Задушаваща любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121245)
 Любов и изневяра (29723)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21899)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3181)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18537)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Задушаваща любов
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 2231 пъти
Има мъж, който ме обича безумно много и с тази своя неконтролируема любов наистина ме задушава. С него нямаме какво особено да си кажем понеже му нямам доверие и знам, че няма да ме разбере понеже въпреки, че е на 30 години мисли като тийнейджър и често се случва да го възпитавам, което не мисля че трябва да правя аз. Осъзнах, че съм с него от съжаление още преди месеци, но когато се опитам да се разделим ме заплашва със самоубийство и просто не мога да му причиня нещо лошо. С тази своя лудост се опита да ме скара с приятели, колеги и семейството ми за да бъде спокоен, че съм само негова и няма да си тръгна, но нещата не му се получиха. Докато с него се караме за дребни неща постоянно срещнах мъж, който ме кара да се чувствам така, както искам, който не ми говори за "голямата любов", а просто ми я дава, с него се чувствах жена - чувство, което скоро не бях изпитвала понеже аз трябваше да вземам всички решения, да решавам проблеми, да съветвам, да казвам кое е добре и кое не и пр. Имам възможност да бъда с човека, който искам и когото обичам, но от страх да не погубя нечий живот погубвaм своя. Опитвам се с държание и постъпки да го накарам да се откаже от мен, но той сякаш все повече ме иска. Не знам как да приключа всичко без да го нараня, но знам, че не мога да продължавам да наказвам себе си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 89d768a809
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   То ако питаш, тя всяка ковра ще ти каже, че приятелят ? я е "задушавал" и затова тя сега коврее на воля. Също така, че тя "се срещала с хора" и "имала възможности", и се чувствала виновна, че се срещала и се зарибявала с тях и не можело повече така да продължава. Че тя искала да има с кого да вечеря, пък той не винаги можел/искал да я придружава.
Само че този "мъж, който ме кара да се чувствам така, както искам" скоро и той ще започне "да те задушава" и така до безкрайност... Вината винаги ще е у другите, а жертвата и онеправданата, неразбраната винаги ще си ти.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e063b7ea09
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Нямам опита в подобни взаимоотношения, но мисля ,че преди всичко трябвада бъдеш честна със себе си ,да правиш това ,което ти харесва и това което усещаш ,че е правилно. Според мен трябва да бъдеш честна с партньора си. Кажи му ,че любовта вече я няма и мисля , че ще му спестиш много болка. Всяка една болка се преодолява с времето. И колкото и банално да звучи времето лекува.Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 891e2695e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   О, знам колко е гадна тази задушаваща любов, както и да си с някой от съжаление. Съвета ми е да не си губиш нито секунда повече от времето с него и моментално да го зарязваш, особено пък след като вече си срещнала друг човек, към когото не си безразлична.
Бъди спокойна, бившия ти и да направи някоя глупост няма да се самоубие, а и в крайна сметка ти не може да си вечно около него под заплахата, че може да си причини нещо лошо. Връзките от съжаление винаги завършват по един и същи нечин - с раздяла. Използвай това, че нямате нито имущество, нито брак, нито деца и си бий камшика час по-скоро. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7fbf8f72d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е как да ти има вяра, като виж се... ти имаш връзка с друг вече... по добре му кажи.... и спри неговата и твоята агония...!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 59bd7de7a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   №1, голям комплексар си и със сигурност на теб са ти виновни винаги жените, които пък винаги са к... и. Ей такива са обикновено патологично ревниви и наистина задушават с вечното дебнене, дишане във врата и т. н. И, естествено, биват напускани, ако жената е в час, а не е някоя мазохистка.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 911f517271
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не мисля, че номер 4 ме е разбрал добре. Не той ми няма доверие, а аз на него, понеже ме е предавал неведнъж. И не съм казала, че вече съм била с другия мъж, просто с него се чувствам добре и не мисля, че това е вид изневяра понеже не е имало нищо по-интимно между нас (все още). Ще помоля ако има още някой неразбрал ситуацията да не бърза да ме критикува, понеже ми се струва неуместно !

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: da2b4fd814
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не, няма да се самоубие, само те манипулира като инфантилния недорасъл лигльо, какъвто е.

Прекъсвай взаимоотношенията и преминавай в другата връзка. Това е. Дали сега или после, то ще се случи; никой не иска да живее с недорасъл. Направи го сега, докато имаш възможност за нещо по-добро.

И в никакъв случай не се чувствай отговорна за някакъв псевдосамоубиец. Всеки носи отговорност за действията си, ти не си длъжна да му сменяш памперса. Ако заплашва, че ще скочи от балкона, звънни в полицията. Те ще вземат нужните мерки, а и така не може после никой да те обвини, че си укривала доказателства.

Успех.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9ab5f5a9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Имам чувството, че това не го е писала жена, но не е така извинявай. Преди две седмици скъсах с човека, който е със същото описание и ми е много интересно с каква цел е написано.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 89d768a809
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   №5, май не можеш да четеш нещо.. Къде съм написал, че всички жени са коври? Това, което съм писал е, че всяка к... и с него визирам КОНКРЕТНА категория жени, към която ТИ несъмнено спадаш. Иначе не бери грижа дали жените ме напускат или не! Даже се репродуцират около мен и за няколко години от 1 станаха 3.. направо вече се безпокоя дали изобщо ще имам син някога.
А съм сигурен, че ти си седиш сама.. всъщност не точно сама, а овършаваш по трима-четирима за една година, но си по-сама, отколкото би била без никого, и пак "разсъждаваш".
Много е неприятно, че това за което набеждаваш хората всъщност е твоето огледално изображение. Твоята сянка, нали? Кофти, кофти... КОМПЛЕКСАРКЕ
Крадецът вика: "Дръжте крадеца!" Ха-ха..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 148e00dc8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Изобщо не бъди с него нито секунда повече щом е от съжаление. Още повече при положение, че си намерила човека си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker