Забременяване от донор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Забременяване от донор
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 10121 пъти
Здравейте! Искам да споделя нещо, което се замислям да направя, колкото и лудо да звучи. Жена на 32 съм и нямам мъж до себе си. Уморих се от неуспешни връзки, искала съм стабилен човек до себе си, но изглежда такива не привличам. А и вече се уморих да анализирам, защо при мен не се получава. Но проблемът е че искам дете. Годинките си минават и няма да стана по-млада. Затова се замислям дали да не забременея от донор. Струва 400 лв и се прави в болниците. Какво мислите по въпроса и има ли жени забременели по този начин. Знам ще кажете, че съм луда, но се уморих да чакам подходящия човек, да се надявам на сериозно обвързване. Уморих се от търсещи само секс, неуважаващи жените мъже, мислещи, че всички са к... и и меркантилни, въпреки че съм доказала обратното. В днешно време повечето не мислят за семейство, жените се предлагат безразборно и имат голям избор да си сменят и така си живеят добре, дори на 50 да станат пак могат да забременят някоя. А за жените времето е ограничено. Дори сега да срещна някой, пак не се знае дали няма да изгубя 1-2 години в безсмислена връзка и да остана сама и без деца. Затова все повече се замислям за този вариант. Изглежда не привличам достатъчно качествени мъже а само такива търсещи мекото на баницата, но това значи ли че трябва да остана без деца? Моля споделете какво мислите по въпроса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 53

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 2006abc9f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Правилно мислиш. Подкрепям те. 579

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: a69c830a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Напълно съм съгласен. И да, мъжете точно така мислим и правим. Направи каквото смяташ за добре, пък после ако "правилният" дойде, може да си имате ваше собствено. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 70fa5069f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поскрепям те за решението. В подобно ситуация съм на твоята. На 27 съм, също искам брак и деца, но качествените мъжа са дефицит. Направи го, не познавам жени, които са забременяли по този начин, но аз бих го направила след време, ако не съм омъжена. Действай смело. Мъжете са егоисти, искат просто секс и забавления, както ти казваш и на 50 могат да имат деца, но ние - не. Ако някой те обикне истински, ще те приеме и с дете, нали знаеш, така че те подкрепям!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 786ec64f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Не слушай номер 4. Колко точно трябва да е качествен един мъж за да приеме чуждо дете? Дори нечие на което няма дори да се знае кой е бащата.
Ако искаш дете защо не си осиновиш? Може би защото ти искаш СВОЕ дете, а мъжът трябва да приеме ЧУЖДОТО. Не става така.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 44d2cd7eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Не мисля, че е правилно спрямо бъдещото дете. Все пак то няма да има баща и дори няма да знае кой е. Ако аз бях такова дете, нямаше да съм във възторг от постъпката на майка си. Да не стане после освен мъж до себе си да го нямаш и собственото си дете, което ще те мрази?

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: cc485d6a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Аз ще кажа нещо в защита на мъжете. При положение че повечето не могат да си намерят свястна работа ( освен охранител и тем по-добни ). Да отгледаш дете е отговорност. Един мъж го е страх, страх го е че утре може да няма работа и да не може да издържа, жената и детето. Ще напишете : "Ми по тази логига да не правим деца ". Ми тука в България, нещата се свеждат до това. Другото е, че мъже които дремат и нищо не правят, има и то много. Права си за годинките, може би не е лоша идея да опиташ. Знай едно, не всички мъже са такива, те също са самотни и като им кажеш за семейство се замислят ( поне някой от тях ): "ами ако остана без работа утре? Вие какво ще ядете? "Подкрепям останалите горникоментари защото времето лети, както и твоето решение, да забременееш по този начин.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: ea74dd0bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Аз съм мъж на 32 години и искам да си направим бебче с някоя жена, да си бъде мое - моя плът и кръв, както се казва. Образован съм, симпатичен, отговорен, с добра професия, а все не мога да стигна до човека с който това може да се случи. Защо толкова жени се страхуват да имат деца. Много хубаво, че авторката се е решила да си има свое - все пак ми се струва, че е по-добре то да се създаде с любов или дори само с привличане да е секса, но след като нямаш избор - направи го какво като не знаем досега да има такива жени тук преминали през изкуствено оплождане. Детето си е дете. Даже съм си мислил да предоставя генетичен материал - като донор. Не е за някакви смотани пари, просто едно съм разбрал от живота, че човек живее чрез децата и си чрез потомството си. Нищо друго не е важно в живота. Искам да имам свои деца. Пожелавам същото и на теб и на всички млади хора в България

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b36933de53
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз те подкрепям! Направи го, щом искаш да си имаш детенце. Пък, като и номер 2 е казал, ако правилният мъж в живота ти се появи по-късно, той няма да има против да приеме и твоето дете в семейството ви. Аз също съм се замисляла за този вариант, коментирали сме го и с приятелките си, макар да сме още млади за това, но всички сме на мнение, че ако до 30 и няколко години не намерим подходящия мъж, бихме си направили дете от донор.
Това, което ме учудва обаче, е цената, която ти споделяш. Аз съм чувала от едно момиче, което работи в клиника по оплождане, че оплождане от донор струва към 2 000 лева, тоест доста по-скъпо от това, което ти казваш. Проверявала ли си цените? И ако да, можеш ли да споделиш и друга информация за това как точно става самата процедура, какъв е изборът на генетичен материал и тн.

Много успех ти желая!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 3c112e387f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Аз като мъж също те подкрепям. Ако искаш да имаш дете, а в същото време досега не си открила мъжа, с когото да го имаш, не трябва ти самата да се спираш да имаш дете.
Трудно е да срещнеш подходящ човек, да изградиш връзка, а след това да я запазиш. Затова, ако наистина искаш да имаш дете, не чакай подходящия, а направи това, което си решила.

Разбира се ти пожелавам, след време да се появи и мъжът, който ще е щастлив с теб и детето ти.
Успех

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 5d596080db
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Подкрепям решението ти да имаш дете, но не и начина на зачеване. Мъж съм и ще се опитам да се аргументирам - защо. Когато забременяваш от донор ти нямаш реална представа как изглежда физически и дали с такъв човек би правила секс изобщо, камо ли да му родиш. Според мен по-добре ще се получи ако просто си харесаш някой мъж, без значение дали е обвързан или не и просто го използваш за донор без той да знае с каква цел си лягате. Така поне може да се надяваш, че ако забременееш детето може да бъде красиво и да има чертите и на бащата. Все пак всеки родител иска красиво и умно дете, а ти имаш възможност да го създатеш. Пиша ти това защото познавам 2 жени които родиха по 2 деца с предварително подбрани бащи, като за всяко дете ползваха различни бащи или както те се шегуваха, че така се подобрявала расата.

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 49de0636be
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Действай няма какво да чакаш, пък той (следващия) ако е свестен и с дете ще те вземе...
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 37cf600766
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

14.   Качествени мъже има, но вие все се унасяте по боклуците.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: c5d5295f2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Една приятелка на майка ми забременя от някакъв мъж точно с цел да си има детенце, без да има претенции за бащинство. След няколко години се ожени и детето й беше шафер. Това обаче беше доста одавна преди около 23 години. Подкрепям те, макар че не знам как ще се справяш сама. Макар че като гледам повечето мъже какви са по добре без мъж.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: be51605df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   Бих го направила. Не виждам нищо лошо. Твърде вероятно е по този начин да си спестиш 10-20 лоши години, обвързана с някого само за да имаш семейство, така че... :)

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 3b1390b8ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

17.   Пак мъжете са ви виновни за всичко. Айде запяхме старата песен на нов глас - колко били несериозни, търсели само секса и тръпката и дрън дрън. Ами просто им се живее!

Да сте се замисляли, че с прибързаните планове за брак и деца всъщност плашите мъжете. Изглеждате им отчаяни.
Значи 1-2 години прекарани с някой, дори да са изпълнени със страхотни моменти и тръпка и страст, за вас са загуба на време, защото не са приключили с брак!?

Карате ме да се срамувам от собствения с пол.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 8ed530bb31
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   17, ами в този случай мъжете не че са виновни, но без тях дете не може да се създаде, а времето на една жена е ограничено!!!

Така, че ако еднва дългогодишна връзка не е завършила с брак и/или дете и си на 20 това НЕ Е загуба на време (по отношение на ИМАНЕТО НА ДЕТЕ ГОВОРИМ! ), но ако си жена на 30 : това Е загуба на твоето време, в което можеш да имаш деца!

Така, че преди да се срамуваш от собствения си пол, я първо помисли малко!

Ж40

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: fc43141830
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Аз съм момче на 22. И моето мнение е, че мъжете мислят и искат от жената само секс в днешно време. Но имах едно момиче с което излизах, черпих я, разкарвах я с колата на ляво на дясно и накрая не ми пусна дори и един път. От тогава мнението ми за жените се промени драстично. А тя в същото време ходеше да се чука с други и и казах да не ме търси повече, щото незнам какво ще я направя. Все пак и аз си имам нужди както всички останали. Мастурбирам всеки ден, ако пропусна два дена, започвам да ставам много агресивен и може да набия някой, понеже съм мускулест. Но, моето мнение е че ти прекалено дълго си чакала, знаеш че жените остарявят по-бързо от мъжете, яйцеклетките умират и т. н. Успех ти пожелавам!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 43ba23a404
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Здравей,
Аз съм на 33 и също често се замислям над твоята идея. И аз години наред се лутах в безмислени връзки и се надявах един ден тези мъже да се решат на семейство но уви скоро приключих поредната 4-годишна връзка, която не даде желания резултат. Мислила съм и аз дали да не пробвам, но до сега не сериозно.
Мисля че номер 12 е прав. Може би по-добре вместо да се подлагаш на такива процедури и да плащаш, да намериш някой мъж, който да използваш като донор, без да подозира. Да понякога е трудно, защото не става като по-филмите от първия път. Лошото е ако след време търси права за бащинство, а ти не искаш да си с него. Тогава може да има усложнения. И все пак мисля че не си престаряла. Може да изчакаш още 2-3 години, за да не съжаляваш после.
Според мен изчакай още някоя година. Току виж се появи мъжът. И аз се отчайвам понякога и си викам и сега да срещна някой ще минат година две докато се решат на такава стъпка и се страхувам да не стане късно.
Успех каквото и да решиш. По принцип и аз напоследък си мисля по-добре да си имам детенце, дори да не случа на мъж, защото наистина никак не е лесен избора и е много трудно и двамата да са на една вълна.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 44d2cd7eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Сега всички ще ме нападнете и ще набиете 100 единички, но вникнете малко в думите, вместо да реагирате първосигнално.

Авторке, много е лесно да кажеш колко са зле всички мъже, но след толкова неуспешни връзки все си мисля, че нещо с теб не е наред. Защо тогава трябва да тормозиш детето с насилственото си съжителство, след като мъжете не искат да имат нищо общо с теб? И детето изобщо някой дава ли му право на избор? Ами то не желае подобно семейство само с майка? Бащата си има място и роля в него и във възпитанието? Липсата на баща ще се отрази на развитието у възпианието му. Казвам го като дете без баща, а и ако не ми вярваш попрочети малко чичко Фройд.

Ако заченеш по този начин, би било доста егоистично от твоя страна и жалко, че много хора не могат да го разберат.

Ама то който не го преживял, няма да го разбере. На чужд гръб и сто тояги са малко, е казал народа.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 890c35102c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Добре е, че искаш да имаш деца. От друга страна постъпката ти би означавала, че за теб мъжете са боклуци и ти не искаш да познаваш бащата на детето си! Т. е. ти си готова да дадеш 400лв., но не и да предложиш на мъж да ти го направи, защото смяташ, че ще се унижиш! Извинявам се крайното си мнение, но мисля, че има резон!
Донякъде съм склонен да те оправдая, защото не си случила на нито един читав!
Помисли доста пъти върху собствените си думи "Изглежда не привличам достатъчно качествени мъже а само такива търсещи мекото на баницата". Може в тях да се крие отговора.

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: ec09e146a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

24.   Е това е вече върхът на падението! Толкова да си претенциозен, толкова да не можеш да се пречупиш, че все другия за всичко да ти е виновен, все да не е достатъчно добър, да не е достатъчно подходящ, защото ние, видиш ли, сме самото съвършенство...

От друга страна толкова за нищо да не ставаш, че никой нормален човек да не ти обръща внимание и... ще забременяваме от донор!

И какво? Детето ни ще стане същото като нас, понеже само ние го възптаваме. Че даже и по-нататък ще отиде в невъзможността да общува с някого и в нищо-не-струването. Ако има баща, поне ще има някакъв шанс, малко от малко да заприлича и на другия, да възприеме неговите модели на поведение...

Да обърнеш всичко на търговия! Искам дете - донор! Боли ме това - доктор! Не разбирам онова - частен учител! Такова ми се - жиголо!

Живот ли е да го опишеш?! Самота и скудоумие до мозъка на костите...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 44d2cd7eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

25.   Респект към 24! Право в десетката!

Защо авторката да се мъчи да се поправи, като може наготово да си направи дете, без то да има право на избор дали иска подобно семейство? И хем така елегантно да прескочи нуждата от мъж, защото явно никой нормален мъж не и се връзва на акъла. Само че за разлика от авторката детето ИМА нужда от мъж и това прескачане на тази нужда няма да му се отрази добре. Не случайно в природата има мъже и жени и семейства. Ако нямаше нужда да е така, щяхме да сме като рибите. Мъжете щяхме да си хвърляме някъде семето и жените да си ни ползват като донор щом искат.

Ама някои хора не го разбират и искат да се изкарат по-умни от природата и да действат на пук на нея. Ама всяко подобно надхитряване на природата си има цена.

Авторка много ще я усети и ще я плати болезнено след години. И после ще има пак реване по форумите.

Авторке, това е замаскиране на друг твой проблем. Вместо да накисваш и други невинни хора да страдат заедно с теб, помисли какво не ти е нард и го поправи. Така ще имаш за нормално семейство и дете заченато с лщбов, а не от някого, когото дори не си виждала на снимка.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b5bb045cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Авторке, мъж съм и напълно те разбирам... В днешно време, дори и да направиш компромиси със себе си, няма никаква гаранция, дори няма големи възможности да намериш и да си с правилният партньор/партньорка... това поне са моите наблюдения... На 30 години съм, почти колкото теб авторке и трябва да кажа, че имаш известно основание в оценките си за нас мъжете...
но на жените, които са те подкрепили в постингите по-надолу и специално на № 4, № 5 и т. н ще кажа така МИЛИ ДАМИ, НЕДЕЙТЕ ДА НИ СЛАГАТЕ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ
ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ!! НЕ ВСИЧКИ СМЕ НЕСЕРИОЗНИ!!!
Всеки нормален, полово зрял и отговорен, осигурен човек се замисля има план или желае в една или друга степен да има деца, да има потомство... НО... затова са нужни двама души / за семейство имам предвид, а не просто за оплождане на жена /...
когато казвате, че сме били несериозно мили дами, замислихте ли се върху статистиката, за браковете в България??? 50% от браковете на младите семейства, завършват с развод... От тия разводи над 80% са по искане на жената... В повечето случая става дума за извънбрачна връзка на жената, за която напуснатият съпруг разбира в хода на бракоразводното дело или изобщо не узнава...
Пред очите ми се разпаднаха 4 брака на мои роднини и приятели, поради поведение и изневяра на жената в тях... Не съм предубеден... но моля Ви се...
От друга стрлана за да сме циници и егоисти ва ден али друга степен мили дами, то си има причина...
И друг съм споделял, как първата ми и може би единиствена най-силна и истинска любов, с която исках да имам семейство и дете / освен това имахме и възможностите за такава стъпка /, жената на която подарих пръстен, ми изневери и ме предаде, при това след 3 години връзка, правейки секс и захващайки паралена връзка с един откровен боклук, който не и беше нито на манталитета, нито на образованието...
Веднъж простих... Впоследствие изневярата се повтори и потрети... Е кажете ми след това, как да тръгнеш безрезервно и всеотдайно към една жена, че и дете и семейство да искаш с нея???
Въпреки това, все още търся свястна жена... търся и за съжаление не намирам такава... Като трябва да си призная, че по отношение на жените съм станал и доста подозрителен и резервиран... Имам си своите основания затова...
Имал съм няколко връзки, след като окончателно се разделихме с моята Първа, , Любов"... Включително връзка със сериозни намерения, с жена, която е на възрастта на авторката на настоящата тема.. А също имах и кратка връзка се една уж сериозна жена / която много скоро започна да ме напъва за обвързване и да говори за общо бъдеще /, която обаче се оказа че има психически проблеми, вследствие на семейна трагедия.... Имах и връзка с жена тип -боклук и златотърсачка....
Изводът ми е, че една жена или мъж, преминат ли 30 години, вече става много трудно за силно и трайно обвързване... Хората на тази възраст, вече са се устроили по един или друг начин в живота... знаят, какво искат и в повечето случаи как да го постигнат... съответно знаят, какво искат и очакват от партньора насреща.. Имат изградени принципи, критерии, ако искате го наречете, , стени на защита" и съответно трудно допускат някого до себе си... Това е и причината доста иначе читави жени и мъже на 30 или над 30 години да са сами....

Към Авторката мога да кажа три неща:

1. Похвално, че не си егоистка и че си узряла за необходимостта от дете.... Похвално е и че си реалистка по отношение на мъжете... на моменти обаче си откровено мнителна... Не знам, каква ти е средата на социални контакти, с какви мъже общуваш и защо все ти се лепят такива, които искат от тебе само секс... може би нещо в излъчването и държанието ти ги провокира да са такива и ги карат да мислят, че от тоя тип жени??? Отговори си на тоя въпрос авторке...
2. Понеже си на 30 години, това все още не означава че няма да можеш да намериш подходащият за тебе мъж... Много от тези подходящи мъже, Вие жени не ги поглеждате или ги презирате... във всеки случай това не са мъжете пиячи, дето са все по кръчмите, постоянните свалячи, , , ДОН Жуановците" и т. н... разбира се с изборът на мъж, трябва много да се внимава, защото сред нас, особено в днешно време е пълно с ненормалници или поне хора с характеропатии... Като мъж на 30 г., който в момента е сам, без другар ви живота си, съвсем откровено обективно ще ти кажа, че за да остане сам един мъж на 30 и над 30 г., който иначе е материално осигурен, явно има някаква причина в неговия характер и същност, които препятствуват или най-малкото затрудняват дълготрайно обвързване с цел семейство...
3. Бъди реалистка авторке... по принцип идеята да и създадеш живот, да имаш дете не е лоша, дори е похвална... Но от тук натакът т, ти ще бъдеш самотен родител... независимо как е станало забременяването... мисълта ми е, явно си жена която изглежда добре и в живото ти иначе не ти липсва мъжко внимание, мъжки интерес към теб и секс... замисли се с дете, дери заченато от незнаен, анонимен донор, кой нормален, стабилен, държащ на себе си мъж ще те приеме за семеен партньор??? Мога да ти кажа, че никой мъж, който е постигнал нещо сам в живота, знае какво и сак от живота, стреми се към нещо истинско и свое, съответно мъж, който е създал материална и финансова сигурност и поради това е готов да има свое потомство, НЯМА ДА ТЕ ПРИЕМЕ С ДЕТЕ! Остави, какво ти пишат другите жени...
Трябва да ти е ясно / пиша ти съвсем добронамерено и откровено /, че С дете, дори заченато то донор, голяма е вероятността да налетиш, на някакъв беден, несериозен, мъж който е мухльо с данни да стане и чехльо... Помни едно: НА НАС МЪЖЕТЕ НИ Е ЗАЛОЖЕНО ДА ИСКАМЕ И ДА СЕ СТРЕМИМ КЪМ СОБСТВЕНО ПОТОМСТВО!!! Съответно е против природата да приемаме, още по-малко да искаме чужди деца, чуждо семе... Прости ми ако съм по-циничен авторке... Трябва да си наясно с факта, че дори и днес в това разкрепостено време никой нормален, физически здрав, свободен / имам предвид без деца от друг брак или връзка / мъж и особено здрав, прав мъж, при това с възможности да има семейство и свободен такъв, няма да те предпочете за сериозен партньор/семеен партньор имам предвид / с дете... Казвам ти го това, за да се замислиш и над друг аспект от нещата... дори да родиш, което ти го пожелавам, ти си оставаш жена и няма да искаш цял живот да си самотен родител или да си нечия любовница или жена за кратки сексуални връзки... поне съдейки от написаното те теб, разбирам, че не си повърхностна...

Затова се замисли сериозно...
И още нещо на 32 години ТИ НЕ СИ СТАРА! Наистина биологочиния ти часовник цъка неумолимо, но имаш още време да търсиш подходящия мъж... Имай стабилни, ясни и коректни критерии при избора на мъж... В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ПРАВИ КОМПРОМИСИ С ЦЕННОСТИТЕ СИ И С НИВОТО СИ, САМО И САМО ДА СИ С МЪЖ И ТА ТЕ БРОЯТ, , ОМЪЖЕНА"... Това не е правилен подход... Съответно знаеш поговорката:, , ПО - ДОБРЕ САМА, ОТКОЛКОТО ЗЛЕ ПРИДРУЖЕНА"....
До 35 годишна възраст / според мен /, имаш още време да търсиш подходящ мъж, който да е на троите или около твоите години и социалони и образователно ниво... Но станеш ли на 35 години, ако още не си намерила подходящия, тогава вече отивай към донор....
Имай предвид, че медицината напредна и е напълно нормално една жена да роди първото си дете на 35 г. или в диапазона от 35 г. до 40 г.
Възможностите съзравянето на плодъда се наблюдава, да се откриват болести и аномалии са по-големи...
затова ти казвам НЕ ПРИБЪРЗВАЙ! Вземи предвид думите ми и не се отказвай още от любовта... Но имай реална и обективна преценка, както за мъжете, така и за самата себе си....
В ОБОбЩЕНИЕ ЩЕ КАЖА: МИЛА АВТОРКЕ СЪЖАЛЯВАМ САМО ЧЕ НЕ ТЕ ПОЗНАВАМ ЛИЧНО!
РАДВАМ СЕ ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ИМА ОТГОВОРНИ МЛАДИ ЖЕНИ В БЪЛГАРИЯ!!!
ИСКРЕНО ТИ ЖЕЛАЯ ДА СИ СБЪДНЕШ НАЙ-СЪКРОВЕНАТА ТИ МЕЧТА, ПРИ ТОВА С ПОДХОДЯЩИЯТ МЪЖ ДО СЕБЕ СИ И ДА СИ ЩАСТЛИВА С ЕДНО ЗДРАВО, МАЛКО, СЛАДКО БЕБЧЕ!!!!

От един мъж на 30 г.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: a8afb15684
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   И аз те подкрепям напълно. И ако някой ден съдбата те срещне с човек, който наистина те обича, няма да има значение дали имаш дете или не. В днешно време е трудно да намериш свестен мъж, такива са рядкост за съжаление...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 33374ce7c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   от номер 4 до номер 24
Никак не съм съгласна с теб. Защо човек, който знае какво иска, трябва да се нарича претенциозен? Защо трябва "да се пречупваме" с несъвършенствата в характера или външния вид на някого? Защо трябва да правим компромиси само за да има детето баща, с който няма да сме щастливи?
И да, живеем в модерни времена, не е 45-та година, на са времена на баба ти. Ако тогава е било срамно детето да няма баща, сега не е. Точно така. Като си болен - отиваш на доктор, като си гладен - отиваш на магазина. Като не си срещнала подходящ мъж, който да те удовлетворява и да оставя усещането в теб, че ще е надежден баща, а вече си на възраст, в която в време да имаш дете, защо не???? - си купуваш сперма и си забременяваш. Чудо голямо. Защо жената трябва да се лиши от чуството да бъде майка? На 32 е!
И отново към номер 24 - "толкова да не ставаш за нищо, че никой да не ти обръща внимание". Не познавам авторката, но съм убедена, че е жена, към която има внимание, въпроса е че не е внимание от подходящ мъж. Що за селско разбиране имаш номер 24. Не мога да повярвам, че все още има толкова тесногръди жени, които са сподобни на всичко само, за да не каже баба Пенка и баба Петранка на село, че момичето на съседа "няма кой да го хареса и се задоволяват, каквото с какво да е". Авторката казва, че се е уморила от неуспешни връзки, а не че страда от липса на внимание.
номер 24 казваш, че е по-добре детето да има модел на поведение, а ако бащата е алкохолик примерно, както е в 50% от българските семейства, страшен пример, а? Мисля, че една самотна майка би създала много по-здравословен климат за израстване на детето от един несподобен да бъде нормален баща.
Разбирам авторката много добре, и аз се уморих от мухльовци, момченцата на мама, момченца, които ги е страх да не се минат, ако те почерпят, от дребни душици се уморих.

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 8517a961aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   Авторке, по-добре опиши как изглеждат връзките ти с мъжете, за да дадем съвет като странични наблюдатели. По-добре наблегни на този проблем, за да си създадеш нормално семейство. Донорството е само замаскиране на проблема.

Ако проблемът е в теб, нямаш право да правиш едно невинно дете потърпевшо от твоите проблеми. Защото проблемът, който имаш и който рефлектира на връзките ти, ще рефлектира и на детето.

Не може пък всички мъже да са отрепки и един да не става. Точно пък аз виждам с очите си колко много свестни мъже си стоят стари ергени, а в същото време на колко супер несериозни мъже се лепят като мухи.

Най е лесно да им се лепне етикет на ВСИЧКИ мъже, че не стават и да си купиш нечия сперма и да решиш, че всичките ти проблеми са решени. Но ти и 5 дози сперма да си купиш, това не ти решава проблемите. Дори това ще ги влоши, защото така дори няма да имаш и повод да ги решиш, а ще се задълбаеш още повече в тях. Ще се изолираш от света и ще прехвърлиш цялата си нуджа от социални връзки, от любов, от всичко на това дете, което в един момент ще се почувства обсебено от теб и ще започне да се дистанцира.

И тогава какво ще правиш? Ще си купиш нова сперма?

Помисли реално къде е проблема и го реши сега, докато има време. Все още не си престаряла. Това, което предлагаш, не е решение, а заравяне на главата в пясъка. Това само ще облекчи положението временно, но по същество си е отлагане на проблема. А в един момент той ще ескалира с пълна сила.

А кометиращите, които я подкрепят, нека първо хубаво помислят какъв е всъщност проблема и това какво решава реално, а не да пишат първосигнално. Това е все едно да лекуваш само симптомите на една болест, но не и причината. Ако имаш тумор в мозъка и те боли глава, може да си взимаш болкоуспокоителни цял живот и болката да намалява малко, но това не е решение, нали?

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b433c2041a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Пиши ми - аз ще те оплодя.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: ec774bf423
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Мъж съм и силно ти препоръчвам да не го правиш. Някой по-горе казват, че ако намериш свестен мъж после той щял да те вземе и с детето - това е много малко вероятно, освен ако не си все още достатъчно млада, че да можеш да му родиш и на него дете.

Както е тръгнало, имаш още 4-5 прилични биологични години за деца. През това време трябва да направиш всичко възможно да намериш подходящ мъж. За целта виж къде си бъркала досега и защо не си задържала мъж до себе си - дали си си избирала такива мъже, с който да ти е забавно, но не са ставали за по-дълготрайни отношения? Или изобщо не си допускала мъже до себе си?

От София съм, мъж на 27 и много от приятелите ми мъже вече искат да имат семейства с деца, но не могат да намерят подходящи жени. Аз съм в подобно положение - жените до 25 масово не желаят по-съществени отношения, а просто гимназиални връзки, в които да ги разкарваш по дискотеки и да ги глезиш. Да не би и ти на 25 да си си мислела "имам още много време да си намеря подходящ мъж? ". Не те виня, ако си, все пак това е широкоразпространено, но.. помисли.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 4d9f545619
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Всичко ми стана ясно, само не разбрах, защо искаш да платиш 400лв. за донорски материал? Не вярвам да има мъж да откаже секс, отиваш в дискотеката, харесваш си най-готиния, оправя те и готово. Поне знаеш, какво ще е детето ти горе долу с донорски материал, не се знае какъв ром може да израсне. Като гледам пред клиниките за донорство и на кръв и на сперма, все роми се редят. То предполагам се сещаш, че готин,умен и преуспял човек, няма да кисне пред клиниките за донорство през 3 дни да дава сперма за да вземе едни 50 лв. примерно. А още по-лошото е че дори да ти вкарат донорска сперма изобщо не е сигурно, че след манипулацията ще си бременна, може да се наложат няколко опита а от там сметката ще набъбне. А най-накрая помисли как сама ще отгледаш дете. Тъй като имам деца, трябва да ти кажа, че за това са нужни МИНИМУМ двама. Ти раждаш и до втората година си все със детето, не може да работиш, само, че разходите са огромни, памперси, храна, дрехи, които през месец, през два стават малки на бебето и т.н. След втората година ще го дадеш на ясла, но трябва да ти кажа, че ше ходи 2 дена на ясла и две седмици ще е болно в къщи а незнам, кой шеф ще търпи служителката му постоянно да не идва на работа и това ще е първите 1-2 години по яслите и децките градини. Няма да коментирам как лекарствата, изследванията и прегледите топят парите. Ще ти е ужасно трудно да се справиш сама. Ако имаш майка пенсионерка, която да помага ще си ОК, особенно ако нямаш брат или сестра с деца, които също да имат нужда от помоща на майка ти. В общи линии, погледни нещата от всички ъгли, детето не е само да се гушкате 10 минути и да ти се усмихва.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 05dfba16a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Все още може да изчакаш 1-2 години в търсене на "идеалния", но ако и дотогава не го намериш, опцията със забременяване от донор не е чак толкова лоша идея.
В крайна сметка ти така или иначе искаш дете, а освен това определено не си първа младост за майка и не може да чакаш вечно. Да не говорим, и че след 30 години далеч не се забременява чак толкова лесно и бързо, както да речем когато си на 20-25 години, което означава, че може да не се случи от първия път зачеването, и съответно да мине още и още време.
Същото важи и ако намериш Човека и решите да си имате дете - започнете с опитите колкото се може по-скоро, защото става трудно, имам роднина на твоите години, която се опитва вече близо година да има дете с приятеля си, и така и не се получава, така че имай едно на ум...
Но си прецени и рисковете - окей, ще си изпълниш т. нар. "дълг" да станеш майка и да продължиш поколението си, но след това ще ти е още по-трудно да задържиш мъж до себе си, защото след като на 32 години още не може да задържиш мъж до себе си, представи си колко по-трудно ще ти е на 35 и с малко дете... Не всеки мъж е склонен да гледа чужди деца, имай го това в предвид. Нищо чудно дори на теб ако си хванеш приятел да ти се наложи да гледаш неговите деца, и в един момент да се окаже, че чисто финансово не може да си позволите да имате свое собствено дете, което също е част от риска да си самотна майка.
Да обобщя - изчакай ако можеш още 1-2 години, и вече ако дотогава не си намерила мъж, който да е готов да стане родител, то тогава прецени добре рисковете, които ти изброих (има и други, но това са по-големите и сериозни рискове), и ако сметнеш, че желанието ти да бъдеш майка е по-силно от всичко останало - ами, давай, направи го! После ако се сетиш за темата си мини да споделиш как се развиват нещата. :)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: e59969ed95
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

35.   Давай! Аз съм самотна майка и понеже не искам повече мъж до себе си, ще направя същото, за да си имам второ детенце :) Само още малко време да мине

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 44d2cd7eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

37.   33, "предполагам се сещаш, че готин, умен и преуспял човек, няма да кисне пред клиниките за донорство през 3 дни да дава сперма за да вземе едни 50 лв. примерно"

ТИ ми оправи деня. А иначе и аз имам деца и знам колко си прав за разходите и болестите. Самоч есе съмнявам автроката да може да те разбере. Тя просто се е фиксирала в това дете и това си е. Вари го, печи го, пак до него опира. Замъглено и е съзнанието на жената.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 7a206abdbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

38.   Вие, коментиращите с деца, сте адски дразнещи като почвате да наливате акъл. Замъглено й било съзнанието. А вашето щото не е - само се тръшкате колко скъпо излизало едно дете. Що сте го раждали тогава? Или като сте намерили половинката, си мислите, че работата е опечена завинаги.
Хората се разделят, някои остават безработни дълго време, и по-лоши неща се случват... Мислихте ли за това, когато си правихте децата или и вашето съзнание беше замъглено? !
Не знаят как да напишат правилно "детски", а очакват някой да им вземе коментара под внимание.... Пффф

Авторке, и аз горе-долу съм в подобна ситуация.
Само че не искам да забременявам от донор, а по-скоро да осиновя дете. Помисли върху този вариaнт.
Това, че не си сpещнала подходящ човек, може да е шанса за едно детенце, което вече е родено. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 44d2cd7eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

39.   38, много нерви хабиш, по-спокойно. Просто изразих мнение, няма нужда да ми се нахвърляш като гладно псе на кучешка радост. То човек вече и мнението не може да си изрази, без да го наругаят.

Според мен най-важно е мнението на бъдещото дете в ситуацията. Само че никой не си го задава този въпрос, защото то ще е главния участник в цялата работа и ще търпи всички негативи и позитиви от тази работа.

Вие може да ми слагате минуси до утре, ама защо никой не се сети да се постави на негово място? Все пишете как ще се чувства авторката, как еди кой си бил прави, еди кой си неправ, а за детето някой мисли като за нещо различно от нечовек, длъжен да се съобрази с мнението на всеки? Как би се чувствало без баща?

Вярно е, че всички могат да се раздлеят, но това дете макар и с разделени родители, все пак ще има такива, а това на авторката няма д аима този шанс. Най-малкото с биологичния си баща, а може и с никой. Това обсъди ли го в незамъгленото си съзнание, 38, или смяташ, че детето е длъжно да ти играе по свирката, без значение какво ти е мнението по въпроса?

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: cd30c3d95f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Добре де.. сигурно ще прозвуча цинично, но както се вика: затваряш очи и скачаш.
Мъжете са всякакви. Има и готини мъже и съм сигурна, чер и покрай теб има такива, но по ред причини си ги отхвърлила - примерно са простаци, или имат бирено коремче, или са безработни и т. н.

Не може да ме убеди никой, че мъже няма - има. Но те не отговарят на нечии критерии.
А донорът какъв ще бъде - някой изпаднал пияница, която е наточил малко сперма за 50лв за ракия? Много е вероятно да е такъв. Всъщност е по-вероятното.

Та... идеята ми е. Затваряш очите и скачаш. Така и така си решила, че ще си гледаш детето сама, демек винаги можеш да се разведеш после. Ама така това дете освен баща в наличност, ще си има баба и дядо още едни, ще си има издръжка, може би някоя готина леля и братовчеди. Ще си има някоя далечна баба в провинцията, където ще ходи.

Решението ти на пръв поглед е ок. Но всъщност е крайно егоистично. Искам дете.. искам да се възпроизведа и толкова. Ама това дете зависи от теб няколко месеца, в най-добрия случай няколко години. То е отделна личност и все повече ще се отдалечава. Ще излети.

на 32 години си. Повечето жени днес раждат около 30, така че въобще не гониш последния влак. Имаш време да пробваш още двама-трима мъже.

А може би това, че връзките са ти нестабилни е вина не само на мъжа.
Защо не потърсиш консултация с психолог? Мисля, че един разговор с такъв човек ще ти бъде много полезен

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 7a206abdbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

41.   Абе, 39, нещо не разбираш май.
Представи си, примерно, че бащата реши да се чупи, когато детето е на 6 месеца и не се интересува повече от него (или не дай си боже стане най-страшното). Е, какво като някоя си жена там си е мислила, че е намерила мъж или че не е имала претенции и се е хванала за първия срещнат.
Разбираш ли сега? Не може постоянно да предвиждаш какво ще ти поднесе животът. В противен случай, нищо не трябва да предприемаме.
И другото - не разбирам защо нападате авторката, че нещо й имало, уж имала връзки, пък никой не я е забременил.
Може да е имала 2-3 дългогодишни връзки и докато се стигне до същината, връзката се е изчерпала.
И аз така чаках един глупак с надеждата, че ще създаваме семейство, ама си отчаках. Набързо забремени и се ожени за друга. А на мен ми остана изгубеното време. И да търся някой, готов за сериозни взаимоотношения. Повярвайте, да срещнеш свестен човек, със сходни ценности и желание за семейство отнема много, много усилия и време. А времето е кът...
А като го намериш - голяма част от мъжете (и жените, де) са на мнение, че трябва да поживеете заедно година-две, дали ще си паснете, да сте сигурни един в друг, пък трето-пето. Това си е нож с две остриета - то така, докато се проверяваме, може и 40-така да прехвърля.
Така че разбирам авторката, ако не й се занимава с търсене на мъж.
Единствено е добре да помисли добре дали с донор е начинът.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 44d2cd7eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   41, да ти имам логиката, понеже ИМА ВЕРОЯТНОСТ, бащата да се чупи, за по-сигурно да се счупил по дефолт? Ами ако пък не се чупи? Трябва ли предварително да разглеждаме мъжа като потенциален чипвач? А дори да се чупи, нали поне ще има бажа, дядо, леля?

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 7a206abdbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   42, ти като си правил децата си някой казваше ли ти колко ще е скъпо да отгледаш дете, какво ще стане, ако останете без работа и т. н., всякакви кофти хипотези.
Ако отговорът ти е не - защо ти го правиш сега? Ако е да - защо не го послуша този някой и не остана без деца?

Давам пример, че мъжът може да зареже детето, защото пищите, че детето нямало баща да има.
Ами няма да е първото, нито последното... И причината не е, че жените забременяват само от донори.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 3591f58171
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   Много глупости тук, особено от тези, които нямат деца по различни причини, но смятат това за мисията на живота си. Едно дете се създава с любов и с човек, на когото държиш като такъв - в момента на случката със създаването. Това е съзнателно решение. След това могат да се случат хиляди неща, то нищо гарантирано няма в живота с някого. Когато има репродуктивен проблем и моето мнение е, че е по-добре да се осинови дете. Но детето не може да бъде самоцел и да го създаваш, удовлетворявайки свои потребности и липси. Има с причини хора да остават без деца и те са кармични. Щом не се случва, най-добре е да се осинови, ако жената или семейството много иска това.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b59ffc9aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

45.   Имам чувството, че този свят върви към провал като чета повечето мнения. Много жертви трябват, за да има семейство, за да се задържи един мъж, да се отгледат деца.
Авторке, представи си, че нямаше инвитро - ти какво щеше да правиш - да отгледаш чуждо дете, или въобще да нямаш дете, или, както те съветват - мъж за един ден? Какво те кара да искаш да имаш дете? Отговори си на този въпрос и ще разбереш къде ти е грешката. Моето мнение е, че още не си разбрала, че за да имаш семейство, трябва да забравиш за себе си - семейството е едно цяло от двама души, които са пренебрегнали собственото си его за да може да го има това семейство и да бъде то здраво - на децата им трябва здраво семейство, за да са щастливи. Тъй че, ориентирай се по-бързо къде грешиш с мъжете и си намери мъж. Смисълът и безсмислието на една връзка го прави жената във връзката и въобще не е нужна цяла година, за да разбереш човека отсреща. Ти не си достатъчно сериозна във връзките си (или в избора си), колкото и странно да ти се вижда това. Успех!

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 16b3225794
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   номер, 40 донорите най - често са студенти и ги подбират по определени критерии, пияница друг път. Пияница по - често можеш да срещнеш в реалния живот!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: ec09e146a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   ЗА ДА ИМАШ СЕМЕЙСТВО, ТРЯБВА ДА ЗАБРАВИШ ЗА СЕБЕ СИ - СЕМЕЙСТВОТО Е ЕДНО ЦЯЛО ОТ ДВАМА ДУШИ, КОИТО СА ПРЕНЕБРЕГНАЛИ *!!СОБСТВЕНОТО СИ ЕГО!!* ЗА ДА МОЖЕ ДА ГО ИМА ТОВА СЕМЕЙСТВО И ДА БЪДЕ ТО ЗДРАВО - НА ДЕЦАТА ИМ ТРЯБВА ЗДРАВО СЕМЕЙСТВО, ЗА ДА СА ЩАСТЛИВИ. - Авторке, набий си го много добре в главата! И не само за да са щастливи, а и въобще да се развиват правилно като личости.

Изобщо - абсолютни адмирации към №45!

Разбирам да си куца, саката, обезобразена, смърдяща, болна от проказа, псориазис или нещо още по-гадно. Но ти не си! Здрава, права, вероятно относително красива и интелигентна млада жена... Дори не си и обратна! ...Единственият извод, който се налага е, че си някаква абсолютна отвратитка и претенция, неспособна да обича и уважава никого другиго, освен себе си и собствените си налудничави разбирания за живота и хората.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 44d2cd7eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   46, и как точно раз ираш един човек дали е пияница от пръв поглед, той може да си пие само нощем, а през дена да си изглежда напълно нормално, даже повечето алкохолици са така, просто не си им в къщата и не го забелязваш

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 16b3225794
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   48, алкохолика се познава по деградацията!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b75f6431bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Към авторката - пиши ни какво си решила. Разколебахме ли те или ти помогнахме да си по-сигурна в решението си?

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9e89e65fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Здравейте!
И аз за голямо съжаление съм решила да забременея по същия начин. Въпреки, че все още вярвам в любовта, в това че някъде има сродна душа за мен и че някога ще намеря човека за мен, който да е до мен и да сме ок и да създадем семейство.. проблема е кога.. уморих се от връзки колкото и сериозни и дългогодишни да са накрая е едно и също.. дали проблема е в мен ( въпреки че с всеки е различно всичко както началото така по време на връзката та и края.. и все пак).. Дали попадам все на не подходящи..? ! Но аз искам дете и смятам че скоро ще съм готова за това дори и да съм сам родител.. и ако до тогава съдбата не отговори на желаното от мен ще рискувам. Защо казвам да рискувам.. Ами няма да се повтарям че вярвам още в нормалното отношение зачеване и тн, но на едно дете е нужно мъж във възпитание и всичко..
Намеренията са ми от няколко години и все пак вярата ми до днес е надделяла.. по скоро сърцето.. :) за съжаление разума започва да надделява днес.. и времето тече..
От любопитство написах в google "зачеване от донор" и попаднах на този пост..
Авторката мога само мога да я поздравя и подкрепя!!!
Моля да ми пише на e-mail-а да каже до днес година и 9 месеца какво се е случило.. след поста и.
След като прочетох поста наистина малко се обърках от половината коментари и да много по добре е да видиш някой някъде да го видиш физически и да знаеш народност и горе-долу маниери и характер макар да не го познаваш или не от дълго и да ти е донор-а той НО как? Как да отида и да кажа на някой, не познат или познат, било то приятел или на човек който съм видяла ей тъй някъде и да отида да кажа "би ли ми станал донор/би ли ме оплодил.. "? !? !? ! Нищо лично към никой но аз не мога.. ок наречете го срам..
ДА, бих по се радвала минимум да съм виждала човека - баща (биологичен) на детето ми и да зачена по естествен път, но как да намеря някой и това да стане (няма как при познат/приятел и/или не познат да отправя това предложение)? !

БЛАГОДАРЯ за отделеното време и внимание на всички.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0ab0e3b640
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

53.   В днешно време жените си въобразяват, че могат да отгледат сами деца, което е тотална глупост. Децата имат нужда от баща, и физически, и психологически, т. е. не само фиктивен. Без правилен партньор, правенето на дете е просто проява на егоизъм, самоцел, за която в някакв вид ще си платиш. Така както си плащат и самотните майки с неудачни избори на мъж... Ако по-малко си стоиш и чакаш перфектният да дойде, и повече действаш, може и да го намериш. Аз като човек от това поколение ще ти кажа, че като цяло има повече стойностни мъже от него, и поради този факт, много и вече са се отказали да се занимават с жени които не ги ценят и не знаят какво искат. Това е развило и някаква пораженческа психика в тях, но кавото повикало, такова се обадило дето се казва...

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: e34728cba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

56.   Здравей, както казаха хората по-горе има качествени мъже, но жените сами избирате некачествените.
Аз съм мъж почти на 30 и поради това, че съм попадал на жени които са решили че някой ще е по добър съпруг от мен, а той се оказва поредният боклук, който ги изчуква няколко пъти и изчезва съм се отказал от това да се женя и да имам семейство. С годините станах такова безчуствено същество, че ми остана само хладния разум. Като няма чувства за какво ми е да ставам татко. Но оставете чувствата. С тях и уважението си отива.
Когато няколко жени направят това с теб, ти остава само страстт към самия сексуален акт.
За себе си съм решил, че не искам да ставам баща и да градя семейство. Но пък за това съм помогнал на две жени, които искат да имат деца.
Едната дори я срещнах преди 4-5 месеца. Тя ме позна. Дори беше с мъж и с детето си. Може би той и беше съпруг понеже носеха халки.
Нищо не каза. Просто се усмихна и кимна едва забележимо за благодаря.
Явно съм и донесъл щастието което е търсила, независимо че аз не съм достигнал до него. Така трябва да бъде. Животът е прост, но не е за прости хора.
А и до някаква степен съм запълнил егоистичното си желание гените ми да продължат да съществусат.

Та ето и на кратко моята история. Като 24-25 годишен се хванах на прилична работа и си мислех, че ще създам семейство, събирах всяка стотимка за тримам малчугани които си мислех че ще имам, но уви. След няколко неблагопулучни връзки размислих и не съжалявам. Планът се промени.
Сега съм на крачка от изпълнението му.
Остава ми само да помогна на още една жена да има дете. Не знам коя, не знам кога, но и това ще стане.
През това време ще се развивам, ще продължа да трупам пари за старини и да плащам на млади умни жени за интелектуалната им компания. Все пак човек е социално животно и трябва да има с кого да поговори.
А Когато някоя жена, прекара ноща с мен и се отдадем на страста съм доволен, защото знам че е заради интелекта ми.

Няма пълно щастие приятели. Мислете с главите си и действайте.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 386d714f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

60.   Здравейте хора от редакцията или както там наричате екипа си,

Пиша ви по повод на правило № 4. "Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие! ".

То е точно в десетката на нашето СЕГАШНО време. Аз съм на 61. Когато бях млад, търсехме съвет, не за да ни съчувстват, а за да разберем от по-мъдри (мъдър не значи просто умен, а препатил човек) от нас какви са вариантите за избор и кой и защо според тях е най-добър. Така човек би могъл да вземе по-добро решение, макар че изборът и отговорността си остават винаги негови.

Днес никой "не иска акъл". Иска пари. Никой не желае да слуша другия, но умира той самият да бъде слушан. Обществото ни затъпява с всяка минута и тук дори не става дума за елементарна езикова и обща грамотност или ценностна система. Не. Обществото ни става все по-тъпо в най-общия смисъл на думата - не разбира простички процеси, не е в състояние да вземе правилно решение по елементарни проблеми.

Е, вашето правило е стъпка точно в тази посока - не ти ща мъдростта, искам само да ме погалиш по главицата и да ми кажеш, че съм най-умния или най-красивата (според случая), нищо, че липсата на тази мъдрост когато трябва да взема важно решение ще ме направи още по тъп/а.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 58503fe04d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

61.   Няма самотна майка, на която всичко да й е наред. Напротив всички те са сбъркани. Тези възпитават бъдещи наркомани, гейове и престъпници.

Мъжете били егоисти, а ти въобще не виждаш ли, че искаш да си правиш дете, само защото ТИ ИСКАШ?

 
  ...

1-50 от 53
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker