Приятелка флиртува с партньора ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелка флиртува с партньора ми
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1936 пъти
Заедно съм с гаджето ми от година и няколко месеца, разбираме се добре, имаме нормална и спокойна връзка, но от време на време също се караме, както е при всички хора. От скоро си мисля, че една от приятелките ми се опитва да свали приятеля ми, който преди да тръгне с мен си пишеше 3-4 месеца с нея, но нищо не се получи м/у тях. Аз проведох доста сериозен разговор с нея дали има проблем да излизам с него и тя ми каза, че той не я привлича, че само си пишат и че си има друг човек до нея(което беше истина, но с този човек се разделиха преди време). Така и започна нашата връзка, като през тази една година и нещо не се отделял от мен дори и за секунда и той прави планове за обща къща и съвместно съжителство(той е на 28г., аз на 24г. ) и не съм била по-щастлива от преди. Дори и да е имал някакви чувства към нея, той се влюби в мен и го показва с действия. Но откакто моята приятелка остана сама и недое... на иска да ми идва на гости по-често и когато приятелят ми е при мен стои много дълго време, когато сме само двете на бързо си пие питието и си ходи в тях. Излизаме в обща компания и тя е с нас, нарочно говори по-тихо, за да може приятелят ми да си доближи лицето до нейното, играе с косата си, опитва се да го докосва по рамото, моли го за помощ за нещо, което може да свърши и сама и други неща, списъка е дълъг. Общо взето с поведението си иска да покаже, че е мистериозна и недостъпна, беззащитна и в същото време леко садо-мазо или аз не знам какво. Няколко пъти го е засичала по улицата и ако стане на въпрос нещо с учудване и подхилкване ми казва: " Ама той не ти ли каза, че се видяхме? ' Едва ли не иска да разбере, дали приятелят ми би скрил от мен(той винаги ми казва такива неща, как е минал денят му, кого е видял). Разбирам, че сега като е сама търси внимание, че е й е криво, но не мисля че това внимание трябва да го получава от моето гадже. В началото се опитвах да бъда до нея, да не й е толкова кофти след раздялата, но вече почва да ме дразни. Приятелят ми от друга страна е много наивен на моменти, много завеян и ме е страх да не се подведе по нейните игрички, при положение, че се е опитал да се събере с нея преди мен. Едва ли не аз съм заместител и сега когато и тя има интерес ме е страх, че ще ми изневери. Какво да правя, освен да спра да излизам с нея, когато съм с него, тя го търси по фейсбук, праща му смс-и... Доста ми е неприятна цялата ситуация, опитвам се да бъда интересна за него, да се забавляваме и да не го оставям на сухо в леглото, експериментираме и т. н., но все пак ме е страх, че той ще се подведе. Какво да правя? Не мога да кажа на никого от приятелите си за това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 4a08fa8711
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Говори с него - кажи му от какво се притесняваш и че ти е неприятно нейното поведение. Говори и с нея, бъди откровена и твърда. Кажи ?, че ти прави впечатление нейното флиртуване и че ти е неприятно. Помоли я да престане. Ако го обърне на шега, остани сериозна и ? кажи, че не се шегуваш. Намали контактите с нея, особено ако не последва някаква промяна в поведението ?. Но е важно и приятелят ти да знае, че тази ситуация ти е некомфортна, за да може да се съобрази и той самият и да я държи на дистанция при общи събирания.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 86b5c5aa65
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво да правиш, запознай я с някой, имай му доверие все пак някакво, а дали той знае, че тя го харесва, а може и ти да си въобразяваш, просто да и е приятно в неговата компания.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f19ab3dc90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не бива да те плаши това че тя флиртува. По скоро следи твоя човек дали проявява лоялност към теб. Кажи му какво те дразни в неговото отношение и ако те обича, ще има в предвид.
Аз съм имала подобни случки със сегашния и бившия ми. Бившия не задълбочаваше никакви приятелски отношения с жени. Беше много верен. Сегашния ми си има разни приятелки с които се целува приятелски и се прегръща. Нещо което моите приятели не правят с мен. Прегръща и целува дори приятелките на гаджетата на приятелите му. Това нещо в началото ме дразнеше, но после видях че няма повод за тревога. Издразни ме една която започна да си флиртува уж приятелски с него, да танцуват и да излизат без мен. Чашата преля когато тя го покани у тях на купон. Аз му казах че намирам жената за изключително нахална за това че знае че сме двойка а кани само него, пише му и т.н. Тогава той каза че съм права и че вече ще ходим заедно на партита. И ме убеди да отидем заедно и на нейното. На което за изненада не дойде никой друг.
Така че мило момиче, не бива да те притеснява нейното отношение, а по скоро неговото. Тя явно че не ти е била истинска приятелка, но той може и да е бъдещия ти мъж. Така че поговори с него.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 30548c5f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо не мисля, че си била заместител. Второ, не прави грешката да се променяш по какъвто и да е начин заради нея. Ако го направиш, той ще усети неувереността ти подсъзнателно и ще има обратен ефект. Ще изглеждаш в нужда едва ли не. Просто приеми, че ако той е човекът за теб, такива евтини номера няма как да ви разделят. А ако пък той се поддаде на изкушението, значи по-добре че си го разбрала навреме. Защото по-късно щеше да е много по-сложно, щом ислите да живеете заедно. И тогава вече наистина ще излезе, че си била заместител.

Това бих казал е златна възможност за теб. Така можеш да видиш наистина ли си била заместител и изобщо струва ли си да си с него. Защото днес е тя, утре може да е някоя друга. АКо те обича, която и да е, той няма да поддаде. Ако поддаде с нея, ще поддава и с други.

Ако нещо се случи между тях, въпрос на време е да разбереш. Просто ще си личи, поведението им ще се промени. Но ен прави грешката да ги следиш, да го подозираш и т. н., защото това ще има обратен ефект.

А пък приятелката ти дали го прави, защото ти завижда на щастието или защото наистина го харесва, не знам, но каквато и да е причината, замисли се наистина ли ти е приятелка.

Пробвай да поговориш с нея, обясни и, че разбираш, че е самотна, но това не е начина. АКо няма разбиране от нейна страна, просто не и бъди приятелка. Но нямам предвид да се разделяте с нея и да не се виждате, а просто се преструвай, че още сте приятелки, за да имаш възможността да я наблюдаваш. Пък кой знае, може да се усети и да ти се извини и да престане.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b18e122ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Бах, не можеш да кажеш ли, че точно приятелите са хората, които трябва с думи и действия да теглят една дебела майна на приятелката ти - за да може тъпата овца да се сети, че е имала възможност да е с него - пропуснала я е, сега да си седи на недоебания гъз и да не си навира муцуната в чудото канче! .. И.. ти продължаваш да я наричаш още приятелка.. - изтрий я от живота си и толкоз!

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e9e5c69ab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Явно сегa кaто го виждa любвеовилен и ок с теб, съжaлявa че е откaзaлa, когaто е имaлa възможност и.. ще опитвa докaто успее или я нaтирите кaто мръсно коте. Според мен говори открито с приятеля си. Кaжи му зa подозрениятa си, кaкво мислиш и чувствaш. Нaблегни нa товa че, ти " подхвърля " кaто интрижкa, когaто сa се зaсичaли. Хубaво е че, не му " пилиш " зa товa. Тaкa ти имa доверие и споделя с теб. Но сподели притеснениятa си. Aко тойси помисли че, нaмерениятa и сa - интригa с цел съсипвaне нa връзкaтa ви, сaм ще нaмери нaчин дa охлaди стрaстите и. Ти сaмо му говори спокойно, без излишни емоции. Некa знaе че, вярвaш в него, в нея не! И не зaщото ще успее дa го " събори ", a зaщото не вече те притеснявa поведението и кaто цяло. Бъди умнa и тaктичнa! Некa види товa, което е! Интригaнткa без скрупули!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker