Кой трябва да бъде наказан за изневярата - мъжа или жената ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кой трябва да бъде наказан за изневярата - мъжа или жената ?
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 8626 пъти
Здравейте всички любители на Сподели. Когато мъж или жена изневерят кой е по виновен. Народните мъдрости казват ЧЕ ВРАТА СЕ ОТВАРЯ ОТ ВЪТРЕ и другата мъдрост е че КУЧКАТА, АКО НЕ ВИРНЕ ОПАШКАТА ПСЕТАТА НЯМА ДА И НАЛЕТЯТ.
Обикновено когато ги хванат в изневяра обвиняват и бият мъжа, жената я защитават. Как е по правилно да се постъпва. Поздрави на всички които са били в това положение е не го изживявайте прекалено тежко. А тези които си имате любовници бъдете щастливи и пазете любовта си, тя е по -сладка. А всички останали мислете и опитайте и едното и другото.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 76

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1c30497520
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Що за глупост?
Първо, изневярата не е прстъпление да търсим виновни и невинни, а и често точно партньорът съзнателно или несъзнателно е подтикнал към изневяра - всеки случай е различен.
За мен лично ако става дума за брак да кажем и мъжът или жената изневеряват със свободен мъж или жена, ако има изобщо вина, то е в ДВАМАТА брачни хора. Свободният трети човек не се е женил, не е обещавал и не е създавал семейство - той може да прави секс с когото си иска да не говорим, че много хора не казват и, че са обвързани.
За мен ВИНАГИ, когато някой тръгне да си търси щастието другъде се гледа и ролята на партньора. Не говоря за секс за една вечер, а за истинската паралелна връзка. Сексът за една вечер иначе може да дойде от някаква ситуация - парти, употреба на алкохол, мъжът отишъл на гурбет или командировка...особено мъжете са ловци и не отказват възможност за секс - това няма предвид, случва се масово и не можем да говорим за нещастни бракове и вина на партньора, а за прост нагон и човещинка, природа, но ако става дума за ВРЪЗКА, чувства, секс с любовник/любовница, тогава причините винаги са в брака, във връзката на двамата брачни и за мен винаги са виновни и двамата и никога третият човек, който си няма хал-хабер и не е обвързан, а свободен.

Не вярвам в митовете на мъжете иначе, че били съблазнени, не вярвам в мита на неустоимата жена-вамп, която ги е примамила и нищо не могли да направят :)))
В повечето култури, в нашата включително, иначе общественото мнение е винаги срещу жената - любовницата винаги е лошата, ако съпругата изневерява - тя е курвата и така нататък, а мъжете винаги са пощадени (той е пич, той е потентен и готин, жените му се лепят, ейййй голяма работа е ТОЙ и така нататък). Жените винаги са изкарвани лошите и курвите

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b9c8e38823
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Изневярата не е престъпление, но тя не е и положителна постъпка. В преобладаващият брой случаи тя е достойна за порицание. Когато стана дума за едномоментен сексуален контакт, виновни са и двамата прелюбодейци. Когато става въпрос обаче за по-дълбоки чувства и за любов между двама души, излишно е да търсим вина. Те са толкова наказани от обстоятелства и от отношението на околните, че мисля че това е напълно достатъчно. Много е тежко да изневеряваш и да го съзнаваш, да не знаеш какво ще ти поднесе утрешният ден, да рискуваш благополучието, спокойствието на децата си, да си материално зависим или просто да не искаш да изгубиш за един ден всичко, което си градил през голяма част от съзнателния си живот. От друга страна повече не можеш да продължаваш да се криеш и да лъжеш. Това е наказанието.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f89aeea257
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ти, заради малоумният ти въпрос. Къде в закона е описано това като престъпление, че да се наказва? Кой/я си ти, да си мислиш че можеш да раздаваш наказания на базата на пол?

Що за жалък сексизъм, да търсиш вина според пола на човека? Ако жената изневери, мъжът ли да бутнем в затвора?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 7d47b87ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Е де как го измисли пък това! Мъжът или жената? ! Този, който е бил отгоре или който е бил отдолу, или пък, който е гледал отстрани :Д Ами в по-специалните случаи тогава сигурно ще трябва да се разследва кой е бил пасивният и кой активният, че да определим виновния? Според мен който и да изневерява не е невинен, независимо какъв му е полът, на колко години е, какво му е социалното положение или какъв цвят са му очите например. То и партньорът/ката на дадения човек може да не е цвете, ама какъвто и да е случаят, долно е да ходиш при някой друг и после ни лук ял/а, ни лук мирисал/а да се прибираш у дома.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 16a8a467a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   аз съм мъж и момчето, което е било с моето момиче знам, че няма за какво да му се сърдя (може и въобще да не знае, че е обвързана), ама на мойта бой бой бой

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: a7e5024c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Който е изневерил, авторе! Ако е мъжът, той да е! Ако е жената, тя да е! И да не ми излизат с "Напоследък не ми показваш любовта си! ", "Имах нужда от разнообразие! " и прочее оправдания. Ако имаш сериозен и нерешим проблем с партньора си, заради което ти се налага да търсиш друг, редът е:

1. Съобщи на твоя човек, че късате.
2. Търсиш си друг/а.

Всичко останало е лошо и по вина на кръшналия - без значение колко пъти ще оправдае изневярата си с другия или екстремни обстоятелства. Щом партньорът ти не е казал "Върви и ми изневери с лицето Х! ", значи не е виновен. Голяма досада са хората, които не могат да поемат вината за грешките си! Като непораснали деца са! Все едно другият е бил в чуждо легло (не бъдете буквалисти - може и да неправите секса в легло, но такъв е израза :) ), а не те. Да са чували тези същества, че хората могат да разговарят? Имаш проблем - обсъди го! Ако проблемът е сърбеж в една определена част от тялото или други личностни характеристики, не е зле да ги споменеш скоро след запознанството, та човекът отсреща да знае в какво се забърква и тогава вече той ще е решил да те търпи, знаейки какъв/каква си, т. е. можеш да претендираш, че и той има вина, защото е останал с теб след признанието ти, че не можеш да бъдеш верен. :(

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 448cf8c188
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Когото и да обвиняват - историята назад няма да се върне. Така че по-добре всички участващи да си направят съответните изводи, и най-важното - да се замислят един за друг ли са изобщо.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 437221db8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   ВРАТА СЕ ОТВАРЯ ОТ ВЪТРЕ
Когато ключът е загубен за отваряне се търси ключар, тоест мъж, които е наясно с нуждите на дадената ключалка/врата. Не може вратата да стои затворена цял живот, само защото ключът у дома е "загубен". Когато ключалката и вратата биват обслужвани навременно, нито ключът се губи, нито вратата остава отворена за чужди потребители.
КУЧКАТА, АКО НЕ ВИРНЕ ОПАШКАТА ПСЕТАТА НЯМА ДА И НАЛЕТЯТ
Тук въпросът стига до там, трябва ли дадена кучка да стане монахиня, заради това, че нейното псе не може или не иска да обслужва правилно кучката и зад опашната й част.
Научете се че за изневярата не е виновен изневеряващият, а партньорът му. Ако някой си има всичко в къщи няма да бяга да го търси навън.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f082101548
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Егати тъпата тема. Всеки случай си е различен. Как очакваш да кажем кой е универсален виновник във всички възможни случаи?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 78cfb8c408
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Категорично жената! На нея и влиза, тя го поема, тя "отваря вратата от вътре", тя е "домакин" на събитието.... Мъжът по-често мисли за секс, но ако жената е "моралистка" и няма съмнителна, често перверзна ценностна система, не би имало физически изневери.
Дано жени със заболявания, мании и фалшиви ограничения не коментират

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 9c4493b1fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Ами всичко си зависи от конкретната ситуация. Обаче за да се стигне до там, че партньорът да ти изневери първо трябва да потърсиш вината в себе си. А и какво да ти кажа, от изневяра до изневяра разлика от небето до земята. Едно е да се напиеш на купон и на пияна глава да преспиш с някого, друго е да имаш паралелна връзка, че някой дори и деца имат от такава връзка, в продължение на години. Така, че историята винаги е различна и гледната точка е повече от една. Познавам жена, която изневери на мъжа си след като той години наред я беше пренебрегвал. И честно казано, склонна съм да я оправдая. Познавам и мъж, който изневери на жена си след като тя имаше почти непрекъснато "главоболие"... и пак съм склонна да го разбера. Така, че рядко хората изневеряват без причина и явно законната им половинка не знае как да се отнася с тях и за това търсят навън това, което не получават в дома. Така, че може и да ме оплювате, ама в такава ситуация май жертви няма. Ако ти изневерят е редно да си помислиш къде сгреши, че да подтикнеш половинката си към това.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: cbeca5a71f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Айде стига с тая защита на мъжете, че "било човещинка"просто хората които имат някого вкъщи трябва да имат повече мисъл в главата и ако има нещо недоизказано да си кажат това което искат.. Макар, че се случва на всеки да пожелае някои различен...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 91d205da24
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Еднакво виновни биха били и мъжът, и жената. Обикновено причините са еднакви (еднакво нелепи :), така че аз лично разлика не виждам.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: dda5baa6c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Номер 6 гласувам с две ръце за твоето мнение, Номер 8 - ти си безнадежден случай.. непоправимо глупава въртиопашка. Номер 11 - те са ти изневерили, а ти ще се питаш къде си сгрешил - ми сгрешил си ако си усетил, че нещо не е наред и никой от двамата партньори не е предприел диалог за изясняване на проблема и евентуалното му разрешаване.. Т. е. - ако сте обсъдили кой от какво има нужда и единия пренебрегва нуждите на другия, то тогава може да кажем, че донякъде е оправдана изневярата.. Ама другият вариант е меко казано безумно и удобно извинение, за тоя който кръшка - да прави квото си иска, щото не го получава вкъщи нали...

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 37f40068c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Номер 10, а защо не мъжете?! Мъжете го слагате, май пропусна този факт. Пък и както каза - мъжете по- често мислите за секс. Ваш си е проблема, че сте несъвършени същества, мислещи основно с долната си глава (естествено не всичките), а не наш! Аман от старовремски, патриархални тъпанари!
По темата:
в повечето случаи и двамата партньори имат вина. Обикновено единият партньор подтиква другия към изневяра, след като не му дава това, което той търси, и обратното. Пренебрегваният партньор не е склонен и/или се страхува да сподели това, което му липсва, и така стават нещата. Тук не говоря само за сексуалните отношения, а и за чувствата. С течения на времето хората се променят и тези промени могат да повлияят, както положително на връзката, така и отрицателно. И именно това може да подтикне изневяра.
Има случаи, в които един от двамата партньори решава просто да задоволи хормоналните си нужди по време на отсъствие на другия, а понякога дори и без да има такова. Някои хора просто не са годни за сериозна връзка и тук няма значение, кой го слага, кой го поема и кой какъв пол е и пр. В такива случаи не мога да кажа кой е виновният и кой - невинният. Изневерилият, обикновено, не е виновен, че не става за сериозна връзка, а влюбеният трудно може да бъде обвинен, защото е заслепен от чувствата си, а когато човек е влюбен, трудно вижда лошите страни на на избраника си.
Така, поне според мен, горе - долу стоят нещата.

Black Sabbath

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 9830ec66d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Темата за изневярата много е дъвкана в сайта. Първо, защо изневярата винаги се свързва с нещо лошо? Дори самата дума не е много подходяща. После какво значи "изневяра". Ако само се целуваш с друг/а, но няма секс, то изневяра ли е тогава? Ако не се целуваш, но тайно желаеш друг/а, влюбен/а си в него/нея, дори когато правиш секс си мислиш за него/нея. Това "изневяра" ли е? Изневярата само с физическото действие ли се изчерпва или е важна "изневярата" в самите чувства и желания? Няма правилен отговор, защото различните хора имат различни критерии, какво означава изневяра.

И аз мисля, като номер 9 и някои от другите коментари. Нещата са индивидуални, причините при различните случаи много се различават. Едно е мъжът да сваля всяка, която му е пред погледа, а съвсем друг случай е, когато жена му е изгубила сексуален интерес към него и не правят никакъв секс.
Един мой приятел е в това положение, жена му отказва да прави секс с него, правят по малко от един път в годината набързо, защото тя му дава зор да приключва по-бързо. Той е мъж на 45 години и нормално да му се прави секс. Какво трябва да направи? Последно я заведе на екскурзия в Гърция и докато тя е била на плажа, той се е прибрал и цялото легло с цветя е украсил. Пуснал музика, която тя обича и я изненадал. Тя не само го е отрязала, но и му се скарала, че бил много разхвърлил.
Той е висок, добре изглежда, веселяк е, положителен човек и е добряк. Жена му с редки изключения е вечно намусена, мърмореща и налагаща се. И сега какво правим, след като тя няма никакъв интерес към него? Това положение често се случва при дълги бракове. Да се кастрира и да стане монахиня ли? Той твърдо не иска да се развежда заради децата, живял е без един родител. А различни жени имат интерес към него.
Такива случаи ми напомнят често използваните думи в близкото минало "съпружеско задължение". Сега никой не е "задължен" да прави секс с някой, с който не иска. Но другият съответно също не е "задължен" да се съобразява с това. Сексуална еманципация в действие и за мъжа, и за жената.

K-Man

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: cca344761e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Значи виж сега. Виновен е този, който е изневееил. Това не е грешка - избор е. Ако не искаш, съответно няма и да го направиш. А това, че ако приятеля ми изневери, ще бия и нея си е отделен въпрос! Ако обичаш някого доататъчно, не би му изневерил нито с мис свят, нито с най-големия плейбой.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 886915ba98
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Някои хора сигурно прекарват много време пред затворени врати и не могат вечер дори вкъщи да си влязат, ако няма никого вътре. Не знам защо така. Аз си отварям. Повечето врати имат опция и от двете страни да се отворят. Има и плъзгащи се врати. Настрани. Или въртящи се. А сега де. Кое е отвътре и кое отвън...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 78cfb8c408
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   15, прочети още веднъж последното изречение в поста ми. За да не се затормозяваш и за да ти е по-лесно ще го копирам :)
"Дано жени със заболявания, мании и фалшиви ограничения не коментират"
Опитай се да разбереш написаното. Късмет :)))
18, интересно предположение :) Пробвай да отвориш вратата на Black Sabbath ;)
10 съм

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 0d803ea7cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   №10, изтрепа рибата! Евалла! Не завиждам на жените, с които общуваш, защото бисерите ти едва ли се изчерпват с тоя...
Поставеният въпрос е изключително глупав, защото колкото изневери, толкова и истории. Най-общо казано обаче едните изневеряват по подразбиране, ей така за спорта - това са яките комплексари. Другите изневеряват, защото са провокирани от липса в отношенията си на всякакви нива. Важи и за мъжете, и за жените в еднаква степен.

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 00b87b2c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   ами виновни са тези които са обвързани, защото другият, необвързаният не изневерява на никой. Ако великите им бракове са наред, няма да тръгнат да изневеряват.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 7d786ce215
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Стига с това и двамата да имат вина. Виновен е този, който изневерява. Виновен е в очите на пратньора си, защото е излъгал доверието му и е наранил чувствата му. Ако половинката ти не удовлетворява твоите духовни и телесни потребности, това което се изисква от теб е да решиш проблема. Но решението не означава утеха в прегръдките на друг. Означава да си смел и да поемеш нещата в свои ръце.
Разбира се има изневеряващи и изневеряващи. Има много хора напълно задоволени и физически и психически от своите партньори, но непрестанно също така търсещи други интимни другари. Те да му мислят къде им е проблема. Но проблем има защото всяко действие има равно по сила и обратно по посока противодействие.
Какво да кажем за третата стана? Има такива, които са излъгани, има които са наясно, има и такива на които не им дреме. Дали са виновни, времето ще им покаже. Дали те ще научат своя урок, си остава за тяхна сметка!
Истината е, че всеки гледа от своята камбанария. Никой не е застрахован от грешки, но и никой не може да предвиди последствията. Това, което остава скрито дълбоко в душата и сърцето на човек, не търпи осъждане. Само може да предизвика съжаление!
Със здраве!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 7c27b2f8ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Ако правилно съм изтълкувал поста ти, хванали са те и са те били - радвай се, че не са те Е.. ли! Ако "кучката" си е навирила опашакта ти с коя глава мислеше, че се навря между шамарите? Изобщо не мога да съжалявам такива като теб - беше ти хубаво докато ч. каше, а сега се жалваш и търсиш оправдания, че тя изневерява, а ти просто си си правил кефа.
Бъди здрав и повече късмет, че на Титаник е имало много здрави!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 37f40068c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   10/19,
Black Sabbath съм,
боли ме оная работа какво си написал в последното си изречение. Ти пък откъде реши, че съм с някакви заболявания, да не би да си лекар, 'щото ми се виждаш прекалено тъп, за да си такъв.
Все жените са ви виновни. Виновни сте вие (не винаги, естествено), че сте прекалено тъпи, за да ползвате горната си глава и по- точно - онова нещо между ушите, което май повечето мъже го нямате. Или сигурно гаджето ти/ женати ти е изневерила и теб сега те е яд и си решил да си изкараш гнева върху нас. Ами, като ходите по к*рви, ще е така. Ако пък е била свястна нищо чудно, че го е направила на такъв тъпак, като теб. Сигурно и най- свястната би ти изневерила.
_
Всяка една история, която включва изневяра, е индивидуална и понякога само единият е виновен, а понякога и двамата. Предполагам, че има случаи, в които и третият участник също има вина. Особено, когато знае, че другите двама са обвързани. Но обикновено единия партньор несъзнателно подтиква другия към такава постъпка.

Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 2a15e2f624
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Това кой е виновен няма никакво значение, тъй като след изневяра съпружеските или подобни взаимоотношения трябва да се прекратят за благото на двете страни. Парадоксално е отношенията да продължават под една и друга форма след изневяра. ДА, понякога има деца за които трябва да се мисли и горките деца каквото и да се измисли, но в останалите случаи да се пордължават отношения е най-голямата глупост която може да се случи. Запомненте че хората могат да живеят сами, ако се наложи. Човек има всичко необходимо , за да оцелее сам. Връзката е само за да се отгледат децата. НЕ вярвате? Вижте животните. ДАли са по-глупави от нас??

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: ab7f9f1dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Аз съм мъж и човек и ми се ебе. Жената също е човек и също и се ебе. От един дол дренки сме и двата пола. Еднакви сме. Стига с тези балкански и анадолски расъждения. Уж вече сме в европа а расъжденията балкански!!! Който го е страх от мечки, да не ходи в гората))) Разберете, трябва да се промени мисленето а не че някой е виновен. Няма мъж или жена, които да не изневерят рано или късно. И защо го наричате изневяра, когато и двамата продължават да се грижат за децата си пазят семейството си!!! Правете 3ки, 4ки и суингър и всичко ще ви е наред)))

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 9ffb10c1fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Който лъже и използва другият е виновен! Иначе да, жената избира с кого прави секс и нейната изневяра е по-тежка! Мъжът може да си изчука някоя и въобще да не му пука (не че го одобрявам, има доверие между хората и това е краят му, но просто женската изневяра е много по-брутална... ми като не щете някой тръгнете си)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 00b87b2c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Ми за да ти изневерят нещо не им даваш и си го получават отдругаде, явно този на който изневеряват е виновен!!!!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: bf271ead16
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   жените защо решиха, че имат акъл та да казват на мъжете да ползват горната си глава и тем подобни не знам, след като надали има нещо по- лъгано и употребявано от жената на този свят. Поне вмоята практика ( а предполагам и на другите мъже) винаги аз съм решавал кое да мине и дали жената да се чувства умна и хитра. А по темата - този който изневери, той е виновен и човекът с когото е изневерил не носи вина.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 78cfb8c408
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

33.   Изневярата е генетично заложена в жената, тя е инстинкт, рефлекс, мутация...

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 00b87b2c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   изневярата не е престъпление, съответно няма наказание... има само разводи!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1186ab321d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   За една изневяра трябват двама, но ако се разчуе страдат тия гдето носят рогата! Виновни са и изневеряващите и ние рогоносците!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0f69669670
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Добре де, нека да попитам така: възможно ли е да "изневериш" на човек, с когото нямаш сексуални отношения? Имам предвид следния казус: съпрузите от години не правят секс и единият от тях (или и двамата) има интимна забежка навън. Как се нарича това? Изневеряваш ли всъщност на някой, с когото не правиш секс?
Питам, защото много от т.нар. изневери са точно заради липса на интимност у дома.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1c30497520
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   36, да изневеряваш, ако става дума за съпруга, защото не си се развел - т. е. твоето обещание към нея за семейство си стои.
Аз го казвам това като дългогодишна любовница на мъж, който не спи с жена си, но да - ясно е, че изневерява на нея. Те са имали някога интимна връзка, която официално не са прекратили.
Ако той да кажем спи със съпругата си не ми изневерява, защото аз съм квази никоя. Затова, момичета, не се занимавайте с женени.
То и по закон е така - със съпругата/съпругът делиш имущество, а ако умреш те наследява - никой не те пита какви са ви били отношенията, а любовницата няма право и едно цвете на гроба ти да ти сложи, колкото и да си я обичал. Има и такава история тук - на любовница от 15 г., чийто любим умира и не може да му отиде ни на погребение, ни цвете да остави.
Аз така реших да приключа отношения с моя женен любовник - спрях си телефона, отидох да работя и живея другъде и той полудял от мисълтта, че може би съм се пребила някъде и никога няма да разбере ... това си го избирате женените...не е изневяра - лъжа е, повече от изневяра е - ПРЕДАТЕЛСТВО.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 136b4a0790
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Кой казва, че бият само мъжа. Ела да видиш комшийката как е гримирана без пари. Цяла седмица ходи така. Ти си си отговорил авторе. Мъжът топи там където му дадат. Ако не му дадат, ще кара на ръчички.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ba6c3cc4fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Ако жените спрат да правят секс с когото видят, изневери няма да има! Въпрос на малко воля е.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 19b5d1e4c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Малеее, чета и не вярвам на ушите си. :D Искрено се посмях на коментарите. Много зле било положението.

Значи тази тема е много излишна и само създава смут между половете. Жените твърдят, че мъжете изневерявали, мъжете другото.
Това са простотии. Време е да спрете да водите подобни спорове и да защитавате определен пол просто защото вие го имате. Вече заемате отбранително положение, малко става като гузен негонен бяга.

Във връзките се получават най-различни ситуации. Затова отговорът на въпросът ти, авторе, е относителен.
Всякаки истории.
Мъж и жена ходят от години, връзката се изтъркала и някой от тях е намерил нова тръпка, но тъй като му е удобно с човека до себе си, а и не иска да го наранява и не му казва.
Мъжа или жената се разочарова или е бил нараняван от половинката си и намират утеха в други.
Или заради чистото физическо привличане като не можеш да си държиш моркова или сливата в панталоните.
Абееее всякакви истории.

ВИНОВЕН е този, който НЕ е ОТКРОВЕН с човека до себе си.
Аз намирам за нормално след като имаш нова тръпка, първо се раздели или поне проведи разговор с половинката си да е НАЯСНО и за да НЕ се ЗАБЛУЖДАВА и след това прави, каквото си искаш. Тогава няма да си виновен дори, защото си си казал.
Така че това е отговорът. Ако излъжеш и скриеш подобно нещо като чувства, изневяра и т. н... виновен си.
И това се отнася за И ДВАТА пола.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 00b87b2c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   А то пък като е откровен, не е изневяра. Колко случаи и ма в които жената знае, че и изневеряват, но си трае заради финансови интереси и други облаги.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c6631b0797
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   номер 10 го е казал най-добре. всичко си е до моралните ценности, които при жените са занижени.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8ad1b7c033
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

43.   жената разбира се

 
  ...

...
преди: 9 години, 27 дни
hash: 7d7e4b2405
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Здравейте! Наистина всеки случай е конкретен, но ще ви кажа как беше при мен! Запознаване в скайпа, сладки приказки всяка вечер, когата съпругът на "нещастната" жена заспи, ежедневно споделяне! Така няколко дни! Отиваме на почивка със съпруга ми, прекарваме отлично, както винаги, връщаме се, той получава SMS, промърморва- е аз все пак съм на почивка! Госпожата упорства, праща съобщения, търси го по телефона и така няколко седмици! Той отначало не й обръщаше внимание, но тя си го беше заплюла, за годините си съпругът ми е представителен и интелигентен мъж и на госпожата й се е видял перспективен! Като не успяла с нахалство, съобщения, звънене тя се предлага за секс! А за да го задържи да й слуша глупостите, тя почва с оплаквания от горкия си мъж и бедна ви е фантазията какви! Че не й обръща внимание, че не прави секс, а тя е почтенна жена, но има нужда от секс и пр! Е, после друго се оказа, но това с лъжите, чрез които търсив жертви проработи! Паяжината е изплетена, мъжът ми се хвана и така сума ти години, докато разбра, че постоянно е лъган и манипулиран! Сега госпожата е с друг пак е много нещастна и почтенна и сума ти години не е виждала секс! През всичките тези години телефонния терор не спря и ангажимента да е онлайн, а ако не е тя звънеше и се нервеше, че не се е сервирал, когато тя желае! И представете този човек настройваше мъжът ми срещу мен и ми се правеше на приятелка! Представяте ли си подобно лицемерие! Е, отсъдете кой е виновен! А един съвет ще си позволя към мъжете-внимавайте 3 пъти по-вече, когато някоя ви се сервира на тепсия, при всички случаи тя има задни мисли-в нашия случай беше раздяла и да се пренесе да живеят заедно!

 
  ...
преди: 9 години, 24 дни
hash: 00b87b2c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

109.   44 много си заблудена, в 99 % от случаите мъжът преследва жената, и къде е мъжа ти в цялата работа? виновен е този, на който му изневеряват, ако изобщо може да има вина, изневярата не е престъпление и няма наказание.

МОДЕРАТОР - Моля, изпращайте коментара си само ВЕДНЪЖ. Всички коментари от номер 44 до 109 са само вашият многократно! НЕ ПУБЛИКУВАМЕ коментар повече от веднъж!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 22 дни
hash: 052f085a11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

110.   АЗ съм 44! Не съм публикувала друг коментар! Но това, което пише 109 за мен е необяснимо това неоправдано нападателство! А защо да е виновен този на който му изневеряват-вероятно ти си от другата категория тази с любовниците и преследващите и сега се тресеш от гняв! А може и да си се познала? !

 
  ...
преди: 9 години, 17 дни
hash: 00b87b2c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

112.   преследващите кои? мъже ли? ха - ха няма как да се позная, смешно е! да не би да" се тресеш от гняв"

 
  ...
преди: 9 години, 17 дни
hash: 7690ebd05e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

113.   Жената е по-виновна

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 16 дни
hash: 052f085a11
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

114.   110 до 112! Не нямах предвид преследващите мъже, а преследващите, постилащи се до всякакво унижение нахални, невъзпитани и ненаучени кое е позволено и кое не в една връзка със женен мъж жени, които колкото и годинки да имат на гърба си и живота не е успял да ги научи, че и те някога нямат право, а това да говорим за достойнство, няма такова нещо всички средства са позволени за постигане на целта! В това твое "Ха ха–пише се всяко ново изречение с главна буква, ти не си ли учила правопис, като че се сещам, че е пак 109, дето написа 60 коментара да ме обориш, та затова попитах позна ли се? ! Иначе кой ще се старае толкова много да ме оборва! Вероятно нещо ти е напомнило за неща случили се с теб, а като знам въпросната любовница на мъжа ми "Тя е ПРАВА, дори, когато е седнала или легнала"! На добър час!

 
  ...
преди: 9 години, 16 дни
hash: 8b71a9d7bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

115.   Изневярата може да се случи при всяка връзка или брак,за да я има винаги съществува причина!Обаче този който е виновен според мен е изневеряващият защото това е вид лъжа,измяна в любовта.Ако искаш да бъдеш със друг човек просто го правиш,ще направиш услига и на този който не обичаш вече.По този начин го освобождаваш за да може и той да търси щастието си другаде вместо да се заблуждава!

 
  ...
преди: 9 години, 16 дни
hash: 00b87b2c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

116.   114 май се тресе от гняв - нахална невъзпитана и ненаучена, 'че като й изневeряват по -добре да се разведе, отколкото да се натиска някъде, където не е желана. който има достойнство се развежда при изневяра, не търпи резили....

 
  ... горе^
преди: 9 години, 16 дни
hash: 052f085a11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

117.   Да, номер 115, така е напълно си права! Липсваше нещо и то бях аз до съпруга си, който преди това беше дълго време безработен и аз работех на щат и половина! Така продължих още няколко години от притеснения, че имаме 2 големи деца, да не изпаднем в същия вакуум! Запозна се с някаква ограничена, злобна и завистлива персона и след непрекъснатите гонения от нейна страна- не знам колко пъти му писа в Елмаза, празни приказки, на тема, че е най-нещастната жена на света с хиляди преувеличения както се оказа по-късно, големи лъжи, които забравяще, после казваше друго, тя буквално му се е предложила! Във всеки мъж има нещо като ловна страст, пък и жената, т. е. аз печели пари и се справя и без мен, я хайде да полудувам! Ето има и леснодостъпна плячка, защо не? ! И като интелигентен и възпитан човек да отговоря на заядливото питанена на116, въпреки, че на падобен заядлив, злобен въпрос, май не заслужава отччтив отговор-Да бях взела това решение и бях подала молба, но веднаж след дълго и продължително препиране с камандите на любовницата си, той се нервира и заспа! Мина време, отидох да му изгася компютъра, а там скайпа му беше отворен, явно колко го е вбесила оная, защото той много се пазеше, и слава богу, предпазваше ме от една с нищо неоправдана женска злоба! А, там пишеше-Хайде! Няма ли да я оставиш най-сетне оная повлекана, ама ти май я обичаш? Искаш ли пак да се видим както по рано? Той отговаря, че няма време, че е студено. Дължа да отбележа, че аз се нося изключително спретнато, спортно, джинси, панталони, тъй като на основната си работа работя с много и критично настроени хора и трябва да изглеждам добре! Тогава се сетих за нейното облекло, като я видях за първи път-някаква ученическа пола, съвсем невзрачна, но не бях се сещала за това! След месец госпожата копира прическата, цвета на косата на повлеканата, купи си като моите цветове дрехи, разпита ме за прическата и фризьорката ми! Когато видях, че тя точно това очаква да се разведа номер 116, отидох изтеглих си молбата, защото във никакъв случай не исках да стане понейтото желание, пък и усетих, че мъжът ми ако го освободя от себе си ще се натресе на нея, а както беше казал-Аз й нямам никакво доверие! Тя си определя срещи с мъже от сайтовете и то не веднаж или дваж! На всичкото отгоре лъже непрекъснато, за да я съжалят и постигне целта си, а най-важното дори не може и секс да прави като хората, а чака на мъжа всичко! Разбра ли сега 116 защо не се разведох! А сега аз да те питам нещо -защо употребяваш моите изрази"тресеш от гняв" е мой израз и мисля, че не само с правописа си зле, но и по български език не те бива? ! Че сложи някой друг израз, ако си в състояние да измислиш разбира се! А защо да съм нахална, не съм отишла на "любовницата"да досаждам, както тя на нас всяка вечер! В кавички е затова, защото се оказа, че и затова не я бива! А защо да съм невъзпитана и ненаучена щом видя нахална, влюбена да командва и вилнее над света около нея, заради нескопосания си секс, аз козирувам и напускам терена! Ти да не си била военачалник в миналия си живот! Правя това, което ми харесва и не се съобразявам, с недоучили, неграмотни, твърде злобни персони, мислещи за Господ! 112 и 114 са един и същ човек познава се по "правописа"! Да видим какво ще измисли сега злобната ти главица? ! Очаквам с нетърпение!!!

 
  ...
преди: 9 години, 16 дни
hash: 052f085a11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

118.   Ами, защо любовникът ти не се е развел, че задължаваш жената да го прави.Тя не е изневерила.

 
  ...

1-50 от 76
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker