Не ме харесват заради моя проблем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121536)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18611)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не ме харесват заради моя проблем
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 2469 пъти
Здравейте!
Много ми харесва сайта и реших и аз да се включа.
Проблемае е следния..
с приятеля ми много се обичаме, но родителите му не ме харесват заради моят проблем - това, че имам здравословен проблем и не мога да имам деца.
Те са добри хора, но много взискателни....
Това ме притеснява, незнам какво да правя.
Понеже това си го знам отдавна, казала съм на приятеля ми още от началото на връзката ни. Той много ме обича въпреки това.
Не сме пробвали с донорска яйцеклетка- което ми е единствената възможност -чесно казано не ми се рискува защото здравословното състоянието не ми го позволява пък и заболяването ми е наследствено. Ако бях здрава - да, иначе искам и аз собствено да си имам, но не мога.
Родителите му много държат да си имаме собствено дете - внуче, но ние с приятеля ми се обичаме много пъти ми е казвал, че няма да ме остави въпреки това.
Незнам какво да правя.
Да семейството е най-важно.
Понякога си мисля да си тръгна, но немога, защото много го обичам. Ще си намери друга и ще му роди много деца. Понякога си тръгваш, защото много го обичаш-не ме разбирайте погрешно. Щом държат на собствено аз като не мога да имам... не искам той да има проблеми зареди мен с техните.
Одавна си мислим да осиновим, но пак техните не са съгласни.
Моля за мнения.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5d99165b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Един добър вариант всички да са доволни е сурогатна майка заплодена със сперма от съпруга ти. Така хем той ще е доволен, че детето ще е от него хем родителите му ще се радват на собствено внуче. Осиновяването едва ли е опция щом те са толкова взискателни. Ти предполагам няма да имаш нищо против това да имаш детенце, вярно не твое собствено но все пак от съпруга ти?

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 015b061677
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   здравей,
толкова много деца са захвърлени по домовете. Всяко едно от тях заслужава дом и любов.
Пожелавам ви да сте много щастливи и да си осиновите детенце!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9fe99ad985
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не го напускай! Не слушайте родителите му не сте деца В 21 век има толкова много много начини, а осиновените деца са най добрия според мен. Живейте живота си и се обичайте щом си намерила такъв добър мъж не го пропускаи не и с толкова много възможности. Късмет

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 06159d984a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си с него и той е с тебе няма какво да се съобразяваш с техните му той щом те обича ще бъде с тебе до края. И да си майка не означава да родиш дете а да го изгледаш с много любов и грижи. Той е знаел още от самото начало както казваш и щом е още с тебе значи те обича. Не се чувствай виновна защото не си, гледай си живота и щастието и ако осиновиш дете това ще е много добра постъпка ще дадеш добра майка на безпомощно дете това не всеки би го направил. Но ако искате да сте добре двамата по добре отделете се от техните те ще ви донесат само нещастие и проблеми.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 70731331be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това е вашия живот, вие решавате какво да правите, а не родителите. Родителите когато е трябвало са го правили, сега нямат власт над вас, големи хора сте. Да, разбирам, че са му семейство и малко или много се съобразява и с тях, но те нямат право да му казват какво дете и от кого да има, той си решава това. Съжалявам много, че имаш такъв проблем, това е много гадно, но какво да се прави - ти не си го искала и понеже няма как да се излекува това, трябва да го приемеш. Щом приятелят ти те обича и иска да е с теб въпреки това, това е важното. Говори с него, кажи му че не искаш заради теб да има той проблеми с тях, какво да правите и решете, но не оставяйте те да определят живота ви и да ви казват какво да правите, защото след години те ще са си отишли, а вие ако се обичате - ще сте двамата заедно, родителите вече няма да ги има.

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f4cea64ceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ти с родителите му ще живееш или с него. Родителите трябва да се уважат, ако и теб те уважат.
Щом приятеля ти знае за проблема и въпреки това те подкрепя, значи наистина те обича. Може да се решите да осиновите дете и да го приемете като свое, толкова много деца има без родители. За мен родител не е този, който е биологичен, а родител е този, който дава обич, подкрепя, грижи за детето. Така че си помислете за осиновяване.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4ab4104911
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей.

Осиновете си. Няма нещо по-хубаво от една щастлива усмивка, още повече ако е детска. Много е лошо, че не можеш да забременееш, но искам да ти кажа едно. ЖИВОТА СИ Е ТВОЙ. Родителите на приятелят ти не могат вечно да ви контролират, бъди себе си и осинови едно малко човече. :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9dc7c681e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Осиновете дете. Никое, което расте в домовете и без родителска обич, не живее добре като голямо-все свършват в затвора или остават на улицата.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 169b41445b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мислиш ли че ако нямаше този си здравословен проблем, те щяха да са най-щастливите свекъри. Ако е така, ще те разочаровам. Дори да родиш 10 деца пак ще ти намерят кусур, ти си снаха, ти си чуждото дете отнело им сина.
Решението как и от къде да се сдобиете с наследник си е ваше, те нямат право да се месят и това най-много ги тормози. Ти си се изследвала и знаеш за проблема си, те ти го набиват като комплекс, без да са изследвали сина си дали и до колко той не е стерилен. Те твърдят че той няма проблем без да са го изследвали!
Дали ще имате сурогатна майка или ще осиновите, хич да не ти пука, щом той те иска такава каквато си. Ако мъжът ти приема бъдещото дете за свое, какво ти пука техните дали го приемат за внуче. Едно дете ще размекне сърцата им и ще видиш, че ако им го оставяш често при тях да се грижат за него, още от бебе, ще го заобичат дори да е негърче.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0a66d9c7d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Здравей, мила авторке!
Първо, хубаво е да се уважавате с неговите родители и да имате топли отношения, НО нищо не им дава правото да се месят по такъв начин в живота ви. Да, те искат най-доброто за сина си и това е нормално, но щом той е преценил, че това си ти, те трябва също да го приемат. И всъщност е негова работа, той да постави границата и да им покаже, че не е редно те да вземат решения вместо вас. Вие сте големи хора, предстои ви да създавате семейство заедно, повече от ясно е, че имате глави на раменете си и трябва сами да преценявате ситуациите и да действате.
Второ, остави се да се чувстваш щастлива и обичана. Радвай се на факта, че си успяла да попаднеш на човека, с главно Ч, който действително ще е с теб и в добро, и в лошо. Може би не можеш да му родиш деца, но явно му даваш достатъчно. Недей и ти да взимаш решенията вместо него и да се чудиш дали да не го оставиш, щом той е решил, че иска ТЕБ, значи всичко останало може да се нареди.
Трето, семейството не се гради върху генетичен материал. Знам, че е лесно да се каже отстрани, но аз наистина вярвам в това. Да си родител, не означава да си направиш дете, а да го порастиш и да му дариш цялата си обич и внимание- за това не са необходими гени. Има ужасно много нещастни и изоставени дечица, които просто жадуват за капка нежност и родителска грижа. Съветвам те да си осиновите едно детенце, пък може и повече, и да си го отгледате с много обич. Не можеш да си представиш какво е да върнеш усмивката в очите на едно самотно и отхвърлено дете. Ако родителите на приятеля ти са против, толкова по-зле за тях, защото това е вашият живот и вие трябва да го живеете, така както вие искате!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker