Харесах го, но той си има гадже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесах го, но той си има гадже
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 2523 пъти
Скоро на едно събитие се запознах с едно момче и в момента на запознаване, той предварително ми знаеше името. (от обща група по интереси във фейсбук ;д ) Когато събитието приключи, се бяхме разбрали с други хора да тръгнем заедно в една посока, но в последствие те зачезнаха и останахме само двамата и така той ме изпрати до близката спирка. Говорихме си общи приказки, колкото да не е неудобна тишина. Още същата вечер му изпратих приятелство. Откак прие, се беше изминала 1 седмица, за да се осъзная, че съм го харесала. И реших да му пиша. Писахме си 4-5 часа. На следващия ден пак. На третия ден стана въпрос за гаджета и го попитах най-накрая... каза, че си има и ми стана тъпо, но се оказа, че я познавам. Тя също е на 19, но е от друг град. В другия край на България. Той обясни, че са се виждали само веднъж за 2та месеца, през които са във 'връзка'. Стана ми хем смешно, хем гадно. И му казах, че не е хубаво да си пише с други момичета толкова, като си има гадже. И той почна- ама това не било проблем за нея, давали си лична свобода, можели да излизат, с когото и да било, разни такива. Е. честно, не можех да повярвам. Първо, аз какъв човек съм харесала, второ-каква е тази им връзка, ако изобщо може да се нарече такава. Ако имат уважение, няма да разиграват други хора... Но аз нали съм наивна и.. харесвам го, въпреки че си има някаква си там. Все пак той продължи да си пише с мен и поиска да се видим, защото "имала съм грешно мислене за хората и искал да промени мнението ми". Е, хайде, съгласих се. Не съм от хората, които да се влюбват безумно и безразсъдно. Използвам ума си. Когато се видяхме, седнахме на кафе и си говорихме и тогава той още повече ме впечатли. Спомена, че лятото бил мернал фейсбука ми от тази обща група и ме бил харесал, но не му достигала смелост и не ми писал. Чак месец по-късно се намерил с тая другата. Докато ми го казваше, ме гледаше някак.. с чувство. Умея да разпознавам езика на тялото. По всичко си личеше, че има интерес към мен. Когато си тръгвахме и докато чакахме на спирката ме гледаше продължително и пак беше с чувство, като че ли любов, може би. И постоянно ми се усмихва, също имаме и много общи неща.
Чудя се дали би се разделил с другата... Аз съм в същия град като него, а тя е на майната си, с извинение ;д А и не ми изглежда да са лудо влюбени, макар че не мога да съдя за чувствата им отстрани. Много е мил с мен, но само мил или повече? :( Не знам какво да мисля и какво да правя, помогнете!! Да опитам ли да ги разделя? Ако да, как? Не искам да съм кучката, проваляща връзки :((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 2910fb0963
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Със сигурност има нещо към теб, щом дори ти е признал, че те е харесал в онази група... Но! Има едно голямо "но". Внимавай с такива хора, обикновено такива признания не се правят на втората среща, още по-малко от обвързани хора. Според мен не му е чиста работата, колкото и да си дават свобода, тя едва ли включва любовни признания към трети лица. Не, че е тръгнал да ти се обяснява, ама... и дотам ще стигне, след като е започнал с откровенията. Пак казвам - внимавай и използвай главата си! :-)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 82b6a0a22c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм съгласна с номер1. Изчукай го, ако ти се отдаде възможност, но само гледай да не хлътнеш.... , че както казва номер1 - на този не му е чиста работата!!!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 54787dfcdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   момче съм и от собствен опит мога да ти кажа, че ние можем да бъдем с момиче без да сме лудо влюбени на всяка цена. Бях в подобна история миналата година - връзка с момиче в друга държава. И един ден се видях с една добра приятелка и тя самата искаше да сме сами и водихме интересни и сериозни разговори до късно през нощта, но аз дори не я докоснах, за да не изневеря на момиче, което никога не бях виждал на живо.. След 2 дни приключи връзката с първото момиче, а след още 4 второто замина на дълга лятна ваканция без да има връзка с интернет. Не се видях с нея преди да я изпратя, защото не исках да изглеждам като мъжка курва.. През есента замина за друга държава... и тази зима научих, че там си е намерила приятел, с който е щастлива...

Не мога да ти дам 100% гаранция как е при твоето момче, но ние също искаме да изглеждаме морални, верни на своята приятелка, особено на по-млада възраст. Особено до 20-годишна възраст сме идеалисти и искаме да дадем всичко от себе си и да сме верни. Така че е много възможно дори да излиза редовно с теб да не предприеме по-сериозни действия, за да запази приятелката си.. Опитай се да му покажеш пълно разбиране, да се поставиш на негово място, това със сигурност няма да остане незабелязано

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: cbbf518472
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Прави му се секс на момчето, което не е лошо, зависи ти какво очакваш. Във възраст сте в която опознавате другия пол. Той по скоро се е еотдал да изучава момичетата. С другата си чати, с теб друга авантюра. А и малко смешно да го наричат това връзка.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e2054e14c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Според мен това ,че тя е отдалеко и рядко се виждат,особено както казва два пъти ли колко там,такива връзки са трудни и едва ли ще са много заедно.Просто да реши дали да започва нещо ново или да си остане със старото.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a8399c9691
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Който изневерява със теб ще изневерява и на теб. Пък такива истории колко ме харесвали, пък нямали смелост да ми пишат и разни любовни изказвания и драми колко са ми ясниии... Очевидно ти си хлътнала и всяка по-мила дума те кара да се разтапяш, пък той от своя страна е на сухо и иска да те мине като ти сваля звезди... Ама не с думи, с действия стават нещата. С доверие, с това, че познаваш човека... ти познаваш ли го? Не, нали?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9a2dfbc02c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   От авторката:

Дори когато мисля да му пиша,се отказвам и в същия момент той ми пише ._. Съвпадение ли,случайност ли,или съдба е ;д
Не знам какво да мисля,а и аз търся любов,обич от някого,не искам да ме използват...Аз мисля да продължим да си пишем само,да видим до къде ще стигне работата.За коментарите "той иска секс",не се давам току-така.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b003b1b411
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Това, което разбрах от нещата, които си написала е, че си суууупер незряла емоционално и явно с много малко опит. Ама то опит не се трупа от коментари по форуми, нито от "Не съм от хората, които да се влюбват безумно и безразсъдно. Използвам ума си. " Трупа се от грешки - виждаш реалните ситуации отвътре и така... например, ако се позанимаваш малко с момчето, ще разбереш, че тия неща, дето си ги писала за това как те гледал и какво си усещала, че той си бил мислел/чувствал са глупости.
Между другото винаги съм се възхищавал на морала на хората.... например ти, каза, че даже познаваш момичето, ама това не ти пречи да се сваляш на гаджето й, щото те не били сериозни, пък нали и той ти се сваля... то ти не си виновна, ти си си сингъл, той изневерява... замисли се колко долна постъпка е не само неговата, но и твоята (щото всеки тоя живот е бил от другата страна, когато някой "приятелски" си пише с гаджето му)
И не разбирам иронията Ви, по отношение на "Връзката" им, с приятелката ми, сме на още по-голямо разстояние и първите 6 месеца не се бяхме виждали... имал съм много възможности да преся с готини момичета през това време, само че когато харесваш някого не го правиш (аз също никога не бих го приел, ак отя се е занимавала с някого.. смисъл с него не стана, значи все пак може да сме си заедно) И си имаме супер сериозна връзка... в днешно време има интернет, хората учат/работят на различни места...

Та като го харесваш момчето и не ти пука, че си има гадже, давай. Не вярвам да сте любовта на живота си, ама ще ви е забавно... ама не се влюбвай, щото като чета точно това става и се самозалъгваш, че си интелигентна и овладяна, ама то това си няма връзка с акъла... такива неща са като шарката, трябва да се прекарат ;)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5e920e3998
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ... това не би те спряло - жена си все пак!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: ef426155cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Да, харесах коментара на номер 7! Който изневерява с теб, ще изневерява на теб! Единствено искам да ти кажа, че много негативизъм лъха в отношението ти и начина, по който пишеш. Не знам на какво се дължи. Но лично аз никога не се меся в чужди връзки, връзката е за двама, а аз мога да броя. Прави каквото решиш, но след няколко месеца да не пускаш тема "Той май се занимава с друга''.. :) Нали знаеш... каквото повикало, такова се обадила. Умната :)
Д.Д.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker