Той не иска да бъде семейство с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той не иска да бъде семейство с мен
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 2083 пъти
Ходя с един мъж вече пет години, живея с него от две години, но той не иска да имаме семейстово, да се оженим, да имаме деца. Не знам дали причината е страх от голямо обвързване или просто липсата на любов и съмнения в всобсвените си чувства. Той самият ми е споделял, че на няколко пъти е бил път да направи голямата крачка, но все се разубеждавал, защото в този момент сме имали караници, което ми звучи несериозно. Той има изключително силна връзка с майка си и за него тя е най-важната фигура в живота му и все си мисля, че ако тя го посъветва да се ожени, той ще я послуша, но в противен случай, ще си го кара постарому. Има любов между нас, но това не стига, за се запазят отношенията ни и аз все по-често си мисля, че раздялата с него е възможен изход от ситуацията. Искам пълноценна връзка, а не частична отдаденост. Аз съм на 26 год, както и той. Обречена ли е нашата връзка, както много други дългогодишни връзки, които не прерастват в брак и се разпадат от лиспа на съдържание?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: e98082c18b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз точно на твоите години прекратих близо 6 годишна връзка, горе-долу поради същите причини - аз като мъж не исках брак и деца все още, а жената до мен ги искаше и се стигна до раздяла. Всъщност, не мога да кажа, че това е била основната причина за раздялата ни, защото не беше така, но определено това също повлия, макар и в по-малка степен.
Напълно нормално е да не иска мъж на тези години да има брак и деца, като специално брака може въобще да не го поиска, имай го предвид.
За брака трудно ще се пребориш на тези години, но за деца спокойно може да започнеш да натискаш, понеже с годините и самият аз се убедих, че колкото по-рано се родят децата, толкова по-добре за родителите.
Остави тези глупости за майката и неговото влияние - искате ли да имате общо семейство просто трябва да разкарате всички възможни роднини, и да си вземате сами решенията, защото иначе ви чакат много на брой, и огромни като мащаб скандали, това също го имай в предвид.
Най-добре още отсега започвай да настояваш за дете, и ако продължава да не се решава, а на теб продължава да ти говори майчинският инстинкт - раздяла и после кой откъде е. ;) Ти като жена със сигурност много бързо ще си намериш ново гадже, което да ти направи дете, ама той като усети, че му се изплъзва уж сигурното, което има в твое лице, тогава като нищо може да склони поне за детето.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 0f6c9e2585
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А ти сигурна ли си, че искаш да създадеш семейство с него? Това, че си мислила за раздяла не е много обнадеждаващо и за твоите чувства също... Не мога да си представя да мисля за раздяла с човека, за когото искам да се омъжа.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 529871a942
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Всяка една връзка е индивидуална и няма как някой да отговори правилно на въпроса ти, тъй като никой не познава нито теб, нито мъжа ти. Мойте наблюдения връху дългогодишни връзки на мой приятелки показват, че такива връзка свършват рано или късно с раздяла. За толкова много време прекарано с някого ти би трябвало да го познаваш и да знаеш дали това е човекът за теб или не. След 5 години връзка и 2 години съвместен живот за мен той би трябвало да знае какво иска и да не се колебае, а не да мълчи. А на 26 не сте малки - няма смисъл да живеете така още 2-3 години и тогава тепърва да взимате решение за връзката ви. Като цяло нямаше да е проблем да си живеете така още и 10 години, ако и двамат ви устройваше, но теб, за да питаш в този форум, явно не те устройва това безизвестно положение. Поговори с него и виж какво може да изясните по темата.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: fecfc421a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Мила, оставяй го, само времето ще си загубиш

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 8ac0427648
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Нещата насила не стават. Не се заблуждавай. Щом не го е направил сега и има такива оправдания запомни коментара ми! НИКОГА НЯМА ДА СТЕ СЕМЕЙСТВО.

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 969b3c5162
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   При такава емоционална зависимост от майката направо бягай със 100 км. в час! Тя е третия човек във вашата връзка. Избягвай подобни мъже, защото те очакват само неприятности.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 11b719a49c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Връзката с мама е много кофти нещо. Аз съм мъж и съм в такава ситуация. Няма отърване. Постоянно разговори, съобщения, съвети как да си живее живота. Аз като отида в командировка и мамчето веднага идва на гости. Също искам семейство, да поемем живота си в свои ръце, но не става. Заради мамчето вече съм на ръба да загърбя всичко и да търся щастие другаде...

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 76de3b8e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   10 години след подобна ситуация съжалявам единствено, че съм останала толкова дълго, вместо да се освободя и активно да търся други алтернативи.
Направо ми прилошава като си спомня за загубеното време, точно в най-активните ми години, заобиколена с хора, някои от които харесвах, но уви - докато имаш връзка с някого другите мъже се държат настрана. Дори да имат интерес към теб ще те отбягват, за да не навлизат в чужда територия.
Връзката се разпадна и сега вече изпитвам само омраза към този човек, тъй като ми става ясно, че ме е използвал, загубил ми е времето, животът ми можеше да протече по много по-добър начин, да създам семейство, да имам деца, къща и прочие.
Съветвам те да използваш максимално младостта си, радвай се че я имаш, върни си свободата и търси други хора.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 5d3f14302d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Щом слуша на 100% майка си, значи е мамино синче, бягай с 300 от него, е моя съвет.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 7bf31c3fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   8, защо с такава омраза говориш за човек, с когото си живяла цели 10 години?? защо да те е използвал, нали заедно сте взели решението за връзка и да живеете заедно? в крайна сметка и двамата сте давали и получавали от тази връзка. обещавал ли ти е нещо, което не е изпълнил? доста грубо ми се вижда, но си написала много малко, за да се направи точен извод.
авторке, просто поговори сериозно с приятеля си за бъдещето, без да го притискаш и да поставяш ултиматуми. попитай го какви са вижданията му за брак и деца. на 26 не сте престарели, но не сте и малки. а ако връзката няма бъдеще, може би наистина мястото ти не е с него.
Ж43

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f798505660
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Мъж съм на 30г. и като такъв ти казвам, че бъдеще с този човек нямаш авторе. Особено щом като държи в течение майка му за всичко от съвместния Ви живот. Считам обаче, че си много млада за дете.. Още повече дете от мъжа, с който си в момента. Опитай с други мъже. До 34-35 години имаш достатъчн о време да избереш бащата на детето/децата си. Съвет най-добронамерен: НЕ БЪРЗАЙ С ДЕТЕ! Не бързай и с брак! Но особено за дете не прибързвай, за да не си съсипеш живота, а и този на детето, което ще родиш. Гледай да не стане така, че преследвайки фикс-идеята си за брак, да не се омъжиш за неподходящия. После ще има теми от рода на, , Срещнах ГО, той е любовта на живота ми, какво да правя, като съм омъжена и имам дете"
Трябва да разбереш, че към момента връзката ти е изчерпана. Свободна си, гледай си живота и подбирай мъж, по свой вкус и ценности. За да не тръгнеш след 3 г брачен живот да изневеряваш, да има сксндали в семейството, детето/децата ти да страдат, а ти да се чудиш по кой път да поемеш.
Поздрави! Един мъж на 30г.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1dd540f069
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не вярвам да е от съмнения и липса на любов, вярвам да е наличие на здрав разум. Нямат значение тука мамините синчета, има значение това, че такива връзки омръзват бързо и при едно сключване на брак той си живота сложен. Колкото до здравата връзка между не го и майка му, нормално е. Тя няма да го предаде и да му обърне гръб заради някой вървежен, но за теб и самата ти не можеш да гарантираш. Тези млади връзки са неуспешни и даже браковете съвсем ги изчерпват. Имате някакъв биологичен часовник, но какво толкова сте се впрегнали да раждате, като че ли ще остареете на 30. Почакай някоя друга годинка и тогава реши дали ще го заряваш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker