Показах му вибратора и пък не ми вярва! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Показах му вибратора и пък не ми вярва!
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 3802 пъти
Здравейте!
Искам да бъда много директна и ще задам въпрос към жените дето ползват вибратор, скоро купих един с голям и дебел размер 20 см и почнах да се изкефя на него сама в банята далеч от мъжа ми, и понеже размера му е 14 см и не е много дебел, след време един път като го направихме с него той влезна в мен направо от раз и почти не го усетих, той усети промяната и като скочи и почна да ми се кара и вика, направо полудя, каза че съм спала с друг и разни такива и че ще се разведем а бе направо подлудя, опитвах да му кажа че ползвам вибратор и му го показах, не ми повярва а взе да се обиди още повече и вика толкова ли не мога да ти задоволя вече след 7 години брак? и не знам какво да направя, възможно ли е такава да остана широка за винаги, пристрастих към този огромен вибратор, а пениса на мъжа ми вече ми изглежда толкова малък и не ме кефи вече и не знам какво да правя, много съм объркана и в къщи е ужас, имам едно малко дете и не искам да разваля брака си, има ли други такива жени дето са имали този проблем, много ще съм ви благодарна ако споделяте вашите опити и знания. и благодаря на модераторите за този огромен труд дето полагат в този прекрасен сайт.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: ebbfe97c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Историята е измислена май. Не можеш да се разшириш с един 20 санта вибратор - имаш най-малкото мускули около вагината и можеш с тях винаги да обхванеш мъжкия член
Иначе - хвани вибратора и мастурбирай пред мъжа си, може би ще ти повярва. Ако ли не - ами разделяйте се, щом той е толкова комплексиран човек, и без това не те е задоволявал - няма какво да губиш

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: bad4e6564d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще трябвa де се осъзнaе и приеме мъжът ти, че толковa години незaдоволенa.... предполгaм от любов си стоялa. A той дa си подтисне мaлко комплексите и егоизмa, aми дa се зaмисли че, нaвaксвaш с вибрaтор... зaсегa. Бъди тaктичнa, но директнa. Кaжи му... кaквото е. Или приемa " мaшинкaтa ", или я изхвърляш мир дa имa и дискретно с реaлем мъж. Aмa и ти.. верно толковa години кaк си издържaлa? !

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 02f11e04ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Дойдохме си на думата. Може с този човек и 20 години да живееш и пак при най-малката глупост да го зарежеш, сякаш е никой. Айде, сега отиди и си намери някой с голям и това ще осмисли живота ти. Кажете ми, как да вярвам на хората?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 4bbc3f5c04
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ъм.. измислена история..

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3ffa239ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имам подобен проблем. Мъжът ми изобщо не ме задоволява достатъчно и си купих вибратор. Като нарочно му го показах, за да не ревнува и да не си мисли кой знае какво. И познай, сега ревнува от вибратора! Ужас! Хем не се старае да ме задоволи, хем е в настроение един път месечно, че и се ядосва, че ползвам вибратор! Направо не знам какво да правя вече! Колкото до това, че ще се разшириш, ами не мисля. Казваш, че си майка, ами помисли си само колко щеше да си се разширила след раждането ако мускулите не се прибираха? Обаче ако искаш прави упражненията на Кегел.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: ce2f05866e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Н 3 " мaлкa " глупост? ! Години е с него незaдоволенa. Не му е изневерилa, a е потърсилa нaчин дa получи нормaлното aлтернaтивно. Е, кой е егоистa? То е ясно че, от комплекси тaкa реaгирa но, aко се зaмисли мaлко, тя пък кaкво е подтискaлa през тия години, зa дa е вярнa съпругa....
Aвторке, опитaй дa го включиш в игричките с вибрaторa. С моя съпруг си се зaбaвляме с игрaчки, но той нямa тези комплекси, зaтовa ти мaлко по- тaктично дaвaй. И кaто не склони... aми имa си други нaчини, по- нaтурaлни;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 00c83f6d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Абе хора, стига глупости... разбира се, че влагалището става по-широко след секс с по-голям член, но не защото физически нещо се променя, а просто мускулатурата привиква да се адаптира към по-големия размер и след това при полов акт с по-малък пенис се получава точно това - вагината се настройва за големия, а влиза малкия. До тук с това.
Колкото до мъжа ти, той очевидно има комплекс, както повечето мъже с пениси под 16 сантиметра, особено ако са и тънки. Варианта ти е да въвлечеш вибратора в секса и да му обясниш точно това, което и аз ти написах, за да си даде сметка, че отношението ти към него не е целево, а ти просто имаш нужда от повече.
В крайна сметка хората живеят в един вид компромис, освен всичко останало, понеже никой не е съвършен. Ето, ти си намерила начин чрез вибратора да си задоволиш каприза, а не си му изневерила. Посочи му това като аргумент и му обясни, че и той трябва да направи компромиси да приеме каприза ти. Нито ти, нито той има вина, че му е малка пишката. Говорете много открито за това, кажете си всичко, иначе просто егото на някой ще надделее и ще се скарате жестоко.
Накарай го да те чука с вибратора докато ти му го смучеш. После може да направите двойно проникване, дори има шанс да ти достави сладка болка по този начин, което да взриви и двама ви.
Няма какво да го мислиш толкова, щом си достатъчно разкрепостена за вибратор, ще ти се наложи да направиш и някои други разкрепостени ходове.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 1e6baf11b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти за упражненията на Кегел не си ли чувала?
И как така ще се разшириш с вибратор? ! А като родиш 1-2 деца, дето главите с раменете им са по 15 сантиметра широки докато излизат от там? След това сигурно само СЛОН ще може да те задоволява!
Май здраво лъготиш и стабилно си измисляш! Съмнявам се дари че си жена...

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3e5495ef94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Всъщност той се ядосва, че е поставен като алтернатива в твоята сексуалност, че си ползвала вибратора сама, без него. Той (предполагам) ти е предоставил монопол върху своята сексуалност и очаква същото от теб. Ободата му е от това, че имаш сексуални изживявания, в които той не е участник.
Смени политиката, привлечи го. Обясни, че него обичаш, че сексуалността ти е силна и искаш вибратора като част от секса между вас. Поискай той да ти го поставя или да го държи, докато го използваш. Да бъдеш безсрамна пред партньора си е израз на висша форма на доверие и близост. Така му споделяш най-интимните кътчета от себе си, един истински мъж няма как да не го разбере и оцени.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: fc03b26956
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За да те задоволява мъжът ти, трябва ти да се потрудиш и то доста. Вибратора го изхвърли, а когато правите секс трябва да стягаш всичките си мускули от кръста на долу и максимално да се опиташ да се доближиш до него. При всички случаи няма да стане нито от първия, нито от втория път, а след доста време ще се научиш да се управляваш. Вибраторът те прави мързелива и е нещо нереално (няма такъв член или поне ти нямаш достъп до такъв), затова се задоволи с това, което имаш, защото иначе ще загубиш и него и ще си живееш с един вибратор.

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 19b9c5e6eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Н 12
Я се хвърли сегa нa легло, стисни яко всички мускули от кръстa нaдолу и се опитaй дa прaвиш нормaлните зa секс движения.
Тaкaвa рaботa нa мускулите огрaничaвa до минимум движениятa. Тогaвa кaкво, дa се стискaме и дa не мърдaме кaто зaмрaзени кокошки, в същия момент обaче дa ползвaме други мускули зa пъшкaния, охкaния и от време нa време някой писък " оох, велик/ голям си", щото видите ли " мaлчо " дa се чувствa мъж. Е, ще се чувствa ли с подобни преструвки и лъжи? !
В този случaй проблемът е в мъжът, не че е виновен - природa, но той трябвa дa промени нещо, a не тя му гaли егото, остaвaйки още по- незaдоволенa, зaщото след не много време изходът... е ясен.
Много добър вaриaнт си е дa включaт вибрaторa, a той не дa зяпa колко по- голям е, aми дa се нaслaждaвaт зaедно нa удоволствието. Ще трябвa дa се потруди той, нaд егото си, нaд умениятa си. Не е проблемa в мaлкaтa п... a, но когaто тя зa него е по- вaжнa от удоволствието нa другия човек... по- добре с вибрaтор!!!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: bd7cdad1c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Имаш дете и като си го раждала, то не ти е разширило вагината толкова колкото един вибратор...? Вибратора да не го ползваш по 1 час всеки ден?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 690c5e18c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Дяконе спи не се пробуждaй...

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 469fd306c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Тая тема е фейк... не мога да повярвам, че това може да е сериозна тема, съжалявам... нито 20 см, толкова ще променят ситуацията, нито тия глупости за разводи са адекватни коментари... според мен някой сбъркан човек се ебава с вас :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: fe2f8348b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не се Убиждай Авторке, но ти не си нищо повече от една нимфоманка...

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: fe2f8348b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Не се Убиждай Авторке,но ти не си нищо повече от една нимфоманка...

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 222cd266f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Стана ми тъжно за детето след като изчетох писанията ти.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 90a8b23ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Не си разваляй брака заради единия секс просто заради единия Х*й ще съсипеш всичко помисли за детенцето ви което спомена по горе, а и има много начини, чрез които съпругът ти може да те задоволява с пръсти с клиторни оргазми и куб други неща това е съвет от мен после да не съцеляваш, че си си развалила семейстовто за едното удоволствие колелото се върти всичко се връща в този живот :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 997529f501
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   номер 3 го е казал най-правилно.
такива сте вие жените.

може и да боли, но е истина.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker