Любовта на животът ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121367)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6480)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовта на животът ми
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 2484 пъти
Обичам един човек с цялата си душа. Такива чувства не съм изпитвала никога преди или след него. Отдадох се на тях въпреки всякакви обстоятелства. Отдадох се, бях искрена, уязвима... и може би в неговите очи бях лесна... Това ми беше грешката. Не съм играла игрички, не съм се правила на недостъпна... Той също имаше чувства към мен, но може би не бяха толкова силни и значими за него. Поехме по различни пътища. Контактът ни през последните години е предимно чрез фейсбук... повърхностен. Наскоро, обаче, започнаха да се нижат случайни срещи. Тези срещи ме побъркват. След тях съм като ученичка... пърхат пеперуди, хиля се безпричинно, ендорфин на макс. Срещите ни не са кой знае какво. Той, като че ли се чувства неловко. На моменти тотално ме игнорира. После ме вика да си говорим. Следи ме с поглед. После пак ме игнорира. Усещам нещо между нас. Не мога да го опиша. Някаква неловкост, желание. Аз може би си въобразявам, защото съм луда по него. Страх ме е да не ми личи. Да не би това да го кара да се чувства неловко. Чувствам се адски глупаво. Страх ме е да не се изложа.

Как да подходя от тук нататък? Искам този човек да е част от живота ми. Не искам да го изгубя. Би било невероятно да се случи нещо между нас... има толкова много обстоятелства, които застават помежду ни... В животът и на двама ни има други хора, които са важни за нас. Но тава, което изпитвам е толкова силно, и истинско и вече трае повече от 10 години.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: d8793cfc24
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   отиваш при него и директоно сядаш да си говорите. Това, което пишеш тука го казваш на него. Отначало може да те е срам и страх и притеснение, но знай, че няма от какво и нямаш нужда от тях. Нищо лошо няма да стане. Покажи му, че даже и да му е неловко
, да го е срам и него, то няма проблем и всичко е наред и че го искаш.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3f3e2f318d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Много думи, а нищо не казваш.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 2bea83729f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Така си го написала, че читателят трябва да си доизмисля разни неща, да допълва. Имали ли сте връзка? Истинска имам предвид? В момента с други хора ли имате връзка (защото казваш, че "има важни хора и за двамата")? Той признавал ли е някакви чувства? А ти? Ако не, защо не си признала? Има много недоизказани неща, а очакваш съвет. Не става така.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1292d2d943
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ти наистина нищо не казваш. Нито на колко години сте, нито тези "зачестили" срещи дали са по работа, по някаква чиста случайност, или пък са търсени от някой от вас двамата, или и двамата - нищо! Удобно пропускаш да споменеш и семейното ви положение, защото след като го обичаш вече 10 години, то нищо чудно да се окаже, че сте в късните си 20 години, а може би дори и на 30 , което пък изобщо не изключва момента някой от вас, или и двамата вече да си имате половинка до себе си и/или деца. Това са твърде важни уточнения, за да бъдат така лековато пропускани, и да ни искаш съвет само на базата на това, че си го обичала 10 години, но преди време се е наложило да поемете по различни пътища.
А мен специално ме учудва и нещо друго - след като го обичаш вече 10 години, не ти ли идва на акъла, че може би добър, лош, или какъвто и да било, но той е мъжът на живота ти? И след като е така, защо чак толкова много те е страх, да не би да ти проличи, че си влюбена - от кого толкова го криеш? !? Искаш и този си шанс ли да изпуснеш, и после да чакаш както се пее в онази песен да се срещнете пак след 10 години, та дано тогава да имаш смелост да признаеш чувствата си, и да поемеш някаква стъпка към изясняване на отношенията ви, след като мъжът досега не е предприел такава, а може и да не го направи...
Спокойно, и да те отреже, после ще се чувстваш известно време гадно, че не ти е отвърнал на чувствата и ще успееш да продължиш напред живота си, докато иначе цял живот ще има да се питаш какво би станало, ако беше събрала достатъчно смелост, за да му разкриеш чувствата си, което е много по-лошия вариант, повярвай ми! :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0bdd03b09b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Най-добре пренасочи всичките тези чувства и енергия към друг - към човек, който си заслужава...

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: cc8b5d066f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Малко факти, защото така си избълвах писмено емоциите, че фактологията замина някъде :)

На 29 съм. Той на 35. Имали сме връзка. Драмата е, че в момента и двама сме женени с по едно дете. А аз не спирам да мисля за него. И все още чувствата ми към него не са се променили.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9bc566b279
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, дай повече информация :) Явно и двамата сте обвързани, а може би някой от вас има и дете? Щом толкова се страхуваш да се втурнеш с рогата напред, пък каквото ще да става. Действително, когато признаеш чувствата си на някой, дори да бъдеш отхвърлена, после много по-лесно ще продължиш, животът някак започва да ти помага със случки и срещи с други хора и всичко си идва на мястото. Аз съм го преживяла, вярно.. бях на 20, но видях, че мога да се влюбя отново. Пиши малко повече за твоята история :) Може някой да успее да ти помогне.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: fc1a6cf405
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   обясни му как се чувстваш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker