Защо мъжа ми ,изведнъж,не иска да се гримирам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Защо мъжа ми ,изведнъж,не иска да се гримирам?
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 2955 пъти
Женени сме от 7 години.Преди година,някъде,започна някак си да се опитва да се налага на гримирането ми.В началото не обърнах много внимание,реших,че нещо го е прихванало,моментно.Да,ама напоследък се караме само заради това.Изкараме ''комплексарка'',а аз не мога да му обясня,че това ми е навик.Всяка вечер,без изключение се разгримирвам,на плаж и море не се гримирам.В ежедневието най-малкото си слагам фдт,спирала и червило.Обичам да си играя със сенките за очи.Няма човек,който да не се е възхитил на уменията ми относно гримирането.И той преди се възхищаваше......Да отбележа ,че това не е в минус на домакинството и майчинството ми.Изпълнявам си задълженията безупречно.И финансово не го вадя на минус,та даже той ми е подарявал козметични комплекти.Не мога да разбера на какво се дължи тази промяна в него.Изкарва го,че мислел за мен!Е,след 6 години ли е започнал да мисли за мен и грима ми?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 643d74d7b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Защото на човекът му е писнало да се правиш на плашило. Разбираш ли? Търпял е, търпял е, и накрая чашата е преляла.
Няма нищо по-хубаво и приветливо от естествената красота и вид - разберете го най-сетне! Нито ботоксите, нито силиконите, нито гримовете, нито диетите и анорексичният вид ви правят по-хора, по-хубави и по-привлекателни! Фалшът привлича фалш, лъжата привлича лъжа, чалгата привлича чалга.
Мъжът ти просто ти е дал време да пораснеш, да съзрееш, да ги осъзнаеш тези работи и САМА. Което очевидно не се е случило и на него му е писнало.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 23929e4c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   и аз навремето карах една бивша да не се гримирва.
без грим беше готина, но гримьорските и способности не бяха на ниво. не че беше грозно, но леко странно и повече я харесвах без грим.
това че други жени ти казват, че си имаш хубав грим, не се отнася за мъжете. те може и да не го харесат, а жените пък може да не искат да те обидят...
мен ако питаш, слагай съвсем малко и виж как ще реагира. може би ще е доволен и така ще сте постигнете компромис.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: da99dca73a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Номер 3
Какви ботокси, анорексии те гонят не знам... И как реши, че се правя на плашило?
Аз не му се бъркам колко пъти си бръсне брадата, или че използва дневен и нощен крем за лице... Или, че си бръсне главата, макар да си има коса! Щом така се чувства добре, за мен няма проблем.
По твойта логика, да сме естествени... Ми да спрем да се обезкосмяваме, да не поддържаме тялото си, лицето си, да не мъкнем вежди и т. н.
Авторката.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 7ae95ff14e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами грима трябва да се променя с възрастта. Нали се сещаш, че 17 годишна и 30 годишна ще е тъпо за една от двете да се гримират еднакво? Явно гримът ти вече не е подходящ за възрастта ти. Залагай повече на естественото. Гримът трябва да е само нюанс, а не да се набива на очи. Иначе изглеждаш евтина.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 4bfc2df1b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Не ги разбирам тия мъже... Според мен това се дължи на ревност, или просто е решил да те дразни с нещо и е намерил с какво. Друго предположение е, че иска да ти свали самочувствието. Какво означава "изкарва ме" комплексарка? Внимавай този човек да не ти създаде умишлено комплекси, защото натам бият нещата. Кажи му, че се гримираш заради себе си, а не за да се харесаш на някой друг. Изглежда, че се опитва да ти набие комплекса, че си "грозна" и че за това се гримираш... Нека се огледа и да види, че всички жени се гримират, за да изглеждат по-добре. Не случайно мъжете заглеждат поддържани жени, а не ЕСТЕСТВЕНИ без грим, прическа.. тоя твоя мъж се опитва да се изкара, че харесва точно такива жени и иска да изглеждаш като тях, т. е да се занемариш. Не му доставяй това удоволствие... той не знае какво говори... едва ли на времето е заглеждал такива жени, май никой не ги забелязва на улицата.

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 6b1a30750b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Влязла му е муха в главата, че така привличаш внимание. Това не му харесва. Възможно е всъщност той да ти изневерява. Не ти казвам да го следиш в никакъв случай, но няма да е зле да понаостриш внимание. Комплексарът е той, не ти.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 3567ed31a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Абе, я го остави да си говори. С моят мъж сме се разбрали така, външния ми вид и съответно неговият са си само мои и съответно негов проблем. Дали ще съм с грим, с къса коса, с тъмна коса или нещо друго това не го засяга!!! точно както аз не му се бъркам как да се постригва и какви дрехи да носи така и той не ми се бърка. Това, че сме женени, не означава, че притежаваме другия. Човек има нужда да запази малко лично пространство. Така, че ясно му обясни, че щем се харесваш с грим ще си се гримираш и никой няма право да ти се меси в това!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: cb4f520393
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо те ревнува и второ осъзнава, че от този грим скоро и като си лягаш ще трябва си с грим в противен случай няма да може да те познае.
Просто слагай по-малко, една спирала и червило са достатъчни...
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: da99dca73a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ми, аз не се обливам с грим. Както казах слагам три неща-фдт, спирала и червило. Вечер използвам сенки, когато излизаме. То внимание никога не ми е липсвало и от мъже, и от жени. И аз така си и мислех, че той избива комплекси, не аз.
Пак ще повторя за не разбралите-никога не лягам с грим, плаж-море също съм без.
Лицето ми е много ''детинско''някак.... Прекалено нежна. С минимален грим поправям това.
Та моя мъж ми е правил забележка, че лака ми за нокти тръгнал да се бели? !? ! То и сама съм си го забелязала, ама точно в този ден нямах никакво време да се лакирам. Бъркал ми се е и на косата... Защо съм я подстригала малко по-късо, защо от черен цвят съм я променяла на кафяво, защо тва защо онова. Ми, защото така ми е било кеф. Нито заради него, нито заради някой друг съм правила промени.



номер 8
:):)К'во викаш, да не ме сравнява с любовницата ли? Ми, може. Не съм усетила нещо, ама ще имам в предвид написаното от теб:)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: da99dca73a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 7
Абсолютно съм съгласна с мнението ти.Ама,на,въри му го набий в картуната на моя мъж.Досега ,колкото и пъти да се е обърнал след някоя жена(макар си мисли,не съм го забелязала) е била гримирана и с оправена коса.Не знам каква муха му се върти,както спомена номер 8(отново точно написано)....Харесва му или не,да привличам внимание,това си е негов проблем.
То и аз затова досега(от 1г)макар и да се караме,не съм отстъпвала.Исках да събера мнения от други хора(безпристрастни).
Бях си гримирана и с оправена коса и преди 10 години(тогава се запознахме) и през бременността си и след като родих ,и сега.Просто се чувствам по-женствена дори и с минимален грим и с поддържана коса.

номер 6
само със спирала,фдт и червило няма как дa изглежда''евтино''една жена.Евтино изглеждат чалгарките ни.Дори и да съм използвала сенки ,то те са били единствено в бежово-златиста гама.А червилата ми винаги са в телесни цветове.Искрящото не ми е нито в грима,нито в гардероба.

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 5a3d59b73f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 3, гримът не е фалш. С грим жената се чувства по-уверена. И това не е правене на плашило. Фалш и правене на плашило са лицемерието, двуличността и комплексите.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 451fac2874
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Явно е комплексар и ревнивец, който се притеснява, че някой друг ще те хареса. Моя приятелка ходеше с такъв смешник, той беше турчин, адски ревнив и й забраняваше да се гримира.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 0ede0d59d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   На мен лично не ми харесват нагримирани жени, съвсем леко, ок, но малко са тези, които се усещат къде е границата между подчертаващото естествената красота и пошлото. Отделно, че гримът състарява кожата и според мен мъжът на авторката е решил, че авторката вреди прекомерно на кожата си и съм убеден, че й прави забележки за нехно добро. Няма значение, че тя не го разбира, то обикновено жените не разбират мотивите на мъжете и обратно:) Повечето чужденки избягват тежките гримове или даже въобще не се гримират, но виж тук в България чалгарията властва, а с нея и купищата грим...
М, 36

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: e0c68cc3ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Като каза, "Обичам да си играя със сенките за очи" и аз веднага станах съгласна с коментар номер 3. Според мен явно прекаляваш и на него му е писнало да ти гледа цветните клепачи. Спри да си "играеш" със енките и виж какво ще стане.
А всъщност защо не го попиташ какво точно му пречи в гримирането ти, вместо ние да се стараем да отгатнем?

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 6b1a30750b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Нямам предвид, че те сравнява с любовницата си, а че излиза от себе си и знаейки какво прави той, смята че можеш да го правиш и ти и те подозира. Звучи малко нелогично, но така е само на пръв поглед и всъщност много от ревнивите са всъщност редовно изневеряващи.

№8

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 3567ed31a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Следващият път като почне да ти натяква за грима му го върни и започни да му даваш съвети как да се облича, кога да се бръсне, как да се постриже и т. н. и като види колко е досадно дано миряса. Големи хора сте и е просто тъпо да се разправяте за такива неща.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker