Сънувам,че ми изневерява вече около 20 пъти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сънувам,че ми изневерява вече около 20 пъти
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1707 пъти
Побърквам се, не знам защо се случва това. Дали от страх да не се случи, дали означава нещо, дали от мисли - не знам. Почти всяка вечер сънувам как ми изневерява ии мисля, че два пъти сънувах как аз му изневерявам. Това е в период от един месец, почти всяка вечер е едно и също. Първите пъти се събуждах, супер изплашена, виждах, че е до мен и заспивах, но то вече стана толкова често, че свикнах, не се плаша вече толкова ахахахахха.. Смея се ама мисълта защо се случва ме измъчва. Искам само да кажа, че той е на 25, аз съм на 23. Мислим за съвместно бъдеще, връзката ни е един пример просто за всички останали хора. Никога не съм била по-уважавана, по-обичана и никога не съм била по-сигурна в някой човек. Не искам да пресилвам нещата просто искам да кажа, че връзката ни е добре и не знам на какво се дължат тези сънуища.
Благодаря на всички, предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: c560c9c0e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проблемът е при теб - потърси психолог.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9bfd0f0ad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много хубаво не е на хубаво, са казали хората.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 270f4d2599
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Голяма филмарка си! И аз бях с една такава. Това ни струваше връзката. Послушай съвета на №1!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5ffb506c4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Привет, Авторке! Хммм... доста интересен случай между другото. Това което ми направи впечатление е, че ти самата казваш- "Никога не съм била по-уважавана, по-обичана и никога не съм била по-сигурна в някой човек. " Може би, изпитваш някакъв вътрешен страх(дори неосъзнат), че можеш да загубиш този човек. Казваш, че се чувстваш прекрасно и обичана в сегашната си връзка-явно и оттук изниква проблема. Според мен, адски обичаш този човек//както и той теб, предвид това че те кара да се чувстваш "спешъли" във връзката ви// и не искаш това отношение да се промени, страх те е да не изгубиш любовта му, както и него самия. Това явно е на подсъзнателно ниво, а страха ти е неоснователен. Човекът до теб е показал че те обича, че те уважава, че може да си сигурна в чувствата и принципите му(а това малко мъже го правят в днешно време, така че ти си една късметлийка с пич като твоя). Ето и моята идея какво може да направиш...
Първо поговори с него, за това което сънуваш, АМА ОБСТОЙНО, без да криеш. Обсъдете го, сподели му какво ти мъчи и терзае душичката. Да видиш как ще ти олекне и може би ще спреш да сънуваш тези неща. Ще чуеш и неговата гледна точка по въпроса. Без, разговор няма как да стане... пробвай, нищо не губиш. В парка, на някое спокойно местенце поговорете за това което сънуваш. Хапнете навън, позабавлявайте се, после един страстен, як секс да видиш как ще спиш като "къпана"... хихихи. :)
Според мен, нямаш реални основания за съмнения относно изневяра, но този страх да не загубиш него и любовта му, явно е на подсъзнателно ниво//което пък означава че пък много го обичаш и държиш на него, както и той на теб, предвид написаното как се чувстваш във тази връзка //. Поговорете, а защо да не направите и нещата по горе, които написах :). Разговор му е майката, във връзка сте все пак, не трябва да има неясноти между вас, той е длъжен да знае какво те притеснява. Сега пишейки тези редове ми изниква и друга теория, която и малко вероятна, все пак е вариант. Жените имаме по -силна интуиция от мъжкия пол, може би тази интуиция избива чрез сънищата ти. Може пък да има нещо, което те съмнява в него, ти самата си написала "случки".
Затова сядате и провеждате един разговор, за да ти олекне на душичката и да ти се възвърне спокойния сън. Така че успех, авторке! И ако ти се пише и споделя, драсни няколко реда, как са се развили нещата! :)
SABRINA

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9bd5f81fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   момиче и аз бях с една такава, лекувай се.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b825d0df13
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   ОТ АВТОРКАТА:
До Номер 4: Благодаря ти много ! Да,аз си признавам,че ме е страх да не го изгубя,старая се да е щастлив,щастлива съм когато той е такъв и да,много ме е страх да не го загубя. Имам чувството,че ще ми спре въздуха,ще ми се пръсне сърцето хаха.. Съответно и аз си имам мнение по въпроса и то е същото на Номер 4.
До номер 5: Кое да си лекувам? Любовта ли? Аз не съм луда,това не се случва в реалния живот,това е сън. Съня ли да си лекувам? Не разбрах!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 668326a74d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ей ти моя съвет - не лягай да спиш и няма да сънуваш... Хора от мислене на глупости се получава заболяване... вземайте мерки с време

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker