Сина ми много добре крие от мен своя сексуален живот! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Сина ми много добре крие от мен своя сексуален живот!
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 4219 пъти
Здравейте, читатели на сайта!
Така.. става въпрос за 15-годишния ми син който скоро ще навърши 16. Разбрах, че се самозадоволява понякога (рядко) и прави секс с приятелката си.
Мен ужасно много ми е неловко, неприятно ми е и не знам какво да правя, че е криел доста добре от мене и баща му, че си има приятелка. Тренира бокс от 4-5 години и има само 1 загуба, не пуши и не взима никакви наркотици и си има сериозна връзка с момиче може би.. Ходят от година и нещо, впрочем виждам колко много се обичат.. Личи си още в чата им, който видях случайно и незнайно така разбрах всичко. Аз не съм очаквала такива неща от него, дори и не съм си помисляла, че вече ми е пораснало синчето.. Винаги съм си мислела, че е затворен в себе си, защото нищо не ми споделя, рядко си намираме тема за разговор. И така, питала съм го много пъти дали му има нещо, защо не ми споделя нещо, дали има нужда от помощ- аз винаги съм готова да му помогна във всички случаи, да му дам полезни отговори и каквото да е. Сега не знам какво да правя, след като разбрах че води сексуален живот, дали да му кажа, че вече разбрах или да се правя, че не съм видяла нищо? Дали ще ни се сринат отношенията ни, ако му кажа че съм разбрала за връзката му и секса? Приемам го нормално, напълно. Извинете ме ако има правописни грешки и ако съм изпуснала запетаи и букви, просто съм объркана малко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0febfc7362
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Ха-ха, е ти какво искаш, да ти разкаже с подробности ли?

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 680b358792
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти какво искаш, да те пита в коя поза да го правят ли? Зависи и от родителите и от детето. Аз лично не мога да говоря с нашите за секс. Най-много бих им казал, че имам приятелка и толкова.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: aa62094750
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Госпожо, притеснявайте се, ако синът ви споделя сексуалния си живот с вас, не обратното!
Иначе на 15 г. е съвсем нормално. Моят мъж също е започнал на тази възраст, аз съм започнала на 17 г., но от моя клас бях предпоследната, а сега децата са и физически много по-развити от нас.
Единствено нека бащата да поговори за него за предпазването от нежелата бременност и полово предаваните болести и да му обещае, че ще прави секс само с кондом. Оставете в банята на лесно достъпно място за него кондоми - задължително над 20 бр. да има непрекъснато като бройка и нека БАЩАТА (НЕ ВИЕ!) се грижи там да има непрекъснато кондоми.
БАЩАТА трябва и да обясни, че се забременява и при прекъснат полов акт, да обясни, че момчето не бива да разчита момичето да се пази, защото може да стане нежелан баща, а дори и аборт не може да иска като мъж - затова само кондомът гарантира на мъжа да има контрол.
Ако момчето ползва кондоми - няма какво да му се бъркате.
За задоволяването така или иначе!
На тази възраст НЕ ТРЯБВА ДА МУ ВЛИЗАТЕ В СТАЯТА.
Разберете се да си чисти сам стаята, покажете му как се сменя спално бельо, дори как се ползва пералня и изобщо - научете го на самостоятелност.
Няма иначе от какво да се притеснявате - синът ви се държи като здраво и нормално момче, а вие просто трябва да разберте, че е вече малък мъж, не бебе и да се примирите, че скоро ще излети от гнезденцето.
Ако сте още млади и искате бебе - направете си такова, но синът ви е мъж и се отнасяйте като с такъв

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 17727bee76
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Послушай много, ама много внимателно какво ти е писал номер 3!
И го изпълнявай, иначе 100% ще навредиш!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3fba664b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Нaпълно подкрепям н3! Нa 15- ят рож. ден нa синa си подaри сaмобръснaчкa и пaкет кондоми:)От 10 год. не му влизaм в стaятa, освен aко излишно не ме помоли дa му помогнa с чистенето.
Не му кaзвaйте че, знaете зa връзкaтa му. Ще си дaде сметкa ме, сте нaрушили личното му прострaнство. Но поговорете с него свободно и открито. Подaрете му кондоми, кaжете му че, ще ви е приятно когaто си имa приятелкa дa се зaпознaете и т. н., зa дa се чувствa той свободен дa сподели и оредстaви момичето, когaто пожелaе. Инaче честито:), момчето ви вече си е мъж и трябвa дa се съобрaзите с товa. Дa, знaм че, мaлко трудно преживявa мaйкaтa този прелом, но е просто следвaщия етaп.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c1b54c155e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз не мога да разбера защо повечето майки така обсебвате синовете си, че чак чата му четете? Да искате да ви докладва всяко негово сексуално преживяване. Това е безумно...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e4b1cdb661
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   "Госпожо", изрази като "скоро ще навърши", "ходят", "колко много се обичат", "Извинете ме ако има правописни грешки" и др. са присъщи на тийнейджърки, което ме навежда на мисълта, че вероятно темата е провокация.

Ако пък не е, ще ви кажа, че първо нямате право да навлизате в неговото пространство и да му ровите чатовете (ако разбере, няма да ви проговори повече), второ не е длъжен да споделя подробности от личния си живот, трето какво значи "не съм очаквала такива неща от него" - какво очаквате да се замонаши ли? Четвърто какво означава, че не знаете какво да правите, след като сте разбрала? Той не се интересува от вашите креватни изпълнения и вие не следва да се от неговите. Нито прави нещо нередно, нито ви дължи обяснение. Най-добре си трайте, ако той има нужда да го направи, ще ви информира. Вярвам, че сте му обяснили за птичките и пчеличките, когато му е било време. Е, друго не е необходимо.

Ако историята е вярна, имате прекрасен син, не го натоварвайте с присъствието си, ако той не го иска. Така не само няма да го спечелите, но и ще го загубите безвъзвратно. Едва ли искате това.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 597e024cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 3 се изказа много точно! Напълно съм съгласен!
М17

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: aa5bf9d2af
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Към 3 Как няма да влиза в стаята му? Тази жена си е в къщата как да не влиза? ! Все едно теб да те изгонят и да не те пускат да влизаш в една от стаите ви, у дома според мен това е жалко и тъпо.. А колкото до мастурбирането който прави това, да внимава кога го прави няма цялата къща да се съобразява с това! Няма смисъл да критикуваш и обвиняваш жената..
Към авторката : Не се тревожете за нищо.. и си вървете спокойно, все пак сте си вкъщи. И щом не споделя явно не е сметнал за необходими.. едно дете споделя ако в свикнал с това ако не е- не е и така..

Вярна на себе си

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: aa62094750
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Мерси за добрите отзиви - номер 3 има 19-годишен доведен син и ги знае тези неща :)
Никога не съм си позволявала да му нарушавам личното пространство, винаги си е имал стая и свои неща, които ние не пипаме, макар че не живее през цялото време у нас.
Мисля, че просто проблемът на повечето майки е, че не могат да осъзнаят, че бебето им е голямо, особено ако самите те са млади и хоп - изведнъж се събуждат без бебче и са загубили основното си призвание и занимание в живота.

Не е лошо иначе хората в средата и края на 30-те да се замислят за още деца, ако имат такива потребности, но не да тормозят порастналите вече „деца“.
Аз винаги чукам на вратата на детските стаи и не влизам вътре, ако детето не е у дома.
Важно е да общуваме на едно ниво с подрастващите - очи в очи - и след след 14тата година да са просветени напълно сексуално и дори да има чекмедже с голям брой кондоми във всеки дом, така че да се чувстват свободни да си взимат от там с чувството, че няма да забележите - можете дори да им връчите една торба с 500 кондома от секс шоп - сигурното си е сигурно :)
Много бебета иначе са направени, защото младите ги е срам да си купят кондоми или нямат пари за това.
Важно е и човек да умее да се гледа сам - да може от малък да се пере, облича, да си чисти и подрежда, да си сменя спалното бельо. Аз с моите деца от самото начало така започнах като игра, но доведените ми деца бяха над 15 г. и не можеха да си оправят леглото и да си изпържат едни яйца, което им връзваше ръцете за самостоятелен живот. Без караници почвате такива младежи - малко по малко - „Помогни ми да приберем продуктите в хладилника“ или „Ето ти прах за пране, ето ти пералнята... има две неща - температура и обороти - пробвай сам да си переш“ - показваш и със спално бельо как се сменя леглото, показваш как функционира прахосмукачката и НЕ ЧИСТИШ, НЕ ВЛИЗАШ в стаята на младежа, а ако е мръсно, се води разговор. Ако ти трябва за нещо чукаш и говориш през вратата, задължително да се заключва стаята и да си има човека ключ и задължително в стаята да може да си поддържа свой си ред, но с уговорката да има хигиена. НИКОГА не се рови в компютър и тем подобни на когото и да е било, камо ли на най-близките хора, който УВАЖАВАШ
У нас е позволено да се водят приятелки и приятели, ако не се пуши вътре, не се вдига прекалено шум и не ни се пречи. Ако искат младите - нека си правят и секс в стаите си, това са нормални неща и е по-добре така, поне им знаеш с кого ако имат проблем, по-скоро ще ти се доверат. Имат иначе достатачно хавлии в стаите, а при възможност е хубаво родители и деца да имат и отделни бани.
Посрещайте партньорите на децата си както посрещате възрастни хора - на едно ниво и без забележки, ако няма за какво. Не подреждайте след тях, не им гответе и не им давайте напитки, големи са - няма да умрат от глад и жажда

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e13a601d88
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Н 10, мaлко е " болнaво ", което кaзвaш. Кaк тaкa ще влизa в стaятa нa синa си? ! Товa е неговото лично прострaнство! Той също си е домa и по тaзи логикa нямa лошо дa им влизa в стaятa и дa им рови в компютърa и др. тaкивa. Aко ти тaкa постъпвaш с децaтa си.... ужaс! Пък в стaятa си момчето ще си мaстурбирa или друго, говорим зa нормaлно, здрaво момче. Не здрaво е мисленето нa мaйки ( нaдявaм се дa не си ) кaто теб н10.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3ef3ae648e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторке, повярвайте ми, аз Ви разбирам!
Вярвам, че сте чудесна майка и искам да Ви помогна да излезете от стреса, в който сте в момента.
Имате добро и свестно момче и заслугата е Ваша и на баща му.
В обичта си сте пропуснали да забележите, че той вече е пораснал. Разбира се, не Ви виня. Нормално е, повечето родители сме такива.
Не е от особено значение как сте разбрали, все някога е щяло да се случи.
За да не сринете отношенията си, не му казвайте, че сте чели чата му с момичето. Това със сигурност ще го ядоса.
И разбира се, че ще влизате в стаята му, та това е Вашия дом!
Единствено това не правете.
Вие като добра майка ще намерите начин да го питате така, че сам да пожелае да Ви каже. Не му се сърдете, просто приемете, че го е било срам да Ви сподели.
Аз вярвам, че щом като Ви е добро момчето и е запазило връзката си цяла година на тая възраст, значи си струва.
Вярвайте му, че няма да се провали. Помагайте му с разбиране. След време, когато се поуспокоите, поискайте да видите момичето, което най-вероятно ще Ви хареса.
Ще се радвам да споделите продължението.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3ef3ae648e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Извинете, но никъде не прочетох как е реагирал на това съпругът Ви, бащата на момчето? И той ли е стресиран? Би трябвало да е горд с порасналия си син, предполагам е така?

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3ef3ae648e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Не е нужно нито Вие, нито съпругът Ви да учите момчето как да се пазят от нежелана бременност. Бъдете сигурни, че и той, и приятелката му са отлично осведомени и са наясно с тези неща.
Не му купувайте кондоми и не го учете, може би ги знае тези неща по-добре от Вас.
Знайте, че той много Ви обича - и Вас, и баща му. Живейте с тая мисъл и всичко ще е наред.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3ef3ae648e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Ей, 3, направо ще ме скъсаш от смях: "да му обещае, че ще прави секс само с кондом. Оставете в банята на лесно достъпно място за него кондоми - задължително над 20 бр. да има непрекъснато като бройка и нека БАЩАТА (НЕ ВИЕ! ) се грижи там да има непрекъснато кондоми. "
Вие ще му кажете как да прави секс, айде бе...
Хахахах, по-голяма глупост едва ли може да се измисли! Да знаеше момчето, та да го прочете, хахахах!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3ef3ae648e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   8, темата НЕ Е провокация. Истинска е. Изразявате и моето мнение, напълно Ви подкрепям.
Само не съм съгласна с едно нещо и това е убедеността ми, че никога няма да го изгубят. Момчето уважава родителите си, личи от поста. Може временно да се ядоса, по-скоро да се почувства неловко, но нищо повече.
Авторката е готина, само дето не е разбрала, че детето й е пораснало. Това е. Нормално е да е шокирана жената, като повечето майки. То отстрани е много лесно да се съди, но повечето сме такива, особено грижовните и добри родители.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 63ca0f95cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Проблемът би бил ваш ако сте отдалечени. Едно дете в пубертета не би изпитвало желание да споделя връзката си, сексуалния си живот и т. н. с родителите си, защото това е твърде прекалено! Извинете, но се замислете, вие на 15... когато хормоните са ви били засилени, мислите ли, че щяхте да можете да кажете на родителите си, че водите сексуален живот! Откачено е просто. Така че - притеснявате се за глупости.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3ef3ae648e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Чудно ми е защо авторката не се появява? Считам, че е редно да сподели какво се случва между нея и сина й. Най-вероятно е разбрал и тя не смее да пише повече? Авторке, така ли е?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: ab3df8ef74
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Това е просто ужасно!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0dc42d3057
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Всеки родител изживява шок като разбере, че малкото му детенце вече е пораснало и прави секс, обаче не приемай нещата толкова трагично. Имай вяра и в сина си и м себе си като родител, че си го научила да е отговорен към здравето си и към здравето на приятелката си и всичко ще бъде наред. Не мисля, че трябва да му казваш каквото и да е, най-много да го засрамиш, а и ще реши, че редовно му ровиш из личната кореспонденция и сигурно ще ти е сърдит много дълго. За това мълчи си и го остави на мира. Ако реши той сам ще ти каже. А и по-вероятно е да сподели нещо такова с баща си, а не с теб. Все пак баща му е мъж и би разбрал по-добре ако нещо го притеснява. Точно както дъщерите обикновено споделят с майките си. За това спокойно! Просто го приеми, синът ти бавно се е превърнал от дете в млад мъж.

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 1aa14bd47b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Авторката съм.
След толкова много мислене реших какво да направя по въпроса. Няма да му кажа какво съм разбрала, навярно ще ми се ядоса много, защото той по принцип мнооого лесно се пали и направо ще... се пукне от нерви и бавно ще му мине! .. След време може да говорим по тази тема - за секса и предпазване от нежелана бременност и болести, и важни теми! Но щом не ме е питал за тези неща, значи със сигурност че знае всичко, което трябва и може пък да си има богат опит в секса.. Вярно е, че синът ми е пораснал, вече не е бебенце, да, но... Вие останалите които не разбирате как се чувствах в началото, когато исках да споделя в този сайт и какво толкова сте сигурни какво си мисля, че не съм приемала много добре, че си води полов живот? Че още е бебенце и не си осъзнавам, че е пораснало ли? Не е така. Виждам, че расте, че не е малко момченце, просто не съм се замисляла какви неща може да върши без и да ми споделя.
Чувствах се объркана от фактът, че не си му личеше, че крие много неща и не знаех как да реагирам в началото, мислех много дали да му кажа всичко! Сега всичко е ОК, минаха ми притесненията. Няма за какво да се притеснявам, щом е нормален човек, психическо и физическо нормален развит. Щях да се притесня и да ми стане лошо ако се занимаваше с много момичета през дни или седмици и да им изневерява и да играе с чувствата им! А това че не ми казва всичко, мисля че е свързано с неговия живот и с момичето й. Така предполагам. Говорим за други неща-училището, оценките му и др., не за неговия живот, защото той не иска и не смята, че трябва да каже, според него било лично и искал да мълчи по тази тема. Не е срамежлив, от нищо не го е срам, весело и силно и възпитано момче е. Може да готви, да чисти, сам си пере боксерките-той сам се сети без да съм му казвала, че трябва той самия да се научи, от 11- 12 годишен спря да ми ги пуска в пералнята. Още преди 2-3 години се е научил да помага и да чисти без да му подсещаме ( понякога му се карах, че не върши домакинските си работи си – засега няма такова нещо). Чистоплътно момче е и никога не му създава проблем да помогне за каквото и да е, добросърдечен е. Всъщност не ми стана лошо, като разбрах че прави секс, поне със сериозната си приятелка и не съм била разочарована, нито депресирана. Щом има сериозна връзка, значи всичко е наред. Естествено, че е нормална мастурбацията. Между другото това лято ми направи много странни впечатления, и то много странни, които имаха необяснени причини. Ядосваше ми се, дразнеше се когато му влизах в стаята, когато дали иска нещо, някоя дреха-нищо не искаше, каза ми да го оставя на мира и да не се притеснявам за живота му. Забравяше и някои неща да изпълни… Забравяше през обяда или вечерта да скрие или да прибере боксерките си, които бяха на пода в стаята му, на леглото му, в банята... да, 10 минути незаслужени спорове за неговите гащи. Почти всеки ден забравяше и много пъти го предупреждавах да не забравя, направо да си ги изпере или да ги прибере веднага в чекмеджетата, ако са чисти, разбира се. Един път (това лято) влязох в стаята му, защото исках да си говорим и да го видя, липсваха ми дългите ни нормални и забавни разговори преди.. защото преди много се интересуваше и питаше всичко за лелите си и братовчедите как са, кога ще ги видим и така.. много бързаше и се радваше да ги види, щом като ни канеха на гости или пък обратното-ние ги каним.. Тази година ни канеха често, и така той не идваше, не искаше, в многото поводи отказваше, само един път е идвал. И на сватба не ще да дойде, оставяхме го сам у нас... видях го и след минутка побесня от „нищо”. Е, той не правеше нещо, за да се изнерви, не беше на лаптопа, а си лежеше и гледаше ТВ и защо за Бога ми се нацупи? След няколко пъти като влязох, и взе да се ядосва много (не всеки път е бил ядосан, бил е и мил понякога), спрях да влизам вече и да не го занимавам вече, оставям го на спокойствие. Само когато ме повика за помощ или нещо (много рядко се случва).. тогава влизам с неговото разрешение, та нали ме търси за нещо? Как реагира съпругът ми, баща му не смятам да казвам и също как разбрах за секса. Нормално е, секса носи удоволствие пък.. :) Така... Благодаря за положителните коментари, имаше и някои коментари които не ми харесаха-да му купуваме презервативи и др., …абсурд.. ужас! Защо ние да му купуваме? Със сигурност самият той си купува или.. пък ако му беше срам, сигурно щеше да накара мъжа ми.. или някой познат приятел.. може и да не ги ползва въобще, стига само да не създаде белята… Приключвам темата вече!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: ba79989576
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Aвторке , aз съм еднa от тези , които препоръчaхa дa му подaрите презервaтиви:) Не го приемaй кaто нещо срaмно , идеятa нaй- вече е дa знaе че , го приемaте кaто голям и може дa ви се довери зa рaзговор по темaтa при нуждa. Aз те рaзбирaм нaпълно , имaм две момчетa и ги преживях тези моменти вече.
Предполaгaм че , се ядосвa , когaто му влизaш в стaятa , зaщото нaрушaвaш личното му прострaнство.
Aз чукaх нa врaтите им и ги привиквaх в холa , aко искaх дa си говорим зa нещо , един вид неутрaлнa територия. Те пък тaкa сaми ме кaнехa в стaите си , но в крaйнa сметкa товa е дребнa подробност.
Труден е този преломен момент зa всякa мaйкa , когaто трябвa дa aсимилирa и приеме че , детето и вече е голям човек. С мaлкия ми беше по- лесно , вече имaх опитa с бaткото.
Не се обиждaй aвторке от коментaрите , те сa подaдени по рaзличен нaчин , според възрaсттa , опитa и възприятa нa хорaтa. Тaкa пък можеш дa видиш мнения нa други мaйки , имaщи опитa вече , кaкто и нa момчетa , тоест позициятa нa синa ти.
Кaни го момчето понякогa в холa дa си говорите. В тaзи възрaст сa рaздрaзнителни , нормaлно е , голям - голям , но още си е пубертет все пaк. Пък зa презервaтивите...със сигурност си прaвa че , знaе всичко , което му трябвa дa знaе. Ние не сме имaли теми тaбу с децaтa ни , зaтовa зa мен не беше проблем дa им подaрим презервaтиви и дa им " теглим " еднa дългa отегчителнa лекция " безопaсен секс". Кaкто и дa е , пишa ти сaмо зaщото ми стaнa мaлко гузно , че тaкa си се почувствaлa!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3ef3ae648e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Авторке, чудесно е, че се появихте, защото знам, че сте прекрасна жена и майка! Такъв е и съпругът Ви, и синът Ви!
Вярвайте и знайте, че момчето много Ви уважава и обича.
Ако се сърди ей така, за нищо, това е свързано с първата му любов. С момичето са незрели, нормално е да се обичат, но не всичко да е гладко. Това го прави сприхав, което съвсем не означава, че Ви игнорира. Просто иска да остане сам със себе си или с нея, за да изживява чувствата си на спокойствие.
Чудесно е, че са заедно повече от година, което означава единствено, че са добри деца.
Искам да Ви напиша още много неща, но прекаленото много съвпадения с хора, които познавам, ме спират.
Не съжалявайте, че сте написали темата, анонимността Ви е запазена и гарантирана. Поздрави!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5f4c9c88e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Ранният полов живот води до бърза загуба на интерес към секса. Да не говорим какви опасности крие ранният секс заради детсинския акъл.. Момчето е на 15 години и бърза да прави секс.. xaxaxa едва ли знае какво е аборт.. тръгнал да прави. Не е нормално на тази възраст да се прави..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: ce0ea4145c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Номер 26, кажи го това на мъжа ми, който е почнал на 15, а сега е на 51 и иска всеки ден секс, а понякога и свирка и интересът му изобщо не е спаднал, а и деца прави през две години

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: bfe3baf3c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   27,
(51-15)/2 = 18 !
Осемнадесет деца ли е нацвъкал досега?!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3ef3ae648e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Мисля, че момчето е разбрало за темата на майка си и затова тя не смее да се мерне тук. Не е учтиво да пише тема и да не взима отношение по коментарите. И въобще, май съжалява, че е писала.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3ef3ae648e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Авторке, мяркай се възможно по-рядко в стаята на сина ти и всичко между вас ще е наред. Той иска да е сам!
На тая възраст често получават ерекция, напълно е възможно да сте го заварила в това състояние и да се е почувствал неловко. Я си спомнете добре, той не се ли обърна по гръб, след като влязохте?
Сещайте се за тия неща, не е случайно, че не иска вече да излиза с Вас. Използва всеки един момент на отсъствието Ви, за да е с нея. И ако имате глупостта да се опитате да ги "хванете", с отношенията Ви наистина ще е свършено, защото те се обичат. Самият факт, че на тая възраст са заедно повече от година, красноречиво говори за това.. Вярвам, че сте интелигентна жена и няма да му причините тези главоболия. Оставете го да се развива като мъж с момичето, което обича.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b8372468c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Не си познавате синчето, уважаема госпожо - и пие, и пуши. Затова вече има и загуби.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 0dc42d3057
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Мила, не казвай нищо на сина си, защото ще го притесниш. В крайна сметка личният живот точно за това е личен, а не достояние дори и на родителите. Щом синът ти не пуши, не пие и е разумен, това е достатъчно за да не се тревожиш. Да, знам, майка си и искаш да го предпазиш, а и не можеш да повярваш, че малкото ти момченце е вече млад мъж, но това е положението и ако не искаш да си изострите отношенията (никой тийнейджър няма да е доволен родителите му да му се бъркат особено за нещо толкова деликатно) по-добре си мълчи и се прави, че не знаеш нищо. Ако реши, че иска да ти сподели, той сам ще те потърси. Въпреки, че специално за секса е по-вероятно да потърси съвет от баща си от колкото от теб. Твоята работа си я свършила, научила си го на основните неща, от тук нататък той бавно, но сигурно ще започне да реже пъпната връв за да стане напълно независим човек след няколко години. Така, че ти можеш само да се примириш с това положение и да се надяваш да си се справила добре първите 7 години когато се изгражда характера. За всяка майка това си е шок, но такъв е животът. Децата порастват и стават независими, въпреки че ни се струва, че едва вчера се прибрахме от родилното, а то минали 15 години. Горе главата! Всяка майка на пораснали деца е минала през това! И ти ще се справиш, за това не се тревожи излишно, а вярвай в сина си. Той е по-разумен отколкото си мислиш. Или поне би трябвало ако ти си се справила добре като родител.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b8372468c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Уважаема госпожо, Вие сте една от многото заблудени родители на разглезени мамини синчета, която въобще не познава собственото си дете! За съжаление, синът Ви тепърва ще търпи загуби, защото и пие, и пуши, а откакто приятелката му го напусна, вече е и развратник. Да, поддържам думите си, защото снимките му са публикувани "за красота" в една от безбройните страници във Фейсбук, наречена "Курволяк". Знам, че няма да повярвате, но ако евентуално се доберете до тях, със сигурност ще разпознаете дрехите, дори и боксерките му... И ще Ви призлее от "видението", че момичето е облечено в негово яке. За съжаление, това е истината, колкото и жестока да е тя.
Невъзможно е да Ви пиша на лични, защото тук е анонимно място, но ако искате доказателства за всичко, написано тук, то моля, разрешете достъпът до Вас в профила Ви във Фейсбук. Ще научите за още негови "победи", които може би ще Ви накарат да се замислите защо момчето Ви е стигнало до тук.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker