Не знам какво да мисля - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121259)
 Любов и изневяра (29727)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3183)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18543)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво да мисля
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1656 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 23 години. Приятелят ми е малко по - голям от мен. Заедно сме от 1 година и досега не сме имали сериозни проблеми. Но днес се скарахме за нещо, което много ме нарани и за първи път не знам какво да мисля. Винаги съм вярвала, че съм единствена за него и никога не ми е давал повод за съмнение. Но слуайно се заговорихме какво мисли той, когато срещне готино момиче и той съвсем откровено си призна, че понякога има желание да бъде с друга, но понеже много ме обичал, никога не би го направил.. Да, ама все пак има желание да е с друга и това много ме боли.. Аз оцених искреността му, но болката, която изпитах, беше пронизваща. Как може да обича мен а да изпитва желание да бъде и с други? Скарахме се много лошо, направо откачих, разкрещях му се, започнах да го удрям... Не бях на себе си просто. Сега съжалявам заради агресивното поведение, но не усях да се сдържа, не можех да се контролирам. Толкова много ме заболя от факта, че той може да има интерес към друга, това, което никога не съм очаквала от него. Разбих си нервите покрай това момче. Имала съм 7-8 гаджета досега, но никога не съм обичала толкова силно някого и никога не съм вярвала толкова искрено в някого, колкото в него... Но той направо ми разби сърцето с две думи.. Аз му вярвам, че не би ми изневерил, но от самия факт, че има желание да е с друга, направо ме убива това. А той ми казва какво като имам желание, никога не бих го направил... Ама той не разбира, че мен точно от това желание ме боли. Нормално ли е да обичаш една жена, а да искаш да си с друга??? Може би никой мъж не би разбрал, но сигурна съм, че всяка жена, която обича истински мъжа до себе си, ще ме разбере... Моля ви, кажете ми какво да мисля, какво да правя? Не мога да го зарежа, защото не мога да живея без него... :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0a611f40a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мисля , че си заслужава да коментирам истеричната ти история , но все пак - премисли постъпката си и ако пак си на същото мнение - то най - добре го оставиш да си живее живота незатормозяван от теб....

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c936d5f521
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Aми не е нещо ненормално, аз примерно имам приятел, но да речем има хора който ми допадат и бих имала нещо с тях, ако не бях обвързана, но дотам. Аз мисля че е нормално. Не може да си цял живот с някого и поне веднъж да не те привлече някой друг, вече дали има действие е друго.. Отпусни се.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c75c4992f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Има разлика от това да срещаш хора, които ти допадат и с които евентуално би имал нещо общо ако си свободен човек, до това да си имаш приятелка, ама да желаеш други, но насила да се спираш да не си с тях. Аз първото го приемам, нормално е да харесваш и други, но не мога да разбера защо ако някой едва се удържа да не е с други, изобщо седи във връзка. Май повечето са забравили, че си във връзка точно защото искаш ТОЧНО този човек и никой друг.
Всички други оправдания с модерния начин на живот и как е нормално да се изневерява са много удобни за тези, които не обичат, а само използват.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 764aa4fcee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Добре, не ти ли се е случвало да се чувстваш привлечена и да имаш фантазии за някой друг, въпреки че обичаш приятеля си? Разберете го бе хора, това, че човек е влюбен, не значи, че автоматимно се "изключва" за всички други около себе си и че не може да изпитва сексуално и/или емоционално привличане към друг човек (говорим за мимолетно увлечение, разбира се). Това не променя чувствата към половинката.

В моя живот например има един мъж, който неустоимо ме привлича чисто сексуално, без никакви чувства. Много от фантазиите ми са свързани с него. Няма значение в кого съм влюбена и с кого съм обвързана, това привличане към Б. си го има.

А ти някакви психични отклонения ли имаш, авторке? Какви крясъци, какъв бой!? Сигурно в момента горкия човек те мисла за пълна истеричка, и с право.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 123623b708
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Описваш го егати проблема, а то не е. Всички сме така, това не означава, че не държи на теб. Извини му се да не го загубиш за такава простотия.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c936d5f521
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   То в живота не е като филм някой да те обича да иска само теб и да се държи така както ти се иска.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 8c72df3ad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хора, става въпрос за това... защо й го казва. Пази си това за себе си или го кажи на приятели. Защо ще го казваш на момичето, в което си влюбен! Този човек е напълно лишен от всякакъв такт! Не мога да разбера защо се нахвърляте така на авторката? Въпросът е в това, което е казал! Не е редно да казваш такива неща... това не е откровеност... това неговото е гузна съвест! И ти имаш разни фантазии, ама не му ги казваш.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: eaa56d568f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 5: Аз му се извиних за истерията и не, не мисля че имам психичски отклонения просто защото съм се изнервила. Ти нямаш ли нерви? Не изпадаш ли в истерия? Може би никога не си крещяла от нерви... Значи си железна, еми не всички сме като теб...

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c936d5f521
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз мисля че искаш да ти показва че си единствена за него. То няма как да не се загледа и по други, бил е честен с теб. Нещо не си ОК с това. Аз напвимер моя приятел го питам дали някоя му харесва и ако каже че е хубава не е проблем за мен. Не го приемай на вътре.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0a611f40a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   8 -....? ! Казва й го, защото очевидно са коментирали темата, откровен е с нея, защото очевидно я обича и държи на нея.... Ама че мислене имате.. Благородната лъжа или изкривения вариант наречен от теб "такт" не пасва много на случката - напъни се и се сети защо.. Ще я излъже за момента, ще летим в облаците и утре ще го засече как се спъва в магазина щото деколтето на продавачката е някак си случайно разкопчано... Природа е, да го еба...
М.

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 4657a43f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Сега ще ти обясня защо!
Повечето хора се събират, за да са другарчета, да си помагат, да се подкрепят в нелекия живот, да се размножават и да се грижат за потомството си, да се забавляват и да правят секс, ако се привличат.
Но хора като мен, които явно са единици, искат да са единствени, боготворени едва ли не. Искат съвършената половинка за тях, която да им бъде опора във всичко, да ги допълва, да е благородна, грижовна и да имат трепет само за тях. На мен ми се случи. Както си бях развей прах, имах си връзки с много готини и сериозни мъже, беше ми супер, живеех си безгрижно и забавно и хоп - той се появи и хоп - загубих си ума:))). Заживяхме заедно като в приказка. Обяснения и доказателства за вечна, безгранична и единствена любов. Станахме едно цяло, което е по-силно от двама ни взети по отделно. Постигахме мечтите ни толкова лесно. Имаше и ревност, и драма, но всичко беше неоснователно и го изяснявахме бързо. Грижехме се един за друг, имаше и караници за това кой да измие чиниите, кой да сготви и т. н., но не беше сериозно, а забавно. Всеки даваше всичко от себе си за другия. Беше ми спечелил доверието, че иска само мен (което стана много трудно за доста години, защото аз не съм от най-доверчивите). За мен той беше всичко, божество, част от мен, човека, за който живеех. Друг мъж не съм пожелавала и не съм поглеждала, гледах на другите мъже като безполови - колеги, приятели, роднини, познати, все тая. Аз си имах всичко и бях доволна, щастлива и благодарна.
Минаха 5 години и един ден го хванах да си пише мръсотии с някаква. Тогава всичко рухна. Всичко!!! Не се беше виждал с нея, не беше физически изневерил, но ме беше ПРЕДАЛ! Казах, че не мога да живея в заблуда и да се правя на щастлива. Той каза, че ме обича и това между нас е истинско, че това което е направил е глупост и няма да се повтори. Дадох му шанс, но започнах да живея в пълна агония. Всичко се връща, живота му го върна и мен ме боли от това, боли ме за него. Заедно сме вече 13 години и той вече не е повторил тази грешка, защото знае, че ако го направи ще ме загуби завинаги.
Така, че - ЧОВЕШКО Е ДА СГРЕШИШ, ЧОВЕШКО Е ДА ПРОСТИШ!!! Но само веднъж е човешко!!! За повторни грешки и невзети поуки няма прошка - само глупците прощават тогава!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a0ade219d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   каква природа? така ли вие хората се оправдавате!? с природата си! Че то в природата мъжките се грижат за женските, а в днешно време жените работят повече от мъжете и даже ги хрантутят и после искат жената да им гледа и децата, ама ако може и невероятна любовница да е. естествено, че ще имат други желания, след като превръщат собствените си половинки на слугини, а съседката с порасналите деца, или тази дето още няма му се вижда като прелестна чародейка. най вероятно въпросното момче, заслужава да остане само и да видим за кого ще си мисли. дали за това момиче, което безрезервно го обича или за оная си работа. ей мъже, не мислете само с долната си глава. затова господ ви е дал и друга глава и това ви отличава от животните-затова не говорете за природа. мислете малко повече и ако не ви стиска, не се тупайте в гърдите, стойте си сами и преследвайте стадото. но не правете нещастни хиляди жени само защото ви е тясно в панталона и. не може да имате всичко. или имаш семейство или имаш много жени. изберете си нещо и него преследвайте. никой не ви е длъжен.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 8c72df3ad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От номер 8 към номер 12: Не става въпрос да я излъже, а да не споменава. Тя и без това, когато той се заглежда, разбира. Това е нещо, което не се обявява гласно, и не се коментира. Авторката няма как да не е забелязала това. И изобщо къде намеси летенето в облаците? Освен това какво значение има дали тя ще разкрие, че знае за заглежданията му. И има ли значение дали ще е утре, дали ще е днес?
Към номер 5:ти имаш ли представа какво е истеричност? Според теб това са викове? Това е само едно много малко проявление. Много хора са истерични, но понеже не викат, си мислят че не са, и обвиняват за истерик този, чиято истеричност се проявява в крясъци.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker