикал и никога повече нямаше да искам да те виждам.Всичките жени сте един дол дренки.Била му изневерила,ти си имаш приятел и трябва само и единствено да си със него.Това твоето е курвенска проява,замисли се малко.Какво приятеля ти не те задоволява сексуално ли?Какъв е проблема,че да си му изневерила.И на всичкото отгоре си му изневерила и искаш да не го загубиш.Надявай се да не разбере приятеля ти.Това е моето мнение. М 23г.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 944ab0843c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Няма такова филми.Аз си обичам приятеля много,ама с друг се е**х,и сега много съжалявам.Кажи му,и си тръгни на момента.Сега с един,после с друг,такива като теб не се задоволяват с един.След време пак ще го направиш и пак ще започваш да съжаляваш,ясни сте ми като бял ден.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fc206263f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не бъди лъжлива лицемерка и не ни лъжи, ако обичаш!
Как така хем много го обичаш, и много съжаляваш за изневярата, а в следващия момент не момчето, с което си изневерила, а ти самата си се разприказвала наляво-надясно за случката?!? А да си помислила случайно за момчеко, с което си изневерила, и дали той иска тази история да се разчува? Май-май за никой и нищо не ти пука, сама си създаваш проблемите, а после само се чудиш за какво да се оплакваш? Не се чуди много-много, защото на въпроса "кой ми сра в гащите" отговорът в твоя случай е много прост - ти самата!

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9d78b558d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Ти вече си го наранила и си го предала само ,че той не го знае все още. А най-много би го заболяло като някой друг му каже ,а не ти.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7fac5da0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Такова нещо не се признава никога! И да те види да изневеряваш ще кажеш "Ти на очите си ли ще вярваш или на мен? "...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d7c01c2ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Виж, изобщо няма да изпадам в детайли относно постъпката ти. Ще ти кажа едно - бъди честна с него, защото когато той разбере от трети лица какви си ги натворила, какво искаш ти, вече ще бъде без значение. Спаси честта си и му отдай дължимото.

Интересно ми е едно обаче. Не за пръв път слушам за "мъжа на живота" и как поради "момент на слабост" жената Х си отваря краченцата. Добре, бе, мама му стара, докато заставаше в поза 2 без 10 не ти ли мина през акъла за бъдещия баща на децата ти?

Той си ви го е казал гражданинът Хамлет, ама ей на... След некоя друга година като европедалите спрат класическите произведения в училище заради "насаждане на полови стереотипи", няма и да има кой да разбере какво имам предвид.

Поотплеснах се... Виж, кво - в 21. век си, в днешно време е препълнено со леки женици. Нит' си първата, нит' ш' си последната. :D

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c1a7f3814a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Точно това за вас жените и мъжете коментирах в една друга тема и мнението ми вече е 100% - вие разбивате мъжките сърца, а после ние мъжете ходим по чуждо. Няма оправия с вас наистина!!!!
Не вярвам, че това, което си направила не ти е харесало. Не обичам да съдя хората, ако имам приятелка и ми изневери няма да и простя независимо от всичко.
Любовта е съставена от няколко елемента и ако изтриеш някой от тях просто забрави за всичко.
**Sunny Days**

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8dbe336ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз съм №1. До №7 и №3. Всеки мъж реагира различно. Аз писах как бих реагирал аз. Не искам да обидя никого, но обикновено ревнуват слабите мъже. Тези които имат някакви комплекси. Ако един мъж си знае цената той е сигурен че жена му го обича и винаги би се върнала при него.
Това че бившата ми приятелка ми е изневерявала 6 пъти, когато сме били на по 20години -келеши нищо не значи. 5 от тях са били еднократни забежки, за по една вечер. Дори на 2ма от тях имената не им помни. Сега сме на по 32-34 години и нямам по близък човек от нея, въпреки че не ми е гадже отдавна.
Доверието? Факта че всеки път идва при мене и ми казва за келешките си грешки е точно това което наричам доверие. Знам че винаги всичко ще ми каже. Един път даже я бяха изнасилили. Трудно го преодоляхме но и това мина. Вярвам й на всяка дума. Вече няма причина да крие от мен каквото и да е.

Хайде ще ви го кажа по друг начин. Ако беше майка ви, която е изневерила на баща ви, какво щяхте да си мислите? Щяхта да се отречете от майка си? Като едно обичано тяхно дете най малкото бихте се интересували и за двете страни на монетата.

Единствено един случай все още не мога й простя на мойта и това беше когато ми каза че обича друг. Това вече е наистина МНОГО но пак не затова се разделихме. Тя пак се върна при мен.
Затова казвам че ако авторката не обича другия.. какво толкова. Аз мога да си спя с курвите, тя да си ходи дето си иска, стига да е само за секса.
Наистина ли си мислите че секса с половинката е вовеки с един и същ човек? Трябва да сте много наивни да си мислите че цял живот само вашата пи*ка ще лапа. Същото важи и за нея. Връзката трябва да се разнообразява отвреме-навреме и мисля че това е направила авторката. Не я оправдавам, но не е кой знае какво. Виня я обаче че не казва на мъжа си.
Авторке: ако искаш да го задържиш - кажи му. Как го целуваш сега ми кажи, като ти е заседнала буца в гърлото? Даваш ли наистина всичко от себе в любовта с него сега? Или предпочиташ цял живот да живееш в лъжа пред него и пред себе си?
"Ако наистина обичаш нещо - пусни го на свобода. Ако те обича ще се върне при теб. Ако не се върне, значи не си е заслужавало" - клише е ама си е баш така.

Авторке, смелост ти пожелавам да му кажеш!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9541406242
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Еми глупости сега! Прекалено много драматизираш, абсолютизираш и преекспонираш нещата!!! "Той ще е бащата на децата ми", "няма да понеса раздялата", отслабнала, не яла, не спяла... бабината ти трънкина! Всичко ще понесеш и ще преживееш, ако се наложи! А то ще ти се наложи сигурно... Ти явно друга сериозна връзка с мъж не си имала, щом си тръгнала едва ли не да мреш заради едната глупост, която си направила!
Казваш ни "не ме съдете", а ти се съдиш 100 пъти по-жестоко от нас.. ЗАЩО? Не знаеш ли че ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ГРЕШКИТЕ СИ; НА ВСЯКА ГРЕШКА ИМА И ПРИШКА; ИДЕАЛНИ ХОРА НЯМА..?
Вземи някакво решение - кажи му или отричай, но ПРЕСТАНИ ДА СЕ ТЕРЗЗАЕШ!!! Това е много по-пагубно от всичките филми, които си навъртяла във въображението си...

№11, браво бе! Пожелавам ти и ти като оплетеш конците нещо да ти излизат с подобни изявления! И да си знаеш много добре че огънят пари, това никога не е сигурно докато не опиташ ЛИЧНО, нали?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b8ac5a2043
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Абе я си заврете ей тая фраза отзад "ако те обича ще прости" прекалено удобна ми се струва... То и тя ако го обича няма да се ебе с други!
Към Авторката: Убедена си даже, че НИКОГА няма да го направиш отново, както и преди да го направиш тоя път ли??

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8165239bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Съгласна съм с номер 10. А и не е лошо да обясниш малко по-подробно как и защо го направи.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5e7ff116c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Моето мнение е като на номер 11, признай си сама, за да му спестиш поне срама, да го чуе от друг. От това да не го научи от теб ще го заболи най-много и никога няма да ти го прости

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f501fbe537
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Аз никога не бих простила изневяра... ако наистина го обичаше, нямаше да му изневериш...

MJ

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c2f8f60001
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Аз лично не понасям изневярата. Бих се разделила на мига. И ве пак има една искричка, която би ми накарала да простя - ако човекът до мен ми каже в очите. Разбера ли го от друг - КРАЙ“ Ако ще до края на живота си да нямам връзка. Мразя лъжата! Повече от всичко друго.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 323cb3922f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Здравей. Аз сигурно съм от малкото хора, които няма да те съдят, защото ще те разберат. Била съм в твоята ситуация, и знам че е възможно да изневериш и едновременно с това да обичаш до болка някой друг. Много хора няма да го разберат, но да, възможно е. Понякога човек прави неща, които сам не може да си обясни. При мен поне нямаше дилемата дали да му кажа или не, той разбра. Лошото беше, че нищо не можех да му обясня, защото и аз самата нямах обяснение. Но жестоко съжалявах, жестоко се обвинявах, и защото ме обичаше, той ми прости. Цял живот ще съм му благодарна за това, защото това ми даде шанс сама да си простя и да продължа напред... Това, разбира се, стана след много време. Оттам нататък правех всички за него, всичко прощавах и всичко разбирах, опитвах се много години да си изкупя вината, докато накрая и той не натрупа много вини и аз събрах смелостта да си призная, че съм дала всичко от себе си, за да поправя грешката си. След това разбрах и че съм минала много граници в желанието си да се реабилитирам и осъзнах, че това не е човекът, за който мечтая. Но цял живот ще го обичам за това, че ми даде възможността да го разбера, защото иначе щях да се разкъсвам от вина и да се съдя, че за една глупост съм изпуснала мъжа на живота си.
Изневяра е нещо много повече от това да се напиеш и да си легнеш с някой (аз поне не стигнах до легло, не разбрах дали ти си), мисля, че когато човек наистина смята това за грешка има право на шанс да я поправи, стига да има любов. Повечето хора казват, че никога не биха изневерили и заклеймяват тези, които са го направили, затова не очаквай съвет. Твоето наказание ще е това, което носиш в сърцето си. Ако няма шанс да разбере не му казвай и се раздай докрай за да бъдеш за него човека, който той заслужава. Ако разбере, само от него зависи дали ще ти прости и дали ще може да преглътне себе си в името на любовта ви, но при всички случаи ти оттук нататък много неща ще трябва да премислиш, да правиш и невъзможното за него и винаги да си мълчиш, когато той те нарани с нещо, защото ще знаеш, че нямаш право. За една глупост много ще плащаш, моето момиче, независимо дали ти прости или не. Просто в единия случай ще имаш шанса и сама да си простиш и да можеш да се гледаш в огледалото, да, това хич не е малко. И може като мен да се заблуждаваш, че искаш той да е бащата на децата ти, защото си адски виновна пред него и би дала всичко, за да върнеш нещата в предишния им вид. А може и наистина да си заслужава. Дано ти даде шанса да го разбереш, защото тогава и за теб, и за него ще остане грозния спомен, а не една огромна рана, която няма да се затвори никога.
Желая ти късмет. И утеха, защото прекрасно знам какво става в душата ти.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3f7d8ab140
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Било грешка... някой на някого да прощавал....
Човек изневерява, когато обича.
Взема от друг/друга, това което няма с партьора си,
а иска да има.
За да си остане с този партьор.
Защото го обича и иска да е с него.
Но не иска да го насилва с неща,
които може да получи от друг/друга.

Дали да му каже или не?
Ако и двамата разбират нещата ето по този начин,
си е съвсем естествено да знаят всичко един за друг.
Единият може да е верен, а другия не, това не е важно.
Важното е, че са заедно, че повечето което искат
го имат един с друг.
А ако някой може да бъде наранен, по-добре да не знае.
В името на любовта.

Всякакви забрани звучат горе доло така:
- Щом ме обичаш, ще ядеш само каквото аз ти сготвя!
И когато ти сготвя!
- Как може да харесваш мазна баничка, с боза!?
С какво тази Баничка е повече от мен!?
Ами на човека може да му се иска Баничка, понякога.
И ще я хапне, ако ще и тайничко :)
И после пак ще си е със своята Пастичка, която обича.

Y D

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 43f84d3751
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Понякога човек когато се обвърже и започне да си мисли за брак и семейство, в него се загнездва чуство на несигурност и си задава въпроса дали това е човекът с когото иска да сподели живота си. В такъв момент и в ситуация на изушение, като едно такъв купон, за който пише авторката, е напълно възможно човек да поддаде, да се тества, дори неосъзнато. Тя за това съжалява, защото е осъзнала грешката си, защото е затвърдила чусвствата си. Ако беше обратното, просто щеше да е поредната изневяра и тя дори нямаше да си направи труда да пише и да се терзае, а щеше да си трае, а може би и да го зареже. Така че, не я съдете. Човек преминава през много етапи и промени. Никога не знаеш какво ще те подтикне да направиш нещо подобно. Това което е важно обаче е дали ще продължиш да го правиш и как ще постъпиш после. Дано и прости пича.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2fbbfec8ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Здравей жена на 25,
Замислих се върху написаното от теб и двата въпроса които зададе.
Вече си имала възможноста да прочетеш тук различни гледни точки - някои са едностранни, други повърхностни, има мъжки и женски, а ако си вникнала в Коментар 23 ще намериш и много истини / стига да го искаш.
Сега по въпросите ти:
1. Дали да му кажеш сега - НЕ!!
2. Дали да отричаш, ако разбере от друг - също НЕ!!
Сигурно ще отговориш - "да, но той... " НЯМА смисъл от обвинения и оправдания! Единственото което можеш да направиш сега е следното - ти си човек умеещ да изразява точно чуствата и мислите си писмено. Вземи и напиши в едно писмо до любимият ти това което чустваш и си написала сама по-горе - че точно ТОЙ е единственият бъдещ баща на децата ви, че той е мъжът който... и т. н. И че с това писмо искаш да се извиниш, като същевременно му доказваш че съжеляваш, НО му оставяш възможноста той да вземе решинието за вашата връзка.
Това писмо му го дай когато/ ако/ научи от други и започнете да се обяснявате по случаят.
Иначе да се правят Анализи и предъвква станалото - безмислено е. Мъчно ми е за теб и положението в което си сега, но разбери че живото е това - влизаме в някакви ситуации, взимаме някакви грешни решения, носиме си последствията и... събираме жизнен Опит / за бъдещето.
Някои иронизираха и повтарят като папагали общи фрази относно "залитането с друг" но не обръщай внимвние - Специалисти се намират винаги. Факт за теб е, че вече си осъзнала какви са душевните терзания от глупоста и изводите за живота ти от тук занапред.
Иска ми се да ти кажа две неща, ако те интересуват.
Казваш че няма да понесеш раздялата - разбери че в момента се чустваш точно както ако той е казал КРАЙ - така че недей повече да се тормозиш и мислиш за "черното утре"!
Вторият аспект - вече разбираш че в реалният живот няма само черно и бяло - виж вярата и идеалите си до онзи ден и реалноста днес.
Та концентрирано - ако след време попаднеш в огледалната ситуация, бъди подготвена за компромис със собствените си принципи. Разбираш ли ме за какво говоря??
Позволявам си още един път да ти напиша отговорите:
1. Дали да му кажеш сега - НЕ!!
2. Дали да отричаш, ако разбере от друг - също НЕ!!

И както написа №23: Желая ти късмет. И утеха!

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2183d58242
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Към номер 26 - щом мисли за човекът с цел брак и не може да премине това изпитание, т.е. да му остане вярна - то той заслужава нещо повече... Такова доверие е почти невъзможно да се спечели отново... Просто той заслужава нещо по-добро.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0fa532a12b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Добре де, не те съдя, но обясни ми чисто технически как става това. Изневярата е процес траещ поне час - да се запознаеш, да се сближиш, усамотиш, съблечеш и т. н. до самия акт. Не е спонтанно почесване или инстинктивно махване с ръка да се предпазиш от муха. Във всеки едни етап можеш да си наложиш волята и да се спреш, ако наистина обичаш партньора си. Ако не можеш, значи не го обичаш. Или просто е било непреодолим първичен инстинкт? Ако е така, каква е гаранцията, че няма да се повтори, потрети...?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d03de2923c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Щом човек е изневерил веднъж, ще има и втори. и трети. и т.н

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 40efcdb34a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   В моята връзка това е единственото положително, че не сме си изневерявали и че не се лъжем, но пък всичко друго куца. Аз не бих простил изневяра, нито моментна, нито пияна, не ме интересуват аргументи, аз жена ку*ва не искам. Такава си в очите на тези, които знаят и зад гърба ти се присмиват. Това че света се промени и всеки се чука където си иска и с който си иска, не значи, че ку*ви не съществуват и това определение за жена вече го няма, пък ако си се осъзнала, ок. Ако случайно аз простя подобно нещо, то после ще го върна по 10, но пръв не търся подобни афери, за да не наранявам човекът до мен. Даже в момента не вървят нещата във връзката ни въобще, но последното нещо над което бих се замислил е да я нараня за да ме остави, стоя до нея и като чашата прелее тя ще си тръгне, защото аз ще се държа игнор. Последния път, като бяхме в голям конфликт ходих на един купон 2 момчета бяхме и 2 момичета, но аз си пишех с нея, правех се, че съм в нас, изневерята ми беше, че я излъгах и си пиех с приятел и момичетата, едната ме харесваше, другата също, но аз си пишех с приятелката ми и те видяха, че нямат шанс, аз я излъгах за това къде съм, това беше моето отношение заради караниците, вие напук изневерявате, както искате, вие сте ку*ви, не аз, един отгоре гледа и после всичко връща :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2183d58242
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Всички, които ти казват да не му кажеш или да отричаш са в пълна заблуда за живота... Убеден см, че даже ако имат семейства, то те не са действително щастливи... Нима не осъзнават, че по този начин те развиват пороци в себе си? Наясно ли сте, че така ще ви е по-лесно да мамите околните и няма да сте по-различни от продавач в някой магазин, който се опитва да ви пробута нещо евтино на безценица? Това са разсъждения на малки деца. Не можеш да градиш нещо на лъжи, премълчаване, отричане.. Хора, осъзнавайте! 21 век сме... не сме в миналото, за да си търсим оправдания. Малко ли книги, филми, ситуации са разиграни на подобни случки? Толкова ли е необразовано и мързеливо днешното общество? До кога с години наред ще се повтарят едни и същи грешки и глупости? Ако не му признаеш си губиш минималните шансове да си с него. Мислиш ли, че той като разбере от трето лице за това ще е по-човечен, добросърдечен към теб? Мислиш ли, че би ти простил така лесно? Или ще разчиташ на късмета "дано не разбере"... Действай като зрял човек и му кажи за случката :)
Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c2f8f60001
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   №27, писмо? Ти сериозно ли? Значи любимата, която иска да съм баща на децата ? ми изневерява (да кажем, случва се), но не ми казва, аз разбирам от друг и тя ми дава писмо?!? Е, тази обида ще е по-голяма и от изневярата. Не мига ще я зарежа!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker