Не мога да се откажа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да се откажа
преди: 14 години, 17 дни, прочетена 2955 пъти
Имам нужда да споделя следната история,която ме прави нещастна .Преди около месец се зпознах с един мъж в нета. В последствие се оказа ,че този човек го познавам отдавна пък макар и бегло - той е брат на мое бивше гадже .В момента е разведен ,а аз омъжена. Пишехме си за кратко в скайпа и после се видяхме .Не се наемам да казвам как мина вечерта/говорихме за общите интереси/ ,накрая той ме изпрати ,направи опит да ме хване за ръка след което аз тактично се дръпнах. Всичко свърши дотам някак си. След това той изведнъж спря да пише ,въпреки ,че аз му писах -той не отговори -сякаш беше сърдит . Но после разбрах от два -три наши телефонни разговори по различни измислени ,разбира се поводи ,че не ми се сърди за нищо -отношението му е все така топло ,но уви.Той ми отговаря на скайпа лаконично , все има работа - което е наистина така,но ...-и преди си имаше работа когато си чатехме .Ясно е ,че ме реже ,но аз немога да спра да мисля за него ,незнам какво да правя. Понякога когато една любов се изживее - е по лесно ,но така.....спряно да средата ....Аз упорито се опитвам да му втълпя,че сме само приятели ,за да не го уплаша ,но...... какво става в мен....само Господ знае.Объркана съм .Искам да привлека вниманието му отново,но да запазя достойнството си и незнам как.Моля Ви помогнете ми ! Не ме упреквайте - никой от Вас не е застрахован!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 16 дни
hash: 62dca10ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Самата невинност - запознаваш се с мъж в нета /при условие, че си омъжена, предполагам в категорията щастлив брак/ и си мислиш, че ще бъдете като Пол и Виргиния - на колко години си, толкова ли си наивна или разиграваш театро? Защо искаш пак да привлечеш вниманието му, само да си гукате ли?

 
  ...
преди: 14 години, 16 дни
hash: 0afe64ba72
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бе не ги слушай тези маралисти тук, те са идеални, изживей си живота както ти намериш за добре. Всеки знае себе си.

 
  ...
преди: 14 години, 14 дни
hash: 4dfd07b86a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Нормално е на човек да му се прииска нещо подобно, но внимавай, постави си граници, че после....

 
  ... горе^
преди: 14 години, 13 дни
hash: 31a82331de
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мога само да кажа, че хем те сърби, хем те боли...ако ще те успокои, повечето жени сте такива...глупави...ами като го харесваш, защо се дърпаш...той е искал ръката ти да хване, а да не говорим за целувка, или недай си Боже секс...Ти за такова невинно нещо като се дърпаш, естествено че му уронваш първо неговия престиж...пишете си дълго, отявлено флиртувате, виждате се, прекарвате си добре и ...накрая ''ааа не, аз нма да ти хвана ръката'' Ами човекът е инвестирал и време и емоции към теб, а излиза, че само си 'играеш с него'.От негова гледна точка. И ти много ще патиш още. Той е мъж на място, не би рискувал втори път с теб...знай, че един истински мъж, предлага само веднъж. Защо? Защото второт предложение поставя ситуацията така, че ти едва ли не от неудобство да трябва да приемеш жеста му, а ако го приемеш той никога няма да е сигурен, че не е тоно такъв случаят...с други думи, когато ти развалиш момента, а сигурен съм, не ти е за първи път и се чудя не си ли го научила тоя урок, то тогава не се вайкай, ами най-добре го забрави и следващият път не се представяй като кокошка, защото петелът няма да те гони вечно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker